PDA

View Full Version : سهام چیه

amsjavan
Saturday 13 Oct 2007, 14:54
سلام
من تازه می خوام وارد این کار بشم. یکی بهم توضیح میده اصلا مفهوم سهم و سهام چی هست. اینارو می دونم که باید از کجا خرید فقط می خوام مفهومش رو بفهمم

amsjavan
Saturday 13 Oct 2007, 14:57
یه سوال دیگه هم داشتم. من با 50 هزار تومن از چه شرکتی سهام بخرم؟

hooman_bourse
Saturday 13 Oct 2007, 15:09
به نظر من 50 هزار تومان سرمایه کافی برای وارد شدن به بورس نیست! همون اول 1500 تومانش میره برای کارگزاریت. خرید کمتر از 200 هزار تومان را در بورس توصیه نمی کنم. برای بدست اوردن گین خوب هم حد اقل نیم میلیون و یا در صورت امکان 1 میلیون خرید کنید. هرچه بیشتر هم سوددهی بهتر.

amsjavan
Saturday 13 Oct 2007, 21:21
میشه بهتر توضیح بدین! آخه 200 هزار تومن ریسکش بالا نیست؟ یعنی پولم دود نمیشه بره هوا؟ حالا سود نداشته باشه عیب نداره اما سرمایه ام نسوزه. لطفا بیشتر توضیح بدین من خیلی تازه واردم.

amsjavan
Saturday 13 Oct 2007, 21:36
این قیمت هایی که جلوی هر سهم می نویسند چیه؟ یعنی با 1000 تومن میشه یه سهم خرید؟

hooman_bourse
Saturday 13 Oct 2007, 23:33
اگر خوب سهام بخری نه چرا دود بشه بره هوا؟ من شده خودم 5 میلیون تومان را در بورس سه ماهه تبدیل کردم به 10 میلیون تومان. فقط باید درست خرید کنی. دوست من پیشنهاد می کنم بیشتر مطالعه کنی . اگه بتونی به تالار تهران هم بری خیلی کمکت می کنه.

hooman_bourse
Sunday 14 Oct 2007, 10:52
دوست عزیز اگه 18 سالت هست بهتره فعلا فکر بورس نباشی و فقط مطالعه کنی. روزنامه ی دنیای اقتصاد را بخون به تلار برو و سوال های که برات پیش میاد را از سهامدارا بپرس. فعلا وارد بورس نشی بهتره.

amsjavan
Sunday 14 Oct 2007, 19:05
من می خوام تجربش کنم. فوقش می تونم 100 هزار تومن بدم. مگه با 100 هزار تومن چقدر ضرر می کنم؟ باید یه بار بخرم تا خالی بشم و بفهمم چی به چیه. از دنیای خبره بگیرم؟ آخه محدودیت نداره

amsjavan
Sunday 14 Oct 2007, 19:08
خواهش می کنم یه ذره هم راجع به این اصطلاحات توضیح بدین. این قیمت ها چیه که برای هر سهم می نویسند؟ این درصد نوسان چی رو نشون میده؟

VALADKHANI
Tuesday 23 Oct 2007, 09:07
خواهش می کنم یه ذره هم راجع به این اصطلاحات توضیح بدین. این قیمت ها چیه که برای هر سهم می نویسند؟ این درصد نوسان چی رو نشون میده؟
آقا یا خانم عزیز
با سلام
توصیه می کنم :یه مدت مثلا یکی دو ماه هر روز روزنامه دنیای اقتصاد یا روزنامه سرمایه را بخر و به دقت مطالعه کن . سری هم به تالار بورس بزن . ضمنا دوره های رایگان آشنایی با بورس هم هر چند وقت یکبار در مجموعه فرهنگی تهران واقع در خیابان شریعتی سر ملک برگزار می شود که زمان آن را در همان روزنامه های اقتصادی اعلام می کنند .
انشا الله موفق باشید.@};-