View Full Version : پل های شکسته....
komeil
Sunday 25 Nov 2007, 23:54
امشب که داشتم کارنامه اعمال گذشته رو چک میکردم و شکست های مکررم رو توی دنیای ریل فارکس تداعی میکردم ...هم زمان با یکی از دوستانم میچتیدم که ...بین ما صحبت هایی گذشت....بخشی از اون حرفا رو که به نظر من کم اهمیت نبود اینجا آوردم....که در تاریخ باقی بمونه.....گاهی آدم لازمه پل های پشت سرش رو خراب کنه....تا این کار رو نکنه ناچار به حرکت به سوی جلو نمیشه....
من امشب راه برگشت رو سد کردم.....چون قصد بازگشت ندارم و پل های شکسته پشت سر...شاهدی بر این مدعاست.....
دوستم میگفت: تمام قديمي هايي که الان تاپيک هاي نسبتا خوبي هم داشتند الان ديگه مطلب نميزنند چون تازه فهميدند اين کار که ميکرده اند بيهوده بوده
جواب دادم: من تازه نفسم...عين خر ميکشم...اونا همه نا اميدن...ضرر دادن...فرار کردن....رفتن گوشه خونه گريه کردن...رفتن نارنگي فروشي باز کردن....ننه بزرگشونو از فارکس ترسوندن ....به ديگران هم همين توصيه رو کردن....پشت دستشون داغ گذاشتن که ديگه فارکس کار نکنن.....شب قدر توبه کردن و از راه رفته پشيمونن...اما من نقطه مقابل اينام...خورشيدو تو دستم ميگيرم....چون جاش تو مشتمه....چون هنوز مشتی خالی دارم.>:d<
به هر حال من هم به عنوان شغل و فعالیت اصلی خودم از بورس به فارکس تغییر مسیر دادم....هر چند که بعد از گذشت 2 سال فعالیت در این بازار عایدی جز ضرر نسیب من نشده....اما هنوز معتقدم دانسته هایی گران بها تر از فرصت های از دست رفته به دست آوردم ...و هر روز به شوق و امید من برای پیروزی در این بازار افزون شده....=p~
سعی میکنم به مرور با این تاپیک به جلو حرکت کنم...تا لا اقل برای خودم مرجعی سالم و صادق داشته باشم ....
هدفم این نیست که بگویم برتری نسبت به کسی دارم....کما اینکه کسانیکه هنوز پشیزی در این بازار از دست نداده اند و یا این که حتی با این بازار آشنا نیستند....لااقل به اندازه پول از دست رفته من از من جلوترند.....
هدف ثب است....ثبت هر آنچه میگذرد....تا هر آن کجا که به مصلحت باشد....:)
کمیل
komeil
Monday 26 Nov 2007, 00:07
خوب برای شروع ترجیح میدم برای کسایی که حال خوندن پست اول رو نداشتن یه چند تا نکته کوچولو رو عرض کنم....
1-این تاپیک تنها پوزیشن های و نظرات شخصی من در مورد نوسانات قیمتی هستند....تیک پروفیت و استاپ لوز مشخصی ندارند....چون من عمدتا پای دستگاهم و با قضاوتها دفعتی جابجایی ها تغییراتی رو در نقاط استاپ و تیک به وجود میارم....
2- بهتره کسی از رو دست من واسه حساب ریلش تقلب ننویسه....آخه املام زیاد خوب نیست
3-پوزیشنها مخلوطی از تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال و روان شناسی شخصی بنده از بازاره....پس سعی نکنید که به تنهایی و با کمک یک روش سر از کارش در بیارید....(شاید باورتون نشه...ولی من خودم هم حتی نمیدونم یه پوزیشن رو قبلا واسه چی گرفته بودم....)
4- در پوزیشن گیری من زمان حرف اول رو میزنه نه قیمت ....بنابراین از قبل نمیتونم منتظر رسیدن نمودار به قیمت خاصی باشم ...یا اینکه حتی پیش از گرفتن پوزیشن برای اون استاپ یا تیک پروفیتی در نظر بگیرم و در تاپیک قرار بدم...
5-سعی میکنم بعد از گرفتن هر پوزیشنی نمودار اون رو در این تاپیک قرار بدم...تعداد پیپ ها رو محاسبه کنم و نتیجه رو صادقانه برای خودم و بازدید کنندگان احتمالی اعلام کنم.
6-از اونجا که مدل ترید کردن من اندکی متفاوت با سایر دوستانه و همونطور که گفتم زمان مهمترین عنصر در گرفتن این پوزیشنها به حساب میاد و از اونجاکه اعلام سیگنال خرید و فروش در سایت با قدری تاخیر صورت میگیره...شماره حساب و پسورد حساب های اینوزتور رو در سایت قرار میدم...تا دوستان بتونن از نزدیک و با دقت بیشتری اونها رو مطالعه کنند....
komeil
Monday 26 Nov 2007, 00:18
حساب شماره 1
شماره یوزر:1275271
اینوزتور : oapl6ib
نام بروکر : فیبو
آدرس سایت : [Only registered and activated users can see links]
این شماره حساب مربوط به مسابقه ای میشه که خیلی اتفاقی و توسط یکی از دوستان از وجود اون مطلع شدم....دپوزیت اولیه مقدار 500 دلار بود....
قوانین حاکم بر این مسابقه بر شکل گیری پوزیشنها موثر بوده...
1- نباید پوزیشن بزرگتر از .0.1 لات گرفته میشد
2- نباید همزما بر روی یک جفت ارز بیش از یک پوزیشن گرفته میشد....مگر اینکه اختلاف قیمت این دو پوزیشن حداقل به پانزده پیپ رسیده باشد....
از همین باب ناچار به گرفتن پوزیشن ها متعدد بر روی جفت ارزهای مختلف و بعضا عجیب و غریب میشدم....
بد حساب های دموی فیبو در این است که اعتبار آنها کوتاه و کمتر از یک ماه است....الان هم یه هفته از شروع این مسابقه گذشته و مدت زمان اون سه هفته است....
تا پایان هفته سوم...پوزیشنها در دل هیستوری این حساب وجود داره ...اما بعد با از بین رفتن حساب از بین خواهد رفت...
پوزیشنهای قبلی رو در این تاپیک به تصویر نمیکشم....
فقط پوزیشنهایی که از این لحظه به بعد در حساب باز بشن رو از این به بعد در تاپیک خواهیم دید.:)
Technical
Monday 26 Nov 2007, 10:24
كميل جان منتظريم
komeil
Monday 26 Nov 2007, 17:41
پوزیشن شماره 1....
این پوزیشنها روی نمودار یک ساعته به تصویر کشیده شده اند.
[Only registered and activated users can see links]
البته این پوزیشن بعد از اینکه به سرعت به سود رسید....به سرعت هم در منفی فرو رفت...
پوزیشن شماره 2....
این پوزیشن هم کماکان در منفی باقیست...تنها یکبار 0 را لمس کرد..و اندکی در آن متوقف ماند....
komeil
Monday 26 Nov 2007, 18:05
پوزیشن سوم و بای مجدد یورو به دلار
komeil
Monday 26 Nov 2007, 18:31
پوزیشن دوم تنها با یک پیپ سود به دلیل احتما سقوط بسته شد...که بلا فاصله سقوط سنگین پوند در برابر ین را شاهد بودیم.
به دلیل کوتاهی زمان معامله از نمودار 5 دقیقه استفاده شده...
خطوط قرمز و تلاقی آنها بیانگر نقطه گرفته شدن پوزیشن با احتساب کارمزد است....
یعنی این پوزیشن پس از کسر اسپرد یک پیپ سود خالص به همراه داشت.:)
komeil
Monday 26 Nov 2007, 18:38
پوزیشن 4 عکس پوزیشن دو اما بر روی یورو.....
نمودار 5 مین...
komeil
Monday 26 Nov 2007, 19:16
پوزیشن 4 خیلی زود و با 38 پیپ سود به حاصل نشست....
جمع سود و زیان 39 پیپ سود...در 2 پوزیشن
komeil
Monday 26 Nov 2007, 19:28
پوزیشن 4 خیلی زود و با 38 پیپ سود به حاصل نشست....
جمع سود و زیان 39 پیپ سود...در 2 پوزیشن
پوزیشن یورو به دلار هم با 7 پیپ سود بسته شد....
مجموع سود کسب شده :46 پیپ
amin001
Monday 26 Nov 2007, 19:36
دمت گرم و ممنون از زحماتت . موفق باشی:-?=D>
komeil
Monday 26 Nov 2007, 21:00
پوزیشن شماره 5
پوزیشن شماره 6
نمودار 5 دقیقه
:)
komeil
Monday 26 Nov 2007, 21:45
پوزیشن 5 بدون کسب سود یا زیان و بر روی عدد 0 بسته شد و پوزیشن 6 نیز با 2 پیپ سود بسته شد....
مجموع سود و زیان تا این لحظه: 48 پیپ در پنج پوزیشن
یک پوزیشن در منفی هنوز باز مانده و در سه پیپ زیان میباشد.
تعداد پوزیشن های بسته شده در منفی 0 .
komeil
Monday 26 Nov 2007, 22:05
تنها پوزیشن باز مانده هم با 2 پیپ سود بسته شد تا کارنامه امروز 50 پیپ سود خالص بدون هیچ پوزیشنی با زیان باشد...
تعداد پوزیشنها = 6.
تعداد پوزیشنهای مثبت=6.
تعداد پوزیشنهای منفی= 0.
تعداد پیپ حاصل شده = 50.
Technical
Tuesday 27 Nov 2007, 16:49
كميل جان دمو كار ميكني يا واقعي عزيزم؟
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 17:42
البته بالا نوشتم...فعلا متاسفانه دارم بازم دمو کار میکنم
آخه دوبار در ریل کال شدم
....
البته فکر میکنم مهارت لازم برای ریل رو دارم ...ولی به هر حال فعلا اگرم مهارتشو دارم پولشو ندارم:-D
ولی به زودی برای بار سوم هم مهارت خودم رو امتحان میکنم
دیشب دو پوزیشن دیگه هم گرفتم که از این قرار بود...
با حاصلی معادل 6 پیپ
حاصل معادل 8 پیپ....
در نتیجه کارنامه کاری دیروز از 50 پیپ به 64 پیپ تغییر کرد.:)
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 17:45
و اما ترید های امروز...
جدا که این تهیه تصویر کار بسیار سخت و تاقت فرسایی هست...ولی سعی میکنم ادامه بدم...هر چند که یوزر پسورد برای کساییکه بخوان لایو قضیه رو ببینند هم وجود خواهد داشت.:)
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 17:51
پوزیشن یک...
حاصل 71 پیپ...
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 17:59
حاصل 78 پیپ...:x
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:05
حاصل 33 پیپ:x
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:09
حاصل 21 پیپ..:x
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:13
حاصل 11 پیپ:x
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:17
حاصل 22 پیپ:x
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:21
حاصل 3 پیپ...
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:32
سلام جناب کمیل .....از مطالب خوب شما خیلی استفاده کرده ام.....والی بیشتر صداقت شما برایم قابل احترام است .....میخواهم در سئوالی از شما بپرسم .... اگر فرضنا .......ایران و امریکا بدون پیش شرط باهم مزاکره کنن و ایرا ن مقداری در مورد فلسطین کمک کند و روابط مقداری حسنه شود .....البته عرض کردم فرضنا ...... قیمت جهانی طلا و یا دلار و نفت چه میشود .......قیمت ملک در داخل کشور چطور ......قیمت دلار در ایران چطور .....قیمت سهام ......کدام سهمها بالا میرود .......ویا پایین میاید و موارد دیگر ........ با تشکر :)
و اما آبتین عزیز در مورد جواب میل شما باید خدمتتون عرض کنم که شما لطف زیادی نسبت به من دارید و از این بابت ممنونم...
اگر ما فرض شما را محقق شده در نظر بگیریم...آنگاه
صلح ایران و آمریکا بدون شک باعث افت مقطعی قیمت نفت میشه و طلا هم به تبع اون احتمالا اندکی کاهش رو تجربه میکنه...و دلار هم میتونه از این بابت کمی قدرتمند تر بشه....
ولی در مورد سهام باید خدمت دوست عزیزم عرض کنم که شرکتهایی که p/e پایین دارند و محصولات تولیدی اونها صادراتیست ...خصوصا اگر مواد اولیه خود را هم از خارج تهیه میکرده اند...با جهش قیمتی فوق العاده مواجه خواهند شد.
قیمت ملک به اخبار سیاسی وابستگی زیادی نداره هر چند که میتونه اخبار خوب سیاسی مانع از رونق بیشتر بازار مسکن به علت رونق گرفتن بازار های موازی بشه...قیمت دلار هم در داخل کشور با افزایش مواجه خواهد شد.
امیدوارم موفق باشید.:)
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 18:45
روی هفت پوزیشن اول امروز 239 پیپ تا کنون حاصل شده...اما اکنون پوزیشن هایی در منفی وجود دارند.
komeil
Tuesday 27 Nov 2007, 23:26
روی هفت پوزیشن اول امروز 239 پیپ تا کنون حاصل شده...اما اکنون پوزیشن هایی در منفی وجود دارند.
بعد از این پوزیشن چون پوزیشنهای زیادی گرفته شد و من حال نداشتم که دونه دونه به تصویر بکشم....بنا براین فقط تعداد پیپ های نهایی رو برای امروز محاسبه میکنم
این پوزیشنها در مجموع تنها 41 پیپ ضرر با خود به همرا داشت که با کسر کردن از مقدار پیپ های کسب شده در معاملات اول اینبار به عدد جدید239-41 =198 پیپ دست خواهیم یافت....:x
حال اگر 64 پیپ سود دیروز را هم به این مقدار اضافه کنیم ...حاصل معادل 64+ 198 =262 پیپ خواهد بود ...
این مقداری سود پیپی که در 2 روز کاری حاصل شد از سود ماهیانه 80% از سایت های پولی فورکست هم بیشتر است...
پس میشود واقعا به آینده امیدوارم بود>:D<
چون تصویر پوزیشنها بر روی سایت قرار نگرفت...برای علاقه مندان به آشنایی بیشتر با این روش ترید...یکبار دیگر یوزر و پس تکرار میگردد تا در صورت تمایل اقدام به بازدید از حساب کنند...
حساب مربوط به یک مسابقه بوده و از اندکی پیش شروع شده و اکنون جزو ده حساب برتر میباشد.:)
شماره یوزر:1275271
اینوزتور : oapl6ib
نام بروکر : فیبو
آدرس سایت : [Only registered and activated users can see links]
komeil
Wednesday 28 Nov 2007, 18:11
به کارنامه دیشب باید دو پوزیشن دیگر را بیافزاییم...
اولی بر روی طلا و با سودی معادل بیست پیپ تیک خورد و دومی هم که بر روی طلا بود حاصلی به همراه نداشته و از همان ابتدا در منفی فرو رفت که اکنون هم در 90 پیپ منفی و باز به سر میبرد.
مجموع تعداد پیپهای بدست آمده در دیروز معادل 238 بوده به همراه یک پوزیشن باز که در حدود 90 پیپ اکنون در ضرر است...بعد از بسته شدن این پوزیشن نتیجه نهایی ثبت خواهد شد.:)
Arak_fx
Thursday 29 Nov 2007, 13:57
سلام
کمیل جان خوشحالم که می بینم نتایج کارت مثبت است .
یک موردی را خواستم خدمتتان عرض کنم .
روشی که شما کار می کنید اسکالپ است . اسکالپ عبارتست از ناخنک زدن به بازار در مدت کوتاه و برای چند پیپ ( زیر 10 پیپ ) . شما اکثر اوقات زیر 10 پیپ پوزیشن خود را می بندید و این در نظر بروکر اسکالپ است . چنانچه در حساب واقعی اینگونه عمل کنید بروکر مشکلاتی را برای شما به وجود می آورد چرا که اساسا بروکرهای مارکت میکر ( تقریبا همه متاتریدری ها ) با اسکالپینگ و همچنین معامله در هنگام اعلام اخبار اقتصادی مخالف هستند .
موفق و پیروز باشید
komeil
Friday 30 Nov 2007, 12:42
خوب دوستان ....از اونجا که منتقل کردن تک تک پوزیشنها بر روی عکس و نمودار بسیار کار زمانگیر و پر زحمتی بود ....فعلا بیخیالش شدم....
همونطور که خدمتتون عرض کردم این حساب مربوط به مسابقه ای است که در انتهای هفته ُآتی به پایان خواهد رسید و به گفته مدیر این مسابقه در این چند روزه تعداد زیادی از حسابهای برتر دچار افت محسوس و یا اینکه کلا کال مارجین شدند....البته حاشیه سود ما هم در این هفته شدیدا تحت تاثیر این نوسانات سنگین بود و از این قایده مستثنا نبودیم اما به هر حال میتوان گفت نوسانات غیر عادی ارزها در این روزها نه فقط برای ما بلکه برای بسیاری دیگر از معامله گران هم غیر قابل درک مینمود
البته پوزیشنهای ضعیف این دو روزه هم مزید بر علت این کم حوصلگی ما بود...البته این موضوع و ضررهای بسیار هنگفتی که به صورت پوزیشن باز در حال معامله هستند...مانعی برای گرفتن پوزیشنهایی بعدی بودند و از اونجا که استراتژی بنده در مورد اونها هنوز تغییری نکرده به صورت پوزیشن باز نگهداری میشن...اما به هر صورت هنوز هم در مجموع سودی از معاملات این هفته که با هم روند آن را چک میکردیم حاصل شده...البته با توجه به زیان های اخیر حاشیه این سود کاهش یافته و احتمالا چیزی در حدود صد پیپ تا حال حاضر میباشد.....
از اونجا که یوزر و پسورد در فروم جای گرفته و امکان مشاهده لایو حساب امکان پذیر است...لذا سعی میکنم از این به بعد فقط دیتیلز معاملات رو اون هم به صورت تصویری برای هر روز کاری در فروم قرار بدم و هر کسی از دوستان که مایل بود میتونه خودش اونها رو بعدا بر روی نمودار برای خودش به تصویر بکشه...
نتایج از روز اول تا امروز در پایان روز آخر کاری این هفته به تصویر کشیده خواهد شد....تا دوستان از چگونگی کمی و کیفی این پوزیشنها ....حتی در صورتیکه پلتفورم را به هر علتی دانلود نکرده اند اطلاع یابند.....
برای همه دوستان عزیزم آرزوی موفقیت و بهروزی دارم...
پاینده باشید:)
komeil
Saturday 01 Dec 2007, 15:18
سلام
کمیل جان خوشحالم که می بینم نتایج کارت مثبت است .
یک موردی را خواستم خدمتتان عرض کنم .
روشی که شما کار می کنید اسکالپ است . اسکالپ عبارتست از ناخنک زدن به بازار در مدت کوتاه و برای چند پیپ ( زیر 10 پیپ ) . شما اکثر اوقات زیر 10 پیپ پوزیشن خود را می بندید و این در نظر بروکر اسکالپ است . چنانچه در حساب واقعی اینگونه عمل کنید بروکر مشکلاتی را برای شما به وجود می آورد چرا که اساسا بروکرهای مارکت میکر ( تقریبا همه متاتریدری ها ) با اسکالپینگ و همچنین معامله در هنگام اعلام اخبار اقتصادی مخالف هستند .
موفق و پیروز باشید
متشکرم دوست عزیزم...بله این روش تا حدی به اسکالپ شاهت دارد که البته به نظر این حقیر نوع روش اسکالپ نیست هر چند که به نتایج مشابهی با اسکالپ منجر میگردد...در اکثریت پوزیشنها ...پوزیشن زمان زیادی باز است و در تعداد اندکی از آنها شاهد ورود و خروج کمتر از نیم ساعت هستیم.....اسکالپ به نفسه تنها به دست آوردن پیپ کم و خروج از بازار تلقی نمیشود...اسکالپ گرفتن اندکی سود (به گفته شما کمتر از 10 پیپ....هر چند که این میزان برای بروکرهای گوناگون متفاوت است و در بعضی از آنها هم کلا اسکالپ مشکی ایجاد نمیکند)در مدت زمانی کوتاه یعنی حدودا بین یک تا پنج دقیقه میباشد....بنابراین نتایج شباهت زیادی به اسکالپ دارند ولی در کل روش اسکالپ نیست و اگر پوزیشنی در سود اندک بسته میشود بیشتر به خاطر تغییر تحلیل و نگرانی از زیان ده شدن پوزیشن است ...نه شناسایی سود....به هر صورت از این که نسبت به بنده محبت داشتید و نظر دادید ممنونم و امیدوارم باز هم از نوشته های شما دوست عزیز که از فعالان این بازار به حساب میایید بهره مند بشم...
komeil
Saturday 01 Dec 2007, 23:35
خوب در ابتدای هفته سوم و دور آخر مسابقات که با کاهش زیادی در حجم سرمایه و در عین حال تحلیل های اشتباه قبلی که موجب این زیان بود درگیرم خالی از لطف ندیدم که پیش از باز گشایی بازار روند هفته آتی برای یورو به دلار را بررسی کنم تا نه تنها کمی از کسالت خواب فاصله بگیرم بلکه حتی در آتیه این پیشبینی و صحت آن را مورد بررسی قرار دهم .....
قیمت کنونی 1.4629 و معاملات متوقف است
برای کوتاه مدت انتظار گپ رو به سمت بالا و به نفع یورو را دارم...
برای میان مدت یعنی چیزی در حدود 20 ساعت زمان انتظار افزایش قابل ملاحظه
در بلند مدت که برای ما طول هفته مد نظر انتظار افزایش نوسانات دو سویه را دارم ....
پس حداقل به محض بازگشایی بازار پوزیشن بای برای یورو به دلار و از همین باب بای بر طلا مد نظر است ....:)
Technical
Sunday 02 Dec 2007, 08:48
خوب در ابتدای هفته سوم و دور آخر مسابقات که با کاهش زیادی در حجم سرمایه و در عین حال تحلیل های اشتباه قبلی که موجب این زیان بود درگیرم خالی از لطف ندیدم که پیش از باز گشایی بازار روند هفته آتی برای یورو به دلار را بررسی کنم تا نه تنها کمی از کسالت خواب فاصله بگیرم بلکه حتی در آتیه این پیشبینی و صحت آن را مورد بررسی قرار دهم .....
در بلند مدت که برای ما طول هفته مد نظر انتظار افزایش نوسانات دو سویه را دارم ....
پس حداقل به محض بازگشایی بازار پوزیشن بای برای یورو به دلار و از همین باب بای بر طلا مد نظر است ....:)
كميل جان
چرا از سينگالهاي خريدي كه توسط شركتهاي مطرح فاركس در ايران ارايه ميشه استفاده نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟
تا بازدهي 20 درصد در ماه امكان سود بردن از اين بازار هست به شرطي كه طمع باعث شكست نشه
Vahid_2004
Sunday 02 Dec 2007, 09:28
بقول يه بزرگي ميگفت اگه كسي را دوست داري ماهيگيري يادش بده اگه هم دوستش نداري ماهي بهش بده
از اين سايتها كه پيشنهاد ارائه ميدهند زياد هستند بعضاً خارجي ها خوب پيشنهاد مي دهند
اگه اينجوري باشه بعضي از سيستم ها در فاركس هست كه بازدهي خوبي هم دارند ومي توان آن را خريد
komeil
Sunday 02 Dec 2007, 15:04
كميل جان
چرا از سينگالهاي خريدي كه توسط شركتهاي مطرح فاركس در ايران ارايه ميشه استفاده نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟
تا بازدهي 20 درصد در ماه امكان سود بردن از اين بازار هست به شرطي كه طمع باعث شكست نشه
تکنیکال عزیزم...با چشم بسته کار کردن نه در بورس و نه در فارکس و نه در هیچ فعالیت زندگی جایز نیست...در ضمن من با یکی از دیلر های ارشد بانک ملی از نزدیک ملاقاتی داشتم و متوجه شدم که دیلر ارشد بزرگترین بانک ایرانی برای این بانک چنین سودی حاصل نکرده....حالا شما تا چه حد میتونید به این فورکست های ضعیف اعتماد کنید....بنده به شخصه نمیتونم این کار رو بکنم و ترجیح میدم به دنبال تحلیل شخصیم حرکت کنم نه توهمات و آرزوهای سایت هایی که عموما هم سیگنال غلط صادر میکنند...
خوب به خاطر دارم که یک بار از یه همچین سیگنالهایی اون هم به طور امتحانی بهره گرفتم و حاصلی به جز حدود هفتاد پیپ منفی نداشت و جالب اینکه بازم به اعتقاد اونها نباید استاپ لوزی برای پوزیشن تعریف میشد....
این سایتها عملا منزوی هستند و به جز معدود سایتهایی در خارج از کشور قابل اعتماد نیستند...در ضمن بنده در پوزیشنهای گرفته شده تا این لحظه و در همین حساب تا حدود 85% صحیح بوده اند و همین آمار قابل توجه و اعتمادی است....
از بابت فورکست من احساس وابستگی ندارم ....اما به هر حال باید اندکی با درنگ و صبر بیشتر پوزیشن بگیرم ...قطعا موفقت در این صورت حاصل خواهد شد.:)
komeil
Tuesday 04 Dec 2007, 00:51
خوب گویا پیشبینی و تحلیل ما نسبت به گپ حاصل از بازگشایی بازار و در عین حال ادامه روند رو به رشد یورو و دلار در حالی که این دو سه روزی را رو به سقوط میگذراندند...درست بود....
نتیجه پوزیشنهای بسته شده در روز 3 و 5 دسامبر به این شکل است....
هنوز 4 پوزیشن با زیان هنگفت باز مانده که مقدار زیادی از مارجین را به خود اختصاص داده ...اسکالپ های موجود سعی دارند تا حدی مقاومت ایکوییتی را نسبت به نگهداری و خصوصا سواپ های منفی این پوزیشنها بالا ببرند.:)
komeil
Saturday 29 Dec 2007, 22:33
این خیلی خوبه که دوباره بورس رونق گرفته و اکثریت سهم ها رو به بالا حال میکنن ...
به هر حال این تالار فارکسه و خیلی نباید توش حرف بورسی زد..
القصه ....
مسابقه ای که درش شرکت کرده بودم بالاخره به پایان رسید و به نمایندگی از همه دوستان در اون مقام اول رو کسب کردم و حسابی در فیبو با سیصد دلار پول و صد البته به اسم خودم تحویل گرفتم و جدا که مسابقه شیرین و جایزه دلکش و افتخار بزرگی بود...
به هر حال معاملات رو از همون روز اول بر روی حساب ریل شروع کردم و صد البته امروز حدود بیست روز از اولین معامله ام در این حساب میگذره ...
این حساب فراز و نشیب زیادی رو به خودش دید و در همین بیست روز حتی در مواقعی به بیش از صدو پنجاه درصد دست یافت که متاسفانه با گرفتن یک پوزیشن بد ولی سنگین افت شدید رو تجربه کرد و پس از همه این تلاطم ها در عدد 570 آرام گرفت ....
چیزی نزدیک به صد درصد سود برای بیست روز که میشه حدودا سه هفته
به هر حال مجالی شد تا باز این تاپیک رو که به امید موفقیت یک ناکام در زمینه فارکس ساخته شده بود بالا بیارم و باز به موجب شکرانه و ادای دین به ادامه دادنش همت بکنم.
اوضاع این روزهای فارکس هم مثل اوضاع بورس بدک نیست ...بازار در حال طی کردن روال طبیعی و ترند اصلی خودش شده و حرکات ژانگولر خیلی کمتر از بازار دیده میشه ...بیشتر پوزیشنها با ضریب اطمینان بالایی به سود میشینن یا اینکه به اون شکل در منفی فرو نمیرن :x
به هر حال فردا شب مجددا بازار جهانی فارکس باز میشه و با حرکات مارپیچ خودش تا حد زیادی معامله گران رو دستخوش تردید در خرید و فروش و نگهداری یا عدم ورود به پوزیشنها میکنه ....
خوب دیدم که قبل از ورود به جنگ با این امواج سهمگین استراتژی رو پیش رو قرار بدم تا در طول هفته از اون طبعیت کنم و در اون راستا پوزیشن بگیرم ....البته برای اطلاع و استفاده دوستان اونها رو در اینجا تا حدی در روند این فورکست ( پیشبینی هفتگی قرار میدهم)
با مطالعات و تحقیقاتی که من انجام دادم بازار در حال شکل دادن حرکت سهمگین بعدی خودش هست ...اما همونطور که میدونید برای شکل گیری یک حرکت قاطع یقینا باید از یک رزیستنس یا ساپورت تاریخی گذشت و بعد حرکت بعدی رو شکل داد ....به هر حال این هفته این فشار سنگین بر روی دلار ...پوند و یورو کاملا مشهوده ....یعنی این سه ارز دستخوش بازی مهیبی خواهند شد ....
اشتباه در گرفتن پوزیشن در این هفته احتمالا عواقب بسیار سنگینی رو به همرا خواهد داشت و به نظر میرسه هفته سرنوشت ساز و با نوسانات سنگین و زیادی رو به انتظار نشسته باشیم.
پیشبینی
این هفته استراتژی باید بر مبنای سل کردن دلار باشد .
یعنی انتظار سقوط دلار در مقابل پوند و فرانک و ین و یورو را دارم ....b-)
البته میزان این افت بستگی به ارز مقابل دلار خواهد داشت ..
اما تا جایی که به نظر میرسد ....میزان افت دلار در مقابل ین و فرانک به نسبت بیشتر از سایر جفت ارزها باشد .:-?
پس برای هفته آتی استراتژی سل بر روی دلار در دستور کار قرار خواهد گرفت ...
به محظ بازگشایی بازار سل کردن دلار توصیه میگردد هر چند که احتمالا بازار با گپی که نشان از افت دلار دارد باز خواهد .
شد .
و اما پیشبینی دیگه در مورد طلاست که اون هم احتمالا با افزایش شدید قیمت و ثبت رکورد جدید و احتمالا ادامه روند صعودی مواجه خواهد شد ...
امیدوارم هفته خوب و پر سودی رو پیش رو داشته باشید .
کمیل:)
nassiri.moein
Monday 31 Dec 2007, 10:32
آقا شما با اكسپرت كار مي كني ؟؟؟؟
اين گزارشي كه گذاشتي ريل هست يا دمو
با چه بروكري كار مي كني ؟
اگه دوست نداري جواب نده
با تشكر
Arak_fx
Monday 31 Dec 2007, 11:00
سلام
کمیل جان خلاصه حسابت عالیه ولی یک اشکالی کارت داره : ریسک معاملاتت خیلی بالاست .
در خلاصه خسابت نوشته شده بالانس : 1629 دلار
ایکویتی را نوشته : 740 دلار
ضرر شناور شما : 889 دلار
مارجین آزاد : -36 دلار
مارجین لول = ایکویتی / مارجین ضربدر 100
مارجین لول شما حدودا 96 می شود . اگر اشتباه نکنم فیبو وقتی مارجین لول به 20 درصد می رسد اگر پوزیشن شما یکی باشد پوزیشن را کامل می بندند و اگر چند پوزیشن باشد نصف پوزیشن ها را می بندد
ریسک بالایی دارید کار می کنید و اگر به این سبک ادامه دهید احتمال کال شدن حسابتون با اینکه بالای 80 درصد پوزیشن هاتون با سود بسته شده است وجود دارد و اینحاست که اهمین مدیریت سرمایه معلوم میشه . می بینید حتی کسی که بالای 80 درصد پوزیشن هاش با سود بسته میشه هم امکان کال شدنش هست پس مدیریت سرمایه حتما باید رعایت شود .
موفق باشید
Arak_fx
Monday 31 Dec 2007, 11:04
در ضمن شما استاپ لاس هم فکر می کنم اصلا نمی گذارید چون بالاتس 1629 دلار را با ایکویتی 740 دلار مقایسه کنیم معلوم میشه که استاپ لاس ندارید
پیشنهاد می کنم در سبک تریدتان تا دیر نشده تجدید نظر کنید . روش خوبی کار می کنید ولی ریسکتان دودمان را به باد خواهد داد .
پیروز باشید
komeil
Monday 31 Dec 2007, 22:06
آقا شما با اكسپرت كار مي كني ؟؟؟؟
اين گزارشي كه گذاشتي ريل هست يا دمو
با چه بروكري كار مي كني ؟
اگه دوست نداري جواب نده
با تشكر
سلام نصیری جان
من از اکسپرت استفاده نمیکنم.:)
با فیبو کار میکنم.
البته این استیتمنت که دیدید مربوط به مسابقه ما در حساب دمو بود نه ریل ...
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.