PDA

View Full Version : نرم افزار تحلیل تکنیکی

ساناز تهرانی
Thursday 23 Nov 2006, 16:30
با سلام خدمت دوستان
من نیاز به یک نرم افزار تحلیل تکنیکی دارم.چی خوبه؟و از کجا تهیه کنم؟

software
Wednesday 27 Dec 2006, 23:21
من Amibroker رو پيشنهاد مي كنم

isdco
Saturday 25 Aug 2007, 10:52
از كجا ميتوان نرم افزار Amibroker را دانلود كرد.
با تشكر.

hadim
Saturday 25 Aug 2007, 12:23
از كجا ميتوان نرم افزار Amibroker را دانلود كرد.
با تشكر.

لینک مستقیم دانلود و کرکش را برایتان می گذارم
لینک دانلود برنامه ([Only registered and activated users can see links])

این هم کرکش
دانلود کرک برنامه ([Only registered and activated users can see links])
این خرین ورژن برنامه هست ولی بفکر اپدیت فعلا نباشید چون اپدیت ها را معمولا برای فرار از کرک بیرون می دهند

zibaziba1985
Tuesday 28 Aug 2007, 19:38
site kerak baz nashod hala shaiad eshkal az sorat bashe? dar har sorat mer30

ناظر سايت:‌ كاربر گرامي، لطفاً فقط از حروف فارسي براي نوشتن جملات فارسي استفاده كنيد.

shahrneghabdar
Thursday 20 Sep 2007, 15:14
ساناز تهرانی من کتاب تحلیل تکنیکی نوشته علیرضا ساداتی رو (مجموعه کتابهای امگا در سه جلد ) خریدم که همراه با سی دی نرم افزار به نام metastock بود به نظر میاید خوب باشه تا حالا که اینطور بوده ولی در مورد amibroker اطلاعاتی ندارم اگه hamid میتونه توضیح بده که چطور نرم افزاری هست

grn1355
Monday 25 Feb 2008, 16:30
با درود به دوستان
من نرم افزار AmiBrocker دارم دادهها را توي اون Import کردم.اما بعد از به روز کردن فايل CSV وقتي آمي بروکر رو باز کردم داده هاي جديد اضافه نشده بود.
آيا راهي براي Refresh کردن داده ها وجود دارد؟

مجیدحسینی
Wednesday 27 Feb 2008, 12:53
با درود به دوستان
من نرم افزار AmiBrocker دارم دادهها را توي اون Import کردم.اما بعد از به روز کردن فايل CSV وقتي آمي بروکر رو باز کردم داده هاي جديد اضافه نشده بود.
آيا راهي براي Refresh کردن داده ها وجود دارد؟
محل دیتای قبلی نرم افزار پاک کن و دوباره وارد کن
مورد بعدی برای کسانی که از امی استفاده می کنند این است سعی کنید اطلاعات را با استفاده از فایل تکست و از طریق متا استوک وارد کنید هم راحتتر و هم مطمئن تر است
یعنی ابتدا فایل تکست را به فرمت متا تبدیل کنید بعد با استفاده از گزینه فایل امی و گزینه متا در فایل اطلاعات را وارد کنید

grn1355
Wednesday 27 Feb 2008, 14:57
فايلهاي تکست رو چگونه مي توان به فرمت متا تبديل کرد؟

مجیدحسینی
Wednesday 27 Feb 2008, 17:12
با استفاده از نرم افزار گت دیتا اطلاعات را دریافت کن بعد با متا استوک می تونی این کار را کنی
با استفاده از لودر متا

مستعد
Wednesday 05 Mar 2008, 15:29
با استفاده از نرم افزار گت دیتا اطلاعات را دریافت کن بعد با متا استوک می تونی این کار را کنی
با استفاده از لودر متا

جناب حسيني
متا استوك و كركش را از كجا مي توان گرفت؟

h.khodaverdi
Sunday 14 Sep 2008, 20:58
با استفاده از لودر متا

آقای حسینی میشه کمی در مورد گرفتن اطلاعات با get data توضیح بدین؟ من که موفق نشدم!!! آخه میگه تاریخ آخرین به روز رسانی رو وارد کن اما نرم افزار قابل نوشتن نیست!! یعنی نمیشه که تاریخ رو وارد کنم.
ممکنه اشکال از نرم افزار من باشه؟
اگه مال شما کار میکنه برام لینکش رو بذارین..
یا بفرستین به ایمیلم..
[Only registered and activated users can see links]
ممنون

حميد.م
Monday 15 Sep 2008, 11:27
آقای حسینی میشه کمی در مورد گرفتن اطلاعات با get data توضیح بدین؟ من که موفق نشدم!!! آخه میگه تاریخ آخرین به روز رسانی رو وارد کن اما نرم افزار قابل نوشتن نیست!! یعنی نمیشه که تاریخ رو وارد کنم.
ممکنه اشکال از نرم افزار من باشه؟
اگه مال شما کار میکنه برام لینکش رو بذارین..
یا بفرستین به ایمیلم..
[Only registered and activated users can see links]
ممنون
تاريخ را كه شما نبايد به صورت دستي بنويسيد اون رو خود نرم افزار مينويسه
شما تاريخ شروع و تاريخ پايان را انتخاب كنيد و بعد با كليك روي گزينه روبرو ديتا به روز مي شود

ahaddass
Monday 24 Nov 2008, 22:26
بااهدای سلام
لطفا" نحوه استفاده از خط کش فیبو درنرم افزار الو یو راتوضیح دهید
باتشکر
×××××××××××××
کسانیکه بما اعتماد میکنند ما را تربیت میکنند

رابیم
Thursday 23 Apr 2009, 08:54
چه طوری میتونیم با آمی بروکر کار کنیم؟ من اون رو دانلود کردم، ولی نمیدونم چه جوری از اون استفاده کنم؟ داده ها رو چه جوری بهش بدم و از کجا داده بیارم؟ لطفن یکی مفصل توضیح بده تا همه استفاده کنن.

13444431
Saturday 25 Apr 2009, 12:37
چه طوري ميتونيم با آمي بروکر کار کنيم؟ من اون رو دانلود کردم، ولي نميدونم چه جوري از اون استفاده کنم؟ داده ها رو چه جوري بهش بدم و از کجا داده بيارم؟ لطفن يکي مفصل توضيح بده تا همه استفاده کنن.
قسمت file بعد import wizardبعد مسير pick files فايل را انجام مي دهيد
more columns تيک بزنيد بترتيب column 1 تا column 12 را بشرح زير تنظيم کنيد
ticker
skip
ymd
skip
open
high
low
close
volume
Openint
skip
skip

next

فرمت مزبور را به اسم TehranBourse يا هر اسم دلخواه ديگر ذخيره كنيد
تا براي دفعه بعدي نيازي به تكرار مرحله بالا نباشد براي بار بعد که مي خواهيد فايل *.txt را باز کنيد
به قسمت import Ascll برويد و TehranBourse را پيش فرض داريد و نيازي به کار مر حله اول نمي باشد.
بعد از pick files کردن تيک گزينه log error رو برداريد،در قسمت separator هم(,)comma رو انتخاب کنيد.
وقتي ok کرديد اون اخر يه گزينه هست که اگه بزنيد تنظيمات رو سيو ميکنه و در مراحل بعدي فقط
ديتا رو pick ميکنيد.

grn1355
Saturday 25 Apr 2009, 13:15
با درود
1)مفهوم openint چيه؟چگونه اونرو محاسبه مي کنند؟
2)اگه داده هاي تاريخي رو اشتباه ايمپورت کردي چگونه مي شه اونو Undo کرد(داده هاي يک تارخ رو کلا پاک کرد)؟

رابیم
Saturday 25 Apr 2009, 19:27
دوستان، یه نفر لطف کنه و نرم افزار تحلیل تکنیکی در اختیار دوستان با آموزس آن قرار بده.

خوش شانس
Wednesday 29 Apr 2009, 14:57
آموزش نرم افزار تحليل هم در اين سايت و هم در تالارهاي ديگر داده شده با كمي سرچ پيدا مي كنيد

percpolic
Thursday 09 Jul 2009, 17:14
باسلام به دوستان عزیز
میخاسم از دوستان قدیمی بخام، یه پست بزنن و تو اون این مواردو قرار بدن(برا استفاده همه)
1.Amibroker
2.آخرین اطلاعات(در صورت امکان نحوه آپدیت اطلاعاتش)
3.getdata(درصورت داشتن کاربرد)
4.crack هاشون

zartoshta
Thursday 23 Jul 2009, 08:48
یسنا ها را تکرار کن خیلی زیبا بود