View Full Version : چه بروکریbroker را برای آغاز کار مطمئن تر میدانید؟
yasini
Friday 16 Jun 2006, 10:24
سلام
دوست عزیز من رو راهنمایی کنید که:
چه بروکری برای یک شخص تازه کار با سرماییه پائین(حدود $ 500) مطمئن تره؟ (بروکری که روابطش هم با ایران خوب باشه)؟
chaos_of_death
Tuesday 20 Jun 2006, 17:14
500 دلار به حدی ضعیفه که شما به عنوان نیمه ریل باید روش حساب کنید
یعنی در اصل شما دارید تمرین داشتن حساب ریل میکنید.
از الان عرض میکنم که انتظار نداشته باشید 500 دلار شما به عدد قابل توجهی تبدیل شود و یا در کل اصلا آنرا سرمایه به حساب نیاورید.
با تو ضیحات فوق
شما میبایستی بروکری را انتخاب کنید که مشخصات زیر را داشته باشد.
1. حساب میکرو : معامله با 0.01 لات
2. برداشت پول آسان : سابقه دادن سود داشته باشد.
3. ارائه سود ماهیانه به سپرده شما.
4. نداشتن حاشیه در بین بروکرها.
5. نداشتن هیچگونه رابط ایرانی محکم در داخل یا خارج از کشور.
پاکباخته
Friday 23 Jun 2006, 22:17
چایوز جان ؟!! بابا دست شما درد نکنه ! این اطلاعات اجق وجق چیه که داری به این دوست عزیزمون میدی ؟!!
نه دوست عزیز ! اتفاقا به نظر من 500 دلار برای شروع نه تنها مبلغ کمی نیست بلکه یه مقدار هم زیاد است !
چون تمام افرادی که شروع به کار در فارکس میکنند حداقل دو یا سه بار تمام موجودی اکانت خود را بطور کامل از دست میدهند ... بنابراین الان خیلی ها برای شروع بامبالغی مانند 50 دلار یا حداکثر 100 دلار حساب باز میکنند.
البته همانطور که دوست عزیزم چایوزجان گفتند شما باید ابتدا با یک بروکر که حساب میکرو داشته باشد حساب باز کنید تا بتوانید پوزیشن های 0.01 لاتی بگیرید.
بروکرهایی هم که حساب میکرو داشته باشند زیاد هستند ولی آنهایی که درایران بیشتر میشناسند اول فیبو است و دوم ملینیوم (دزد قالتاق کلاه بردار!!)
شما هم بهتراست با همان فیبو حساب باز کنید که چند نمایندگی هم در ایران دارند که توسط آنها میتوانید به سادگی برای شروع پول به حساب خود بریزید و یا برداشت داشته باشید.
از سایرشرط هایی هم که دوست خوبم جناب چایوز عزیز گفتند تقریبا هیچکدامشان درست نیست (!!) و شما همان کار خودتان را انجام دهید!
mh_aghighi
Sunday 11 Nov 2007, 21:37
سلام
north finance چطوره
سابقه كاريش خوبه يا نه؟
Ashkan1
Sunday 11 Nov 2007, 23:08
اقا یه نفر هم به من بگه فیبو چطوره میخوام یه حساب ریل باز کنم ولی نمیدونم با فیبو باز کنم یا با نورث:-/:-?
Arak_fx
Monday 12 Nov 2007, 07:58
نورث و فیبو سابقه شان در ایران خوبه و خیلی طرفدار دارند . کارشان هم خوبه و مشتری ایرانی زیاد دارند . نورث در عرصه بین المللی شناخته شده تز از فیبو است . من به جز ایرانی ها کسی را ندیدم دیگه که با فیبو کار کنه !
فیبو حساب های Cfd اش جداست . من قبلا با فیبو کار می کردم ولی اومدم نورث چون ساپورتش از فیبو قوی تر است و هم Cfd و فیوچر و طلا و نقره را در یک حساب دارد .
فیبو تنها خوبیش اینه که حساب میکرو دارد و برای تازه کارهایی که می خواهند حساب باز کنند مناسب است . اگر تازه کار هستید فیبو را به شما پیشنهاد میکنم ( فقط میکرو باشه حسابتون )
حداقل افتتاح حساب در فیبو 300 دلار و حداقل لات 0.01 ( حساب میکرو ) و لورج هم 200 است .
حداقل افتتاح حساب در نورث 100 دلار و حداقل لات 0.1 ( حساب مینی ) و لورج هم 500 است .
موفق باشید
nassiri.moein
Monday 12 Nov 2007, 11:35
اقا یه نفر هم به من بگه فیبو چطوره میخوام یه حساب ریل باز کنم ولی نمیدونم با فیبو باز کنم یا با نورث:-/:-?
خيلي شبيه هستن ولي نورث سوپ نداره از اين نظر بهتره ولي در كل زياد فرق نمي كنن
GODFATHER
Friday 23 Nov 2007, 09:15
نورث و فیبو سابقه شان در ایران خوبه و خیلی طرفدار دارند . کارشان هم خوبه و مشتری ایرانی زیاد دارند . نورث در عرصه بین المللی شناخته شده تز از فیبو است . من به جز ایرانی ها کسی را ندیدم دیگه که با فیبو کار کنه !
فیبو حساب های Cfd اش جداست . من قبلا با فیبو کار می کردم ولی اومدم نورث چون ساپورتش از فیبو قوی تر است و هم Cfd و فیوچر و طلا و نقره را در یک حساب دارد .
فیبو تنها خوبیش اینه که حساب میکرو دارد و برای تازه کارهایی که می خواهند حساب باز کنند مناسب است . اگر تازه کار هستید فیبو را به شما پیشنهاد میکنم ( فقط میکرو باشه حسابتون )
حداقل افتتاح حساب در فیبو 300 دلار و حداقل لات 0.01 ( حساب میکرو ) و لورج هم 200 است .
حداقل افتتاح حساب در نورث 100 دلار و حداقل لات 0.1 ( حساب مینی ) و لورج هم 500 است .
موفق باشید
سلام و ممنون برای این همه اطلاعات خوب.
حالا چطور و از کجا می شود برای افتتاح حساب در نورث اقدام کرد؟
demo یا دانلود پلاتفرم از چه طریقه؟
راهنمایی کنیدو ممنون
komeil
Friday 23 Nov 2007, 14:05
این آدرس سایت نورث هست
[Only registered and activated users can see links]
در این سایت شما میتونید حساب ریل یا دموی خودتون رو باز کنید...
برای راحت تر شدن کار شما من لینک مستقیم دانلود پلتفورم رو هم اینجا میذارم که اگه نخواستید دنبالش بگردید از این لینک زیر مستقیم دانلود کنید....
بعد از نصب برنامه از منوی بالای برنامه گزینه افتتاح حساب را انتخاب کنید و مقدار پولی را که میخواهید در دمو داشته باشید را در فیلد مخصوص وارد کنید و سایر فیلدها را هم به آسانی پر خواهید کرد....
بر روی نکست کلیک کنید....
حساب دموی شما آماده استفاده خواهد بود
موفق باشی
:)
persiantrader
Thursday 24 Jan 2008, 17:38
چایوز جان ؟!! بابا دست شما درد نکنه ! این اطلاعات اجق وجق چیه که داری به این دوست عزیزمون میدی ؟!!
نه دوست عزیز ! اتفاقا به نظر من 500 دلار برای شروع نه تنها مبلغ کمی نیست بلکه یه مقدار هم زیاد است !
چون تمام افرادی که شروع به کار در فارکس میکنند حداقل دو یا سه بار تمام موجودی اکانت خود را بطور کامل از دست میدهند ... بنابراین الان خیلی ها برای شروع بامبالغی مانند 50 دلار یا حداکثر 100 دلار حساب باز میکنند.
البته همانطور که دوست عزیزم چایوزجان گفتند شما باید ابتدا با یک بروکر که حساب میکرو داشته باشد حساب باز کنید تا بتوانید پوزیشن های 0.01 لاتی بگیرید.
بروکرهایی هم که حساب میکرو داشته باشند زیاد هستند ولی آنهایی که درایران بیشتر میشناسند اول فیبو است و دوم ملینیوم (دزد قالتاق کلاه بردار!!)
شما هم بهتراست با همان فیبو حساب باز کنید که چند نمایندگی هم در ایران دارند که توسط آنها میتوانید به سادگی برای شروع پول به حساب خود بریزید و یا برداشت داشته باشید.
از سایرشرط هایی هم که دوست خوبم جناب چایوز عزیز گفتند تقریبا هیچکدامشان درست نیست (!!) و شما همان کار خودتان را انجام دهید!
سلام پاكباخت جان
میتونی لتف کنی یه چنتا برکر دیگهی هام معرفی کنی؟
اگه یه سایتی چیزی هم بفرستی که تبلیقات از بروکر های معروف ایران باشه ممنون میشم!!
با تشکر
persiantrader
Thursday 24 Jan 2008, 17:39
سلام پاكباخت جان
میتونی لتف کنی یه چنتا برکر دیگهی هام معرفی کنی؟
اگه یه سایتی چیزی هم بفرستی که تبلیقات از بروکر های معروف ایران باشه ممنون میشم!!
با تشکر
حميد.م
Sunday 27 Jan 2008, 22:28
من که حرف شیطونو گوش کردمو رفتم یک حساب میکرو 300 دلاری با فیبو باز کردم البته بعد از حدود یک سال و اندی دمو کار کردن
از طریق جناب ریحانی ( [Only registered and activated users can see links]) تا ببینم چی میشه
bazarsarmaye
Wednesday 30 Jan 2008, 11:46
با سلام
از دوستان دعوت میکنیم از سایت جدید ما بازدید بفرمایند
با تشکر
aaemami
Thursday 25 Dec 2008, 19:18
تجربهی یکی از بزرگترین بورسبازان وال استریت- جسی لیورمور
جسی لیورمور (Jesse Livermore) یکی از بزرگترین بورسبازان تاریخ وال استریت است. بر اساس برخی اخبار بیشترین ثروتی که او طی پنجاه سال از طریق تجارت در بورس آمریکا طی سالهای1890 تا 1940 به دست آورد به ١٠٠ میلیون دلار میرسد. با این حال در زمان مرگ کل داراییهای او تنها ۵ میلیون دلار بود. جسی در دوازده سالگی مسئول ثبت قیمتهای مشتریان در کارگزاری بود که در آن بر روی قیمت سهام شرط بندی میکردند. بعد از مدتی او خود نیز در این شرط بندیها شرکت کرد و اتفاقا برنده هم شد. طی چند ماه او 1000 دلار (تقریبا معادل ٢٠هزار دلار امروز) از این راه به دست آورد. چندی بعد او آنقدر در این کار موفق شد که تمام قمارخانههای بازار سهام، از ثبت نام او در لیست خود خودداری میکردند. از آن به بعد او شروع به خرید و فروش سهام کرد و به سرعت در این کار هم موفق شد. از این زمان سفته بازی تنها کار جسی لیورمور تا پایان عمر گردید.
جسی به زودی استراتژی خود را تغییر داد. او افق سرمایهگذاری خود را از دورههای کوتاه مدت تغییر داد و سرمایهگذاریهای خود را بر اساس روندهای بلند مدت اقتصادی انجام داد. جسی اولین میلیون دلار خود را در سال 1906 به دست آورد. در آن سال بازار به شدت دچار بحران اعتبارات شدهبود و ارزش بازار سهام به سرعت در حال کاهش بود. در نتیجهی این سقوط او نیز در ابتدا بخشی از سرمایه خود را از دست داد. جسی در آن دوره در سه تلاش پیاپی کوتاه مدت برای جبران ضرر خود، شکست خورد ولی در چهارمین تلاش خود موفق شد از روش فروش استقراضی پول هنگفتی به دست آورد. در آن زمان جسی در حالی به اولین میلیون دلار خود دست یافت که بازار سقوط وحشتناکی را تجربه میکرد. بعد از این موفقیت، او به پسر شگفتانگیز شهره شد.
کتابهای زیادی درباره او نوشته شدهاست. یکی از مشهورترین این کتابها در سال 1917 با عنوان "خاطرات یک منشی سهام" (Reminiscences of a Stock Operator) توسط ادوین لفور (Edwin Lefever) نگاشته شدهاست. این کتاب شاید مشهورترین کتابی است که در مورد سفتهبازی سهام نوشتهشدهاست. کتاب مذکور هنوز هم تجدید چاپ میشود. لیورمور در کتاب خودش، چگونه در بازار سهام تجارت کنیم، میگوید "کسانی که هر روز و هر هفته دست به خرید و فروش میزنند هرگز موفق نمیشوند، تنها زمانهایی خاص از یک سال ، شاید پنج یا شش مورد، وجود دارد که شما میتوانید به خود اجازهی انجام معامله دهید. در خلال این زمانها، تنها باید منتظر باشید تا بازار خود را برای تغییر بزرگ بعدی آماده کند".
جسی بخش زیادی از پول خود را در سقوط سال 1929 از دست داد و دیگر هرگز موقعیتی پیش نیامد که بتواند میزان داراییهای خود را به سطح آن سال برساند. جسی در سن ۶٣ سالگی در نتیجهی خودکشی از دنیا رفت.
گروه اقتصادی نوسان
TAGHI
Sunday 04 Jan 2009, 01:54
برای شروع کار و با توجه به مبلغی که می خواهید سرمایه گذاری کنید فیبوگروپ (یا همان فیبو) خوب است . چرا ؟
حساب باز کردن در آن بسیار راحت است ومدارک کمی می خواهد و شما برای شروع کار فارکس درگیر جزئیات حساب باز کردن نمی شوید.
من شخصا تا حالا ندیده و نشنیده ام کسی شکایتی داشته باشد و با توجه به اینکه در ایران تعداد زیادی ib (نماینده) دارد و همچنین افراد زیادی با آن حساب دارند جهت کم نشدن اعتبارشان در ایران به مشتریان ایرانی بها می دهند .
در ایران چندIB فیبو هستند که سایت دارند و کسانی را که توسط آن ها حساب باز کنند پشتیبانی می کنند از نظر آموزشی و فورکست و حتی بعضا سیگنال ( که البته این آخری چیز خوبی نیست بویژه ایرانی اش) و حتی یکی از آن ها نصف پورسانتی را که بروکر از محل اسپرد به او پرداخت می کند به مشتری برمی گرداند . بهتر است با یکی از آن ها حساب باز کنید.
من خودم با فیبو حساب ندارم چون زمانی که اولین حساب ریل را باز کردم هنوز فیبویی در ایران نبود. ومن مجبور شدم با 2000 دلار شروع کنم.
البته برای مبالغ بالا توصیه چیز دیگری است.
ek-forex
Monday 09 Mar 2009, 11:15
با سلام خدمت همه شما دوستان فاركس كار و خوانندگان محترم . قبل از هر چيزي يه مطلبي رو عرض كنم ، كه اصلاً قصد تبليغات رو ندارم پس لطفاً از ديد بازاريابي و تبليغات به اين موضوع نگاه نكنيد .
مدتي پيش من با بروكر AVS CARTER آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
تصميم گرفتم از اين بروكر براي آگاهي شما هم مطلبي رو در اين قسمت بنويسم كه شايد مورد توجه شما قرار بگيره ، اگه تمايلي به آشنايي و كار با اين بروكر رو داشتيد به اين آدرس مراجعه كنيد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ghool
Tuesday 10 Mar 2009, 16:20
با سلام خدمت همه شما دوستان فاركس كار و خوانندگان محترم . قبل از هر چيزي يه مطلبي رو عرض كنم ، كه اصلاً قصد تبليغات رو ندارم پس لطفاً از ديد بازاريابي و تبليغات به اين موضوع نگاه نكنيد .
مدتي پيش من با بروكر AVS CARTER آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
تصميم گرفتم از اين بروكر براي آگاهي شما هم مطلبي رو در اين قسمت بنويسم كه شايد مورد توجه شما قرار بگيره ، اگه تمايلي به آشنايي و كار با اين بروكر رو داشتيد به اين آدرس مراجعه كنيد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نه اصلا نداری !
کاملا معلومه که نداری !! :p
تاپیک رو تا آخر بخوانید و به صداقت این بروکر پی ببرید !!
به نظر شما بروکری که در عنوان کردن اسم و محل خود صداقت ندارد برای ترید کردن مناسب است ؟؟؟
nassiri.moein
Saturday 28 Mar 2009, 13:07
مدتي پيش من با بروكر avs carter آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
خیلی از بروکر ها پلت فرم خوبی دارن سرعت بالا و اسپردکم و......
ولی جابجای پول خیلی سخت سود های بالا رو پرداخت نمی کنن خیلی راحت قوانین خودشن پرداخت نمی کنن ........
ek-forex
Sunday 03 May 2009, 09:55
با سلام
همه ميدونيد هر كسي كه با فاركس كار ميكنه داره ريسك ميكنه و اگر قرار باشه اين همه با شك و ترديد به بروكري نگاه كرد كه نميشيه اصلن كار كرد ... خيلي از بروكرهاي معروب بودند كه وقتي افتتاح حساب كرديد فهميديد چقدر ايراد داره و و و
اما اين بروكر كه هم من و هم دوستانم باهاش كار ميكنيم از مزاياي خوبي برخوردار هست و همه دوستان راضي از اين بروكر هستند در سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) اگر دقت كرده باشيد بيان شده تست كنيد تا تفاوت را تجربه كنيد .
هر شخصي تبليغ بروكر خودش رو ميكنه و براي اينكه بتونه عضو جمع كنه تبليغات زيادي رو انجام ميده مثل اين : ارائه سيگنالهاي رايگان بعد از افتتاح حساب در اين بروكر
ولي بروكر AVS بنا شده بر پايه صداقت و سادگي و هر كسي علاقه داشته باشه كار ميكنه و هر كسي هم كه نخواهد كار نميكند ولي با اطمينان كامل اعلام ميكنم هر كسي با اين بروكر شروع با كار كرد پشيمون نميشه و الان هم خيلي از دوستان حسابهاي اصليشون رو به اين بروكر انتقال دادند .
واريز و پرداخت هاي بزرگي هم داشته و از اين بابت هيچ مشكلي نيست .
نمايندگي اين بروكر به اين آدرس هست اگر سوالي داريد در اين سايت مطرح كنيد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بيشتر از اين چيزي نمي گم تا جنبه تبليغات نگيره گرچه هر چي نوشتم از بابت پاسخ به پيامهاي دوستان عزيز بود ...
موفق و پيروز باشيد ...
سینا67
Thursday 23 Jul 2009, 18:31
قایون من تازه کارم . یعنی تازه دارم تحلیل تکنیکال رو یاد میگیرم . و الان وتا نیمه کار رو رفتم .
چند تا سوال داشتم . 1- اینکه میگین فلان بروکر خوبه یا اون یکی بده یعنی چی شون خوبه یا بده ؟
2 - اینکه میگین دموی بروکر یا دموی حساب یعنی چی ؟ یعنی حساب تمرینی ؟
3- من چون تهران نیستم کلاسای فارکس اینجا نداریم . شما برای یاد گرفتن فارکس چه منبع (( کتاب یا سی دیه آموزشی)) رو پیشنهاد میکنید ؟
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.