PDA

View Full Version : چه بروکری به ما پیشنهاد میکنید؟

yasini
Friday 16 Jun 2006, 10:45
سلام

شما چه بروکری به ما پیشنهاد میکنید؟ که مطمئن باشه و با ایرانی ها هم مشکل نداشته باشه.

سرمایه من $500 است.

skyman
Friday 16 Jun 2006, 19:45
be nazare man fibo az hame behtar hastesh

amma bazam mashverat konid

پاکباخته
Saturday 17 Jun 2006, 03:20
دوست عزیزم سلام
راستش نمیخواهم عرایضم جنبه تبلیغ برای بروکر خاصی پیدا کند،
پس من صرفا یکی دونکته مهم را خدمتتان عرض میکنم ، لطفا خودتان بیشتر تحقیق کنید و تصمیم نهایی را خودتان اتخاذ فرمایید.

اگر بار اول هست که میخواهید حساب باز کنید ، حتما حتما حتما حتما فقط و فقط و فقط حساب میکرو باز کنید !!
ببخشید که فضولی میکنم ولی فارکس زیاد شبیه بازار بورس نیست ... منظورم این است که در بازار بورس میزان سود شما رابطه مستیقم با بزرگی سرمایه تان دارد ، اما در فارکس باتوجه به اینکه ده برابر و بیست برابر سود کردن امری ممکن و کاملا شدنی است (البته از لحاظ تئوری!!) بنابراین مقدار سرمایه اولیه تان خیلی در سود نهایی شما تاثیر گزار نیست !
بعنوان مثال اگر شما از تخصص و دانش لازم بهرمند باشید میتوانید به سرعت یک حساب پنجاه هزارتومانی را مثلا ظرف دوماه به 250 هزار تومان و پس از سه ماه به حدود 500 هزار تومان برسانید !!

البته بدیهی است که طبق آمار اکثریت مطلق فارکس کاران به ویژه در ایران نه تنها چنین سود هایی را کسب نمیکنند بلکه دایما در حال ضرر و کاهش سرمایه اولیه خود نیز هستند ! بنابراین مثالی که من فوقا خدمتتان عرض کردم صرفا یک مثال تیوری و محاسباتی روی کاغذ بود که هدف از آن تاکید بر عدم نیاز به سرمایه کلان برای آغاز کار در فارکس است.

بنابراین اگر بار اولتان است که میخواهید در فارکس حساب ریل باز کنید ، صدوبیست درصد (!) اطمینان داشته باشید که حتما حتما حتما حداقل دو سه بار تمام سرمایه اولیه خود را از دست خواهید داد ... تا شاید انشالله اگر بسیار سخت کوش و پرتلاش و علاقمند باشید شاید پس از حداقل یک یا دوسال به حدی برسید که بتوانید از این بازار سود دایمی کسب نمایید.

هدفم از تمام این پرحرفی ها این بود که جدا از شما استدعا کنم (وهمچنین از سایر دوستان عزیز در این سایت خوبمان) که اگر اصرار دارید که به اندازه کافی در این زمینه دانش و تجربه کسب کرده اید و قصد دارید که حتما حساب با پول واقعی باز کنید ، لااقل محبت کنید و حتما با یک حساب میکرو شروع کنید ، تا به فرض اگر واقعا همه چیز آن طور که شما تصور میکنید پیش رفت و انشالله شروع به سود گرفتن از این بازار نمودید پس از اطمینان و اعتماد به خودتان، آنگاه موجودی و سرمایه خود را اگر تمایل داشتید افزایش دهید.

بنابراین درمورد انتخاب بروکر پیشنهاد من به شما این است که فعلا خیلی به دنبال بروکر های بزرگ و غولپیکر نباشید و سعی کنید بروکری را پیدا و انتخاب کنید که امکان باز کردن حساب میکرو (حسابهایی با مبالغ زیر 100 دلار) داشته باشد .

خوشبختانه در ایران ما صرفا امکان استفاده از دو یا سه بروکر شناخته شده را بیشتر نداریم که بنابراین شما برای پیدا کردن آن ها خیلی نیاز به جستجو و تحقیق ندارید.

در مورد فیبو که دوست عزیزمان دربالا اشاره کردند به نظر من هم بروکر خوبی است و اغلب دوستانی همه که با این بروکر کار میکنند تقریبا راضی هستند.
بروکر دیگری هم که اغلب دوستان با آن کار میکنند نورتز است ، که البته حساب میکرو ندارد و فقط حساب مینی دارد(حساب با حداقل 300 دلار) که راستش خود من هم با همین بروکر کار میکنم و اگر چه برخی مشکلات دارد و خیلی آزار دهنده نیست و درکل مزایای آن به معایبش می چربد.

یک بروکر افتضاح دیگر هم هست به نام ملینیوم که کیفیت خدمات و پشتیبانی اش بینهایت افتضاح است !! و تنها حسنی که دارد این است که میتوانید با این بروکر حساب میکرو حتی با مبلغ سرمایه صرفا 50 دلار باز کنید ، درحالیکه مثلا با فیبو گروپ حتما باید حداقل با 300 دلار آغاز نمایید(لطفا به آن نکته ای که عرض کردن دوباره دقت بفرمایید: ایمان داشته باشید که تمام سرمایه ای را که برای بار اول استفاده میکنید حتما قطعا حتما کاملا از دستتان خواهد رفت!! بنابراین هزینه کردن 50 دلار برای شروع مسلما بهتر زا هزینه کردن 300 دلار است!)

امیدوارم مطالبم که باعرض معذرت کمی طولانی شد مورد استفاده شما واقع گردد.

به امید موفقیت روزافزونتان جه در فارکس و چه در بورس و چه در سایر زمینه های مورد علاقه تان.

flotila
Saturday 17 Jun 2006, 07:35
به به جناب پاکباخته ببین باید کجا ها پیداش کنیم!

مثل اینکه دیگه کلا بی خیال بورس شدی ! البته شاید هم کار درستی کرده باشی

کروی هم که بعد از 3 ، 4 ماه سود خوبی داد

راستی این اقا پویا هم از بچه های دانشگاه خودمون ها ! 76 متال

امیدوارم تو هر زمینه ای که فعالیت می کنی موفق باشی

[Only registered and activated users can see links]

yasini
Saturday 17 Jun 2006, 11:45
پاکباخته سلام
از راهنمایی قشنگت خیلی ممنون
خیر دنیا و اخرت را برای شما آرزومندیم
باتشکر
یاسینی

ebadi180
Saturday 17 Jun 2006, 20:23
آقاي پاکباخته از ديدن تاپيکهاي آموزشي شما خوشحال شدم ياد آنروزها که مفهوم جفت ارزي را ..........

در تکميل حرفهاي پاکباخته (پاک برده)

شرايط کار در دمو با ريل متفاوت هست به اين نکته عنايت داشته باش.....

از طرفي يادت باشه بازار فارکس بيرحم و کاملا سرکش است نميخواهم بترسانمت اما فکر نکني به همين راحتي ميشيني و پول ميره رو پولت کنترل روحيه مديريت سرمايه مديريت ريسک و....... عواملي از اين دست را حتما لحاظ کن علي الخصوص براي پولهايي که اتوماتيک حساسيت ايجاد ميکنند مثل پولهاي قرضي وام بهره اي و.........

ولي اگر مسائل ذکر شده را رعايت کني تريد هيجاني نکني ومنظم باشي از هيچي واهمه نداشته باش به جرات بهت ميگم بهترن کسب و کار را بدون داشتن آقا بالاسر انهم با سرمايه 500 دلار در نظر داري....

ضمن اينکه اگر رعايت نکني با 500000$ هم حرفي براي گفتن نداري .............

ببخشيد البته

GLX
Sunday 18 Jun 2006, 09:34
این بروکر ها نمایندگی دارن تو ایران؟

Amoo
Wednesday 21 Jun 2006, 20:36
سلام
هنگام انتخاب بروکر حتماً دقت نمایید که گزینه ی انتخابی شما دارای تاییدیه از سازمانهای معتبر (مانند FSA , NFA , ... ) باشد یا به اصطلاح رگوله شده باشد. مطالعه ی قوانین این سازمانها برای تایید یک بروکر خالی از لطف نیست :

hamedrx
Wednesday 30 Apr 2008, 01:37
این بروکر ها نمایندگی دارن تو ایران؟

در مورد فيبو گروپ ما در خدمت شما هستيم:

agidahak
Wednesday 04 Jun 2008, 14:43
سلام جناب عبادي من مدتي هست كه در گير اين بازار شدم لطفا اگر امكانش هست منابعي رو كه ميشه در مورد مديريت سرمايه و مديريت ريسك مطالعه كرد معرفي كنيد . خيلي ممنون

nassiri.moein
Thursday 17 Jul 2008, 11:16
سلام جناب عبادي من مدتي هست كه در گير اين بازار شدم لطفا اگر امكانش هست منابعي رو كه ميشه در مورد مديريت سرمايه و مديريت ريسك مطالعه كرد معرفي كنيد . خيلي ممنون

مطالب مديريت سرمايه و روانشناسي تريد

nassiri.moein
Thursday 17 Jul 2008, 11:21
سلام
هنگام انتخاب بروکر حتماً دقت نمایید که گزینه ی انتخابی شما دارای تاییدیه از سازمانهای معتبر (مانند FSA , NFA , ... ) باشد یا به اصطلاح رگوله شده باشد. مطالعه ی قوانین این سازمانها برای تایید یک بروکر خالی از لطف نیست :

برادر من این بنده خدا می گه حساب اول می خواد میکرو باز کنه شما میای چی می گی

اصلا بروکری معرفی کن که این تایید را داشته باشه و میکرو هم کار کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا کدوم بروکر با این تایید ها می تونه بخاطر تحریم با ایران کار کنه ؟؟؟
معمولا این بروکر ها حساب های بالای 10000 $ باز می کنن ....

svlhdi 'bhv
Wednesday 23 Jul 2008, 14:31
mishe be in broker ha etemad kard va beheshun pool dad?
man taze karam!!!
:(
mitarsam tahrimi chizi shim hameye poolam bepare!!!

nassiri.moein
Thursday 24 Jul 2008, 12:35
mishe be in broker ha etemad kard va beheshun pool dad?
man taze karam!!!
:(
mitarsam tahrimi chizi shim hameye poolam bepare!!!

پول فقط به خاطر تحریم نمی تونن بفرستن ایران یک حساب خارج از کشور به نام خودتون براتون واریز میشه

اگه حساب که باز می کنی آی بی انتخاب کنی اون تو واریز برداشت کمکت می کنه و برات انجام میده

svlhdi 'bhv
Thursday 24 Jul 2008, 15:40
man mikham ba fibo kar konam goftan bayad poolo berizi be hesabe yek nafar be name hamede reyhani:-?
albate hatman man bad fahmidam

Arak_fx
Thursday 24 Jul 2008, 21:32
man mikham ba fibo kar konam goftan bayad poolo berizi be hesabe yek nafar be name hamede reyhani:-?
albate hatman man bad fahmidam

سلام

حامد ریحانی یکی از آی بی های فیبو گروپ است که چنانچه شما مایلید با ایشان حساب باز کنید باید پول را به حسابشان واریز کنید .

حامد ریحانی همین فردیست که تاپیک زیر را زده :

موفق باشید

louk
Thursday 21 Aug 2008, 12:04
من یک شرکت ایرانی را می شناسم که در آمریکا و هنگ کنگ هم به ثبت رسیده لینک بالا هم آگهی ثبت در ایران است. این شرکت تالار معاملات فارکسش از اول سپتامبر گشایش میشود و سود حصل از معاملات خود را میتوانید از بان ایران یا مستر کارت یا ویزا کارت بگیرید

AHMADSTOCK
Sunday 12 Oct 2008, 20:53
man be shoma brokere ifcmarket ro pishnahad mikonam........chon khadamate khobi erae mikonand.
dar zemn linke farsi ham dare;)