PDA

View Full Version : بخش نظرها و پيشنهادها

صراحتي
Monday 02 Apr 2007, 15:18
با سلام،

كاربر گرامي،
شما مي‌توانيد از طريق گزينه‌ي تماس با ما ([Only registered and activated users can see links]) با مسؤلين سايت ارتباط برقرار كنيد و نظرها و انتقادها و مشكلات احتمالي خود را براي ما ارسال كنيد.
كليه پيام‌هاي ارسال شده از اين طريق، توسط پست الكترونيك در سريع ترين زمان به شما پاسخ داده خواهد شد.
(ضمناً شما مي‌توانيد از طريق آدرس پست الكترونيك Contact[at]talarebourse[dot]com پيغام خود را براي ما ارسال نماييد)

همچنين شما مي‌توانيد هرگونه مشكلات و مسايل و نظرات عمومي خود را در اين مبحث عنوان نماييد.

باتشكر

حلال خور
Thursday 26 Apr 2007, 15:18
اولين پيشنهاد اينه كه جاي اين تاپيك در همون تالار اصلي است! چون فكر نميكنم اينجا بازديدكننده خوبي داشته باشه.

zibaziba1985
Tuesday 28 Aug 2007, 19:14
با سلام و احترام خدمت مسولین سایت
خیلی خوب بود که مانند سایت بورکس تغییرات قیمت جهانی فلزات حتی فرا تر از ان قیمت های جهانی دیگری مثلا محصولات پتروشیمی را قرار میدادید

R.ESMAEELI
Friday 09 Nov 2007, 11:56
کی از هپکو خبر داره با تشکر از دانا.

پو ل
Tuesday 04 Dec 2007, 13:02
مديريت محترم جناب صراحتي عزيز
نميتونم وارد تالار اصلي بشم چون لينك
[Only registered and activated users can see links]
جواب نميده لطفا مشكل رو حل كنيد.
با تشكر

اورين
Thursday 07 Feb 2008, 11:28
با سلام خدمت دست اندركاران سايت تالار بورس و عرض خسته نباشيد
بنده فقط در تالار بورس عضو هستم و در آن مطلب ميزنم.
جديدا يه سري از دوستان از تاپيك تكنوتار قهر كردن و به سايت هاي ديگه نظير بوركس و غيره رفتن .
بنده جهت كسب اطلاعات بندنبالشون به سايتهاي ديگه رفتم و مجموع برآوردم اينه كه :
فعالترين سايت اطلاعات بورسي سايت تالاربورس ميباشد.
خواستم از فرصت استفاده نموده و ضمن تشكر از زحمات دست اندر كاران سايت موفقيت مزبور را خدمت كليه سروران و كاربران عزيز تبريك بگويم.
فقط ايرادي كه بر سايت وارد هست بنظر ميرسه وقتي تعداد كاربران بالاي 800نفر ميرسه، هنگ ميكنه.اگه مشكل مزبور رفع بشه نور علي نور خواهد بود .
بدرود
اورين تالار بورس

Legionnaire
Wednesday 13 Feb 2008, 15:02
سلام تالار بورس سايت خوبيه سعي كنيد تا جذاب تر بشه تا افراد بيشتري عضو بشن

داود همراهی خیرالدین
Sunday 24 Feb 2008, 07:36
با سلام لطفاً برای اینجانب سایت های را معرفی فرمایید که قیمت لحظه ای معاملات بورس تهران را داشته باشد با تشکر از لطف شما.

داود همراهی خیرالدین
Sunday 24 Feb 2008, 07:43
جناب آقای صراحتی
با سلام
احتراماً خیلی وقت ها ایران بورس کار نمی کند لطفاً سایت های دیگری را برای اینجاب معرفی فرمایید تا این مشکل برای من حل شود قبلاً از لطف شما متشکرم.

بینا سهام
Monday 25 Feb 2008, 17:10
جناب آقای صراحتی
با سلام
احتراماً خیلی وقت ها ایران بورس کار نمی کند لطفاً سایت های دیگری را برای اینجاب معرفی فرمایید تا این مشکل برای من حل شود قبلاً از لطف شما متشکرم.

[Only registered and activated users can see links]

داود همراهی خیرالدین
Tuesday 11 Mar 2008, 18:10
جناب آقای صراحتی متشکرم.

alinn
Wednesday 30 Jul 2008, 00:19
با سلام و احترام پبشنهاد میکنم بخش آموزش به افراد تازه وارد مثل من را لحاظ کنید

qurn
Friday 08 Aug 2008, 07:22
fبا سلام
در صورت امكان انتهاي درج مطالب لطفا تاريخ درج ثبت شود تا براي خواننده مشخص شود كه اين گزارش براي چه زماني مي باشد . با تشكر از همه دوستان بزگوار .

Danial_Hiv
Tuesday 12 Aug 2008, 19:42
با درود
لطفا ضميمه فايل ها را به صورت zip حداقل تا 150 كيلوبايت افزايش دهيد.;;)
با سپاس

ثبت نام نشده
Saturday 27 Dec 2008, 10:47
پیشنهاد میشود در تالار بورس صرفاً اسامی سهام بعنوان تاپیک مطرح و از ذکر تاپیکهای جداگانه و پراکنده خودداری گرددچون:
1- بعضاً اسامی تاپیک غیر مرتبط با وضعیت فعلی سهام است و غالباً در چند روز تغییر میکند.
2- اذ ذکر بحث های مربوط به یک سهم در تاپیکهای مختلف جلوگیری می شود.
3-امکان دریافت کلیه اطلاعات مربوط به سهم بدلیل تمرکز آسانتر خواهد بود.
ضمناً در صورت لزوم بسته به موقعیت فعلی سهم میشود از comment عناوین سهم برای جذابیت طرح موضوعها استفاده کرد.

reza398
Saturday 18 Jul 2009, 20:55
با سلام
فروشگاه اينترنتي سايت داراي كتابهاي بسيار ارزشمندي است اما متاسفانه صفحه فروشگاه ايراد دارد و به نظر ميرسد متروكه باشد ! ضمنا من كتابهاي معرفي شده در فروشگاه را به صورت اينترنتي سفارش دادم اما فروشگاه تهران خريد به دليل عدم موجودي كتابها ، سفارش من را كنسل كرد . لطفا من را راهنمايي فرماييد چطور از فروشگاه تالار بورس ميتوان خريد كرد و اگر اين قسمت غير فعال است چرا هنوز ميتوان به آن مراجعه كرد ؟!!

با تشكر

vita
Friday 21 Aug 2009, 15:49
ایکاش دوستان دکمه تشکر را در بخش سیاسی فعال میکردند ازبعضی از مطالب واقعا لازم است قدر دانی شود هم جهت تایید موضوع وهم تشویق نویسنده الان دوستان با زدن تاپیک تشکر ویا تائیید مطلب قبلی باعث گسترده شدن گفتگو ها وخارج شدن از موضوع افزایش صفحه ها دور از دسترس شدن مطالب اصلی ومفید میشوند

babak413
Sunday 23 Aug 2009, 15:47
از مسوول فنی سایت تقاضا دارم امکانات و خدمات جدیدی را به سایت اضافه کند . سایت فرا بورس در این زمینه بسیار به روز است

nilo
Sunday 30 Aug 2009, 14:02
سلام
نام كاربري من كي فعال ميشه؟

AFSHIN-a
Friday 16 Oct 2009, 23:13
با سلام وخسته نباشید به مسئولین فنی سایت

لطفا ساعت سرور سایت رو تنظیم کنید 1 ساعت جلو هست.
باتشکر

a_a_kashan
Monday 19 Oct 2009, 10:17
لطفا ساعت را تنظیم کنید

AFSHIN-a
Tuesday 17 Nov 2009, 00:38
با سلام وخسته نباشید به مسئولین فنی سایت

لطفا ساعت سرور سایت رو تنظیم کنید 1 ساعت جلو هست.
باتشکر

!!!!!!!!!!??

"خشايار شا"
Wednesday 25 Nov 2009, 10:53
با سلام برای تغییر نام کاربری باید اینجا درخواست داد؟

معاون سایت
Thursday 26 Nov 2009, 11:43
با سلام برای تغییر نام کاربری باید اینجا درخواست داد؟

سلام دوست گرامی .

اگر تقاضای تغییر نام کاربری را دارید در پیام خصوصی نام کاربری جدید را به بنده اعلام دارید ، رسیدگی میکنم .

موفق باشید .

amir888
Saturday 27 Feb 2010, 13:36
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت
بنده الان حدودا 1سال و نیم هستش که عضو تالار بورس هستم
قبلا فقط پستهای دیگران رو میخوندم وخودم پست نمیزدم
وولی چند روزی هست که پست میزنم ولی خیلی طول میکشه که رو صفحه ظاهر بشه و ناظر محترم اون رو باید تایید کنن
راه چاره چیست
من با کد کاربری amir888 هستم
لطفا راهنمایی فرمایید
با سپاس

behsad
Thursday 04 Mar 2010, 00:29
من عضو شده ام اما پیغام که مینویسم نشان داده نمیشود لطفا راهنمایی کنید