View Full Version : راهنمايي
اميد به خدا
Tuesday 11 Sep 2007, 19:54
باسلام
خواهشمند است براي افرادي كه مبلغي جمع اوري كرده ودرابتداي راه هستند ومي خواهند در اين آشفته بازاربورس سرمايه گذاري كنند مقاله اي دستورالعملي وغيره ...... تهيه نماييد وراهنمايي لازم در اين زمينه مبذول فرماييد باتوجه به اينكه خريد سهامهاي كه براي خريد آنها صف مي باشد براي افرادي مثل ما كه دركارگذاري(پ....) نداريم چه راهنمايي مي توانيد بكنيد.:-/
iranbiz
Thursday 13 Sep 2007, 17:32
خب اگر در زمینه بورس تجربه ندارید و تصمیم دارید وارد بازار شوید باید بدانید هیچ قانونی که همه آن را بخوانیم و به آن عمل کنیم و سود کنیم واقعا وجود ندارد اگر وجود داشت که دیگه کسی ضرر نمی کرد و بازار پایین نمی آمد
پیشنهاد می کنم که روزنامه اقتصادی مانند دنیای اقتصاد یا سرمایه را بخوانید
کمی در سایت ها و فروم بورسی بگردید و کمی هم روی کاغذ خرید کنید بعد از یکی دو ماه وارد بازار شوید
shahrneghabdar
Thursday 20 Sep 2007, 15:08
من تازه اومدم اما وارد کار بورس به وسیله تحلیل تکنیکی شده ام اول راه هستم دو یا سه کتاب در این مورد خوانده میخاهم بپرسم ایا این روش در بورس ایران جواب میدهد یا نه ؟
وارلیق
Thursday 20 Sep 2007, 21:47
من تازه اومدم اما وارد کار بورس به وسیله تحلیل تکنیکی شده ام اول راه هستم دو یا سه کتاب در این مورد خوانده میخاهم بپرسم ایا این روش در بورس ایران جواب میدهد یا نه ؟
دوستان با تجربه حتما خواهند گفت این روش در بورس ایران جواب نمی دهد!!!!!!!!
رضا حیدری
Friday 21 Sep 2007, 20:32
تحليل تكنيكي در بورس ايران جواب نميدهد . اون چرا كه مسير يك سهم رو مشخص ميكند تحليل بنيادي است
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.