View Full Version : آموزش فارکس
ناتاشا
Wednesday 22 Mar 2006, 02:01
اگر کسی بلده باید اینجا بنویسه !
hatef 27
Saturday 11 Aug 2007, 16:34
سلام . من که خیلی بلد نیستم ولی یه کم تجربه کردم البته فقط یکم وفقط میخوام چند تا توصیه بکنم تا دوستان دیگه راه اشتباهی که من و امثال من انجام دادن رو تکرار نکنن و سریعتر به مقصود برسن.
اولا دوستان اینو بدونن که یک یا دو ارز رو انتخاب کنن و به شکل تخصصی روی اون کار کنن یعنی اخبارشو داشته باشن نمودارهاشو همیشه مونیتور کنن و تمام تایم فریمهاشو زیر نظر داشته باشن .
صبر و کنترل هیجان بزرگترین سرمایه در فارکسه.
همیشه سعی کنید برای کار یک روش داشته باشید . بعضیها از خطوط ساپورت و رزیستنس. بعضی از فیبوناچی یا کندل استیکها و پترنها استفاده میکنن اگه ما بجای یادگیری کامل تمومه روشها سعی کنیم فقط یک روش رو به صورت دقیق یاد بگیریم حتما بیشتر موفق خواهیم بود .
مثلا من خودم فقط از کندل استیکها استفاده میکنم یه کم سخت هست ولی خوب جواب میده.
کتاب الگوهای شمعی زاپنی کتاب خیلی خوبیه که میتونه کمکتون کنه . انشااله که بتونیم پا به پای تریدرهای بزرگ دنیا معامله کنیم و این شدنیه چون ما ایرانیها واقعا استعدادشو داریم.(موفق باشید)
راستی هیچوقت در فارکس طمع نکنید که با این کار طناب رو برای دار اویز شدن اماده میکنید.
.................................................. .........................
ورشکستگی قبل از 30 سالگی بزرگترین نغمت است(کیوساکی)
Evolution
Tuesday 14 Aug 2007, 13:30
ورشکستگی و کلا هر شکستی.... فقط به شرط اینکه مثل خیلی ها نترسی و نا امید نشی
snow_1357
Tuesday 21 Aug 2007, 15:45
با سلام به دوستان.
من یک فرد مبتدی هستم.کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه که چطور می تونم فارکس را یاد بگیرم؟
با سپاس
آيت اللهي
Thursday 23 Aug 2007, 07:18
برای دانلود کتب و مقالات فارسی و انگلیسی درباره فارکس به کتابخانه الکترونیک زیر مراجعه فرمائید:
[Only registered and activated users can see links]
Arak_fx
Friday 24 Aug 2007, 16:50
ناظر سایت چرا پست مرا پاک کردی ؟ قصد من کمک به این دوستمون که میخواد فارکس یادبگیره بود و گرنه در سایت قیمت ها هیچ نفع شخصی برای مدیران نیست .
دوباره پست را ذکر میکنم :
تجارت در بازار های بین المللی ( فارکس - CFD - FUTURE ) تلاش زیاد و پشتکار میطلبد اگر چنین توانی را در خود میبینید در سایت [Only registered and activated users can see links] منتظر شما هستیم .
پی نوشت : بدانیم که پستی تبلیغ محسوب میشود که در آن نفع شخصی باشد ولی در قیمت ها برای هیچ کدام از مدیران و اعضا در قبال عضو شدن شما منفعتی حاصل نخواهد شد .
موفق باشید
bahram-f
Saturday 25 Aug 2007, 00:45
سلام
من هيچ چي بلد نيستم و ميخوام ياد بگيرم لطفا منو در مورد تبديل از عضويت تازه به عضو سايت و نحوه استفاده از فاركس راهنمائي بفرمائيد . ممنون و سپاسگزارم . بهرام
bahram-f
Saturday 25 Aug 2007, 00:46
سلام
من هيچ چي بلد نيستم و ميخوام ياد بگيرم لطفا منو در مورد تبديل از عضويت تازه به عضو سايت و نحوه استفاده از فاركس راهنمائي بفرمائيد . ممنون و سپاسگزارم .
ahoora
Saturday 13 Oct 2007, 12:09
دوستان برای شروع فارکس از کجا باید شروع کنم ؟
Arak_fx
Saturday 13 Oct 2007, 17:28
دوستان برای شروع فارکس از کجا باید شروع کنم ؟
سلام .
دوست عزیز قبل از اینکه فارکس را شروع کنید نکاتی را خدمت شما عرض میکنم که امیدوارم بدون دخیل کردن احساسات بخوانید و سپس تصمیم بگیرید .
فارکس بزرگترین بازار مالی دنیا با گردش پول روزانه حدود 2 تریلیون دلار می باشد . بازاری که 90 تا 95 درصد افراد در آن ضرر میکنند . فارکس یک شبه پولدار شدن نیست . در این بازار باید تلاش کرد و جنگید . فارکس احساسات نمی شناسد . در این بازار باید منطم بود و دسیپلین داشت . مدیریت سرمایه و کنترل احساسات و کلا همه فعالیت های شما در موقع ترید باید حساب شده باشد .
اگر بدون دخیل کردن احساسات متن بالا را خواندید و تصمیم دارید شروع به یادگیری فارکس کنید در سایت قیمت ها ( [Only registered and activated users can see links] ) منتظر شما هستیم
موفقیت یک شبه به دست نمی آید .
پیروز باشید
iranbiz
Sunday 14 Oct 2007, 11:05
سلام .
دوست عزیز قبل از اینکه فارکس را شروع کنید نکاتی را خدمت شما عرض میکنم که امیدوارم بدون دخیل کردن احساسات بخوانید و سپس تصمیم بگیرید .
فارکس بزرگترین بازار مالی دنیا با گردش پول روزانه حدود 2 تریلیون دلار می باشد . بازاری که 90 تا 95 درصد افراد در آن ضرر میکنند . فارکس یک شبه پولدار شدن نیست . در این بازار باید تلاش کرد و جنگید . فارکس احساسات نمی شناسد . در این بازار باید منطم بود و دسیپلین داشت . مدیریت سرمایه و کنترل احساسات و کلا همه فعالیت های شما در موقع ترید باید حساب شده باشد .
اگر بدون دخیل کردن احساسات متن بالا را خواندید و تصمیم دارید شروع به یادگیری فارکس کنید در سایت قیمت ها ( [Only registered and activated users can see links] ) منتظر شما هستیم
موفقیت یک شبه به دست نمی آید .
پیروز باشید
شما از کدام بروکر استفاده می کنید؟
Arak_fx
Sunday 14 Oct 2007, 12:43
نورث فایننس
فارکسباز
Monday 15 Oct 2007, 01:56
سلام
من خودم بهترین سایت رو سرمایه میدونم
اما این سایت هم بد نیست :
آموزش فارکس ([Only registered and activated users can see links])
روزانه بیشتر از 30 خبر و تحلیل رایگان منتشر میکنه و آموزشش هم کامله
Arak_fx
Monday 15 Oct 2007, 07:46
سلام
سایت سرمایه در حال حاضر به جز حرف های خاله زنکی دیگه چیزی نداره . سرمایه قدیم بهترین بود . الان این قیمت هاست که پیشتازه . این حرف را به خاطر مشکل داشتن با بعضی از مدیران سایت سرمایه و یا اینکه عضوی از تیم مدیران قیمت ها هستم نمی زنم بلکه این حرف را خیلی ها هم اکنون دارند می گویند . کافیست کمی پرس و جو کنید .
در ضمن سهمیران هم سایتی است که آی بی چند بروکر می باشد و هیچ آی بی برای رضای خدا موش نمی گیره ! ولی در قیمت ها و یا حتی سرمایه هیچ نفع شخصی برای کسی وجود ندارد . سهمیران در قبال این دو سایت حرفی برای گفتن ندارد . سری به قسمت آموزش این سایت بزنید متوجه خواهید شد .
موفق باشید
nassiri.moein
Monday 15 Oct 2007, 16:10
وازه نامه اصطلاحات Forex به ترتيب حروف الفبا
nassiri.moein
Monday 15 Oct 2007, 16:11
اشخاصي که مسلط به زبان انگليسي هستند و از قدت شنيداري بالاي برخوردارند(Listening) مي توانند با ثبت نام و دانلود نرم افزار ذيل به كليه خبرها و شاخص هاي اقتصادي كه در طول روز اعلام مي شود در همان لحظه به رقم واقعي و خبرهاي فوري (ارز كالا و ..) گوش فرا دهند.
لينك مربوطه
لينك دانلود نرم افزار
براي سهولت انجام كار و دسترسي سريع مي توانيد به ايميل ذيل نام و مشخصات و آدرس خود را بفرستيد تا ظرف کمتر از 24 ساعت User&Pass شما فعال شود لازم به ذکر است که اين نرم افزار کاملا رايگان مي باشد.
فارکسباز
Monday 15 Oct 2007, 23:32
سلام
سایت سرمایه در حال حاضر به جز حرف های خاله زنکی دیگه چیزی نداره . سرمایه قدیم بهترین بود . الان این قیمت هاست که پیشتازه . این حرف را به خاطر مشکل داشتن با بعضی از مدیران سایت سرمایه و یا اینکه عضوی از تیم مدیران قیمت ها هستم نمی زنم بلکه این حرف را خیلی ها هم اکنون دارند می گویند . کافیست کمی پرس و جو کنید .
در ضمن سهمیران هم سایتی است که آی بی چند بروکر می باشد و هیچ آی بی برای رضای خدا موش نمی گیره ! ولی در قیمت ها و یا حتی سرمایه هیچ نفع شخصی برای کسی وجود ندارد . سهمیران در قبال این دو سایت حرفی برای گفتن ندارد . سری به قسمت آموزش این سایت بزنید متوجه خواهید شد .
موفق باشید
حرفاتون جالب بود ولی استدلال های شمام دقیقا خاله زنکی بود:o)
حداقل وقتی میخواین کسی رو بکوبین یه کم به استدلالتون هم فکر کنین سرمایه رو یک جور.. اون یکی رو فقط چون آی بیه :))
بی خیال ;) ممنون به هر حال استاد!!!
هر وقت حرفه ای خواستین کار کنین خواهید دید ..
البته من تعصبی ندارم ولی نوع استدلال شما منو مجبور به جواب کرد
Arak_fx
Tuesday 16 Oct 2007, 00:26
:))
آیدی شما میرسونه که شما فارکس باز هستید و نه فارکس کار . اولا فارکس بازی نیست کوچولو . اینطور که معلومه شما فارکس را بازی گرفتی . با خیلی چیزها میشه بازی کرد ولی بازی با فارکس خیلی خطرناکه حسن ! :))
کوبیدن مساله نیست . حقیقتش من بدم میاد کسی بیاد برای سایتی تبلیغ کنه که پشتش نفع شخصی باشه . من گفتم قیمت ها خوبه ولی من و هیچ کس دیگر در قیمت ها از این کار سودی نمی بریم . گفتم سرمایه قدیم خوب بود ولی الان مثل قدیم نیست . الان میتوانید برید و نگاه کنید و ببینید سرمایه در قسمت موضوع آزادش چه خبره و اکثرا بچه های تازه کار دارند قسمت های دیگر سایت را می چرخانند .
می ماند سهمیران : حساب سهمیران جداست . سهمیران یک شرکت آی بی است که به دنبال سود خودش هست و در حقیقت باید گفت که هیچ آی بی برای رضای خدا موش نمی گیره ! حالا شما چه نفعی در سهمیران دارید را خدا می داند !
نکنه سهمیران شده حرفه ای ؟ :)) اصلا ببینم شما از سایت سهمیران کسی را در فوروم های معروف ایرانی دیدید که مطلب بنویسه ؟ نکنه انتظار دارید مردم به سمت افرادی بروند که هیچ هویتی در جامعه فارکس ایران ندارند ؟ !
تعصب نداشتن شما مشخصه ! من تعصب ندارم بلکه اعتقاد دارم .
نوع نوشتار شما باعث شد من نیز به مانند خودتان صحبت کنم :))
nassiri.moein
Sunday 21 Oct 2007, 13:24
چرا هر وقت صحبت فارکس هست تو فرم ها دعوا با کل کل می کنید
:-w
Arak_fx
Sunday 21 Oct 2007, 15:50
چون من و امثال من که اطلاعاتمان را رایگان در اختیار دیگران میگذاریم نمی توانیم با کسانی که فقط فکر جیب خودشان هستند سازشی داشته باشیم . مثل دو خط موازی میمونه که هیچ گاه همدیگرو قطع نمی کنند مگر ....
فارکسباز
Tuesday 23 Oct 2007, 16:29
:)):o)
بوووووووق بووووووووق من و امثال من!!!
o)):)):))
Arak_fx
Tuesday 23 Oct 2007, 16:49
خنده از حرص خوردن شیرین تره پس بخند چون من هم به ریش امثال شما میخندم =)) =)) =))
کوچولو با فارکس بازی کن ببینم یه چیزی میشی =))
varamini2007
Sunday 03 Aug 2008, 17:15
یکی از مشکلات اصلی تحلیلگران ما نداشتن روش مدون و مکتوب برای تحلیل است. نداشتن روش تحلیل منجر به نداشتن دسیپلین میشود و اینجاست که نابودی تریدر فرا میرسد. سخن ارزشمند جک شواگر را به یاد آورید که اگر برای داشتن دسیپلین وقت ندارید، برای ترید کردن وقت ندارید. گفتار خشنی است اما واقعیت دارد. زمانی شما میتوانید خود را دارای دسیپلین بدانید که سیستم معاملاتیتان مکتوب باشد. یادم است زمانی که تازه خرید و فروش را شروع کرده بودم، ابتدا برای خودم یک الگوریتم نوشتم که با کمک آن سهام را فیلتر میکردم و خوب به یاد دارم که هرگاه به سیستم مکتوبم وفادار بودم، سهامی که میخریدم سود داشت و هرگاه دسیپلین را رعایت نمیکردم، ضرر میدادم.
در این گفتار سعی میشود راه قدم به قدم طراحی یک سیستم تکنیکی بیان شود.
یک سیستم ترید موفق دو هدف بزرگ را دنبال میکند:
- ترند ها را به خوبی نشان دهد
- از گیر افتادن در شرایط سایدوی جلوگیری میکند. (در بازار فلت شما فقط به برکر لطف میکنید!!)
قدم اول) تشخیص بازه زمانی:
بازه زمانی یک تریدر میتواند از 15 دقیقه (فارکس یا تریدر روزانه) تا ماهانه باشد. اینکه چه بازه ای را انتخاب کنیم دقیقاً بستگی به میزان وقتی دارد که شما میتوانید صرف کنید. در فارکس شما میتوانید در بازه های مختلقی کار کنید. پس به توانایی خود دقت کنید و بازه درست را انتخاب کنید. اگر بازه شما 30 دقیقه ای است شما باید مثل یک حرفه ای جلوی مانیتور باشید و اگر 4 ساعته، باید روزی 6 بار قیمتها را چک کنید.
قدم دوم) تشخیص روند:
اولین هدف یک سیستم خوب تشخیص مناسب روند بود. برای تشخیص روند اندیکاتورهای متنوعی هستند که برای مثال میتوان از انواع میانگین متحرک نام برد. با چند بار بک تست گرفتن و دیدن اینکه اندیکاتوری که برای تشخیص روند استفاده کرده اید چقدر موثر است، میتوانید اندیکاتور را بهینه کنید.
قدم سوم) تایید روند:
باید روند تشخیص داده شده را تایید کنیم. دلیل این امر هم نیافتادن در دام بازار sideways است. برای تایید روند اندیکاتورهای زیادی وجود دارند مثل MACD، RSI و stochastics. با گرفتن بک تست در یک بازار رونددار میتوان به راحتی کارایی این اندیکاتورها را دید.
قدم چهارم) مشخص کردن ریسک:
اکثر تریدرها علاقه ای به گفتگو در مورد ضرر ندارند ولی تا شما ضرر خودتان را قبول نکنید، سود نخواهید کرد. ترید در هر بازاری (چه ارز، چه سهام چه آتیه و ....) بر سه پایه تحلیل، مدیریت سرمایه و روانشناسی است. مشخص کردن ریسک یعنی اینکه تریدر بداند که در صورت اشتباه بودن تحلیل چه میزانی از سرمایه اش را از دست خواهد داد. این میزان بسته به سرمایه و طبیعت بازار تفاوت میکند. این میزان میتواند درصدی از سرمایه یا تعداد پیپ مشخص باشد. اما باید حتماً وجود داشته باشد.
قدم پنجم) تعیین نقاط ورود و خروج:
وقتی دانستیم چقدر سرمایه قرار است وارد بازار کنیم، باید بدانیم کجا وارد و خارج شویم. بعضی تحلیلگران دوست دارند به محض اینکه اندیکاتورهایشان سیگنال دادند وارد شوند. هرچند اینکار امکان سود آوری را میتواند زیاد کند اما توجه داشته باشید که ممکن است قبل از بسته شدن کندل حاضر روند تغییر کرده و سیگنال شما نابالغ (premature) بوده باشد. به نظر من ریسک وارد شدن در یک ترید پیش از تمام شدن کندل زیاد است.
برای خروج میتوان از محدوده های حمایت و مقاومت استفاده کرد یا تعداد پییس مشخصی را مد نظر گرفت. یا خروج را با اندیکاتور تشخیص داد.
برای خروج با ضرر هم میتوان از محدوده های حمایت و مقاومت استفاده کرد یا تعداد پیپس مشخص را در نظر داشت یا از اندیکاتور استفاده کرد
قدم ششم) سیستمتان را بنویسید و آنرا به کار ببرید:
این قدم سخت ترین قدم است. دقت کنید که سیستمتان را جزء به جزء بنویسید و به تمام اصول آن پایبند باشید. مثلاً اگر 100% مطمئن بودید که این جفت ارز بالا میرود ولی سیستم شما هنوز سیگنال نداده، نباید وارد شوید. اگر وارد شدید به سیستمتان خیانت کرده اید.
در نهایت:
1. سیستمتان را بک تست کنید و با بک تست کارایی آنرا بالا ببرید
2. چند ماهی (حداقل 2 ماه) سیستم را روی کاغذ (یا با حساب دمو) تست کنید.
3. اگر سیستمتان در دو ماه خوب جواب داد، یعنی سیستمتان نه فقط در گذشته بهینه شده که برای آینده هم خوب است. و میتوان به آن اعتماد کرد.
راه دیگری که برای صرفه جویی در زمان پیشنهاد میکنم برگشتن به عقب در یک بازه زمانی ۲ ماهه (یا بیشتر) و انجام ترید روی کاغذ است. بدین صورت که کندلها را تک تک جلو برده و طبق سیستم عمل میکنیم. این روش خیلی سریع است و با کمک آن میتوان یک سیستم را طی ۳-۴ ساعت در یک بازه ۴ ماهه چک کرد.
در این قدمها شما هر سه رکن ترید را رعایت کرده اید. قدمهای یک، دو و سه تحلیل هستند. قدم چهار و پنج مدیریت سرمایه و فدم شش روانشناسی.
پيروز باشيد
محمد علی ورامينی
alireza1362
Tuesday 02 Dec 2008, 13:19
من از فارکس هیچی بلد نیستم لطفا" مرا راهنمایی کنید در ضمن نحوه فعالیت در بورس را می خواستم یاد بگیرم با تشکر از شما
aaemami
Thursday 25 Dec 2008, 18:39
سرمایهگذاران و تحلیلگران تکنیکی اغلب با جستجوی کتابهای سرمایهگذاری در پی یافتن شاخصی هستند که به طور قابل اعتماد بتواند تغییرات بازار را پیشبینی کند. گرچه این کار میتواند آموزنده باشد اما به تذکر دوستانهی من توجه کنید: وقتی شما تمامی شاخصهای تکنیکی را ارزیابی میکنید، در درک مفهوم کلیای که هر شاخص بر اساس آن طراحی شدهاست دچار اشتباه میشوید. این مفاهیم نکات بسیار مهمی هستند. اگر شما توجه بیشتر خود را به یافتن جزئیات و تغییرات مبهم برخی شاخصها معطوف کنید، اغلب دید جامع خود را از دست خواهید داد. هر شاخص تنها برای این طراحی شدهاست که به شما در درک بخشی از داستان بازار کمک کند، بنابراین نباید از این شاخصها انتظاراتی بیش از اهدافی که برای آن طراحی شدهاند داشته باشید. شاخصها تنها ابزارهایی هستند که به شما در درک آنچه در بخشهای مختلف بازار رخ میدهد کمک کنند.
بنابراین هیچ شاخص کاملی وجود ندارد. شما هم چنین شاخصی نخواهید یافت. فراموش نکنید که بازار در اغلب اوقات غیر قابل پیشبینی است. در این دورههای غیرقابل پیشبینی طولانی، سرمایهگذاران و تحلیلگران تکنیکی اغلب در تلاش برای یافتن الگویی که بازار از آن پیروی کند و بتوان با آن روند بازار را پیشبینی کرد عصبی میشوند. آنها تمامی شاخصها را برای یافتن راهنماییهایی در مورد روند بازار جستجو میکنند. در این زمان، اغلب با بزرگنمایی اخطارهای بی اهمیت برخی شاخصها، تلاشی نا به جا برای یافتن پاسخ درست سوالات خود انجام میدهند. این در حالی است که در این دروهها بازار پیام سادهی غیرقابل پیشبینی بودن را بیان میکند. پس بیهوده پافشاری نکنید.
مراقب باشید، این دام مهمی است. در این مواقع بهترین کار این است پیشبینی بازار را فراموش کنید و بگویید، "من نمیدانم" و بعد منتظر شوید تا تصویر بازار شفاف و قابل بررسی شود. قبل از هر حرکت مهم بازار، خود بازار به شما به طور شفاف خواهد گفت که چه اتفاقی در حال رخ دادن است. نشانهی این حرکت مهم هرگز از تغییرات مبهم یک شاخص به دست نخواهد آمد. وقتی این نشانهها رخ میدهد، شما آنها را خواهید دید.
گروه اقتصادی نوسان
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.