View Full Version : خواهشن من رو راهنمائی کنید
yasini
Thursday 15 Jun 2006, 17:46
با سلام
اینجانب سید مهدی یاسینی دوره های آموزشی فارکس را خیلی قبل گذرانده ام و حدود چند ماهی هم به طور مجازی و تمرینی کار کردم .
در حال حاضر میخوام یک حساب واقعی داشته باشم که کارم رو شروع کنم ولی اصلا بلد نیستم چطوری حساب واقعی باز کنم یا کجا برم ؟، چیکار کنم؟چقدر پول میخواد ؟و ......
خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
با تشکر
یاسینی
email: [Only registered and activated users can see links]
سانـاز
Friday 16 Jun 2006, 09:10
جناب یاسینی با سلام
اینکه چقدر پول می خواد بستگی به بروکر و خود شما داره که توانایی سرمایه گزاری بالا دارید یا پایین .
برای شروع اولین کار پیدا کردن یک بروکر خوب و معتبر ترجیحا با اسپرد پایین و رگوله دار ( یعنی از یه جایی تاییدیه داره ) و مشکل نداشتن با ایرانی ها هست
برای این کار کافیه در گوگل سرچ کنید یا به سایتهایی نظیر fxstreet.com بروید
که در این سایت در قسمت بروکر ها ، یک سرس بروکر خوب و معتبر معرفی شده .
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم خیلی از ایرانی ها با نورس فاینانس ، آلپاری و فیبو حساب دارند که من به شخصه با هیچ کدوم ریل نداشتم ، اما می گند خوبه اما مشکلشان عدم داشتم رگوله هست .
بعد از پیدا کردن بروکر مورد نظرتان ، کافی است با آنها ارتباط برقرار کنید ( از ظریق ایمیل ) آنها خودشان به شما راهنمایی های لازم را خواهند کرد
امیدوارم موفق باشید
پاکباخته
Saturday 17 Jun 2006, 03:31
دوست عزیز سلام
ضمن تشکر از دوست عزیز و دیرینه ام خانم ساناز خانم ، به نظرم توضیحات ایشان بسیار کامل و مفید بود،
من هم برخی توضیحاتم را در تاپیک دیگری که شما زده اید خدمتتان عرض کردم،
فقط میخواستم اینجا تاکید کنم که برعکس خیلی از دوستان که ترجیه میدهند مستقیما با بروکر مکالمه و مراوده داشته باشند، من تجربه نسبتا خوبی در کارکردن با یکی از آی بی های ایرانی دارم ، و به نظرم برای افرادی که مانند بنده ، حوصله و تجربه لازم برای ارتباط مستقیم با بروکر های خارجی را ندارند ، اتفاقا همکاری از طریق یک شرکت واسطه ایرانی (یعنی همان آی بی ) میتواند خیلی کارها را راحت تر کند.
البته بدیهی است که مانند هرشغل دیگری در بین اشخاصی که شرکت های نمایندگی ایرانی را راه اندازی کرده اند (ib) هم افراد خوب و منصف وجود دارند و هم افراد غیرقابل اعتماد و مشکل دار ...
اما من به شخصه خوشبختانه مشکل خاصی با ای بی خودم ندارم و بنابراین معمولا به دوستان نیز توصیه میکنم اگر ارتباط مستقیم و به زبان انگلیسی و مبادلات اقتصادی بین المللی با بروکرهای خارجی برایشان عذاب آور است ، به سهولت از طریق این نمایندگی های واسطه ایرانی ، این کار را انجام دهند.
خوشبختانه برای تمام بروکرهایی که خانم ساناز خانم نام بردند در ایران شرکت های نمایندگی ایرانی شان (منظورم همان آی بی شان است) وجود دارند و برخی از آنها چندین سال نیز سابقه کار در این زمینه دارند بنابراین شما میتوانید با یک پرس و جوی ساده از دوستان خود به سهولت آی بی مناسبی را که پرونده و سابقه کاری مثبتی نیز داشته باشد پیدا کرده و انتخاب نمایید.
ببخشید که طبق معمول متن ام طولانی شد.
امیدوام مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.
موفق و پیروز باشید : به ویژه انشالله در فارکس
chaos_of_death
Tuesday 20 Jun 2006, 16:45
سلام
با اجازه اساتید
من اولین پست خودم رو در این تاپیک میزنم
به دوست عزیزمون جناب یاسینی پیشنهاد میکنم.
اگر فرد قابل اعتمادی را به عنوان Ib پیدا کردند از این طریق عمل کنند.
در غیر اینصورت بهتر است مستقیما با خود بروکر وارد مذاکره شوند.
به نظر من Ib فقط از یک جهت خوبه که اونم اینه که شما پول رو از طریق حساب Ib به حساب خودتون نزد بروکر حواله کنید و اینجوری در هزینه انتقال پول صرفه جویی کنید.
فکر میکنم در قبال 1 پیپ اسپرد از هر ترید شما این کمترین کاریه که یه Ib موظف به انجام دادنشه.
پاکباخته
Friday 23 Jun 2006, 22:04
آهای چایوز جونم
علیک سلام !!
چی شده طرف ها ....؟!!
شکارگاه ات رو ول کردی اومدی تو سایت ما .... ؟! مالیاتش رو هم نمیخواهی بدی؟!
دارم بهت اخطار جدی میکنم اگه میخواهی بزارم تو این سایت مطلب بزنی ... فقط به این شرط میشه که یه تاپیک شکار هم اینجا تو سایت ما راه بندازی !!
جهت اطلاع سایر دوستان عرض میشود که این جناب چایوز عزیز از دوستان گل من هستند
که یه جایی توی یکی از سایت های همسایه یه تاپیک بیست راجع به یک روش توپ به نام آمازینگ راه انداختند که در آن با یک استراتژی بسیار جالب و نسبتا ساده دارن کیلو کیلو سود جمع میکنند .... و روش اصلی شان هم ترید کردن فقط روی اخبار است ... یعنی با روزی 10 یا 20 دقیقه وقت گذاشتند بطور میانگین شاید روزی 20 پیپ رو بشه گفت که سود میکنند !!
حالا ایشان انشالله قول میدهند که تو سایت ماهم اگه فرصت کارگاه راه انداختن ندارند (که بدیهی است ندارند) لااقل دستورالعمل روش شون رو در یک تاپیک مجزا در همین تالار برامون بزنند ... تا همه بخونیم و یاد بگیریم و استفاده کنیم و .... و پیپ پارو کنیم !!
البته ایشان در بدقولی هم از سابقه بالایی برخوردار هستند و من به شخصه دوستی را میشناسم که بنده خدا یکی دو ماه است که منتظر است این جناب چایوز عزیز برایش یک کتابی را ایمیل کند ، ولی .... !!
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.