View Full Version : مسابقات بروکر ویندزور
Arak_fx
Sunday 21 Oct 2007, 17:11
سلام
مسابقه چهارم از سری مسابقات بروکر ویندزور از روز 29 اکتبر آغاز میشود .
برای ثبت نام تا روز 26 اکتبر فرصت دارید . 26 اکتبر روز آخر ثبت نام است .
برای ثبت نام در مسابقه میتوانید به سادگی فرم Call Back Request را که در سایت ما وجود دارد پر کنید :
[Only registered and activated users can see links]
برای اطلاعات بیشتر در مورد قوانین مسابقه لطفا اینجا را کلیک بکنید :
لازم به یادآوری است که در مسابقه سوم این بروکر 5 نفر ایرانی در لیست 10 تریدر اول بودند که بهترین مقام متعلق به آقای عادل صحاف از ایران بود که توانسته بود مقام سوم را به خود اختصاص دهد .
نتایج دوره قبل را میتوانید در لینک زیر ببینید :
برای ثبت نام در مسابقه میتوانید به سادگی فرم Call Back Request را که در سایت ما وجود دارد پر کنید. لطفا نام و نام خانوادگی شماره تلفن و کشور خود را ذکر کنید و همچنین کلمه مسابقه را مطرح کنید.
لطفا توجه داشته باشید که ثبت نام برای چهارمین مسابقه حساب دمو در تاریخ 26 اکتبر تمام میشود.
جایزه ها به سه نفر اول تعلق میگیرد:
1)جایزه اولین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 2500$ میباشد.
2)جایزه دومین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 1500$میباشد.
3)جایزه سومین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 1000$ میباشد.
Arak_fx
Sunday 21 Oct 2007, 17:15
ترجمه نکات مهم قوانین مسابقه بروکر ویندزور :
این مسابقه فرصتی برای تشخیص توانایی ترید شماست و بدون هیچگونه ریسکیست . ویندزور برای شما میلغ 10000 دلار در حساب دمو باز میکند و شما میتوانید از تریدتان با بروکر ویندزور لذت ببرید و برای به دست آوردن جایزه رقابت کنید .
مدت ترید یک ماه از تاریخ 29 اکتبر 2007 تا تاریخ 23 نوامبر 2007 است
قوانین مسابقه :
در انتخاب برنده :
اگر دو یا چند نفر اکانت های مساوی داشتند برنده کسیست که بیشترین تعداد معاملات را داشته باشد .
حداقل ضروریات :
تعداد کل معاملات باید 50 عدد و لات کل معامله باید 25 لات باشد . حسابهایی که این شرط را نداشته باشند در بررسی برترین ها لحاظ نخواهند شد
لازم به ذکر است که 10 نفر برتر هر هفته در سایت اعلام میشوند . در ضمن equity حساب مد نظر قرار میگیرد .
بروکر ویندزور مسئولیتی در قبال هر نوع تاخیر در پذیرش و یا ارسال اردرها و یا هر گونه مشکل دیگری نخواهد داشت
scalping چنانچه انجام شود آن معامله که بر این اساس گرفته میشود از حساب مشتری حذف خواهد شد .
بروکر ویندزور حق اخراج هر شرکت کننده ای که از قوانین مسابقه تجاوز کند و یا استراتژِی نامناسب به کار ببرد را برای خود محفوظ میدارد .
بروکر ویندزور حق تمدید مدت معامله و تاریخ شروع و یا کنسل کردن مسابقه را برای خود محفوظ میداند . در این صورت تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد و ممکن است درخواست هر شرکت کننده ای را به هر دلیل باطل کند .
جایزه ها به سه نفر تعلق میگیرد:
1)جایزه اولین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 2500$ میباشد.
2)جایزه دومین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 1500$میباشد.
3)جایزه سومین برنده یک حساب واقعی با ویندزوربه مبلغ 1000$ میباشد.
نکته مهم : چنانچه کسی برنده شود اجازه ویتدراوال را تا حاصل شدن شرایط زیر نخواهد داشت :
نفر اول باید حداقل 25 معامله و حداقل 25 لات معامله انجام داده باشد
نفر دوم باید حداقل 15 معامله و حداقل 15 لات معامله انجام داده باشد
نفر سوم باید حداقل 10 معامله و حداقل 10 لات معامله انجام داده باشد
در ازای باز کردن حساب , برندگان ملزم به مهیا کردن اطلاعات زیر میباشند :
- کپی پاسپورت تایید شده که برابر با اصل شده باشد
- تاییدیه آدرس ( کد پستی کافی نیست ) . به عنوان مثال utility bill و یا Bank Statement ( صورتحساب معتبر و یا صورتحساب بانکی ) و یا هر مردکی که اثبات کند آدرس درست است . لطفا توجه کنید که در فرم حساب شما باید آدرس کامل را بنویسید ( کشور -شهر - منطقه - خیابان - شماره منزل - نام ساختمان )
- اطلاعات کامل تماس ( شماره تلفن - شماره فکس - آدرس ایمیل )
- جزئیات بانک
Ashkan1
Sunday 21 Oct 2007, 23:04
arak جان میشه بگید چطوری باید ثبت نام کرد من میخوام تو این مسابقه شرکت کنم
ممنون
Arak_fx
Sunday 21 Oct 2007, 23:10
به لینک زیر بروید و فرم را پر کنید ( در قسمتBrief Details of your Query بنویسید competition تا بدانند که در خصوص مسابقه کال بک کرده اید ) :
پس از پر کردن فرم در ساعتی که در فرم تعیین کرده اید با شما تماس میگیرند و صحبت هایی با شما میشود و به شما می گویند که یوزرنیم و پسورد حساب را برای شما ایمیل می کنند .
پس از دریافت ایمیل شما یکی از اعضای ثبت نام شده در لیست افراد شرکت کننده هستید
موفق باشید
Arak_fx
Monday 22 Oct 2007, 10:13
مطلبی را یادم رفت بگم : ویندزور ساپورت فارسی دارد . وقتی شما کال بک کردید خانم المیرا رشیدی به عنوان ساپورت فارسی زبان ها با شما تماس میگیرد .
omidfx
Tuesday 23 Oct 2007, 12:44
arak_fx عزیز با تشکر . اگه ممکنه در مورد[Only registered and activated users can see links] بیشتر توضیح بدهید . ایا این یه بروکر است و اگر بروکر هیت در موردش توضیحاتی بدهید . تشکر
Arak_fx
Tuesday 23 Oct 2007, 14:10
لینکی که نوشتید لینک کال بک بروکر است و شما با پر کردن این فرم از بروکر میخواهید که با شما تماس بگیرد .
بله بروکر هست . بروکری رگوله شده ( تاییدیه دار ) است و در کشور قبرس قرار دارد . حداقل افتتاح حساب ریلش 1000 دلار است ولی با کمی صحبت میشه 500 دلار هم باز کرد . در Cfd اسپردهاشون بالاست ولی به جای آن کمیسیون نمی گیرند . ( بقیه بروکر ها در Cfd اسپرد و کمیسیون میگیرند ) . به مسلمانان حساب های فری سواپ ( بهره شبانه ) می دهند که تا 10 روز اگر پوزیشن باز داشته باشید سواپ حساب نمی کنند ولی از روز یازدهم سواپ به حساب می آید .
عیبی که این بروکر دارد این است که نقاط استاپ لاس و تیک پرافیت را گارانتی نمی کند و بسیاری از اوقات هم ریکوت دارد .
omidfx
Tuesday 23 Oct 2007, 15:45
عیبی که این بروکر دارد این است که نقاط استاپ لاس و تیک پرافیت را گارانتی نمی کند و بسیاری از اوقات هم ریکوت دارد .
دوست عزیز arak_fx این عیب که یه چیزی بیشتر از عیبه الان بروکر North Finance که بهتر از اینه هم با حساب میکرو میشه کار کرد و هم تا لوریج 500 حساب باز میکنه و اسپردهاش رو هم تو چهار ارز اصلی رسونده به 2 .
Arak_fx
Tuesday 23 Oct 2007, 15:51
من نگفتم ویندزور از نورث فایننس بهتره . گفتم ؟ در ضمن نورث فایننس میکرو ندارد .
Vahid_2004
Wednesday 24 Oct 2007, 09:36
دوبار فرستادم ولي جوابي نيامد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arak_fx
Wednesday 24 Oct 2007, 10:20
برای من هم هنوز زنگ نزدند . دفعه قبل که در این مسابقه شرکت کردم اصلا زنگ بهم نزدند و فقط روز آخر یوزرنیم و پسور را برایم فرستادند .
از در خواست کال بک پشت سر هم خودداری کنید . چون امکان دارد از شرکت شما در مسابقه جلوگیری بشه .
Arak_fx
Wednesday 24 Oct 2007, 11:09
الان که ایمیلم را چک کردم دیدم که یوزر نیم و پسورد را برایم فرستادند . شما هم چک کنید آدرس ایمیلتان را شاید فرستاده باشند
Arak_fx
Wednesday 24 Oct 2007, 17:05
هر هفته لینک نتایج مسابقه را قرار میدهم .
در مسابقه قبلی 5 نفر ایرانی در لیست 10 نفر برتر بودند امیدوارم اینبار 10 ایرانی 10 نفر برتر باشند
به امید پیروزی .
Arak_fx
Saturday 27 Oct 2007, 23:41
توجه :
الان ایمیلم را چک کردم و دیدم که برایم از طرف بروکر ویندزور نامه ای آمده است به این مضمون :
زمان شروع مسابقه از روز 29 اکتبر به روز 5 نوامبر تغییر یافت . زمان پایان مسابقه هم روز 30 نوامبر شده است .
توجه داشته باشید که ما یوزر نیم و پسورد مسابقه را برای شما فرستاده ایم . اگر شما یوزرنیم و پسورد را دریافت نکرده اید و یا هرگونه مشکل دیگری در ارتباط حساب دموی در نظر گرفته شده دارید تا قبل از تاریخ 2 نوامبر ( روز جمعه ) با قسمت خدمات مشتریان تماس بگیرید .
خدمات مشتریان بروکر ویندزور لیمیتد
matgogoia
Sunday 28 Oct 2007, 15:21
مدت ثبت نام هم تمدید شده یا فقط تاریخ شروع به تعویق افتاده ؟
Arak_fx
Sunday 28 Oct 2007, 23:10
فقط تاریخ شروع مسابقه به تعویق افتاده است . زمان ثبت نام تا 26 اکتبر بود که به پایان رسیده است
Arak_fx
Monday 05 Nov 2007, 15:25
ساعت 1:30 دقیقه امروز مسابقه آغاز شد .
آرزوی موفقیت برای همه عزیزان شرکت کننده از ایران دارم .
Ashkan1
Thursday 08 Nov 2007, 16:09
اراک جان از این گونه مسابقات دیگه بروکری را سراغ ندارید که داشته باشه:-?
Arak_fx
Thursday 08 Nov 2007, 17:14
بروکر آلپاری هم بعضی موقع ها مسابقه برگزار میکنه ولی در مورد اینکه زمانش کی هست اطلاع ندارم .
Ashkan1
Thursday 08 Nov 2007, 18:58
بروکر آلپاری هم بعضی موقع ها مسابقه برگزار میکنه ولی در مورد اینکه زمانش کی هست اطلاع ندارم .
بی زحمت اگه از مسابقه ای خبر دار شدید اعلام کنید.
ممنون;)
Arak_fx
Thursday 08 Nov 2007, 19:42
به روی چشم
Ashkan1
Saturday 10 Nov 2007, 20:19
اقا من یه مسابقه پیدا کردم کسی اگه دوست داشت میتونه شرکت کنه :x
Arak_fx
Saturday 10 Nov 2007, 20:33
سلام
من برای تست استراتژی های جدید در مسابقات شرکت میکنم تا به این بهانه دقیق تر تستش کنم و همچنین نیم نگاهی هم به جوایزش دارم ولی مسابقاتی که در ایران انجام میشه را شرکت نمی کنم چون معلوم نیست چی به چی میشه . هر چی باشه مسابقه بین المللی چیز دیگه ایه .
موفق باشید
Arak_fx
Tuesday 13 Nov 2007, 08:47
سلام
دیشب در خصوص تست روشی داشتم با یکی از دوستان صحبت می کردم و صحبت شد از مسابقه و اینها که ایشان لینک یک بروکری را دادند که آن هم مسابقه برگزار میکنه و بعد از کمی بررسی دیدم متاتریدریه و خوبه برای تست روش . برای همین از امروز شرکت کردم
برای ثبت نام از لینک زیر استفاده کنید :
پس از register کردن برای شرکت در مسابقه دمو فرمی که در لینک زیر قرار دارد را پر کنید :
از قوانین و اینهاش هم چیزی نمیدونم چون برام فقط تست روش مهمه .
موفق باشید
Arak_fx
Tuesday 13 Nov 2007, 14:39
سلام
دیشب در خصوص تست روشی داشتم با یکی از دوستان صحبت می کردم و صحبت شد از مسابقه و اینها که ایشان لینک یک بروکری را دادند که آن هم مسابقه برگزار میکنه و بعد از کمی بررسی دیدم متاتریدریه و خوبه برای تست روش . برای همین از امروز شرکت کردم
برای ثبت نام از لینک زیر استفاده کنید :
پس از register کردن برای شرکت در مسابقه دمو فرمی که در لینک زیر قرار دارد را پر کنید :
از قوانین و اینهاش هم چیزی نمیدونم چون برام فقط تست روش مهمه .
موفق باشید
نتایج 100 نفر اول را از لینک زیر می توانید مشاهده کنید ( چند دقیقه ای یکبار آپدیت میشود ) :
من دیر در این مسابقه شرکت کردم و هنوز در لیست 100 نفر نیستم ولی از صبح تا به حال 10 درصد سود گرفتم .
توجه داشته باشید که در این لیست مقدار سودها را فقط نوشته اند و برای کل حساب باید مقدار سرمایه اولیه حساب ( 5000 دلار ) را به آن اضافه کنید .
موفق باشید
Arak_fx
Tuesday 13 Nov 2007, 19:44
نتایج هفته اول از دوره چهارم مسابقه ویندزور بر روی سایت قرار گرفت :
Arak_fx
Wednesday 05 Dec 2007, 12:04
مسابقه بروکر ویندزور به پایان رسید ولی هنوز اسامی را اعلام نکرده اند . به نظر میاد پشت پرده خبرهایی هست !!!
مسابقه بروکر آدمیرال هم جمعه مورخ 7 دسامبر به پایان خواهد رسید . در این مسابقه تا چند روز پیش یک ایرانی در مقام اول قرار داشت که متاسفانه با یک اشتباه حتی از لیست 100 نفر برتر هم خارج شد !!!
من هم در این مسابقه در لیست 100 نفر برتر هستم و فعلا در رتبه 64 ام قرار دارم .
در این مسابقه در حال تست روشی جدید هستم که خیلی امیدوار شدم چون بدون استاپ لاس و تیک پرافیت تا اینجا بالا آمدم و خروج را با استفاده از یک سری فاکتورها گرفتم . این روش چند روز قبل از مسابقه طراحی شده است و کلیه مراحل ساخت و بهینه سازی روش در همین مدت کم انجام شده است . بارها می توانستم بالاتر از رتبه ام در این لیست بیایم ولی برای اینکه می خواستم این روش را محک بزنم پوزیشنی خارج از سیگنال های این روش نگرفتم تا کاملا بر طبق یک متد معامله کنم . 62 درصد معاملاتم روی ارز gbp/jpy بوده .
در زیر گراف حساب را مشاهده میکنید :
Arak_fx
Sunday 09 Dec 2007, 12:29
سلام
بالاخره دهمین مسابقه فارکس آدمیرال روز جمعه پایان یافت و یک چینی اول شد .
من در رده 41 ام قرار گرفتم .
سود کسب شده در یک ماه : 40 درصد
این هم آماری از روش جدیدی که بسیار عالی تست شد و نقاط ضعف و قوتش کاملا شناسایی شد و به زودی به مرحله بهره برداری در حساب ریل خواهد رسید :
توضیح : در لیست 100 نفر برتر حساب من 205 دلار بالاتر نشان داده شده است که آن هم به خاطر این است که یکی از اردرهای من به خاطر اختلال در سرور این بروکر دلیت شد و از قیمت درست شدن سرورشون تا قیمت اپن پوزیشن را به حسابم اضافه کردند .
Arak_fx
Sunday 09 Dec 2007, 19:30
مسابقه دیگری از امشب تا روز 21 دسامبر در بروکر forexua برگزار میشود .
برای ثبت نام تا همین امشب فرصت دارید . لینک جهت ثبت نام و قوانین مسابقه :
جایزه نفر اول : 2008 دلار آمریکا
جایزه نفر دوم : 2008 دلار نیوزیلند
جایزه نفر سوم : 2008 کراون سوئد
Arak_fx
Friday 14 Dec 2007, 18:38
نتایج چهارمین مسابقه windsor هم بعد از مدتها اعلام شد
[Only registered and activated users can see links] ... sults.html
نفر اول از ایران هست
Arak_fx
Friday 14 Dec 2007, 18:39
Arak_fx
Saturday 15 Dec 2007, 09:26
سلام
هفته اول از مسابقه بروکر forexua به پایان رسید . دو ایرانی که به نظر من یک نفر هستند ! نفر دوم و سوم هستند ولی اوضاع ایرانی ها را که برانداز کردم جالب نبود .
تعداد شرکت کنندگان : 595 شرکت کننده
لینک نتایج که خیلی سریع آپدیت میشود : [Only registered and activated users can see links]
هم اکنون با بالانس 2307.56 دلار در رده 142 ام قرار دارم . از هفته دیگر شاید با توجه به اینکه به پوزیشن های روش جدید اطمینان پیدا کردم فول مارجین پوزیشن بگیرم . البته فول مارجین نه اینکه پوزیشنم از ابتدا با تمام لات باشد بلکه به مرور لاتش را به حداکثر ممکن می رسانم .
در ضمن همه پوزیشن های من تا این لحظه فقط بر روی Gbp/Jpy بوده است .
این هم خلاصه ای از حساب من تا امروز :
Arak_fx
Monday 24 Dec 2007, 11:44
مسابقه بروکر forexua که دو هفته بود به پایان رسید . در میان 595 شرکت کننده در مکان 77 ام قرار گرفتم . ضمنا هفته آخر مسابقه ترید نکردم و تا 10 ژانویه هم ترید نخواهم کرد .
masoud001
Sunday 07 Jun 2009, 01:27
آقای مدیر تاپیک های قدیمی رو آرشیو کنید...تا کسی مثل من الکی خوشحال نشه
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.