PDA

View Full Version : www.northfinance.com

nassiri.moein
Thursday 27 Sep 2007, 12:55
[Only registered and activated users can see links]

این بروکر در سال 2001 در کشور Belize که در آمریکای مرکزی قرار دارد به ثبت رسیده است ولی دفتر مرکزی آن در قبرس قرار دارد.

NF از قدیمیترین و شناخته شده ترین کارگزارن فارکس در ایران است و مشتریان ایرانی زیادی نیز دارد.

سال آغاز بکار کمپانی : 2001

لوریج : 500/1

اسپرد در زوج های اصلی : eur/usd 2pip gbp/usd4pip usd/chf 3pip jpy/usd 3pip

کمیسیون : ندارد

حد اقل میزان سرمایه جهت افتتاح حساب : 100$
سایز حساب ها : 10K

Swap (بهره شبانه): ندارد

امکان معامله نفت وگاز و بعضی از سهام های معتبر را دارد

طلا و نقره: 80cent 3 pip

جابجایی پول: الکترونیکی /بانکی

پشتیبانی Live Chat : پاسخ گوئی سریعی دارد

nassiri.moein
Thursday 27 Sep 2007, 12:56
بروکر نورث بیش از 50 جفت ارز، طلا و نقره،نفت سهام و ایندکس ها (مجموعا بیش از 85 مورد قابل معامله) را فراهم نموده است

برای دریافت برنامه اینجا کلیک کنید .

Arak_fx
Friday 28 Sep 2007, 00:48

اسپرد در زوج های اصلی : eur/usd 2pip gbp/usd4pip usd/chf 3pip jpy/usd 3pip

کمیسیون : ندارد

سلام

بروکر نورث فایننس از چند روز پیش اسپرد یک سری ارزها را بدین صورت تغییر داده است :

AUDCAD - from 12 to 8 points, AUDNZD - from 15 to 12 points, AUDUSD – from 4 to 3 points, CADCHF – from 10 to 8 points, CHFJPY – from 5 to 4 points, CHFSGD – from 15 to 10 points, EURCHF – from 4 to 2 points, EURCCK – from 70 to 50 points, EURGBP – from 3 to 2 points, EURHUF – from 70 to 50 points, EURJPY – from 5 to 3 points, EURPLN – from 80 to 60 points, GBPCHF – from 8 to 7 points, GBPJPY – from 8 to 7 points, GBPUSD – from 4 to 3 points, NZDCAD – from 15 to 10 points, NZDCHF – from 15 to 10 points, NZDJPY – from 15 to 10 points, NZDSGD – from 20 to 15 points, USDCAD – from 4 to 3 points, USDCHF – from 4 to 3 points, USDCCK – from 70 to 50 points, USDDKK – from 50 to 30 points, USDHUF – from 60 to 40 points, USDJPY – from 3 to 2 points, USDPLN – from 80 to 60 points, USDSGD – from 10 to 8 points

بر روی فارکس کمسیسون ندارند ولی برای CFD و Future کمیسیون دارند . البته کمیسیون فیوچر را چند روز است که قرار داده اند . کمیسیون سهام 0.1 درصد و کمیسیون فیوچر به ازای هر لات برابر 15 دلار است .

موفق باشید

nassiri.moein
Monday 15 Oct 2007, 15:54
برای دریافت برنامه اینجا کلیک کنید .

شماره سرور بروکر

NorthFinance(Real) 83.220.163.100:443:443

NorthFinance(Demo) 83.220.163.101:443:443

mh_aghighi
Sunday 11 Nov 2007, 22:06
سلام
اين بروكز تو پرداختهاش چطوره
ايا مشكلي نداره؟
در شرايط تحريم بانكي وضع چطوري ميشه؟

Arak_fx
Monday 12 Nov 2007, 07:46
سلام

مشکلی ندارد .

من با بانک تجارت کار میکنم و تا به حال مشکلی نداشتم . از زمان تحریم یک سری بانک ها فقط زمان رسیدن پول و کارمزدها بیشتر شده .

5 تا 7 روز در این بانک طول میکشه تا پول را ویتدراو کنید و همین قدر هم برای دپوزیت طول میکشه .

بروکر سکسو چون بانکی که باهاش کار میکرد ایران را تحریم کرد به ایرانی ها گفت در کشور دیگری با حسابی که به نام خودتان باشد پولتان را دریافت کنید .

توصیه میکنم با بانک سامان عملیات ارزی خود را انجام دهید .

موفق باشید

nassiri.moein
Monday 12 Nov 2007, 11:31
سلام
اين بروكز تو پرداختهاش چطوره
ايا مشكلي نداره؟
در شرايط تحريم بانكي وضع چطوري ميشه؟

بستگي به اي بي شما دارد ... نورث مشتري ايراني زياد داره و به خاطر تحريم ها با يك اي بي كار كني به مشكل بر نمي خوري

milad001
Sunday 11 Jan 2009, 13:42
با سلام
دوستان اين خبر كه بانك مركزي قبرس ايران رو تحريم كرده و امكان trade كردن با north finance وجود ندارد صحت دارد؟ يكي از دوستان اين موضوع را الان به من اطلاع داد و بشدت من را مضطرب كرد.
آيا كسي اطلاعي تز اين موضوع داره؟

Arak_fx
Sunday 11 Jan 2009, 15:10
با سلام
دوستان اين خبر كه بانك مركزي قبرس ايران رو تحريم كرده و امكان trade كردن با north finance وجود ندارد صحت دارد؟ يكي از دوستان اين موضوع را الان به من اطلاع داد و بشدت من را مضطرب كرد.
آيا كسي اطلاعي تز اين موضوع داره؟

سلام

بروکری به نام نورث فایننس دیگه وجود نداره . تمام اکانت های موجود در نورث فایننس به بروکر Fxpro منتقل شد .

اما در مورد تحریم :

روز 6 ژانویه بروکر Fxpro به همه نمایندگان خود در ایران ایمیل زد و در این ایمیل کلیه قرار دادهای آی بی ها را فسخ کرد و اعلام کرد که به علت اینکه بانک مرکزی قبرس ایران را تحریم کرده با ایرانی ها کار نمی کنیم .

اما جریان چیه ؟

در واقع بروکر Fxpro داره فعالیت تجاری خودش را در اروپا و آمریکا گسترش می دهد و برای اینکه یک وقت قربانی کار با ایرانی ها نشه ترجیح داده همکاری خودش با ایرانی ها را با یک بهانه خوب ( تحریم بانک مرکزی قبرس ) با ایران قطع کند . اما چنین تحریمی در کار نیست .
چند روز پیش داشتم با ساپورت فارسی بروکر ویندسور صحبت می کردم میگفت چنین چیزی نیست و اونها که قبرسی هستند با ایرانی ها کار می کنند و تحریم ایران توسط بانک مرکزی قبرس وجود خارجی نداره و حتی استعلام کردند چنین چیزی نبوده . حتی گفتند که از hellenic بانک 5 بار در آن روز حواله داشتند به ایران و از ایران هم به این بانک ولی مشکلی نبوده . لازم به یادآوریست که هر دو بروکر Fxpro و windsor حساب در این بانک داشتند و با ایرانی ها از طریق این بانک کار می کردند . حالا چطور شده که ویندسور میتونه پول ارسال و دریافت کنه ولی Fxpro نمیتونه ؟!!! :-oخب معلومه دیگه FXpro داره دروغ میگه که فعالیتش با ایرانی ها را قطع کنه .
طی تستی که از سایت Fxpro یکی از دوستان بهم نشون داد سایت Fxpro از آمریکا 37 درصد بازدید کننده داره در حالی که از ایران 3.7 درصد .

آی بی ها در حال پیگیری قضیه هستند و در روزهای آینده اخبار جدیدی اعلام خواهد شد .