View Full Version : آموزش مقدماتي
nassiri.moein
Sunday 09 Dec 2007, 16:23
سلام
دوستاني كه علاقمند به آشناي بازار فاركس هستن ايميل لطف كنن من 8جلسه مقدماتي به صورت pdf براشون ارسال مي كنم .....
chegini
Sunday 09 Dec 2007, 20:44
[Only registered and activated users can see links]
باتشكر
ebadi180
Monday 10 Dec 2007, 09:34
thanks
nassiri.moein
Monday 10 Dec 2007, 09:50
دوستاني كه از طريق پيام يا پست گفتن براشون فرستادم اگه كسي نگرفته بگه ....
abtin
Monday 10 Dec 2007, 10:11
ahvan
Tuesday 11 Dec 2007, 00:11
سلام ممنون ميشم آموزش فاركس رو برام بفرستي.
sinaa38
Tuesday 11 Dec 2007, 23:29
مرسی.
tristania
Thursday 13 Dec 2007, 15:47
mamnoonam lotfan
desprado1975
Saturday 15 Dec 2007, 21:15
thanks
شكار
Tuesday 18 Dec 2007, 11:47
salam khaste nabashid mamnon misham baraye man ham befrestid
nassiri.moein
Wednesday 19 Dec 2007, 09:57
كتاب ٬ مقاله ٬ مطالب آموزشي و معرفي سايت
rezvan
Wednesday 19 Dec 2007, 12:26
hp1353
Thursday 20 Dec 2007, 17:53
ممنون
nassiri.moein
Saturday 22 Dec 2007, 07:53
ايميل شما برگشت مي خوره .... يك ايميل ديگه اعلام كنيد ....
kazu
Friday 04 Jan 2008, 14:20
از کار ارزشمند شما سپاسگذارم اگر به من هم بفرستین ممنون میشم [Only registered and activated users can see links]
smf911
Saturday 05 Jan 2008, 10:41
baroon dide
Saturday 05 Jan 2008, 15:09
ممنونم از زحمت جنابعالي
بینا سهام
Tuesday 08 Jan 2008, 09:12
دوست عزیز شما خودتون فارکس کار میکنید میشه بگید که اصلا درآمدی در این کار هست .
Arak_fx
Tuesday 08 Jan 2008, 11:00
دوست عزیز شما خودتون فارکس کار میکنید میشه بگید که اصلا درآمدی در این کار هست .
سلام
بینا جان من واقعیت را اینجا بیان می کنم تا همه حساب کار بیاد دستشون . آقای نصیری هم توضیح خودشان را خواهند داد .
هر کس که می خواهد فارکس کار کنه باید بداند فارکس یک شبه پول دار شدن نیست . مدیریت سرمایه + تجربه + روحیه مناسب معامله گر = پیروزی در فارکس
هر کس از امروز شروع می کنه بداند که تا 2 سال نباید انتظاری ار فارکس داشته باشه ( این یک واقعیته که خیلی ها نادیده می گیرند و بعد که وارد فارکس شدند با این موضوع مواجه می شوند )
فشار کاری در فارکس بالاست ولی کسی که مدیریت سرمایه مناسب داشته باشد از این فشار رهایی پیدا خواهد کرد و مطمئنا موفق خواهد شد . در فارکس 90 درصد افراد ضرر می کنند پس برای سود کردن زحمت زیادی باید کشید .
خلاصه اینکه فکر نکنید از بورس ایران اومدید فارکس دیگه دوران ضررهای بورس تهران تموم شد و همش سود میشه . اینطور ها هم نیست . حواستان را جمع کنید تا از چاله به چاه نیفتید .
تجربه خودم در بازار فارکس :
حدود 3 سال و 2 ماه است که با فارکس آشنا شدم . یادمه آن موقع روزنامه دنیای اقتصاد که صفحه فارکس داشت آمار 29 تریدر در ایران را به عنوان آمار فارکس کاران ایران ذکر کرده بود . اوایل خیلی بی نظم کار میکردم ولی هیچ وقت کال مارجین نشدم ! آبان 84 حساب ریل باز کردم و تا آبان 85 حساب 2000 دلاری را فقط به 1000 دلار کاهش دادم ( 400 ترید و 50 درصد ضرر ) . آبان 85 حساب ریل دوم را اینبار هم با 2000 دلار باز کردم . بعد از 3 ماه به سود رسیدم و در مدت 9 ماه حساب را بیش از 8 برابر کردم ( 623 ترید ) . البته خیلی تلاش کردم . بی خوابی ها کشیدم . مواقعی بود که بیشترین ساعت خوابم فقط 3-4 ساعت بود ! بالاخره این تلاش های شبانه روزی نتیجه داد و امروز یکی از معدود کسانی هستم که در ایران از فارکس سود می کنند .
در مدتی که فارکس کار می کردم و ضرر می کردم از طرف خانواده فشار زیادی بهم می آمد و می گفتند این هم شد کار ؟ ول کن برو کار بهتری پیدا کن و از این حرف ها . ولی گفتم قطار فارکسی ترمز ندارد ! :)) می خواستم فارکس کار کنم و اراده کردم و با قدرت تمام کار کردم و تلاش کردم . بی خوابی ها کشیدم و امروز نتیجه آن بی خوابی ها را دارم می گیرم . در مدتی که مطالعه می کردم حدود 100 کتاب ( شاید هم بیشتر ) به زبان انگلیسی خواندم .
خلاصه هیچ لقمه جویده ای در دهان کسی قرار نمی گیرد !
موفق و پیروز باشید
Arak_fx
Tuesday 08 Jan 2008, 11:03
یک چیزی یادم رفت بگم : مقدار سود را با احتساب ویتدراو ها و موجودی حساب در نظر گرفتم .
بینا سهام
Tuesday 08 Jan 2008, 11:16
سلام
بینا جان من واقعیت را اینجا بیان می کنم تا همه حساب کار بیاد دستشون . آقای نصیری هم توضیح خودشان را خواهند داد .
هر کس که می خواهد فارکس کار کنه باید بداند فارکس یک شبه پول دار شدن نیست . مدیریت سرمایه + تجربه + روحیه مناسب معامله گر = پیروزی در فارکس
هر کس از امروز شروع می کنه بداند که تا 2 سال نباید انتظاری ار فارکس داشته باشه ( این یک واقعیته که خیلی ها نادیده می گیرند و بعد که وارد فارکس شدند با این موضوع مواجه می شوند )
فشار کاری در فارکس بالاست ولی کسی که مدیریت سرمایه مناسب داشته باشد از این فشار رهایی پیدا خواهد کرد و مطمئنا موفق خواهد شد . در فارکس 90 درصد افراد ضرر می کنند پس برای سود کردن زحمت زیادی باید کشید .
خلاصه اینکه فکر نکنید از بورس ایران اومدید فارکس دیگه دوران ضررهای بورس تهران تموم شد و همش سود میشه . اینطور ها هم نیست . حواستان را جمع کنید تا از چاله به چاه نیفتید .
تجربه خودم در بازار فارکس :
حدود 3 سال و 2 ماه است که با فارکس آشنا شدم . یادمه آن موقع روزنامه دنیای اقتصاد که صفحه فارکس داشت آمار 29 تریدر در ایران را به عنوان آمار فارکس کاران ایران ذکر کرده بود . اوایل خیلی بی نظم کار میکردم ولی هیچ وقت کال مارجین نشدم ! آبان 84 حساب ریل باز کردم و تا آبان 85 حساب 2000 دلاری را فقط به 1000 دلار کاهش دادم ( 400 ترید و 50 درصد ضرر ) . آبان 85 حساب ریل دوم را اینبار هم با 2000 دلار باز کردم . بعد از 3 ماه به سود رسیدم و در مدت 9 ماه حساب را بیش از 8 برابر کردم ( 623 ترید ) . البته خیلی تلاش کردم . بی خوابی ها کشیدم . مواقعی بود که بیشترین ساعت خوابم فقط 3-4 ساعت بود ! بالاخره این تلاش های شبانه روزی نتیجه داد و امروز یکی از معدود کسانی هستم که در ایران از فارکس سود می کنند .
در مدتی که فارکس کار می کردم و ضرر می کردم از طرف خانواده فشار زیادی بهم می آمد و می گفتند این هم شد کار ؟ ول کن برو کار بهتری پیدا کن و از این حرف ها . ولی گفتم قطار فارکسی ترمز ندارد ! :)) می خواستم فارکس کار کنم و اراده کردم و با قدرت تمام کار کردم و تلاش کردم . بی خوابی ها کشیدم و امروز نتیجه آن بی خوابی ها را دارم می گیرم . در مدتی که مطالعه می کردم حدود 100 کتاب ( شاید هم بیشتر ) به زبان انگلیسی خواندم .
خلاصه هیچ لقمه جویده ای در دهان کسی قرار نمی گیرد !
موفق و پیروز باشید
همشهری ممنون از پاسخ کاملتان .
من هم در مورد فارکس اینها را شنیده بودم .
انشااله در این کار موفق باشی.
rouzbeh
Tuesday 08 Jan 2008, 15:58
dخیلی ممنون میشم اگه بفرستین.راستی بروکر خوب اگه سراغ دارین بگین
امیر57
Wednesday 09 Jan 2008, 02:52
سلام
دوستاني كه علاقمند به آشناي بازار فاركس هستن ايميل لطف كنن من 8جلسه مقدماتي به صورت pdf براشون ارسال مي كنم .....
با سلام
ممنون میشم
nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 08:10
بررسی دلایل بازنده بودن بیش از 90 درصد فعالان بازار فارکس
نگارنده در طی سالیان متمادی آموزش و فعالیت کارگزاری (Brokerage) در بازارهای فارکس در ایران و خارج از کشور همواره بدنبال جواب سوال فوق بوده ام و باید اذعان کرد که تجربیات شخصی اینجانب نیز موید مورد مذکور می باشد ولی باید توجه داشت که هر روز جوانان بیشتری ققنوس وار به سمت این آتش روی آورده و بخت و اقبال خود را در این عرصه می آزمایند.
باید توجه کرد که با توجه به فرصت های این بازار و نقش فراگیر آن در سال های اخیر و حضور بانک های مرکزی کشورها بعنوان فعالان اصلی و بازارگردانان (market makers) این بازار، نادیده انگاشتن آن عملاً مشکلی را حل نمی کند بلکه بر فعالان بازارهای مالی و علاقه مندان به رشد و اعتلای ایران واجب است که با بررسی و مطالعه بیشتر راهکارهای جدیدی را بیان نمایند.
در ذیل برداشت های شخصی و تجربی اینجانب را جهت جوابگوئی به موضوع مقاله بیان می دارم و از قبل پذیرای نقطه نظرات سایر فعالان بازار بوده و امید است که سلسله بحث های فوق موجب افزایش آگاهی فعالان این بازار گردد.
فعالان بازار فارکس (Forex) با 3 گروه مانع عمده به شرح ذیل مواجه می باشند:
1- عوامل روانی
2- حجم عضیم اطلاعات موثر برفرایند معاملات ارز
3- ماهیت خاص بازارهای ارز (Forex)
هر سه عامل فوق متفقاً بر علیه یک Trader عمل می نمایند که مقابله با آنان برای افراد با تجربه و سرمایه کم بسیار مشکل می باشد در ذیل به شرح عوامل فوق می پردازیم.
1- عوامل روانی
با توجه به جوان بودن اکثر فعالان بازار (Forex) (به دلیل جدید بودن علوم IT و تسلط گروه های سنی جوان به کامپیوتر و اینترنت) تمایل به اینکه در کوتاه مدت صاحب ثروتی زیاد گردند بسیار قوی می باشد و سهولت معاملات Online همراه با 24 ساعته بودن بازارهای ارز عوامل عینی زیادی جهت زیر پا قرار دادن اصول مدیریت ریسک (Risk Management) و غلبه حرص و طمع بر فعالان را فراهم می آورد.
اینجانب افراد بسیاری را دیده ام که با حقوق ماهیانه 300 دلار به هر شب 100 دلار از این بازار قانع نمی باشند و در نتیجه با معاملات زیاد (Over Trade) و تحمل ریسک زیاد سرمایه خود را از دست می دهند.
2- حجم عظیم اطلاعات موثر بر فرایند نوسانات ارز
نوسانات ارز تابع عوامل بسیار زیاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی می باشد که با توجه به تسریع روند اطلاع رسانی و تاثیر عوامل مختلف با سرعت بسیار پایین تحلیل و پیش بینی روند حرکت ارزهای بسیار تخصصی می نماید و با توجه به اینکه بازار 24 ساعته می باشد و تحولات لحظه ای دنیا بر نرخ برابری ارزها موثر می باشد اغلب فعالیت های بازار توان و امکانات بیش از یک نفر تمام وقت را می طلبد.
بنابر این می توان تصور کرد برای اغلب فعالان که دارای شغلی دیگر بوده و زمان کم دنبال کردن وقایع و مقدار اندک سرمایه در اختیار و اهرم (Leverage) هر شخصی در این بازار مانند مقابله یک فرد دست و پا بسته یا یک تحول با دندان مسلح می باشد که نتیجه بر همه معلوم می باشد.
3- ماهیت خاص بازارهای ارز Forex
بازارهای ارز بدلیل تبادلات پولی یعنی دولت ها و شرکت های بزرگ چند ملیتی از وجود یک (Cash flow) (مقدار پول شناور در بازار) بهره مند می گردد که وجود چنین عاملی هر گونه پیش بینی نسبتاً قطعی را غیر ممکن می سازد و هیچ کف و سقفی برای نرخ برابری ارزها را در مقاطع مختلف زمانی متصور نمی سازد.
برای مثال دولت X در تاریخ 15 اکتبر سر رسید یکی از اقساط بانک جهانی را تایید و به مبلغ 5 میلیارد یورو پرداخت نماید. بنابراین بانک مرکزی دولت مذکور مبلغ مورد نیاز را از بازار تهیه کرده و پرداخت می کند بنابراین در هر روز تعداد زیادی بانک و شرکت بزرگ چند ملیتی جهت پرداخت تعهدات خود باید نیاز خود را از بازار تهیه نمایند که این تقاضا تولید یک Cash flow شناور نموده که در هیچ یک از تحلیل های خبری و نموداری قابل بررسی نمی باشد.
همین خاصیت تبادل پول به بازار Forex قابلیت نوسانات شدید و شوک های زیاد بدون دلیل مشخص را می دهد که برای اشخاص کم تجربه و سرمایه کم بسیار خطرناک می باشد که چنین خاصیتی در بازارهای کالا (Commodity) و سهام (CFD) وجود ندارد. در نتیجه روش های سنتی معاملات از قبیل تحلیل اخبار Fundamental Analysis و تحلیل داده ها Technical Analysis در بازارهای غیر از بازار ارز کابرد بیشتری دارد و در بازارهای ارز Forex باید از روش های دیگر معاملاتی از قبیل تشکیل سبدهای محاسبه شده ارزی (بر اساس ریاضیات اقتصادی) که مورد استفاده بانک های موسسات مالی بزرگ قرار دارد استفاده کرد. در نتیجه فعالان بازار فارکس پس از کسب تجربه عملی و آمادگی کامل روانی (که تا حد زیادی آموختنی و کسب کردنی می باشد) در مقابل خاصیت سوم بازار فارکس (Cash Flow) عملاً تسلیم می باشند و در مقابل شوک های شدید بازار ناشی از حجم پول شناور سرمایه خود را از دست می دهند.
البته این سوال برای افراد پیش می آید که این نوسانات ممکن است به نفع افراد نیز باشد ولی تجربه این بازار نشان می دهد که افراد با کسب سود کم از بازار خارج شده و در مقابل زیان جهت خروج مقاومت نشان می دهند و طبق آمار نوسانات شدید بیش از اینکه به سود افراد باشد منجر به زیان می گردد.
بنابراین دلیل عمده بازنده بودن اکثر فعالان بازار Forex بر خلاف تصور عموم که روی فاکتورهای انسانی از قبیل کمی تجربه و کمی سرمایه (که به جای خود بسیار مهم می باشد) تکیه می کنند اینجانب نقش عامل سوم یعنی ماهیت بازار ارز و اثر گذاری Cash flow را عامل عمده می دانم و باید برای مهار عامل عمده از روش های جدید معاملاتی از قبیل تشکیل سبدهای محاسبه شده ارزی (بر اساس ریاضیات اقتصادی) استفاده نمود که در مقالات بعدی به تفصیل درباره روش های جدید معاملاتی در بازارهای Forex و چگونگی کسب پوشش در مقابل نوسانات شدید غیر قابل پیش بینی را بیان خواهیم کرد.
nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 08:19
dخیلی ممنون میشم اگه بفرستین.راستی بروکر خوب اگه سراغ دارین بگین
آقا همه بروك ها خوبن ... روش شما چي ؟ چمقدار مي خواهي حساب باز كني ؟
ولي با بروكري حساب باز كن كه تو جابجاي پول به مشكل بر نخوري ....الان خيلي از اي بي ها مي تونن 1روزه پل شما واريز و برداشت كنن ........
اگه خواستي باهم چت كننيم tolutrader
farhang
Friday 18 Jan 2008, 15:05
اگر ممکنه برای بنده هم ارسال بفرمایید
ali mehrpour
Saturday 19 Jan 2008, 10:24
بابا عرض تشکر [Only registered and activated users can see links]
a
forex_san
Sunday 20 Jan 2008, 00:18
اگر ممکنه برای بنده هم ارسال بفرمایید
با تشکر
علی813
Monday 21 Jan 2008, 14:48
nima rashidi
Wednesday 23 Jan 2008, 21:49
محبت کنید ممنون میشم
nima rashidi
Wednesday 23 Jan 2008, 21:51
ممنون
وليد
Friday 25 Jan 2008, 22:09
لطفآ براي من هم بفرستيد.
mh_2531
Saturday 26 Jan 2008, 15:21
سلام
Salam
smahdi_rashidi
Sunday 27 Jan 2008, 15:05
با كمال تشكر
ARS
Sunday 27 Jan 2008, 22:27
j لطفا برای من هم بفرستید.
tristania
Saturday 02 Feb 2008, 01:51
اقا خسته نباشی لطف میکنی برای ما هم بفرست
nassiri.moein
Saturday 02 Feb 2008, 09:35
اقا خسته نباشی لطف میکنی برای ما هم بفرست
اين ايميل برگشت مي خوره ...
anooshirvan
Saturday 02 Feb 2008, 15:45
Dear Sir
Please send this training lecture to my Mail Adress.
Thank you so much
janvaljan
Sunday 03 Feb 2008, 22:59
سلام
براي من هم بفرستيد لطفا
vahabzadeh
Tuesday 05 Feb 2008, 12:44
shahriarsoura
Friday 07 Mar 2008, 09:39
به من هم لطف كنيد
Asasi
Sunday 09 Mar 2008, 13:02
neshaty
Tuesday 11 Mar 2008, 06:55
لطفا ارسال بفرمایید
Saturday 15 Mar 2008, 23:56
سلام
اگه لطف کید و pdf هاتون رو برای من بفرستید ممنون می شم [Only registered and activated users can see links]
moosa_es
Tuesday 18 Mar 2008, 12:31
salam [Only registered and activated users can see links] mamnoon misham baram befrestin
mrdn66
Sunday 23 Mar 2008, 20:09
ممنون ميشم اگه واسه من هم بفرستيد .
mrdn66
Sunday 23 Mar 2008, 20:30
ممنون ميشم اگه واسه من هم بفرستيد .
m1980iran
Wednesday 26 Mar 2008, 08:54
متشكرم و منتظر ارسال pdf شما
taziki
Sunday 30 Mar 2008, 13:25
salam
man be amozesh farx nyaz daram lotfan rahnamaee konid.
mer30
mammad
Wednesday 02 Apr 2008, 11:19
با تشکر فراوان
ايرانيان 2
Tuesday 08 Apr 2008, 13:46
سلام
با تشكر از محبت شما
لطفا:[Only registered and activated users can see links]
atena
Thursday 10 Apr 2008, 10:59
سلام ممنون می شم اگربرام بفرستین.[Only registered and activated users can see links]
hmoslem475@yahoo.com
Monday 14 Apr 2008, 10:11
سلام،ممنون ميشم اگر pdf آن را برايم ايميل كنيد([Only registered and activated users can see links]) باتشكر
anobes6661
Monday 14 Apr 2008, 12:21
stu123
Thursday 24 Apr 2008, 06:30
fبا سلام.ممنون از تلاش شما .لطفا براي من هم بفرستيد .ممنون [Only registered and activated users can see links]
گرگين خان
Sunday 27 Apr 2008, 20:57
لطفا من را هم درجريان قراربدهيد ممنون[Only registered and activated users can see links]
تکنو فاندامنتال
Sunday 27 Apr 2008, 23:10
سلام بر دوستان عزیز
درسته که زحمت هست لطفا جور زحمت من را هم بکشید
تکنو فاندامنتال
Sunday 27 Apr 2008, 23:13
سلام بر دوستان عزیز
درسته که زحمت هست لطفا جور زحمت من را هم بکشید
[Only registered and activated users can see links] @};-
hamedrx
Wednesday 30 Apr 2008, 01:32
تا حالا براي كسي چيزي ارسال شده؟ دوستان من كه گفتند هنوز خبري نشده با اينكه چند ماهي هست اينجا درخواست داده اند.....
barghasa
Tuesday 20 May 2008, 12:41
سلام
ممنون ميشم به من هم ميل كني@};-
با تشكر
hamedrx
Wednesday 21 May 2008, 02:12
تا حالا براي كسي چيزي ارسال شده؟ دوستان من كه گفتند هنوز خبري نشده با اينكه چند ماهي هست اينجا درخواست داده اند.....
خبري نشد؟ پاسخي نبود؟
nassiri.moein
Tuesday 03 Jun 2008, 10:02
سلام به همه دوستان من 45 روز مسافرت بودم امروز برای برای ایمیل های که بود فرستادم چک کنید اگه مشکلی بود بگین دوباره بفزستم
Vahid_2004
Wednesday 04 Jun 2008, 15:49
ممنون میشم برا من هم بفرستید
saeedaria
Monday 09 Jun 2008, 00:46
دوست عزيز سلام
لطفا لطفا فايل مورد نظر رو براي من هم ارسال كنيد.
با تشكر
سهامدار ایران
Friday 27 Jun 2008, 00:34
nassiri.moein
Saturday 28 Jun 2008, 09:05
ارسال شد دوستان چک کنن اگه کسی دریافت نکرده اطلاع بدین .............
mah
Saturday 28 Jun 2008, 10:52
باسلام
اگرممکن است به این نشانی هم ارسال کنید:
ممنون
nassiri.moein
Sunday 06 Jul 2008, 14:53
كتاب ٬ مقاله ٬ مطالب آموزشي و معرفي سايت -------فاركس
svlhdi 'bhv
Tuesday 22 Jul 2008, 16:44
اگر برای من هم بفرستید ممنون میشوم
گلشن
Tuesday 22 Jul 2008, 20:41
به ماهم یاد بده=========
nassiri.moein
Wednesday 23 Jul 2008, 08:25
به ماهم یاد بده=========
آموزشی ها رو مطالع کن هر سئوالی داشتی چت من از 8 تا 17 آنلاین هستم ....
منابع برای مطالعه فارکس و یادگیری خیلی زیاده ....
hr56
Wednesday 23 Jul 2008, 13:05
دوستاني كه از طريق پيام يا پست گفتن براشون فرستادم اگه كسي نگرفته بگه ....
سلام و خسته نباشید
من هم اون فایل ها رو می خوام.ممنون و خسته نباشید.
nassiri.moein
Saturday 13 Sep 2008, 14:28
چک کنید ....
translator_60
Monday 15 Sep 2008, 09:51
سلام خسته نباشید
با تشکر
خوش شانس
Friday 19 Sep 2008, 16:46
با سلام
ممنون
ronaldinio
Monday 27 Oct 2008, 07:15
ممنون اتز لطف شما
ronaldinio
Monday 27 Oct 2008, 07:16
ممنون از لطف شما
dadgar
Wednesday 05 Nov 2008, 22:08
باسلام من برای اولین بار است که عضوء شدهام وار سایت خوشم آمده است امید وارم بتوانم استفاده لازم را ببرم
nassiri.moein
Saturday 15 Nov 2008, 14:32
برای همه دوستان ارسال شد لطا چک کنید اگر کسی دریافت نکرده اطلاع بدبد
aaemami
Thursday 25 Dec 2008, 18:45
تجربهی یکی از بزرگترین بورسبازان وال استریت- جسی لیورمور
جسی لیورمور (Jesse Livermore) یکی از بزرگترین بورسبازان تاریخ وال استریت است. بر اساس برخی اخبار بیشترین ثروتی که او طی پنجاه سال از طریق تجارت در بورس آمریکا طی سالهای1890 تا 1940 به دست آورد به ١٠٠ میلیون دلار میرسد. با این حال در زمان مرگ کل داراییهای او تنها ۵ میلیون دلار بود. جسی در دوازده سالگی مسئول ثبت قیمتهای مشتریان در کارگزاری بود که در آن بر روی قیمت سهام شرط بندی میکردند. بعد از مدتی او خود نیز در این شرط بندیها شرکت کرد و اتفاقا برنده هم شد. طی چند ماه او 1000 دلار (تقریبا معادل ٢٠هزار دلار امروز) از این راه به دست آورد. چندی بعد او آنقدر در این کار موفق شد که تمام قمارخانههای بازار سهام، از ثبت نام او در لیست خود خودداری میکردند. از آن به بعد او شروع به خرید و فروش سهام کرد و به سرعت در این کار هم موفق شد. از این زمان سفته بازی تنها کار جسی لیورمور تا پایان عمر گردید.
جسی به زودی استراتژی خود را تغییر داد. او افق سرمایهگذاری خود را از دورههای کوتاه مدت تغییر داد و سرمایهگذاریهای خود را بر اساس روندهای بلند مدت اقتصادی انجام داد. جسی اولین میلیون دلار خود را در سال 1906 به دست آورد. در آن سال بازار به شدت دچار بحران اعتبارات شدهبود و ارزش بازار سهام به سرعت در حال کاهش بود. در نتیجهی این سقوط او نیز در ابتدا بخشی از سرمایه خود را از دست داد. جسی در آن دوره در سه تلاش پیاپی کوتاه مدت برای جبران ضرر خود، شکست خورد ولی در چهارمین تلاش خود موفق شد از روش فروش استقراضی پول هنگفتی به دست آورد. در آن زمان جسی در حالی به اولین میلیون دلار خود دست یافت که بازار سقوط وحشتناکی را تجربه میکرد. بعد از این موفقیت، او به پسر شگفتانگیز شهره شد.
کتابهای زیادی درباره او نوشته شدهاست. یکی از مشهورترین این کتابها در سال 1917 با عنوان "خاطرات یک منشی سهام" (Reminiscences of a Stock Operator) توسط ادوین لفور (Edwin Lefever) نگاشته شدهاست. این کتاب شاید مشهورترین کتابی است که در مورد سفتهبازی سهام نوشتهشدهاست. کتاب مذکور هنوز هم تجدید چاپ میشود. لیورمور در کتاب خودش، چگونه در بازار سهام تجارت کنیم، میگوید "کسانی که هر روز و هر هفته دست به خرید و فروش میزنند هرگز موفق نمیشوند، تنها زمانهایی خاص از یک سال ، شاید پنج یا شش مورد، وجود دارد که شما میتوانید به خود اجازهی انجام معامله دهید. در خلال این زمانها، تنها باید منتظر باشید تا بازار خود را برای تغییر بزرگ بعدی آماده کند".
جسی بخش زیادی از پول خود را در سقوط سال 1929 از دست داد و دیگر هرگز موقعیتی پیش نیامد که بتواند میزان داراییهای خود را به سطح آن سال برساند. جسی در سن ۶٣ سالگی در نتیجهی خودکشی از دنیا رفت.
گروه اقتصادی نوسان
ava
Saturday 21 Feb 2009, 21:57
سلام آقای معین من دانشجوی کارشناسی حسابداری شیرازهستم
خواستم اگرامکان داره pdfفارکس رو برام بفرستید
taaaaaanks
nassiri.moein
Wednesday 01 Apr 2009, 12:08
email beshopma zadam chek konid
nassiri.moein
Wednesday 01 Apr 2009, 12:33
درباره فارکس
مزايا و معايب فارکس
آموزش متاتريدر
نکات کاربردي متاتريدر 4
مقالات آموزشي
مقالات انگليسي
مقالات فارسي
واژه نامه
فيلم آموزشي
کتابخانه فارکس
آموزش حضوري
لينکهاي مفيد
انديکاتور و اکسپرت
آموزش نصب انديکاتور
آموزش مقدماتي تا پيشرفته
nassiri.moein
Thursday 23 Apr 2009, 08:04
براي آن دسته از دوستاني که تمايل به شرکت در جلسات حضوري آموزشي دارند، SamanFX اقدام به برگزاري کلاسهاي آموزشي مقدماتي تا پيشرفته نموده است.
دوره هاي آموزشي SAMANFX به گونه اي طراحي شده است که دانشجويان مبتدي و متوسط را گام به گام تا سطح يک معامله گر فارکس پيش برده و با پوشش کامل مطالب تکنيکي و بنيادي، نحوه صحيح و اصولي تحليل بازار را به دانشجويان مي آموزد. پس از اتمام دوره هاي آموزشي، دانش آموختگان مي توانند در حساب واقعي معامله کنند.
اين دوره ها به دو صورت خصوصي و نيمه خصوصي برگزار مي گردد.
آموزش مقدماتي (توضيح بيشتر و سرفصلها)
آموزش پيشرفته (توضيح بيشتر و سرفصلها)
آموزش پلن نويسي (توضيح بيشتر و سرفصلها)
علاقمندان ميتوانند جهت دريافت اطلاعات بيشتر و رزرو کلاس با ما تماس بگيرند.
از حسن توجه شما به SamanFX متشکريم
کارشناسان ما علاقمند کمک به شما هستند.
تلفن: 88210957 - 88607405 - 09121941107
ايميل ساپورت [Only registered and activated users can see links]
ايميل مديريت [Only registered and activated users can see links]
گروه پشتيباني آنلاين در مسنجر ياهو:
id:samanfx10
samanfx20
samanfx50
nassiri.moein
alirezat
Tuesday 05 May 2009, 11:45
ممنونم
nassiri.moein
Thursday 07 May 2009, 12:24
ارسال شد ......
alirezat
Sunday 10 May 2009, 12:02
ممنونم [Only registered and activated users can see links]
Incheh
Sunday 17 May 2009, 23:44
سلام
@};-متشکرم:-?
Incheh
Sunday 17 May 2009, 23:45
سلام
@};-متشکرم:-?[Only registered and activated users can see links]
bita
Monday 18 May 2009, 14:17
سلام
خسته نباشيد
اگه لطف كنيد و يك نسخه از PDF آموزش فاركسو براي من ارسال كنيد ممنون ميشوم.
بي نهايت سپاسگذارم
esmaeil_sharif
Monday 18 May 2009, 22:05
با سلام
اگر ممکن است یک نسخه به[Only registered and activated users can see links] بفرستید.
با سپاس
nassiri.moein
Wednesday 20 May 2009, 12:23
با سلام
اگر ممکن است یک نسخه به[Only registered and activated users can see links] بفرستید.
با سپاس
lotfan chek konid
har koja sol dashtin ba man chat konid
nassiri.moein
Wednesday 20 May 2009, 12:32
اخبار فارکس
تحليل تکنيکال فارکس
تحليل فاندامنتال فارکس
تحليل و اخبار طلا
تحليل و اخبار نفت
تحليل تکنيکال هفتگي
تحليل تکنيکال ماهانه
SHIHAN
Thursday 21 May 2009, 13:51
سلام
بی زحمت برا منم بفرستید:
ali2222.reza(at)yahoo.com
Kade_a55
Tuesday 26 May 2009, 10:28
سلام
بی زحمت برا منم بفرستید:
mn_ndt
Saturday 30 May 2009, 00:57
ممنون از لطفتون
منتظرم
nassiri.moein
Sunday 31 May 2009, 12:10
ارسال شد لطفا چک کنید .....
ehsan_63
Sunday 31 May 2009, 12:12
تشکر آقا معین
sina_tb
Wednesday 03 Jun 2009, 17:45
pdf مقداتی می خواستم.ممنون از لطفتون
aliali1361
Sunday 07 Jun 2009, 23:27
[Only registered and activated users can see links] ممنون می شم اگه برای من هم بفرستین
nassiri.moein
Monday 08 Jun 2009, 11:00
ارسال شد چک کنید .....
aliali1361
Monday 08 Jun 2009, 14:54
[Only registered and activated users can see links] لطفا برای من هم میل بزنید:)
hajdavid
Tuesday 09 Jun 2009, 15:14
thanks
ofoogh
Saturday 20 Jun 2009, 19:19
سلام
خسته نباشيد
اگه لطف كنيد و يك نسخه از PDF آموزش فاركسو براي من ارسال كنيد ممنون ميشوم.
بي نهايت سپاسگذارم
nassiri.moein
Monday 22 Jun 2009, 11:09
من تو پست های قبلی زدم که به صورت pdf دیگه ارسال نمی شه ایمیل مکنم براتون که 16 جلسه هست
ali.mahpeykar
Sunday 12 Jul 2009, 00:51
سلام
ممنون میشم اگه مطالب آموزشی رو واسه منم بفرستید
كار ساعدي
Monday 13 Jul 2009, 12:44
سلام
لطفا فايل آموزشي رو براي من هم بفرستيد.
سپاسگزارم.
invertor1971
Sunday 19 Jul 2009, 11:52
با سلام
لطفا" فايل هاي آموزشي را در صورت امكان براي من هم بفرستيد.
RUICO_10
Tuesday 21 Jul 2009, 17:38
مهدی ترابی
Saturday 01 Aug 2009, 18:49
سلام
gha
Wednesday 05 Aug 2009, 12:58
مرسی
forex9002
Wednesday 05 Aug 2009, 20:02
ممنونم
nassiri.moein
Sunday 09 Aug 2009, 11:30
ارسال شد لطفا چک کنید......:)
hossein7
Sunday 09 Aug 2009, 11:44
ارسال شد لطفا چک کنید......:)
آقا برا ما هم بفرستی ممنون می شم
با تشکر
boozarjmehr
Sunday 09 Aug 2009, 12:52
ممنون میشم اگه واسه من هم ارسال کنید
boozarjmehr
Sunday 09 Aug 2009, 12:55
ممنون
aliialii
Sunday 09 Aug 2009, 13:13
سلام
پیشاپیش از لطف شما تشکر مینمایم [Only registered and activated users can see links]
mane1659
Sunday 09 Aug 2009, 14:39
nassiri.moein
Saturday 29 Aug 2009, 15:30
سايت SamanFX اطلاعات لازم و ابزارهاي مورد نياز شما را براي موفقيت در بازار فارکس به صورت کاملا کاربردي و رايگان در اختيار شما قرار داده است. از آن جمله ميتوان به تحليل فارکس، اخبار فارکس، تحليل تکنيکال فارکس، تحليل فاندامنتال فارکس، تحليل طلا و نفت، سيگنال رايگان فارکس، تحليل هفتگي فارکس و تحليل ماهانه فارکس اشاره نمود که توسط تيم تخصصي تحليل و ترجمه SamanFx در روزهاي کاري بازار آماده شده و در سايت قرار ميگيرد.
تحليل تکنيکال
» تحليل تکنيکال EURUSD
» تحليل تکنيکال GBPUSD
» تحليل تکنيکال USDJPY
» تحليل تکنيکال USDCHF
» تحليل پترن و اليوت
» سيگنال
تحليل فاندامنتال
» رويدادهاي مهم بازار فارکس
» دورنماي بازار
اخبار فارکس
» اخبار فارکس
» اخبار نرخ بهره بانکها
» جلسات بانکهاي مرکزي
تحليل و اخبار طلا و نقره
» تحليل تکنيکال طلا
» تحليل تکنيکال نقره
تحليل و اخبار نفت
» اخبار روزانه نفت
تقويم اقتصادي
» تقويم اقتصادي روز
» تقويم تعطيلات بين الملل
» شاخصهاي اقتصادي
» کاربرد شاخصهاي اقتصادي
» معرفي کليه شاخصهاي اقتصادي
» برخي از شاخصهاي آمريكا و نحوه تاثير آنها بر دلار
بولتن هفتگي
» تحليل تکنيکال هفتگي ارزهاي اصلي
بولتن ماهانه
» تحليل تکنيکال ماهانه ارزهاي اصلي
امیرکبیر
Saturday 05 Sep 2009, 15:19
shahabkaveh
Saturday 05 Sep 2009, 21:18
اگر ممكنه براي من هم ارسال كنيد
ramin666
Saturday 05 Sep 2009, 21:24
با سلام
(مهندس)
Saturday 05 Sep 2009, 21:33
nassiri.moein
Tuesday 08 Sep 2009, 13:26
ارسال شد لطفا چک کنید................
molana
Tuesday 08 Sep 2009, 23:06
سلام ممنون میشم یرای منم بفرستین
nassiri.moein
Saturday 26 Sep 2009, 14:36
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
adonai
Tuesday 13 Oct 2009, 23:38
shokohit_ar
Wednesday 14 Oct 2009, 13:07
اگر ممكنه براي من هم ارسال كنيد
nouribygi
Monday 19 Oct 2009, 15:56
nassiri.moein
Monday 19 Oct 2009, 18:11
ارسال شد اطفا چک کنید....
zumbez
Monday 19 Oct 2009, 22:55
اگه ممکنه برای من هم ارسال کنید
zomorodian.mahdi[at]yahoo.com
hoseinkheradmand
Saturday 24 Oct 2009, 07:56
باتشکرفراوان[Only registered and activated users can see links]
mohi
Monday 09 Nov 2009, 15:36
mohipod [at] yahoo[dot] com
برای من هم بفرست
Kade_a55
Saturday 14 Nov 2009, 16:39
Kade_a55
Saturday 14 Nov 2009, 16:41
[Only registered and activated users can see links][/QUOTE]
pezhman009
Monday 14 Dec 2009, 17:30
با سلام
لطفا براي من هم email كنيد:
nassiri.moein
Thursday 17 Dec 2009, 14:27
فارکس چيست
مزايا و معايب فارکس
متاتريدر
» آموزش متاتريدر
» نکات کاربردي متاتريدر 4
» دانلود متاتريدر
مقالات فارکس - 73 مقاله
» مقالات انگليسي
» مقالات فارسي
» مقالات اختصاصي
فيلم آموزش فارکس - 37 فيلم
آموزش حضوري فارکس
» آموزش مقدماتي
» آموزش پيشرفته
» آموزش پلن نويسي
واژه نامه فارکس
کتابخانه فارکس - 45 کتاب
» کتابهاي فارسي
» کتابهاي انگليسي
کتابخانه بورس تهران - 10 کتاب
انديکاتور و اکسپرت
» آموزش نصب انديکاتور
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 1 ( توضيح فارسي)
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 2 (توضيح فارسي)
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 3
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 4
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 5
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 6
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 7
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 8
» اکسپرت و انديکاتورهاي گروه 9
آموزش مقدماتي تا پيشرفته
» جلسه اول - فارکس چيست
» جلسه دوم - کارگزار فارکس
» جلسه سوم - بازکردن حساب فارکس
» جلسه چهارم - ريسک فارکس
» جلسه پنجم - نمودارها
» جلسه ششم - نمودار شمعي
» جلسه هفتم - ساپورت، رزيستنس، خطوط روند
» جلسه هشتم - سطوح فيبوناچي
» جلسه نهم - ميانگين هاي متحرک
» جلسه دهم - انديکاتورها
» جلسه يازدهم - انديکاتورهاي متقدم و متاخر
» جلسه دوازدهم - الگوهاي نموداري، پترنهاي کلاسيک
» جلسه سيزدهم - الگوي سر و شانه، نقاط pivot
» جلسه چهاردهم - تايم فريم ها
» جلسه پانزدهم - تئوري امواج اليوت
» جلسه شانزدهم - ساعات کار بازار
لينکهاي کاربردي فارکس
([Only registered and activated users can see links])
masoud_pouria
Monday 21 Dec 2009, 14:48
tanks
javane_pishtaz
Tuesday 12 Jan 2010, 20:51
سلام لطفا برای بنده هم ارسال نمایید
با تشکر.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]@gmail.com)
bigman
Wednesday 13 Jan 2010, 18:28
سلام لطفا برای من هم بفرستید
amin.ir
Saturday 23 Jan 2010, 00:48
سلام
خیلی لطف میکنین اگه اون 8 جلسه آموزش مقدماتی رو برا منم بفرستین
ممنون
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
spring57
Sunday 31 Jan 2010, 12:32
سلام
لطفا برای من هم بفرستید
>:D<
matt_tacker
Sunday 31 Jan 2010, 16:53
سلام
من قبلا هم دادم ایمیلمو اما هیچی نفرستادی که:(
از تکنیکال مطلب دارید؟
aref1354
Friday 26 Feb 2010, 12:18
ازشما سپاسگذارم اگر برای من هم بفرستین ممنون میشم [Only registered and activated users can see links]
alipourmand84
Friday 26 Feb 2010, 19:17
با درود و تشکر
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.