PDA

View Full Version : اندیکاتور و اکسپرت

nassiri.moein
Sunday 30 Sep 2007, 10:44
بیش از 1200 اندیکاتور و اکسپرت

[Only registered and activated users can see links]

aliaga
Sunday 02 Dec 2007, 13:46
سلام
من یک اکسپرت می خوام که بتونه با اعداد بازی کنه مثلا طوری تنظیم بشه که هر 25 تا به صورت تصاعدی مثلا 0.1بعد 0.2 بعد 0.3و... پوزیشن بگیره

nassiri.moein
Thursday 06 Dec 2007, 09:14
سلام
فكنم بشه نوشت ..... با اي دي tolu.online چت كن فكنم كمكت كنه

Arak_fx
Thursday 06 Dec 2007, 09:35
سلام

آیدی tolu متعلق به خود شماست ؟ چون شرکت طلوع یادمه آقایان ماجد و نصیری و پیرهادی بودند که شما باید همان آقای نصیری باشید

nassiri.moein
Sunday 09 Dec 2007, 07:58
سلام
نه متعلق به آقاي پيرهادي هست ...ايشون خيلي اكسپرت مي نويسه و آشنا هست ....

nassiri.moein
Monday 10 Dec 2007, 13:27
شاید این مطلب تکراری باشه اما توی تاپیک های متعدد، دوستانی که تازه به ما پیوسته اند در مورد چگونگی نصب اسکریپت، ایندیکیتور و اکسپرت سوال میپرسند. برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم که اگر کسی سوالی در این مورد داشت مستقیما به اینجا ارجاع داده بشه.

سوال: من یک فایل ایندیکیتور دارم . جه جوری نصب اش کنم ؟
جواب :
1 - ابتدا به دایرکتوری ای میروید که متا تریدر رو در اون نصب کردید . مثلا C:\Program Files\north
2 - وارد دایرکتوری Experts میشوید ( مثل این : C:\Program Files\north\experts )
3 - درون دایرکتوری Experts یک دایرکتوری به نام Indicators وجود داره. وارد آن شوید.
4 - فایل ایندیکیتور مورد نظر رو اونجا کپی کنید.
5 - اگر نرم افزار متاتریدر شما باز است آنرا میبندید و دوباره اجرا میکنید
6 - اکنون ایندیکیتور شما آماده است .

سوال : من یک فایل اکسپرت دارم . چه جوری نصب اش کنم ؟
جواب :
1 - ابتدا به دایرکتوری ای میروید که متا تریدر رو در اون نصب کردید . مثلا C:\Program Files\north
2 - وارد دایرکتوری Experts میشوید ( مثل این : C:\Program Files\north \experts )
3 - فایل اکسپرت مورد نظر رو در این دایرکتوری کپی میکنید.
4 - اگر نرم افزار متاتریدر شما باز است آنرا میبندید و دوباره اجرا میکنید
5 - اکنون اکسپرت شما آماده است !

وال : من یک اسکریپت دارم. چه جوری نصب اش کنم ؟
جواب :
2 - وارد دایرکتوری Experts میشوید ( مثل این : C:\Program Files\north\experts )
3 - درون دایرکتوری Experts یک دایرکتوری به نام Scripts وجود دارد. وارد آن شوید.
4 - فایل اسکریپت مورد نظر رو اونجا کپی کنید.
5 - اگر نرم افزار متاتریدر شما باز است آنرا میبندید و دوباره اجرا میکنید
6 - اکنون اسکریپت شما آماده است

پسوند فایلی که شما در اختیار دارید ممکنه به دو صورت باشه . یا MQ4. و یا ex4

اگر پسوند فایل شما ex4 باشد مراحلی که توضیح دادید کاملآ صحیح میباشد .

اما اگر پسوند فایل شما MQ4 باشد باید فایل اجرایی (ex4 ) آنرا از طریق برنامه metaeditor بسازید .

به این ترتیب که بعد از قرار دادن فایل در پوشه مورد نظر در حالی که متاتریدر باز است کلید F4 را بزنید تا برنامه متا ادیتور باز شود . از طریق منوی فایل - Open > فایل مورد نظر را باز کنید و کلید F5 را بزنید تا Compile شود . حال فایل ex4 شما آماده است و میتوانید استفاده کنید .

nassiri.moein
Monday 10 Dec 2007, 13:44

Pivot

azarakhshv3
Saturday 29 Nov 2008, 20:20
سلام
من یک اکسپرت می خوام که بتونه با اعداد بازی کنه مثلا طوری تنظیم بشه که هر 25 تا به صورت تصاعدی مثلا 0.1بعد 0.2 بعد 0.3و... پوزیشن بگیره

به نام خدا
این یک فرصت استثنایی برای اونهایی است که در بازار فارکس دنبال جبران ضرر هستند. برای آنهایی که به سود بیشترمی اندیشند . برای آنهایی که وقت کافی برای معامله ندارند.
در مشارکت با ما همه دریافت های سود و و هر گونه برداشت با امضای شما خواهد بود . ما تنها سیستم را بر روی حساب شما نصب میکنیم و شما نظاره گر معاملات هستید

3024 دلار سود در هشت روز معامله

با یک حساب 5000 دلاری با اکسپرت آذرخش ورژن
3
استاتمنت و هیستوری معاملات 8 روز این شماره حساب را در اینجا میتوانید مشاهده فرمایید

مستقیما هم میتوانید در بروکر poltekfx با وارد کردن
شماره حساب: 120659
پاسورد : iran22
نتیجه را بررسی فرمایید
متا تریدر این بروکر را از این لینک دانلود کنید

یک تصویر از صفحه معاملات متاتریدر در سیستم ما

این اکسپرت غیر قابل فروش است . زیرا نتیجه زحمات طراحی نوشتن آن که بیش از 6 ماه صرف انرژی و وقت میباشد ، با فروش تامین نخواهد شد و تنها به صورت مشارکت ( 60 درصد سود ما 40 درصد سود شما) با شما کار خواهیم نمود. خواهشا تقاضای خرید نفرمایید.
توجه فرمایید::
هفته آینده میتوانیم این سیستم را بر روی 5 حساب ریل 5000 دلاری نصب کنیم.
اولویت با کسانی خواهد بود زودتر هماهنگ کنند.قبل از تماس حتما درباره این سیستم مطالعه فرمایید.
فارکس پرسود ترین شغل دنیاست اگر............ با ما تماس بگیرید.

اطلاعات کامل در

09188340380
فردا دیر است همین الان اقدام کنید

aaemami
Thursday 25 Dec 2008, 18:47
سرمایه‌گذاران و تحلیل‌گران تکنیکی اغلب با جستجوی کتاب‌های سرمایه‌گذاری در پی یافتن شاخصی هستند که به طور قابل اعتماد بتواند تغییرات بازار را پیش‌بینی کند. گرچه این کار می‌تواند آموزنده باشد اما به تذکر دوستانه‌ی من توجه کنید: وقتی شما تمامی شاخص‌های تکنیکی را ارزیابی می‌کنید، در درک مفهوم کلی‌ای که هر شاخص بر اساس آن طراحی شده‌است دچار اشتباه می‌شوید. این مفاهیم نکات بسیار مهمی هستند. اگر شما توجه بیشتر خود را به یافتن جزئیات و تغییرات مبهم برخی شاخص‌ها معطوف کنید، اغلب دید جامع خود را از دست خواهید داد. هر شاخص تنها برای این طراحی شده‌است که به شما در درک بخشی از داستان بازار کمک کند، بنابراین نباید از این شاخص‌ها انتظاراتی بیش از اهدافی که برای آن طراحی شده‌اند داشته باشید. شاخص‌ها تنها ابزارهایی هستند که به شما در درک آنچه در بخش‌های مختلف بازار رخ می‌دهد کمک کنند.

بنابراین هیچ شاخص کاملی وجود ندارد. شما هم چنین شاخصی نخواهید یافت. فراموش نکنید که بازار در اغلب اوقات غیر قابل پیش‌بینی است. در این دوره‌های غیرقابل پیش‌بینی طولانی، سرمایه‌گذاران و تحلیل‌گران تکنیکی اغلب در تلاش برای یافتن الگویی که بازار از آن پیروی کند و بتوان با آن روند بازار را پیش‌بینی کرد عصبی می‌شوند. آن‌ها تمامی شاخص‌ها را برای یافتن راهنمایی‌هایی در مورد روند بازار جستجو می‌کنند. در این زمان، اغلب با بزرگنمایی اخطارهای بی اهمیت برخی شاخص‌ها، تلاشی نا به جا برای یافتن پاسخ درست سوالات خود انجام می‌دهند. این در حالی است که در این دروه‌ها بازار پیام ساده‌ی غیرقابل پیش‌بینی بودن را بیان می‌کند. پس بیهوده پافشاری نکنید.

مراقب باشید، این دام مهمی است. در این مواقع بهترین کار این است پیش‌بینی بازار را فراموش کنید و بگویید، "من نمی‌دانم" و بعد منتظر شوید تا تصویر بازار شفاف و قابل بررسی شود. قبل از هر حرکت مهم بازار، خود بازار به شما به طور شفاف خواهد گفت که چه اتفاقی در حال رخ دادن است. نشانه‌‌ی این حرکت مهم هرگز از تغییرات مبهم یک شاخص به دست نخواهد آمد. وقتی این نشانه‌ها رخ می‌دهد، شما آن‌ها را خواهید دید.

گروه اقتصادی نوسان

nassiri.moein
Wednesday 02 Dec 2009, 16:34
آموزش نصب انديکاتور
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 1 ( توضيح فارسي)
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 2 (توضيح فارسي)
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 3
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 4
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 5
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 6
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 7
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 8
اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 9 ([Only registered and activated users can see links])

PCMBrokers
Friday 15 Jan 2010, 09:35
همانطور که در مقاله های حقیقت فارکس ([Only registered and activated users can see links]) و مقایسه دو سیستم ([Only registered and activated users can see links]) کاملا توضیح داده شده بود فارکس در ایران از مبنا و در سطح کلمات کلیدی غلط معرفی شده تا اذهان مردم تحت تحریم ایران را (که به اطلاطات فایننشال دسترسی محدودی دارند) بر سیتم هاس شبیه سازی بازار که در آن هر چه می خواهند با معامله گران میکنند امثال متا تریدر و غیره منطبق کنند.

افتخار داریم که اعلام کنیم برای اولین بار در ایران فارکس واقعی توسط استاد بین المللی با همکاری شرکت پرسپولیس کپیتال به صورت آنلاین برگزار می شود. از هر نقطه جهان شما قادر هستید در این دوره ها شرکت کرده و ارتباط با بازار های واقعی را تجربه کنید.

لطفا جهت کسب اطلاعات کامل وبسایت ما را بازدید فرمایید. ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر و کمال احترام