View Full Version : دوستان،چگونه می توان نمودارها به تاپیک افزود؟
علی معلم
Saturday 14 Jul 2007, 23:18
با سلام ...........
با عرض شرمندگی از دوستان تقاضا دار م تمامی مراحل افزودن نمودار وعکس را درکنار مطالب به صورت کامل آموزش دهند تا بتوانم مطالب را با ذکرنمودار و بصورت دقیق تر بیان کنم واز طرفی میخواهم عکسی هم در کنار نام خودم بگذارم ........آنرا هم شرح دهید........
صراحتي
Monday 16 Jul 2007, 20:00
با سلام
يكي از متداولترين راهها اين است كه فايل تصويري خود را در محلي Upload كنيد در اينجا بيآوريد.
به عنوان مثال ميتوانيد وارد اين سايت شويد: [Only registered and activated users can see links]
تصوير خود را Browse كنيد و گزينه UPLOAD NOW را كليك كنيد.
پس از چند لحظه تصوير شما Upload ميشود.
سپس ميتوانيد دكمه Copy مربوط به IMG Code for Forums & Message Boards (رديف دوم) را كليك كنيد.
و به تالار بازگرديد و در بخشي كه ميخواهيد تصوير شما نمايش داده شود دكمههاي Ctrl + V را فشار دهيد. با اين كار، كد مربوطه به اين قسمت منتقل ميشود و پس از ارسال پست، تصوير شما نمايش داده ميشود.
اگر مشكل ديگري بود اعلام كنيد.
با تشكر
مردباراني2
Wednesday 08 Aug 2007, 14:48
برای گذاشتن نمودار شما میتونید پس از تهیه نمودار، توسط کلید PrtSc از صفحه مونیتورتون عکس بگیرید و بعد با زدن کلید ترکیبی Ctrl+V در محیط Paint عکس مورد نطر رو ظاهر کنید.اضافات رو ازش Cutکنید و بعد فایل رو با پسوند مورد نظر saveکنید و بعد از صفحه نوشتن پیغام سایت خودمون و از پایین صفحه با زدن "مدیریت پیوست ها"... فایل رو انتخاب و اضافه کنید.
میبخشید اگه کمی بد توضیح دادم!
arash_76186
Tuesday 24 Jun 2008, 18:51
سلام ميخوام يك فايل با پسوند htmlبزارم تو سايت الان اون لينك پاك شده من سيو ش كردم چجوري مشه گذاشت تو اون سايت كه گفتين اپ كنم برا پسوند خطا ميگيره چجوري ميشه اين فايل رو بزارم اينجا
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.