View Full Version : هركي با MetaStock & AmiBroker كار داره يا كار كرده بياد تووووو....
حامد حداد
Friday 31 Aug 2007, 23:39
سلام به دوستان گلم
دوست دارم تو اين Topic بحث نرم افزاري باشه و مشكلاتمونو با مهمترين نرم افزارمون حل كنيم.
براي شروع من خودم در استفاده از Meta Stock & Ami Broker دو تا سوال دارم:
اولا فايل هاي مورد نيازش به روز نيست IMPORT كنم:(
دوما يه سايت يا كتاب يا فايل PDF & Word آموزش كامل و حرفه اي سراغ نداريد؟:/>
ممنون>:D<=D>
software
Saturday 01 Sep 2007, 12:40
اگر مسئولین سایت فضای مناسب ایجاد کنند من می تونم روزانه فایل های برروز قیمت رو درغالب فایلهای Amibroker براتون بروز رسانی کنم.برنامه ایجاد این داده هارو نوشتم.
hosseinmet
Saturday 01 Sep 2007, 13:10
اگه ممکنه کمی در مورد این نرم افزارها تویح بدین .
amir13
Saturday 01 Sep 2007, 13:19
اگر مسئولین سایت فضای مناسب ایجاد کنند من می تونم روزانه فایل های برروز قیمت رو درغالب فایلهای Amibroker براتون بروز رسانی کنم.برنامه ایجاد این داده هارو نوشتم.
دوست عزیز میتونی برنامه ای که نوشتی رو در اختیار بقیه قرار بدی؟
omidfx
Saturday 01 Sep 2007, 14:42
اگه ممکن برنامه Meta Stock & Ami Broker رو تو سایت بگذاریدبرای دانلود و یه اموزش کلی و طریقه استفاده از برنامه رو برای ما یا بصورت pdf ویا به صورت تایپ قرار بدهید تا بتوانیم استفاده کنیم .
حامد حداد
Saturday 01 Sep 2007, 18:40
اگه ممکن برنامه Meta Stock & Ami Broker رو تو سایت بگذاریدبرای دانلود و یه اموزش کلی و طریقه استفاده از برنامه رو برای ما یا بصورت pdf ویا به صورت تایپ قرار بدهید تا بتوانیم استفاده کنیم .
سلام.
فايل خوده برنامه روي خيلي از سايت ها هست.لينكشو برات ميزارم.
مهم UPDATE فايل هاي بورس ايران و آموزشش كه اميدوارم باقي بچه ها زحمتشو بكشن
حامد حداد
Saturday 01 Sep 2007, 18:42
اگه ممکنه کمی در مورد این نرم افزارها تویح بدین .
سلام.
نرم افزار تحليل بورسه.
باقيشم تو فايل آموزشي بچه ها:-D
حامد حداد
Saturday 01 Sep 2007, 18:46
امير جان تا مسئولین سایت يكاري كنن دير ميشه اگر ممكنه و حجم فايل ها زياد نيست تو همين نوشته پيوستش كن.
ممنون
حامد حداد
Saturday 01 Sep 2007, 18:49
[Only registered and activated users can see links]
software
Saturday 01 Sep 2007, 18:55
اين برنامه فايل اكسل مربوطه رو كه سايت irbourse ميكنيد مي خواند و به فرمت فايل هاي Amibroker اضافه مي كندسپس با اينپورت كردن ان آخرين قيمت را روي نرم افزار خواهيد داشت. اليته من زحمت خيلي زيادي كشيدم تااطلاعات سالهاي قبل را تبديل كردم ولي اگر گره كار شما را باز مي كند آنرا برروي سايت مي گذارم.يه تذكر هم بدم كه اين نمودارها در انتخاب كمك مي كنندولي اطلاعات بازار رو به شما نمي دهند.اميدوارم شما هم با بكار گيري اين نرم افزار به اعضاي سايت كمك كنيد تا تصميم هاي درست بگيرند.
حامد حداد
Saturday 01 Sep 2007, 19:01
اين برنامه فايل اكسل مربوطه رو كه سايت irbourse ميكنيد مي خواند و به فرمت فايل هاي Amibroker اضافه مي كندسپس با اينپورت كردن ان آخرين قيمت را روي نرم افزار خواهيد داشت. اليته من زحمت خيلي زيادي كشيدم تااطلاعات سالهاي قبل را تبديل كردم ولي اگر گره كار شما را باز مي كند آنرا برروي سايت مي گذارم.يه تذكر هم بدم كه اين نمودارها در انتخاب كمك مي كنندولي اطلاعات بازار رو به شما نمي دهند.اميدوارم شما هم با بكار گيري اين نرم افزار به اعضاي سايت كمك كنيد تا تصميم هاي درست بگيرند.
خيلي ممنون از زحمتت.اگر لطف كني برنامه رو پيوست كني كه حسابي شرمندت ميشيم.فايل سالهاي قبل زحمتت ميشه.خودمون با برنامت تبديل مي كنيم.
ynobahar
Saturday 01 Sep 2007, 19:02
سلام جناب software می دونم که خیلی پر روئی هستش ، اما اگه ممکن باشه که نرم افزار رو روی سایت قرار بدین ممنونتون می شم، فکر کنم خیلی از دوستان از این بابت خوشحال بشن و استفاده کنن و....
software
Saturday 01 Sep 2007, 19:03
البته يك مشكل وجود داره حجم برنامه با اطلاعات قيمت از سالهاي 1375تا امروز نزديك 50 مگابايت من هم Dialup وصل ميشم به اينترنت اگر راه حلي به نظرتان مي رسد پيشنهاد كنيد تا آنرا در اختيارتان بگذارم
amir13
Saturday 01 Sep 2007, 19:53
البته يك مشكل وجود داره حجم برنامه با اطلاعات قيمت از سالهاي 1375تا امروز نزديك 50 مگابايت من هم Dialup وصل ميشم به اينترنت اگر راه حلي به نظرتان مي رسد پيشنهاد كنيد تا آنرا در اختيارتان بگذارم
اینطور که میفرمایید فعلا امکان پذیر نیست
در فرصت مناسب خود برنامه رو همراه با اموزش
ان جایی آپلود کنید تا دوستان لااقل از برنامه استفاده کنند
ممنون
software
Saturday 01 Sep 2007, 20:05
يك راه حل داره (البته زياد جالب نيست) هر شركت روكه خواستيد معرفي كنيد آخرين وضعيت اونروبراتون آپلود مي كنم سپس اونرو با Amibroker ايمپورت كنيد تا حدودي كارتون رو راه مي اندازه.
hadim
Saturday 01 Sep 2007, 20:48
دوستان من یک بار نرم افزار را برای دانلود در اختیار دوستان قرار داده بودم ولی اینجا هم یک بار دیگر در اختیارتان میگذارم
لینک مستقیم دانلود و کرکش را برایتان می گذارم. ورژن 4.90 به حجم 6.34 مگابایت
لینک دانلود برنامه ([Only registered and activated users can see links])
این هم کرکش به حجم 6.85 مگابایت
این هم کرکش ([Only registered and activated users can see links])
این اخرین ورژن برنامه هست ولی بفکر اپدیت فعلا نباشید چون اپدیت ها را معمولا برای فرار از کرک بیرون می دهند
تست شد کار میکند .
shayan0711
Saturday 01 Sep 2007, 23:49
alireza99
Sunday 02 Sep 2007, 15:14
با سلام
ورژن نرم افزار 4.90 است اما ورژن فايل كرك 4.90.5 است .ايا اين ورژن فايل كرك با نرم افزار كار ميكنه؟
asmani
Sunday 02 Sep 2007, 17:48
درسته , كرك كار نميكنه
hadim
Sunday 02 Sep 2007, 22:38
درسته , كرك كار نميكنه
دوست عزیز
ورژن برنامه و کرک با هم مچ شده و کار می کنند
تست شده
asmani
Sunday 02 Sep 2007, 23:28
پس لطفا طريقه كرك كردن برنامه را هم بفرماييد چون اين مشكل ظاهرا براي ديگر دوستان هم وجود دارد .
ممنون
hadim
Monday 03 Sep 2007, 09:43
پس لطفا طريقه كرك كردن برنامه را هم بفرماييد چون اين مشكل ظاهرا براي ديگر دوستان هم وجود دارد .
ممنون
به روی چشم
طریقه نصب برنامه و رجیستر نمودنش را بطور کامل توضیح می دهم .
1_ابتدا شما خود برنامه که در بالا معرفی نمودم را دانلود و نصب نمایید.
2_در انتهای نصب برنامه از جلوی عبارت Launch AmiBroker تیک سبز را بردارید تا برنامه اجرا نشود. ( البته مهم نیست )
زمانی که برنامه را اجرا نمایید بصورت زیر نمایش داده می شود
3_ کرک برنامه بصورت فایل زیپ می باشد انرا باز نمایید .
4_ در داخل پوشه ان (AmiBroker.v4.90.5.Cracked-iNFECTED) یک سری فایل وجود دارد همانند عکس زیر
5_ تمام انها را کپی نموده و در شاخه ای که برنامه را نصب نمودید خالی کنید . ادرس پیش فرض (C:\Program Files\AmiBroker) می باشد
حال با اجرای برنامه شما متوجه می شوید که برنامه رجیستر شده و کار می کند .
حال اگر باز هم در نصب مشکل دارید بگویید تا کمکتان کنم
13444431
Monday 03 Sep 2007, 09:53
با تشکر
برنامه نصب شدو کرک نیز جواب داد
لطفا جهت وارد کردن اطلاعات و نتیجه گیری را نیز بمرور آموزش دهید
سپاسگذار
بهار
Technical
Monday 03 Sep 2007, 09:56
اخوبه كلي علاقمند به كار با آمي بروكر يك جا جمع شدن...از يك طرف هم يك عده به كارايي اين روش در بورس ايران معتقد نيستن....
در مورد ديتاي شاخص كل اگر دوستان اطلاع دارند از چه منبعي ميشود ديتا براي آمي بروكر گرفت لطفا راهنمايي كنند متشكرم
saeed_hassani
Tuesday 04 Sep 2007, 00:34
سلام
[Only registered and activated users can see links] محدوده زمانی را تعیین کنید !!!
فایل متن می گیرید خط اول از فایل *.txt را پاک کنید نوشتار انگلیسی را و سطر اول را از اعداد و تاریخ شروع شود و فایل را بسته save کنید
حال کار را با ami brokerشروع می کنیم
قسمت file
بعد import wizard
بعد مسیر pick files فایل را انجام می دهید
more columnss
تیک بزنید
بترتیب column 1 تا column 12 را بشرح زیر تنظیم کنید
ticker
skip
ymd
skip
open
high
low
close
volume
Openint
skip
skip
next
فرمت مزبور را به اسم TehranBourse يا هر اسم دلخواه ديگر ذخيره كنيد تا براي دفعه بعدي نيازي به تكرار مرحله بالا نباشد
تا اینجا سعی کردم از زحمت دوستان کم کنم بقیه اش با استاد عزیز تکنیکال
p
Technical
Tuesday 04 Sep 2007, 08:02
سلام
[Only registered and activated users can see links] محدوده زمانی را تعیین کنید !!!
فایل متن می گیرید خط اول از فایل *.txt را پاک کنید نوشتار انگلیسی را و سطر اول را از اعداد و تاریخ شروع شود و فایل را بسته save کنید
حال کار را با ami brokerشروع می کنیم
قسمت file
بعد import wizard
بعد مسیر pick files فایل را انجام می دهید
more columnss
تیک بزنید
بترتیب column 1 تا column 12 را بشرح زیر تنظیم کنید
ticker
skip
ymd
skip
open
high
low
close
volume
Openint
skip
skip
next
فرمت مزبور را به اسم TehranBourse يا هر اسم دلخواه ديگر ذخيره كنيد تا براي دفعه بعدي نيازي به تكرار مرحله بالا نباشد
تا اینجا سعی کردم از زحمت دوستان کم کنم بقیه اش با استاد عزیز تکنیکال
p
ضمن تشكر از شما دوست عزيز.... هر سوالي شما و ديگر دوستان داريد بفرماييد اگر بلد باشم حتما چشم در خدمتم
saeed_hassani
Tuesday 04 Sep 2007, 09:23
سلام
دسترسی به فرمولها و خطهایی که در کنار الگوها شمعی قرار دارد معنی آن ؟
اگر کتاب خاص معرفی شود مزید شادمانیست تا سوالات بهتر و تخصصی تر عنوان شود
Technical
Tuesday 04 Sep 2007, 09:35
سلام
دسترسی به فرمولها و خطهایی که در کنار الگوها شمعی قرار دارد معنی آن ؟
اگر کتاب خاص معرفی شود مزید شادمانیست تا سوالات بهتر و تخصصی تر عنوان شود
كتاب تحليل تكنيكال ترجمه آقاي كاميارفراهاني بهترين منبع براي فراگيري اين روش علمي است.
اميدخان
Tuesday 04 Sep 2007, 11:52
سعید خان تو که زحمتش را کشیدی معلومه که فایلهای اطلاعات قبلی را هم داری اگر زحمت بکشی زیپ شده بذاری رو سایت دیگه خیلی شرمندمون میکنی
13444431
Tuesday 04 Sep 2007, 12:33
با سلام مجدد وتشکر فراوان
ما طرز وارد کردن اطلاعات را یاد گرفتیم
حالا قدم به قدم طریقه تجزیه وتحلیل را هم لطفا آموزش دهید.
saeed_hassani
Tuesday 04 Sep 2007, 17:51
سلام
مطالب گرد آوری شده و کمی دخل و تصرف از سایت ایران هیر نوشته جناب تهرانی
saeed_hassani
Tuesday 04 Sep 2007, 17:57
سلام
برای بار بعد که می خواهید فایل *.txt را باز کنید به قسمت import Ascll بروید و TehranBourse را پیش فرض دارید و نیازی به کار مر حله اول نمی باشد
حامد حداد
Thursday 06 Sep 2007, 13:42
ممنون از تمامي دوستان كه تو اين TOPIC زحمت مي كشن و تجربيات خودشونو در اختيار ما مي زارن.
Technical جان اين روشت براي وارد كردن اطلاعات عالي بود.
دوستان كتاب آقاي فراهاني مرجع خيلي از استاداي تحليله و عاليه....
اگر فايل PDF يا LINKo پيدا كردم حتما براتون مي زارم.
kazu
Thursday 06 Sep 2007, 14:51
با سلام به همه بزرگوارانی که به نوعیی اطلاع رسانی و راهنمایی میکنند قبلآ از همه عزیزان بینهایت تشگر میکنم مشگل من اینکه نرم افزار امیبروکر را از سایت تا بورس با تمام نرم افزارهای معرفی شده مثلpatch.exe pakage.exe taboursetup.exe 8506331 دانلود کردم الان اطلات را تا سال 1385 در نرم افزار دارم وکرکی را هم که در این تالار معرفی شده دانلود کردم از سایت tsetmc فایل متن میگیرم بعد مسیرpick filseرا از 1تا 12 تنظیم میکنم وارد نمیشه ممنون می شوم اگر راهنماییم کنین
amir13
Thursday 06 Sep 2007, 18:43
با سلام به همه بزرگوارانی که به نوعیی اطلاع رسانی و راهنمایی میکنند قبلآ از همه عزیزان بینهایت تشگر میکنم مشگل من اینکه نرم افزار امیبروکر را از سایت تا بورس با تمام نرم افزارهای معرفی شده مثلpatch.exe pakage.exe taboursetup.exe 8506331 دانلود کردم الان اطلات را تا سال 1385 در نرم افزار دارم وکرکی را هم که در این تالار معرفی شده دانلود کردم از سایت tsetmc فایل متن میگیرم بعد مسیرpick filseرا از 1تا 12 تنظیم میکنم وارد نمیشه ممنون می شوم اگر راهنماییم کنین
توجه داشته باشید وقتی فایل کرک رو نصب میکنید حتما امی بروکر بسته باشه.اگر اطلاعات وارد میشود و وقتی دوباره برنامه رو نصب میکنید انها وجود ندارند کرک نصب نشده است،برنامه رو remove کرده و دوباره نصب کنید.بعد امی بروکر رو ببندید و کرک رو اجرا کنید
بعد از pick files کردن تیک گزینه log error رو بردارید،در قسمت separator هم(,)comma رو انتخاب کنید.وقتی ok کردید اون اخر یه گزینه هست که اگه بزنید تنظیمات رو سیو میکنه و در مراحل بعدی فقط دیتا رو pick میکنید
kazu
Friday 07 Sep 2007, 02:12
اقای امیر13 عزیز تشگر میکنم از راهنمایی که کردین موفق نشدم همه را deleteکردم 2باره دارم دانلود میکنم اگر موفق نشدم سوال میکنم
amir13
Friday 07 Sep 2007, 11:21
اقای امیر13 عزیز تشگر میکنم از راهنمایی که کردین موفق نشدم همه را deleteکردم 2باره دارم دانلود میکنم اگر موفق نشدم سوال میکنم
دوست عزیز لازم نبود دیتا رو پاک کنید!
منظورم این بود برنامه رو از ابتا نصب کنید و اجازه بدید امی بروکر در قسمت پیش فرض نصب شود(محلش رو عوض نکنید)
kazu
Friday 07 Sep 2007, 16:22
وقتی فایل زیپ کرک رادر ادرس پیشفرز امی بروکرمیریزم از 4تیکه مثلثه با چرخ دنده را تکراری علام میکنه با این حال میریز م وقتی pick files را طبق دستور صفحه 2 انجام میدم در اخر دکمه seve وجود نداره ومتن انتخاب شده که به عدد تاریخ از سایت tsetmcگرفته شده در مرحله اخر پنجره pick files گزینه data file sample به این شکل خونده میشه <tickr><per><dtYYYYMMDD><tim> ..... در اخر نمدونم کجای کار اشتباه باز از راهنمایی شما تشگر میکنم
saeed_hassani
Friday 07 Sep 2007, 16:47
سلام
دوست عزیز قبل از ورود به آمی بروکر فایل متنی را که از سایت بورس می گیرید و سیو می کنید بعد از سیو فایل متنی را باز کنید خط اول را که نمادهای بالا را که ذکر کردید را پاک کنید و مجددا تغییرات را سیو کنید
بعد در آمی بروکر به همان صورت که در ص 2 گفته شد عمل کنید( دفعه قبل هم این توضیح را گفته بودم )
kazu
Friday 07 Sep 2007, 21:01
دوست عزیز قبل از ورود به آمی بروکر فایل متنی را که از سایت بورس می گیرید و سیو می کنید بعد از سیو فایل متنی را باز کنید خط اول را که نمادهای بالا را که ذکر کردید را پاک کنید و مجددا تغییرات را سیو کنید
بعد در آمی بروکر به همان صورت که در ص 2 گفته شد عمل کنید( دفعه قبل هم این توضیح را گفته بودم )
دوست عزیز ویندوز من فایل متنی را باز نمیکنه وgriansoft notepadمیاد 3 - 4 روزه بیش از 20 ساعت همه رقم انجام دادم به هر هال از این که راهنمایی میکنین تشگر میکنم
amir13
Friday 07 Sep 2007, 22:22
وقتی فایل زیپ کرک رادر ادرس پیشفرز امی بروکرمیریزم از 4تیکه مثلثه با چرخ دنده را تکراری علام میکنه با این حال میریز م وقتی pick files را طبق دستور صفحه 2 انجام میدم در اخر دکمه seve وجود نداره ومتن انتخاب شده که به عدد تاریخ از سایت tsetmcگرفته شده در مرحله اخر پنجره pick files گزینه data file sample به این شکل خونده میشه <tickr><per><dtYYYYMMDD><tim> ..... در اخر نمدونم کجای کار اشتباه باز از راهنمایی شما تشگر میکنم
توضیحات من برای موقعی بود که شما فایل کرک رو هم از سایت تا بورس گرفته باشید؟
در این صورت لازم نیست اون رو جایی کپی کنید.بعد از نصب امی بروکر اون رو ببندید و فایل زیپ کرک رو اجرا کنید،از شما پسورد میخواهد،taboursedata رو وارد کنید(اگه اشتباه نکرده باشم رمز همین بود)و ok کنید.کرک نصب میشه.بعد از این به ایپورت دیتا بپردازید
kazu
Friday 07 Sep 2007, 23:45
دوست عزیز اقا سعید فایل متنی که میفرمایید پاک کنم همه اش یک سطر بیشتر نیست ان هم پاک کنم صفحه خالی میمونه چی باید به جاش بنویسم ببخشید سوالاتم زیاد شد سپاسگزارم اقا همیر عزیز من برنامه های تا بورس راپاک کردم بهرحال ممنونم
رانتامنتال
Saturday 08 Sep 2007, 00:38
دوست عزیز اقا سعید فایل متنی که میفرمایید پاک کنم همه اش یک سطر بیشتر نیست ان هم پاک کنم صفحه خالی میمونه چی باید به جاش بنویسم ببخشید سوالاتم زیاد شد سپاسگزارم اقا همیر عزیز من برنامه های تا بورس راپاک کردم بهرحال ممنونم
منظورازسطر اول اينهوقتي ديتاروميگيري سطراولش ايناروميبيني
<TICKER>,<PER>,<DTYYYYMMDD>,<TIME>,<OPEN>,<HIGH>,<LOW>,<CLOSE>,<VOL>,<OPENINT>
ايناروميتوني پاك كني تاارورنده ميتوني هم پاك نكني
اگه نرم افزارامي بروكروازتابورس دانلودكنيد موقع قرادادن پسورد taboursedataدرمحل حتما كليد كاپس لاك روچك كنيد كه خاموش باشد
kazu
Saturday 08 Sep 2007, 01:51
اقا خیلی ممنون از جوابهایی که دادین مثله این که فایلهای tsetmcخالی هستن فایله زیپدار ایران هر که اقا سعید لینکش را گذاشته را باز میکنه فایلهای جدید را دیگه از کجا باید بگیریم
saeed_hassani
Saturday 08 Sep 2007, 08:58
سلام
سلام استاد رانتامنتال عزیز ما دیگه چراغ خاموش میایم این تایپیک
عزیزم بقیه را از سایت بورس بصورت تک تک باید بگیری[Only registered and activated users can see links] فایل متنی
مستعد
Saturday 08 Sep 2007, 09:00
توجه داشته باشید وقتی فایل کرک رو نصب میکنید حتما امی بروکر بسته باشه.اگر اطلاعات وارد میشود و وقتی دوباره برنامه رو نصب میکنید انها وجود ندارند کرک نصب نشده است،برنامه رو remove کرده و دوباره نصب کنید.بعد امی بروکر رو ببندید و کرک رو اجرا کنید
بعد از pick files کردن تیک گزینه log error رو بردارید،در قسمت separator هم(,)comma رو انتخاب کنید.وقتی ok کردید اون اخر یه گزینه هست که اگه بزنید تنظیمات رو سیو میکنه و در مراحل بعدی فقط دیتا رو pick میکنید
بنام خدا
با سلام
دوست عزيز من برنامه را از سايت تابورس نصب كردم مشكل من بروز نمودن اطلاعات مي باشد . آخرين اطلاعاتي كه روي آمي بروكر است متعلق به سال 1985 ميلادي مي باشد اگر مرا راهنمائي نمائيد ممنون مي شوم.
من مطابق مطالب شما عمل كردم و اگر گزينه آخر همانجائي كه نوشته add curreny setting to ASCI importer definitions است من آنرا تيك كردم و finish را زدم ولي وقتي دوباره براي pick up فايل مي روم مي بينم كه تغييرات فوق ذخيره نشده است.
اگر در مورد مطالب فوق مرا راهنمائي نمائيد ممنون مي شوم.
رانتامنتال
Saturday 08 Sep 2007, 14:50
قربون آقا سعيد گا من ديتاي بورس تا الانو دارم ببينم وقت كردن توسايت ميزارم اينم بخاطر روي گل سعيد خان همراه باديتاي شاخص كل<:-p
جناب مستعداون 1985همون 1385خودمونه كه تبديل به شمسي شده باميلادي اشتپ نشه
amir13
Saturday 08 Sep 2007, 15:07
بنام خدا
با سلام
دوست عزيز من برنامه را از سايت تابورس نصب كردم مشكل من بروز نمودن اطلاعات مي باشد . آخرين اطلاعاتي كه روي آمي بروكر است متعلق به سال 1985 ميلادي مي باشد اگر مرا راهنمائي نمائيد ممنون مي شوم.
من مطابق مطالب شما عمل كردم و اگر گزينه آخر همانجائي كه نوشته add curreny setting to ASCI importer definitions است من آنرا تيك كردم و finish را زدم ولي وقتي دوباره براي pick up فايل مي روم مي بينم كه تغييرات فوق ذخيره نشده است.
اگر در مورد مطالب فوق مرا راهنمائي نمائيد ممنون مي شوم.
همونطور که رانتامنتال گفت 1985 همان 1385 است!احتمالا شما دیتای مورد نظر رو هم از سایت تابورس گرفته اید که قبلا به این صورت و رایگان عرضه میشد که دیگر نمیشود:(
خب شما تمام مراحل رو درست انجام دادهای و کرک هم درست نصب شده است فقط مشکلی که دارید این است که این دیتا قدیمی شده و دیگر قابل به روز رسانی نیست
اگر میخواهید به روز باشید باید دیتای کامل رو تهیه کنید،امی بروکر رو remove کرده و کرک رو دوباره نصب کنید و این بار دیتایی رو که امکان به روز کردنش رو دارید ایمپورت کنید.به نظر من ابتا دیتا رو تهیه کنید و مطمین شوید که میتوانید دایم اون رو به روز کنید و بعد این مراحل رو از اول طی کنید.
البته دیتا به صورت فرمت txt از سایت tsetmc نیز قابل دریافت هست که فقط باید برای هر نماد یکی یکی اون رو تهیه کنید،هم در امی بروکر و هم در متا استاک قابل استفاده است
قربون آقا سعيد گا من ديتاي بورس تا الانو دارم ببينم وقت كردن توسايت ميزارم اينم بخاطر روي گل سعيد خان همراه باديتاي شاخص كل<:-p
جناب مستعداون 1985همون 1385خودمونه كه تبديل به شمسي شده باميلادي اشتپ نشه
رانتامنتال عزیز لطف کن زحمت این دیتا رو بکش چون خیلی از دوستان درخواست دارند،در صورت امکان جایی آپلود کنید تا بقیه نیز استفاده کنند
رانتامنتال
Saturday 08 Sep 2007, 15:13
همونطور که رانتامنتال گفت 1985 همان 1385 است!احتمالا شما دیتای مورد نظر رو هم از سایت تابورس گرفته اید که قبلا به این صورت و رایگان عرضه میشد که دیگر نمیشود:(
خب شما تمام مراحل رو درست انجام دادهای و کرک هم درست نصب شده است فقط مشکلی که دارید این است که این دیتا قدیمی شده و دیگر قابل به روز رسانی نیست
اگر میخواهید به روز باشید باید دیتای کامل رو تهیه کنید،امی بروکر رو remove کرده و کرک رو دوباره نصب کنید و این بار دیتایی رو که امکان به روز کردنش رو دارید ایمپورت کنید.به نظر من ابتا دیتا رو تهیه کنید و مطمین شوید که میتوانید دایم اون رو به روز کنید و بعد این مراحل رو از اول طی کنید.
البته دیتا به صورت فرمت txt از سایت tsetmc نیز قابل دریافت هست که فقط باید برای هر نماد یکی یکی اون رو تهیه کنید،هم در امی بروکر و هم در متا استاک قابل استفاده است
رانتامنتال عزیز لطف کن زحمت این دیتا رو بکش چون خیلی از دوستان درخواست دارند،در صورت امکان جایی آپلود کنید تا بقیه نیز استفاده کنند
اميرخان اين ديتا بعد85.7به بعد اونايي كه تا85.7دارند اينو هم ازين سايت دانلودكنند اميرخان اين سايت فكرنكنم مشكلي داشته باشه;)
amir13
Saturday 08 Sep 2007, 15:19
اميرخان اين ديتا بعد85.7به بعد اونايي كه تا85.7دارند اينو هم ازين سايت دانلودكنند اميرخان اين سايت فكرنكنم مشكلي داشته باشه;)
ممنون از لطفت
اگر دیتای شما ادامه1985 ... هست که مستعد هم میتواند از ان استفاده کنه
ولی به هر حال دوستان باید روشی رو انتخاب کنند که خودش بتونند هر وقت خواستند دیتا رو به روز کنند
نه این سایت مشکلی نداره(اگه از لحاظ امنیتی منظورتون هست)
Technical
Saturday 08 Sep 2007, 15:22
عجب معمايي شده اين آمي بروكر و بروز كردنش.... بهترين راه اينه از شركت خدمات بورس بخواين كه ديتاي كلي تمام سهام رو بصورت بروز شده و بصورت يك فايل منطبق بر ورودي آمي بروكر در اختيار همه بگذاره.... امتحان كنيد و ازشون درخواست كنيد ... در چند مورد ديگه خيلي خوب از پيشنهاداتي كه بهشون ميشه استقبال كردن و تغييرات در خروجي سايتشون دادن
amir13
Saturday 08 Sep 2007, 15:30
عجب معمايي شده اين آمي بروكر و بروز كردنش.... بهترين راه اينه از شركت خدمات بورس بخواين كه ديتاي كلي تمام سهام رو بصورت بروز شده و بصورت يك فايل منطبق بر ورودي آمي بروكر در اختيار همه بگذاره.... امتحان كنيد و ازشون درخواست كنيد ... در چند مورد ديگه خيلي خوب از پيشنهاداتي كه بهشون ميشه استقبال كردن و تغييرات در خروجي سايتشون دادن
به نکته خوبی اشاره کردید
من نمیدونم چرا باید فکر و ذکر سهامدار تهیه دیتا بشه؟!مثل اینکه آدم از صبح تا شب دنبال تهیه اکسیژن باشه...باید جوری باشه که ادم این وقت و انرژی رو برای یادگیری و تحلیل صرف کنه نه تهیه مواد اولیه با این همه زحمت!
دیتا از ابتدایی ترین چیزهایی هست که برای تحلیل نیازه و عدم ارایه مناسب اون توسط شرکت خدمات بورس همیشه مشکل ساز بوده
باید تدابیری اندیشیده شه تا همه بتوانند دیتا رو با چند فرمت مختلف و برای یک یا همه شرکتها حتی به صورت همزمان دریافت کنند،نه اینکه مجبور باشند یکی یکی و با یه فرمت خاص اون رو دریافت کنند
amir13
Saturday 08 Sep 2007, 15:35
به نکته خوبی اشاره کردید
من نمیدونم چرا باید فکر و ذکر سهامدار تهیه دیتا بشه؟!مثل اینکه آدم از صبح تا شب دنبال تهیه اکسیژن باشه...باید جوری باشه که ادم این وقت و انرژی رو برای یادگیری و تحلیل صرف کنه نه تهیه مواد اولیه با این همه زحمت!
دیتا از ابتدایی ترین چیزهایی هست که برای تحلیل نیازه و عدم ارایه مناسب اون توسط شرکت خدمات بورس همیشه مشکل ساز بوده
باید تدابیری اندیشیده شه تا همه بتوانند دیتا رو با چند فرمت مختلف و برای یک یا همه شرکتها حتی به صورت همزمان دریافت کنند،نه اینکه مجبور باشند یکی یکی و با یه فرمت خاص اون رو دریافت کنند
از طریق این لینک میشه ایمیل قسمتهای مختلف سایت خدمات بورس رو مشاهده کرد
به نظر من اگه باشون تماس گرفته بشه شاید ترتیب عمل بدهند(مثلا دیتا با فرمت csv رو هم به خروجی ها اضافه کنند یا...)
مستعد
Saturday 08 Sep 2007, 16:11
ممنون از لطفت
اگر دیتای شما ادامه1985 ... هست که مستعد هم میتواند از ان استفاده کنه
ولی به هر حال دوستان باید روشی رو انتخاب کنند که خودش بتونند هر وقت خواستند دیتا رو به روز کنند
نه این سایت مشکلی نداره(اگه از لحاظ امنیتی منظورتون هست)
بنام خدا
با سلام
من فايل را گرفتم و تا مرحله ذخيره هم رفتم ولي اعمال نمي كند يعني دوباره همان 1985 را نشان مي دهد اگر كمكم بكنيد ممنون مي شوم.
amir13
Sunday 09 Sep 2007, 08:15
بنام خدا
با سلام
من فايل را گرفتم و تا مرحله ذخيره هم رفتم ولي اعمال نمي كند يعني دوباره همان 1985 را نشان مي دهد اگر كمكم بكنيد ممنون مي شوم.
احتمالا دیتایی که گرفتید مناسب ادامه دیتای قبلی نیست،اگر کوچکترین تفاوتی با ان داشته باشد به ادامه ان اضافه نمیشود
شما بیا یه کاری کن که از شر این جریان دیتا راحت شی(دوستانی که مشکل تهیه دیتا دارند هم میتونند این کارو بکنند)
شما یک بار دیگه امی بروکر رو remove کن،برنامه رو ببند و فایل کرک رو اجرا کن(به همون ترتیبی که قبلا گفتم...)از این ادرس [Only registered and activated users can see links] نماد مورد نظر و بازه زمانی رو انتخاب کن و تهیه فایل متن رو بزن.
به این صورت شما یک فایل با فرمت txt خواهی داشت که میتواند بازه زمانی چند ساله رو تا اخرین روز معاملاتی شامل شود.
سپس از طریقimport wizard این فایل رو وارد امی بروکر کن.
ایرادی که این راه داره اینه که باید نماد ها رو تک تک وارد کنی(البته به داشتن همه نمادها هم نیازی نیست)میتونید اون نمادهایی که دوست دارید رو از این طریق وارد امی کنید و احتیاجی هم به گرفتن دیتا از دیگران ندارید<):)
باز هم اگر مشکلی بود بفرمایید(اگر بلد بودم در خدمتم)
در آخر هم ما رو دعا کنید...
Technical
Monday 10 Sep 2007, 10:14
تشكيل جلسات بررسي نرم افزارهاي تكنيكال و در پي آن رفع اشكال دوستان در جلسات گروهي انشالله جلسه اي در هفته آينده با حضور دوستان علاقمند برگزار ميكنيم
دوستان علاقمند براي شركت در اين جلسه در همين تايپيك اعلام آمادگي فرماييد تا با مشخص شدن تعداد افراد
محلي براي برگزاري جلسات تعيين كنيم.
همانگونه كه مستحضر هستيد جناب Software از برنامه نويسان مجربي است كه برنامه تبديل خودكار ديتا از
سايت خدمات بورس به برنامه آمي بروكر را طراحي نموده اند. در جلسات تخصصي پيش رو هر گونه سوال و پيشنهادي كه به نظرتان رسيد به صورت حضوري با حضور ايشان مطرح نماييد.
Monday 10 Sep 2007, 10:32
نرم افزار بورسیست کوچک که خیلی راحت می توان دیتای سهم ها را از سایت بورس دریافت کنید
حمید.م
Monday 10 Sep 2007, 10:34
دوستان چجوری میشه رنگ پس زمینه آمی بروکر را تغییر داد
Technical
Monday 10 Sep 2007, 10:46
نرم افزار بورسیست کوچک که خیلی راحت می توان دیتای سهم ها را از سایت بورس دریافت کنید
اسپرينگ عزيز
برنامه ايشان هم ايراداتي دارد ...ضمنا اگر ايشان هم دسترسي داريد حضورشان در اين جلسات مثمر ثمر است.
كلا ابهامات سوالات و اشكالات را با كمك يكديگر حل ميكنيم .
amir13
Monday 10 Sep 2007, 11:36
دوستان چجوری میشه رنگ پس زمینه آمی بروکر را تغییر داد
از قسمت tools گزینه pereference رو انتخاب کنید،سپس به قسمت colors بروید،از قسمت background رنگ پس زمینه رو میتونید عوض کنید
Technical
Monday 10 Sep 2007, 12:31
از قسمت tools گزینه pereference رو انتخاب کنید،سپس به قسمت colors بروید،از قسمت background رنگ پس زمینه رو میتونید عوض کنید
اميرجان احوال شما............ جلسه اي كه در مورد رفع ايرادات برنامه با حضور دوستان علاقمند تشكيل ميشه
تشريف مي آوريد؟
پرسپوليس
Monday 10 Sep 2007, 12:42
تشكيل جلسات بررسي نرم افزارهاي تكنيكال و در پي آن رفع اشكال دوستان در جلسات گروهي انشالله جلسه اي در هفته آينده با حضور دوستان علاقمند برگزار ميكنيم
دوستان علاقمند براي شركت در اين جلسه در همين تايپيك اعلام آمادگي فرماييد تا با مشخص شدن تعداد افراد
همانگونه كه مستحضر هستيد جناب Software از برنامه نويسان مجربي است كه برنامه تبديل خودكار ديتا از
سايت خدمات بورس به برنامه آمي بروكر را طراحي نموده اند. در جلسات تخصصي پيش رو هر گونه سوال و پيشنهادي كه به نظرتان رسيد به صورت حضوري با حضور ايشان مطرح نماييد.
شهرام جان من هم موافقم و در صورتي كه بتوانم حتما شركت ميكنم، البته در ماه رمضان ممكن است كمي سخت باشد مخصوصا براي من كه بعدش بايد تا كرج بروم. لطفا در صورت تعيين مكان و ساعت جلسات، به من هم اطلاع دهيد.
با تشكر.
amir13
Monday 10 Sep 2007, 12:44
اميرجان احوال شما............ جلسه اي كه در مورد رفع ايرادات برنامه با حضور دوستان علاقمند تشكيل ميشه
تشريف مي آوريد؟
سلام
ممنون>:D<
شهرام جان پیغام خصوصیتون رو چک بفرمایید
Technical
Monday 10 Sep 2007, 13:00
امير جان و پرسپوليس عزيز ............ با مشخص شدن حدود آمار علاقمندان تا چند روز ديگر آدرس و زمان را به اطلاع همگي ميرسانم .... احتمالا چهارشنبه هفته آينده ... زمان افطار
alen delon
Monday 10 Sep 2007, 14:46
تا آخر هفته نحوه گرفتن داده ها بوسیله meta stock رو تو فایل word مینویسم و هر کسی خواست ایمیلش رو بده تا ارسال کنم براش.;)
با این روش میتونین نمودار هر سهم رو در کمتر از 1 دقیقه ببینین.
alen delon
Monday 10 Sep 2007, 14:49
[QUOTE=Technical;317969]تشكيل جلسات بررسي نرم افزارهاي تكنيكال و در پي آن رفع اشكال دوستان در جلسات گروهي انشالله جلسه اي در هفته آينده با حضور دوستان علاقمند برگزار ميكنيم
QUOTE]
اگه اشکالی نداره منم دوست دارم بیام.در ضمن meta stock رو خیلی خوب بلدم:)
با تشکر@};-
stockpicker
Monday 10 Sep 2007, 15:12
[QUOTE=Technical;317969]تشكيل جلسات بررسي نرم افزارهاي تكنيكال و در پي آن رفع اشكال دوستان در جلسات گروهي انشالله جلسه اي در هفته آينده با حضور دوستان علاقمند برگزار ميكنيم
QUOTE]
اگه اشکالی نداره منم دوست دارم بیام.در ضمن meta stock رو خیلی خوب بلدم:)
با تشکر@};-
خیلی طرح خوبیه . من میام .ممنون
mh_2531
Monday 10 Sep 2007, 17:09
اگر مکان و زمان را زودتر مشخص کنید ممنون می شوم چون من هم هستم.
shahrneghabdar
Monday 10 Sep 2007, 21:50
من این نرم افرار را کامل دارم اما مشکلاتی دارم اولا نرم افزار تاریخ های شنبه و یکشنبه است رو ندارد چون بر حسب میلادی هست و تمام تاریخ ها راحسب میلادی و روز های تعطیل انها با ما فرق میکنه میتونه کسی کمکم کنه
2. و اینکه ایا ما نمی تانیم با اکسل نمودار شرکت ها رو رسم کنیم بعد با پلاگین های مربوط به بورس فرمول های بورسی و نمودار های دقیقتر ان را
بدست بیاوریم
shahrneghabdar
Monday 10 Sep 2007, 22:07
من این نرم افرار را کامل دارم اما مشکلاتی دارم اولا نرم افزار تاریخ های شنبه و یکشنبه است رو ندارد چون بر حسب میلادی هست و تمام تاریخ ها راحسب میلادی و روز های تطیل انها با ما فرق میکنه میتوکسی کمکم کنه
2. و اینکه ایا ما نمی وتانیم با اکسل نمودار شرکت ها رو رسم کنیم بعد با پلاگین های مربوط به بورس فرمول های بورسی و نمودار های دقیقتر ان را
بدست بیاوریم
shokohit_ar
Monday 10 Sep 2007, 22:25
تا آخر هفته نحوه گرفتن داده ها بوسیله meta stock رو تو فایل word مینویسم و هر کسی خواست ایمیلش رو بده تا ارسال کنم براش.;)
با سلام و احترام=;
دوست عزیز در صورت امکان برای اینجانب ارسال فرمایید
با تشکر@};-
=D>
alen delon
Monday 10 Sep 2007, 23:50
با سلام و احترام=;
با تشکر@};-
=D>
چشم دوست عزيز.
در اسرع وقت ارسال ميكنم;)
mah
Tuesday 11 Sep 2007, 04:36
سلام دوست محترم
البته که درکارخیرحاجت هیچ استخاره نیست.لطفا آن نرم افزارمربوط به متااستوک رابه این نشانی هم ارسال بفرماببد.
ممنون.yazdmah@ yahoo.com
Technical
Tuesday 11 Sep 2007, 07:35
دوستان عزيز خوشحالم كه حداقل چهار نفر علاقمند به بررسي تكنيكال پيدا شد و اعلام آمادگي خودشون رو انجام دادن. در مورد اينكه زمان و مكان را سريعا خدمتتون عرض كنم ...اجازه بفرماييد حتما تا روز دوشنبه هفته آينده مكان و زمان را خدمت شما عزيزان عرض ميكنم . زمان دقيق اين جلسه چهارشنبه هفته آينده است ولي در مورد مكانش بايد بررسي كنم . دوستان گروه قديمي محك هم احتمالا چند نفري تشريف مياورند . اگر جناب آقاي كاميار فراهاني استاد بزرگ تكنيكال در ايران هم افتخار حضور دادند از حضور ايشان نيز در جلسات بهره ميگيريم .
stockpicker
Tuesday 11 Sep 2007, 07:45
با سلام و احترام=;
با تشکر@};-
=D>
منم ممنون میشم اگه برام بفرستین:
[Only registered and activated users can see links]:)
Technical
Tuesday 11 Sep 2007, 07:59
دوستان عزيز اگر محل مناسبي براي برگزاري جلسات در نظر داريد در اين تايپيك بفرماييد . ترجيحا نزديك مركز شهر باشد كه همه راحت بتوانند حضور يابند.
مستعد
Tuesday 11 Sep 2007, 08:32
بنام خدا
با سلام
با تشكر از ازحمتي كه مي كشيد لطفا براي من هم ارسال نمائيد .
behzad_b3
Tuesday 11 Sep 2007, 09:07
دوستان عزيز خوشحالم كه حداقل چهار نفر علاقمند به بررسي تكنيكال پيدا شد و اعلام آمادگي خودشون رو انجام دادن. در مورد اينكه زمان و مكان را سريعا خدمتتون عرض كنم ...اجازه بفرماييد حتما تا روز دوشنبه هفته آينده مكان و زمان را خدمت شما عزيزان عرض ميكنم . زمان دقيق اين جلسه چهارشنبه هفته آينده است ولي در مورد مكانش بايد بررسي كنم . دوستان گروه قديمي محك هم احتمالا چند نفري تشريف مياورند . اگر جناب آقاي كاميار فراهاني استاد بزرگ تكنيكال در ايران هم افتخار حضور دادند از حضور ايشان نيز در جلسات بهره ميگيريم .
شهرام جان منم خيلي دوست داشتم بيام ولي چه كنم كه از خوزستان تا تهران 2000 كيلومتر راهه..:-s8-|=((=((
shahrneghabdar
Tuesday 11 Sep 2007, 13:26
من این نرم افرار را کامل دارم اما مشکلاتی دارم اولا نرم افزار تاریخ های شنبه و یکشنبه است رو ندارد چون بر حسب میلادی هست و تمام تاریخ ها راحسب میلادی و روز های تطیل انها با ما فرق میکنه میتوکسی کمکم کنه
2. و اینکه ایا ما نمی وتانیم با اکسل نمودار شرکت ها رو رسم کنیم بعد با پلاگین های مربوط به بورس فرمول های بورسی و نمودار های دقیقتر ان را
بدست بیاوریم
Technical
Tuesday 11 Sep 2007, 15:21
شهرام جان منم خيلي دوست داشتم بيام ولي چه كنم كه از خوزستان تا تهران 2000 كيلومتر راهه..:-s8-|=((=((
باور كن به نظر من اگر حتي يك نكته آموزشي هم در زمينه بورس از جلسه اي عايدمان شود ارزش دارد 20000 كيلومتر هم طي طريق كنيم. به هر حال جاي شما خاليه
shahrneghabdar
Tuesday 11 Sep 2007, 16:02
بدست بیاوریم
حلال خور
Wednesday 12 Sep 2007, 09:25
ببخشيد من ميخواستم بدونم كه تو نرم افزار آمي بروكر چه جوري ميشه كه تاريخ رو جلو برد! يعني اينكه مثلا نمودار سهم تا تاريخ 86/6 رو داره ولي من ميخوام براي بررسي دقيق توي تصوير تا سال 88 رو داشته باشم! چي كار بايد بكنم؟!
alen delon
Wednesday 12 Sep 2007, 10:18
با سلام.
برای دوستانی که ایمیل داده بودن ، دستور العمل گرفتن داده ها و تبدیل ان به نمودار رو ارسال کردم.(meta stock)
امیدوارم بتومید در خرید و فروش موفق باشید.@};-
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 11:01
ببخشيد من ميخواستم بدونم كه تو نرم افزار آمي بروكر چه جوري ميشه كه تاريخ رو جلو برد! يعني اينكه مثلا نمودار سهم تا تاريخ 86/6 رو داره ولي من ميخوام براي بررسي دقيق توي تصوير تا سال 88 رو داشته باشم! چي كار بايد بكنم؟!
دوست عزیز من متوجه نمیشم شما منظورتون چی هست؟
اگه منظورتون این هست که نمودار قیمت رو تا چند سال بعد داشته باشید که معلومه امکان نداره!اما با ابزاری میشه بازه های زمانی مشخصی رو برای اینده فقط پیش بینی کرد
حلال خور
Wednesday 12 Sep 2007, 11:28
نه نمودار رو نميخوام داشته باشم!(بابا اين قدرم خنگ نيستم!) فقط ميخوام مثلا خط روند سهم رو كه دنبال ميكنم بتونم تا تاريخ هاي بعديش رو هم داشته باشم
مثلا به اين شكل زير نگاه كن:(تحليليه كه كاظم نادرعلي تو تاپيكش گذاشته بود)
در اين شكل كاملا مشخصه كه سمت راست نمودار يه مقدار خاليه و نمودار قيمت تا آخر تصوير نرفته تا كاظم خان بتونه بگه كه اون خط روندش تا كجا ميره و هدف سهم چيه!(فكر ميكنم ديگه منظورم رو فهميدين)
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 11:41
حلال خور جان اخه خودت گفتی تا سال88 رو میخوای:(
با استفاده از انواع الگوها یا ابزاری مثل فیبو یا گن یا...میشه اهداف قیمتی رو پیش بینی کرد
شما حتما کتابهای تکنیکال رو مطالعه میکنی تا حدود زیادی میشه از این طریق رو هدف قیمت کار کرد،اما خب کار با نرم افزار و تجربه هم یه چیز جداست
تو این نموداری که گذاشتی میشه گفت تو 2786 یه مقاوت داریم یا به تعبیری هدف ،البته شاید با بررسی بیشتر و ابزارای دیگه بشه تعابیر دیگه ای هم کرد اما این فقط یه عکسه و ازش همینو میشه نتیجه گرفت
حلال خور
Wednesday 12 Sep 2007, 12:06
بازم منظورم رو نگرفتي!
به اين شكل زير نگاه كن:
در اين نمودار پيداست كه قيمت سهم داره در يك باند نزولي حركت ميكنه و در آخرين بار به كف اين باند برخورد كرده و علي القاعده بايد برگرده تا نوار بالايي!
حالا سوال من اينه كه من اگه بخوام بدونم تقريبا سهم در چه قيمتي به بالاي باند برخورد ميكنه تا بخوام هدف سهم رو مشخص كنم، چه جوري بايد اين كار رو انجام بدم؟!(اميدوارم اين دفعه ديگه منظورم رو فهميده باشي!!!)
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 12:17
گرفتم چی میگی
ببین از روی عکس نمیشه هیچ اظهار نظری کرد و اینی هم که شما میگی رو شاید نشه خیلی دقیق محاسبه کرد چون روند حرکتی سهم مشخص نسیت،شاید یه سال تو حد فاصل بین دو باند حرکت کنه!،ولی خب میشه گفت مثلا اگه حرکت رو به بالا داشته باشیم کجا مقاومت داریم که احتیاج به ابزارهای دیگه داره
امیدوارم با این سواد کم کمک کرده باشم
حلال خور
Wednesday 12 Sep 2007, 12:32
فكر ميكنم بازم نگرفتي!!!
ديگه از اين بهتر نميتونم بگم! من ميخوام نمودار دوم رو مثل نمودار اول داشته باشم! اصلا به ابزار تحليلش كار ندارم! فقط حرف من اينه كه در شكل دوم نمودار قيمت تا آخرين قسمت تصوير پيش رفته و اين مانع ميشه از اين كه بفهمم اون باند و تا كجا ميره و هدف قيمتيش كجاست!
بذار خلاصه خلاصه ميخوام مثل زمانيكه يه تصوير در سايز بزرگتر از صفحه مانيتوره و براي ديدن ادامه اش تصوير رو به چپ ميكشيم(وقتي آيكون ماوس تبديل به دست ميشه) ميخوام تصوير رو در آمي بروكر به سمت چپ بكشم(يا به عبارتي در تاريخ جلو برم يا سمت راست صفخه رو خالي كنم) ديگه بهتر از اين بلد نيستم.
اگه بازم متوجه نشدي از همين كه به فكر حل مشكلم بودي ازت ممنونم.
كاظم نادرعلي
Wednesday 12 Sep 2007, 12:52
ازنمودارهفتگي ياماهانه استفاده كن
اينم كگل فقط نگيد نمودارت چرا بامال مافرق فوكوله:-$
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 13:00
فكر ميكنم بازم نگرفتي!!!
ديگه از اين بهتر نميتونم بگم! من ميخوام نمودار دوم رو مثل نمودار اول داشته باشم! اصلا به ابزار تحليلش كار ندارم! فقط حرف من اينه كه در شكل دوم نمودار قيمت تا آخرين قسمت تصوير پيش رفته و اين مانع ميشه از اين كه بفهمم اون باند و تا كجا ميره و هدف قيمتيش كجاست!
بذار خلاصه خلاصه ميخوام مثل زمانيكه يه تصوير در سايز بزرگتر از صفحه مانيتوره و براي ديدن ادامه اش تصوير رو به چپ ميكشيم(وقتي آيكون ماوس تبديل به دست ميشه) ميخوام تصوير رو در آمي بروكر به سمت چپ بكشم(يا به عبارتي در تاريخ جلو برم يا سمت راست صفخه رو خالي كنم) ديگه بهتر از اين بلد نيستم.
اگه بازم متوجه نشدي از همين كه به فكر حل مشكلم بودي ازت ممنونم.
خدا عمرت بده
فهمیدم چی میگی
الان جوابت رو میدم
مربوط به تنظیمات امی بروکر میشه:-d
alen delon
Wednesday 12 Sep 2007, 13:04
خدا عمرت بده
فهمیدم چی میگی
الان جوابت رو میدم
مربوط به تنظیمات امی بروکر میشه:-d
خدا رو شکر.
موفق باشی. امیر جان.
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 13:14
حلال خور جان
شما وارد قسمت preferences(از tools انتخابش کنید) شوید،از اونجا گزینه charting رو اتخاب کنید،سمت چپ(نیمه بالایی این قسمت) دو تا مستطیل هست که یه اعدادی توش نوشته،کنار یکیش نوشته blank bars in right margin ،شما بسته به سلیقه ات عدد 50 رو مثلا وارد کن .مشکلت حل میشه
اگه دوست داشتی این عدد رو کم یا زیاد کن
تو اون مستطیل بالایی هم میتونی تعداد کندل ها تو صفحه رو تعیین کنی
#:-s#:-s#:-s
حل شد؟
كاظم نادرعلي
Wednesday 12 Sep 2007, 13:56
حلال خور جان
شما وارد قسمت preferences(از tools انتخابش کنید) شوید،از اونجا گزینه charting رو اتخاب کنید،سمت چپ(نیمه بالایی این قسمت) دو تا مستطیل هست که یه اعدادی توش نوشته،کنار یکیش نوشته blank bars in right margin ،شما بسته به سلیقه ات عدد 50 رو مثلا وارد کن .مشکلت حل میشه
حل شد؟
البته از50بيشترنميتوني بدي ولي براي بهترشدن همان 50ازهمه بهتره
حلال خور
Wednesday 12 Sep 2007, 18:20
حلال خور جان
حل شد؟
البته از50بيشترنميتوني بدي ولي براي بهترشدن همان 50ازهمه بهتره
بالاخره حل شد! بازم از شما ممنونم.
راستي اون موقعي كه منظورم رو نميفميدي همش با خودم ميگفتم اين حاج كاظم كجاست بياد مشكلمون رو حل كنه!!!!
كاظم جان، چرا نميشه بيشتر از 50 گذاشتش؟! آخه من بيشتر از اين لازم دارم!!!(راستي شما كه هر از گاهي به ما سر ميزني، چرا دوباره فعاليتت رو مستمر نميكني؟! قول ميدم هر كي بهت چپ نگاه كنه قلم پاش رو خورد كنم!!!)
amir13
Wednesday 12 Sep 2007, 21:51
بالاخره حل شد! بازم از شما ممنونم.
راستي اون موقعي كه منظورم رو نميفميدي همش با خودم ميگفتم اين حاج كاظم كجاست بياد مشكلمون رو حل كنه!!!!
خب خدارو شکر
اگه یه کلمه میگفتی میخوای سمت راست جای بیشتری داشته باشی همون وقت میفهمیدم;)
عمرا کسی میفهمید داری چی میگی:-D
این اقا کاظم هم خیلی کارش درسته ها:x
حلال خور
Thursday 13 Sep 2007, 15:53
خب خدارو شکر
اگه یه کلمه میگفتی میخوای سمت راست جای بیشتری داشته باشی همون وقت میفهمیدم;)
عمرا کسی میفهمید داری چی میگی:-D
این اقا کاظم هم خیلی کارش درسته ها:x
امير جان مسخره ميكني؟! بابا من كه تو همون پست دومم گفتم ميخوام سمت راست رو يه مقدار خالي داشته باشم!
البته اون اول من فكر ميكردم ميشه به نرم افزار تاريخ داد! يعني اگه تا 86 رو داره، تاريخ رو تا 88 هم جلو ببره!(هر چند داده اي هم در اين زمان نداره) برا همين ابتدا سوالم رو اين طوري مطرح كردم!
راستي شما نميدوني بيشتر از 50 رو چه جوري ميشه وارد كرد؟ يا اصلا ميشه؟!
اينم قسمتي از پست دومم راجع به اون سوال قبليمه!
مثلا به اين شكل زير نگاه كن: (تحليليه كه كاظم نادرعلي تو تاپيكش گذاشته بود)
.
.
.
در اين شكل كاملا مشخصه كه سمت راست نمودار يه مقدار خاليه
amir13
Thursday 13 Sep 2007, 21:02
امير جان مسخره ميكني؟! بابا من كه تو همون پست دومم گفتم ميخوام سمت راست رو يه مقدار خالي داشته باشم!
البته اون اول من فكر ميكردم ميشه به نرم افزار تاريخ داد! يعني اگه تا 86 رو داره، تاريخ رو تا 88 هم جلو ببره!(هر چند داده اي هم در اين زمان نداره) برا همين ابتدا سوالم رو اين طوري مطرح كردم!
راستي شما نميدوني بيشتر از 50 رو چه جوري ميشه وارد كرد؟ يا اصلا ميشه؟!
اينم قسمتي از پست دومم راجع به اون سوال قبليمه!
اختیار داری مسخره چرا؟!
من یه زمانی این مشکل رو داشتم و کسی هم نتونست کمکم کنه،تا خودم فهمیدم چیکارش کنم.
تو امی بروکر که نمیشه وارد کرد(پیغام میده که نمیتونید بیشتر از 50 وارد کنید)
خب من هم منظورم طرح اولیه سوال بود که البته اشکالی هم نداره
من هم وقتی برای بار اول امی رو اجرا کردم خیلی واسم غریبه بود،هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که از اول همه چیز رو بلد بوده،در مورد این برنامه یا برنامه های مشابه تا اونجا که من میدونم حتی بهترین کاربرانش تو ایران عمرا بیشتر از 20 درصد کارایی اون رو به کار بگیرند،قابلیت های خیلی زیادی داره مثل فرمول نویسی که در حد سواد من که نیست،شاید لازم هم نباشه
من هم شاگردی بیش نیستم...:-b
حامد حداد
Saturday 15 Sep 2007, 01:00
ALEN DELONجان اون فايل MetaStock رو اگر زحمتي نيست واسه منم بفرست.:/>
وقت پذيره نويسيش كه تموم نشده ;)
حامد حداد
Saturday 15 Sep 2007, 01:03
Tecnikal خان هر وقت زمان و مكان جلست مشخص شد منم در جريان بذار.سعي ميكنم خدمت برسم
>:D<
حامد حداد
Saturday 15 Sep 2007, 01:12
راستي به نظر من اكثر دوستان مشكلشون در زمينه وارد كردن اطلاعات حل شده.
اگر دوستان از جمله تكنيكال و كميل و امير و كاظم و .... (ببخشيد اساميتونو نمي دونستم) آموزش Amibroker ya MetaStock رو (هر كودومو كه صلاح ميدونيد و ساده تر و مفيدتره )شروع كنن ممنون ميشم
البته يه وقتي بذارن كار كنيمو سوالاتمونو بپرسيم.
هركي موافق يه دست محكم بزنه تا بچه ها شروع كنن........=D>=D>=D>=D>
Technical
Saturday 15 Sep 2007, 08:52
Technical
Saturday 15 Sep 2007, 10:26
Tecnikal خان هر وقت زمان و مكان جلست مشخص شد منم در جريان بذار.سعي ميكنم خدمت برسم
>:D<
حامد جان
انشالله در جلسه اول بصورت جدي روي اين قضيه كار ميكنيم ...دوستان ديگر هم با مشخص شدن مكان و زمان دقيق جلسه لطفا اعلام آمادگي فرماييد تا آمار حضور دوستاني كه تشريف مياورند مشخص گردد. متشكرم
alen delon
Saturday 15 Sep 2007, 10:44
حامد جان
انشالله در جلسه اول بصورت جدي روي اين قضيه كار ميكنيم ...دوستان ديگر هم با مشخص شدن مكان و زمان دقيق جلسه لطفا اعلام آمادگي فرماييد تا آمار حضور دوستاني كه تشريف مياورند مشخص گردد. متشكرم
تکنیکال جان؛
من که هستم.:-D
Technical
Saturday 15 Sep 2007, 10:51
شهرام جان من هم موافقم و در صورتي كه بتوانم حتما شركت ميكنم، البته در ماه رمضان ممكن است كمي سخت باشد مخصوصا براي من كه بعدش بايد تا كرج بروم. لطفا در صورت تعيين مكان و ساعت جلسات، به من هم اطلاع دهيد.
با تشكر.
پرسپوليس عزيز
زمان و مكان جلسه مشخص شده.... با توجه به اينكه كرج تشريف ميبريد آيا مشكلي براي حضور پيدا نميكنيد؟
اشکان
Saturday 15 Sep 2007, 10:58
جلسه اول : زمان : روز چهارشنبه 28 شهريور ساعت 18
مكان: خيابان كارگر شمالي - بعد از تقاطع جلال آل احمد - جنب دانشكده فني - رستوران باران
جلسه رفع اشكال و آموزش مفاهيم نرم افزارهاي تكنيكال و آشنايي با دوستان سهامدار علاقمند به اين روش .
خدمتگذاری بنده مایه سعادت من است
در خدمتگذاری حاضرم
alen delon
Saturday 15 Sep 2007, 11:52
ALEN DELONجان اون فايل MetaStock رو اگر زحمتي نيست واسه منم بفرست.:/>
وقت پذيره نويسيش كه تموم نشده ;)
حامد جان؛
لطفا ایمیل خود را بدهید.
با تشکر
Amir1999
Saturday 15 Sep 2007, 14:49
سلام و خسته نباشید.
من هم میایم.
با تشکر از زحمات شما
حامد حداد
Sunday 16 Sep 2007, 01:03
حامد جان
تكنيكال جان ممنون از زحماتت
سعي مي كنم حتما خدمت برسم
باز هم ممنون از تلاش و خبر رسانيت
Technical
Sunday 16 Sep 2007, 08:17
با سلام و تشكر از مشاركت خوب شما ...... در برنامه جلسه چهارشنبه ضمن آشنايي و معارفه دوستان با يكديگر جناب Software قرار شده در مورد برنامه اي كه جهت انتقال كلي اطلاعات از سايت بورس ساخته توضيحاتي بدهند و دوستاني كه نوت بوك به همراه داشته باشند ضمن نصب برنامه آمي بروكر اين برنامه را هم از ايشان دريافت خواهند نمود . در مورد اين برنامه و رفع هر ايرادي هم دوستان اعلام آمادگي كرده اند ضمن اين كه يكي از عزيزاني كه تشريف ميآورند در اين تايپيك اظهار نموده اند در مورد متااستاك به دوستان علاقمند مطالبي را خواهند گفت . انشالله اگر توافق شد و نظر جمع بر ادامه كار بود ترتيبي اتخاذ ميگردد كه
دوستان علاقمند و داوطلب كار جدي در اين زمينه در هر جلسه مطلب علمي با استفاده از اين نرم افزارها در زمينه نحوه كار خود به سايرين ارايه دهند تا همه از تجربيات موفق آنها بهره مند گردند.
software
Sunday 16 Sep 2007, 08:52
با تشکر از زحمات آقای تکنیکال جهت تشکیل جلسه حتما در جلسه شرکت میکنم.برنامه جهت ارائه به دوستان آماده شده وبرروی Cd کپی شده است. امیدوارم دوستان بتوانند ازآن استفاده کنند.
shahrneghabdar
Tuesday 18 Sep 2007, 11:22
بدست بیاوریم
یه کمکی به من میکنین اگه من بخهام لیست قیمت سهام شرکتها رو با فرمت excell پیدا کنم باید کدام سایت رو بگردم یا ایسنکه اصلا وجود ندارد و باید خودم قیمت ها رو در نرم افزار اکسل ویرایش دسته بندی کنم
alen delon
Tuesday 18 Sep 2007, 11:53
یه کمکی به من میکنین اگه من بخهام لیست قیمت سهام شرکتها رو با فرمت excell پیدا کنم باید کدام سایت رو بگردم یا ایسنکه اصلا وجود ندارد و باید خودم قیمت ها رو در نرم افزار اکسل ویرایش دسته بندی کنم
شما از سایت [Only registered and activated users can see links] واز قسمت ==>خلاصه بازار==>معاملت نماد در یک بازه ،قیمت های سهم رو در بازه دلخواه بگیرید.@};-
موفق باشید
Technical
Tuesday 18 Sep 2007, 13:21
با تشکر از زحمات آقای تکنیکال جهت تشکیل جلسه حتما در جلسه شرکت میکنم.برنامه جهت ارائه به دوستان آماده شده وبرروی Cd کپی شده است. امیدوارم دوستان بتوانند ازآن استفاده کنند.
سلام
ضمن تشكر .......... اميدوارم با اعلام آمادگي جناب software عزيز براي ارايه برنامه خود همه عزيزاني كه در صفحه هاي قبلي اين تايپيك جهت حضور در جلسه فردا چهارشنبه اعلام آمادگي و حضور كرده اند در جلسه فردا در محل مربوطه در ساعت 18 شركت نمايند.
shahrneghabdar
Tuesday 18 Sep 2007, 13:48
بدست بیاوریم
Technical
Wednesday 19 Sep 2007, 09:23
بدست بیاوریم
دوست عزيز
تشكيل جلسه امروز عصر براي رفع اين اشكالات است .... جناب Software قرار شده تشريف بياورند و انشالله با يك برنامه واحد دوستان كار كنند ........
Technical
Wednesday 19 Sep 2007, 10:58
جلسه اول : زمان : روز چهارشنبه 28 شهريور ساعت 18
مكان: خيابان كارگر شمالي - بعد از تقاطع جلال آل احمد - جنب دانشكده فني - رستوران باران
جلسه رفع اشكال و آموزش مفاهيم نرم افزارهاي تكنيكال و آشنايي با دوستان سهامدار علاقمند به اين روش .
دوستان علاقمند يادتون باشه جلسه امروز تشريف بياوريد..............
سعيد.1361
Wednesday 19 Sep 2007, 12:17
میشه لطف کنی بگی جلسه بعد کی برگزار میشه تا ما هم بتونیم از شهرستان بیایم تاریخ زودتر بده تا هماهنگ کنیم به جلسه برسیم ساعت و مکان و زمان بگی ممنون میشم.
بابت تحلیلهای قشنگتم ممنون
Technical
Wednesday 19 Sep 2007, 13:07
میشه لطف کنی بگی جلسه بعد کی برگزار میشه تا ما هم بتونیم از شهرستان بیایم تاریخ زودتر بده تا هماهنگ کنیم به جلسه برسیم ساعت و مکان و زمان بگی ممنون میشم.
بابت تحلیلهای قشنگتم ممنون
سعيد جان
مخلص شما دوستان راه دور هم هستم .....خيلي از دوستاني كه تهران نيستن اعلام آمادگي كردن كه از جلسات بعدي حتما تشريف بيارن .....چشم ..حتما يك هفته قبل از برگزاري جلسه دوم خبر ميدهم . بايد ببينم نظر دوستاني كه امروز جلسه تشريف ميآورند چيست ..... اگر با ادامه كار موافق بودند بنده هم تابع تصميم جمع هستم و جلسات را ادامه ميدهيم.
shahrneghabdar
Wednesday 19 Sep 2007, 13:20
سلام به دوستان گلم
دوست دارم تو اين Topic بحث نرم افزاري باشه و مشكلاتمونو با مهمترين نرم افزارمون حل كنيم.
براي شروع من خودم در استفاده از Meta Stock & Ami Broker دو تا سوال دارم:
اولا فايل هاي مورد نيازش به روز نيست IMPORT كنم:(
دوما يه سايت يا كتاب يا فايل PDF & Word آموزش كامل و حرفه اي سراغ نداريد؟:/>
ممنون>:D<=D>
ایا ما نمی وتانیم با اکسل نمودار شرکت ها رو رسم کنیم بعد با پلاگین های مربوط به بورس فرمول های بورسی و نمودار های دقیقتر ان را
بدست بیاوریم
shahrneghabdar
Wednesday 19 Sep 2007, 13:39
ایا ما نمی وتانیم با اکسل نمودار شرکت ها رو رسم کنیم بعد با پلاگین های مربوط به بورس فرمول های بورسی و نمودار های دقیقتر ان را
بدست بیاوریم
shahrneghabdar
Thursday 20 Sep 2007, 12:48
من میخاهم تحلیل تکنیکی رو شروع کنم هنوز اول راه پر درامد بورس هستم بهتره از چه شرکت هایی شروع کنم خودم فکر میکنم از 50 شرکت بهتر با بررسی نمودار قیمت های شان شروع کنم بهتر شما چی میگیم
saeed_hassani
Wednesday 10 Oct 2007, 03:54
سلام
چارتهای کاملا متفاوت و واضح در توضیح روند حرکتی سهام
اینم لینک برنامه تا هست سیو کنید
هر کسی به دردش خورد یک صلوات برای من بفرسته@};-
حمید.م
Wednesday 10 Oct 2007, 06:26
میشه بفرمایید این چی هست و به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-d
حمید.م
Wednesday 10 Oct 2007, 09:09
چجوری میشه وقتی در یک شیط خطی یا هر چیز دیگر رسم میکنیم در شیط دیگری که همون نمودار هست ظهر نشه آخه من هر چی تو یک شیط میکشم تو شیط دیگه هم همون نمودار هست اعمال میشه
حلال خور
Wednesday 10 Oct 2007, 09:34
هر يك از دوستان كه كرك آمي بروكر ورژن 4.60.4 رو داره، لطف كنه بذاره!
فبلا از همكاري شما متشكريم!
ebadi180
Wednesday 10 Oct 2007, 17:23
آقا من کرک amibroker490 را دارم
ebadi180
Wednesday 10 Oct 2007, 17:27
آقا من کرک amibroker 490 را دارم ........ اگر به کارتون میاد در خدمتم
farsad78
Wednesday 10 Oct 2007, 19:10
با سلام خدمت تمام دوستان من خودم حدود دو ساله که با آمی بروکر کار میکنم البته برای شرع متا استاک رو پیشنهاد میکنم چون ساده ته فایلهای آپدیت شده این نرم افزار هارو هم میشه از سایت تابورس گرفت البته بعد از عضو شدن [Only registered and activated users can see links]
حمید.م
Wednesday 10 Oct 2007, 20:46
هر يك از دوستان كه كرك آمي بروكر ورژن 4.60.4 رو داره، لطف كنه بذاره!
فبلا از همكاري شما متشكريم!
حالا چرا 4.6 ؟؟؟؟؟؟؟
4.9 هست اگه میخواهید می تونم بذارم
حمید.م
Wednesday 10 Oct 2007, 20:48
چجوری میشه وقتی در یک شیط خطی یا هر چیز دیگر رسم میکنیم در شیط دیگری که همون نمودار هست ظهر نشه آخه من هر چی تو یک شیط میکشم تو شیط دیگه هم همون نمودار هست اعمال میشه
کسی نبود به من بگه چجوری میشه روی یک شیط تغییراتی داد که روی شیط های دیگه اعمال نشه
حلال خور
Thursday 11 Oct 2007, 15:23
حالا چرا 4.6 ؟؟؟؟؟؟؟
4.9 هست اگه میخواهید می تونم بذارم
اگه كامله و براي كرك شدن دردسري نداره، از لطفتون ممنون ميشم.
ebadi180
Thursday 11 Oct 2007, 23:32
آقا این لینک کرک4.9 هست فقط یک هفته دیگر اکسپایر میشه ..............
Mahdavi
Saturday 13 Oct 2007, 14:31
لينکش شکسته. اگه ميشه دوباره بگين.
ممنون
Mahdavi
Saturday 13 Oct 2007, 14:50
اي بابا.
از اول تا اخر اين تاپيک رو خوندم. اما هنوز مساله گرفتن ديتا حل نشده.
من مي تونم برنامه اي بنويسم که اين اطلاعات رو به صورت Online بگيره اما دو سه روز وقت ميگيره. من تمام وقتم رو توي اين ماه گذاشتم روي بورس. ديگه همه دارن از دستم عصباني ميشن. حوصله نوشتنش رو ندارم.
راستي سايتهايي مانند ايران تحليل و آريا سهم و ... اين گرافها رو به صورتي ارائه ميدن يا نه؟
اصلا ارزش داره توشون عضو بشيم يا نه. ؟؟؟
ممنون
ebadi180
Saturday 13 Oct 2007, 23:36
اولا عرض کنم من نمیفهمم آقایون و مدیران برای چی این تاپیک را به این صورت درآوردند که بیان و تایید کنند
اما به هرحال .................
لینک دانلود AmiBroker v4.90.5.rar :
لینک دانلود کرک:
فقط هر دو لینک 1 هفته اعتبار دارند
Technical
Sunday 14 Oct 2007, 16:30
اي بابا.
از اول تا اخر اين تاپيک رو خوندم. اما هنوز مساله گرفتن ديتا حل نشده.
من مي تونم برنامه اي بنويسم که اين اطلاعات رو به صورت Online بگيره اما دو سه روز وقت ميگيره. من تمام وقتم رو توي اين ماه گذاشتم روي بورس. ديگه همه دارن از دستم عصباني ميشن. حوصله نوشتنش رو ندارم.
راستي سايتهايي مانند ايران تحليل و آريا سهم و ... اين گرافها رو به صورتي ارائه ميدن يا نه؟
اصلا ارزش داره توشون عضو بشيم يا نه. ؟؟؟
ممنون
سلام جناب مهدوي عزيز
خدا عمرت بده ....بيا و اين دو سه روز وقت را بگذار و دعاي خير يك عده را تا آخر عمر داشته باش... سايتهايي كه نام بردي براي كساني كه وقت تحليل ندارند ارزش دارد ولي شما كه ميتواني اين برنامه را بنويسي اين كار را انجام بده و خودت منبع درجه يك اطلاعاتي باش. منتظر اقدام خوب شما هستيم. مخصوصا با خرابي سايت خدمات بورس كه ديتا را بصورت مستقيم از آن ميگرفتيم ضرورت داشتن يك برنامه مانند برنامه اي كه شما مد نظر داري بسيار مثمر ثمر ميباشد.
Technical
Wednesday 14 Nov 2007, 13:35
جناب آقاي مهدوي و سافتور عزيز كه وقت نداشتن ..........بنده پروژه رو سپردم به يك برنامه نويس متبحر ديگه كه توي اين سايت هست ولي كم مينويسه
اتش
Sunday 25 Nov 2007, 22:30
دوستان عزیز
من احتیاج مبرمی به اطلاعات بین 07/76 و 09/77 در مورد شاخص کل دارم آیا دوستان این اطلاعات را میتونند در اختیار بگذارند ممنون.
البته اگر اطلاعات بین سالهای 70 الی 72 هم موجود باشه بینهایت ممنون خواهم بود
رضا زارع راد.
Friday 04 Apr 2008, 08:23
سلام به همه دوستان
من دو سال قبل در يك تاپيك كه حدود 13 صفحه شده بود به طور كامل استفاده از ami broker رو گفته بودم.
تقريبا تمام مشكلاتي كه دوستان دارن در اونجا توضيح داده شده.به خصوص براي بزرگترين مشكل كه دريافت و آپديت روزانه اطلاعات تمام شركتهاست.
روشي كه در اونجا پيشنهاد كردم هر روز حدود 30 ثانيه وقت ميگيره و تمام نمودارها و شركتها رو به صورت يكجا در amibroker آپديت ميكنه.
اگه مايل بوديد و هنوز مشكلاتي رو كه گفتم حل نشده بفرماييد كه از آرشيو شخصي خودم مطالب رو آپلود كنم.
چون تصاوير و فايلهاي آپلود شده در اون تاپيك الان از سايت حذف شده (نميدونم واسه چي)
به هر حال ضمن تشكر از همه دوستاني كه جهت آموزش بي هيچ منتي تلاش ميكنند بنده هم در خدمتم.
تکنو فاندامنتال
Friday 04 Apr 2008, 22:26
سلام آقا رضا از طرف ما نائب زیاره باش که دلم بدجوری هوای آقا رو کرده
منم در خدمتم
در ضمن آقا رضا در مورد نرم افزارهای دیگه که ابزارهای دیگه ای هم دارند بیشتر باید کار بشه هر کدوم که اشنایی داری بگو با هم تبادل کنیم
رضا زارع راد.
Saturday 05 Apr 2008, 00:52
سلام دوباره خدمت همه دوستان به خصوص كساني كه تو اين تاپيك خيلي زحمت ميكشن.
تكنوفاندامنتال و software و تكنيكال و ...
من حدود 2ساله كه به خاطر مسايل كاري بورس رو كنار گذاشتم و حالا بعد دو سال تازه شروع كردم.
مطالب اين تاپيك رو كامل خوندم. واقعا خسته نباشيد.
من قبلا از نسخه 1.05 برنامه آقاي زاهدي به همراه amibroker 4.6 استفاده ميكردم و كار آپديت نمودارها فوق العاده سريع و راحت بود.
ولي الان با نسخه 1.12 برنامه Irbourse يه كم مشكل دارم.
اگه ممكنه اون برنامه اي رو كه فرموديد جناب software زحمتشو كشيدن واسه منم بفرستيد.
اميدوارم بتونم در جلسه حضوري بعدي شركت كنم.
ممنون
grn1355
Sunday 13 Apr 2008, 11:30
دوستان
چگونه تعداد خريداران را در آمي بروکر وارد مي کنند؟
grn1355
Monday 14 Apr 2008, 08:07
وقتي اطلاعات رو با تاريخ خورشيدي ايمپورت مي کني ، آمي بروکر تاريخها رو به هم ميريزه!!!راه حلي هست که تاريخ خورشيدي رو بتوان منطبق بر آمي کرد؟
تکنو فاندامنتال
Monday 14 Apr 2008, 23:09
از طریق open int میزاری دیتا رو اصلاح میکنی
به جای 1386/1/14 مینویسی 86/1/14 ok............باز هم موردی بود من در خدمتم یه صلوات هم نثار رفتگان من وخودت بکن
موفق باشی
grn1355
Tuesday 15 Apr 2008, 08:09
open int ؟چگونه؟اين رو نفهميدم.اگه ميشه توضيح بديد.
در مورد تاريخ هم با توجه به اينکه تعداد روز در ماههاي ميلادي با خورشيدي متفاوت هست (و اگر به فرموده شما تاريخ رو بصورت 86/1/14 وارد کنيم باز آمي بروکر آنرا بصورت چهاردهم ماه ژانويه سال 1986 مي شناسد)در رسم ميانگين ها و ديگر اسيلوتورها مشکلي پيش نمي آيد؟
با سپاس
تکنو فاندامنتال
Tuesday 15 Apr 2008, 12:08
نه در رسم هیچ یک مشکلی پیش نمیاد شما مینویسید 86/1/14 و1986/1/14 آمی مینویسه وشما 1986 رو همون 1386 فرض میکنی
ببین open int ضروز نیست که حتما باشه تو آمی بروکر از همون گزینه import wizard که وراد میکنی بعد گزینه تنظیماتش هست
به این صورت مرتب میکنی
ticker
ymd
open
high
low
close
volume
یا همون open interst open int فرقی نمیکنه
کامیاب باشید
svlhdi 'bhv
Sunday 10 Aug 2008, 14:56
آقتی عبادی لطفا" دوباره آن لینک ها رو بگذارید!!
من واقعا" به انها نیاز دارم
رضا شیرازی
Friday 19 Sep 2008, 22:25
با سلام
من به تازگی هم آمی بروکر را دانلود کردم هو کرکش و هم متااستوک را
البته بعد از تلاش فراوان
راه ساده دانلود این است که یک سری به سایت [Only registered and activated users can see links] بزنید و در جستجو نام هر یک از نرم افزارها را بزنید
بعد از لذت ببرید
yalniz_2nd
Wednesday 01 Oct 2008, 13:48
دوستان کسی می دونه که با آمی بروکر چطوری میشه نمودار لگاریتمی رسم کرد؟
اگه بگید ممنون می شم...
جابر بن حیان
Wednesday 01 Oct 2008, 17:30
دوستان کسی می دونه که با آمی بروکر چطوری میشه نمودار لگاریتمی رسم کرد؟
اگه بگید ممنون می شم...
بستگی به ورژن نرم افزارت داره.توی ورژن5.1 کافیه روی چارت راست کلیک کنی و گزینهء parameters رو بزنی بعد یه صفحه میاد. تو اون صفه برگهء Axes&Grid رو میزنی. بعد تو قسمت Axes در جلوی گزینهء Type به جای Linear گزینهء Lorarithmic رو می انتخابی:-D
yalniz_2nd
Thursday 02 Oct 2008, 21:32
بستگی به ورژن نرم افزارت داره.توی ورژن5.1 کافیه روی چارت راست کلیک کنی و گزینهء parameters رو بزنی بعد یه صفحه میاد. تو اون صفه برگهء Axes&Grid رو میزنی. بعد تو قسمت Axes در جلوی گزینهء Type به جای Linear گزینهء Lorarithmic رو می انتخابی:-D
ممنون از راهنماییتون..
مال من ورژن 4.9 هست..
ولی فکر کنم داشته باشه..
thanx@};-
جابر بن حیان
Friday 03 Oct 2008, 18:12
ممنون از راهنماییتون..
مال من ورژن 4.9 هست..
ولی فکر کنم داشته باشه..
thanx@};-
خواهش میکنم ;)
البته گمون نکنم درش تغییری ایجاد شده باشه و با همین روش میشه لگاریتمیش کرد.
ازینجا به بعد آف تاپیکه :-D
این شعره هم ( جسارتا البته ) اینجوری هم میشه :/>
در این دنیا که مردانش ، عصا از کور میدزدند
من ِ نادان ِ خوش باور ، محبت جستجو کردم
البته اینم قشنگه ، به شرطی که کاما رو بیاری اینجا :
من از خوشباوری در آن ، محبت جستجو کردم
احتمالا چون نادان توش بوده عوضش کردنو به این شکل درآوردن ، اما اگر به قافیه اش توجه کنید اصل و فرع رو میتونید تفکیک کنید @};-
ahaddass
Monday 24 Nov 2008, 22:20
بااهدای سلام
لطفا" نحوه محاسبه فیبو زمانی را در متااستاک شرح دهید
با تشکر
××××××××××××××××
همه اشتباه میکنند.
اما نادان ها اشتباهات راتکرار میکنند
naji
Sunday 22 Feb 2009, 09:55
دوستان لطفا راهنمايي كنند :
من ورژن 4.9 رو نصب كردم و فايلهاي ضميمه كرك رو هم داخل برنامه كپي كردم ولي برنامه رجيست نشد .
software
Wednesday 25 Feb 2009, 08:35
کامل توضیح بده چکار کردی برای نصب وکرک کردن تا شاید بتونم راهنمایت کنم
رابیم
Sunday 22 Mar 2009, 09:35
دوستان نرم افزار irbourse رو اگر کسی داره جهت دانلود سایر دوستان در سایت قرار بده، این نرم افزار قبلا در سایت بوده و الان لینکش تغییر کردهف با تشکر
abieeeagle
Monday 06 Apr 2009, 21:02
سلام. برنامه ی آمی بروکر ورژن 5.2 با کرک
لینک: [Only registered and activated users can see links] net____________This_is_a_gift_from_me_TRADER80____
یعد از اینکه دانلود شد فورمت فایل رو به زیپ تبدیل کنید (مثلا AmiBroker.zip ) بعد بازش کنید و نصب . آخر نصب برنامرو اجرا نکنید .اگر هم اجرا کردید ببندینش و یک فایل به نام Brokey.dll هست که باید توی فولدری که برنامرو نصب کردید کپی کنید و Yes بزنید. برنامه ی کرک شده رو استفاده کنید.
rezaei360
Monday 08 Feb 2010, 16:53
کسی میدونه چرا امی بروکر من فونت فارسی را نمیخونه؟
من دیتا را با tseclient میگیرم.اسم دیتاها رو نمیتونم فارسی بزارم .
ویندوز اکسپی هم دارم.
لطفا کمک کنید!
reza asadi
Sunday 28 Feb 2010, 19:44
با سلام به دوستان
مي خواستم چند دقيقه وقت دوستان را بگيرم من كار با امي بروكر تازه كار هستم كل مطالب
صفحات قبل را مطالعه كردم امي بروكر 5 +كركش را نصب كردم .دادها را ازطريق نرم افزار tseclient گرفتم وارد امي بروكر كردم.ولي واردنشد . اين نوشته در بالاي صفحه امد( not enough data available
to plot any chart at least 3 data bars are needed but there are only 1 bars ) به اندازه كافي داده اي در دسترس نيست .
به رسم هر جدول حداقل به 3 ميله اطلاعات مورد نياز است اما فقط يك ميله وجود دارد.
از دوستاني كه مي توانند مشكل من حل كنند كمك كنند
royaf
Wednesday 03 Mar 2010, 12:01
سلام. برنامه ی آمی بروکر ورژن 5.2 با کرک
لینک: [Only registered and activated users can see links] net____________This_is_a_gift_from_me_TRADER80____
یعد از ای.....
سلام
من وقتی روی لینک بالا کلیک میکنم error میده لطفا راهنمایی کنید
ahaddass
Thursday 04 Mar 2010, 14:38
بااهدای سلام
دلتای رااز طریق نرم افزار tseclientگرفتم چگونه وارد متا استاک کنم.
.................................................. .................................................. ...............................
زندگی/برگ بودن در مسیر باد نیست.
امتحان ریشه هاست /ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.