View Full Version : قرارهاي دسته جمعي آموزشي فاركس
Technical
Saturday 15 Dec 2007, 08:15
در اين تايپيك در نظر است كليه جلسات آموزشي و قرارهاي دسته جمعي كه به منظور آموزش فاركس ميتواند
مثمرثمر واقع شود مورد بحث واقع شود.
قبلا اين بحث در تالار اصلي بورس بود و با توجه به اينكه اين مبحث مربوط به تالار فاركس است اين تايپيك را در اين قسمت ايجاد كردم . تعدادي از دوستان هم با توجه به جلسه اي دو ساعته كه به منظور آشنايي با فاركس و پاسخگويي به سوالات شما عزيزان در اين رابطه توسط يك شركت فاركسي قرار است در هفته آينده تشكيل دهد اعلام آمادگي نمودند .....خواهشمند است در صورتيكه مايل به حضور در شركت در اين جلسه را داريد در اين تايپيك اعلام آمادگي فرماييد
MetaTrader
Saturday 15 Dec 2007, 09:34
جناب تكنيكال با سلام وتشكر بنده هم مايل به شركت در اين جلسه مي باشم اگر لطف كرده زمان و مكان جلسه را نيز زودتر اعلام بفرماييد ممنون مي شوم .
Technical
Saturday 15 Dec 2007, 09:59
جناب تكنيكال با سلام وتشكر بنده هم مايل به شركت در اين جلسه مي باشم اگر لطف كرده زمان و مكان جلسه را نيز زودتر اعلام بفرماييد ممنون مي شوم .
سلام عزيزم
چشم .........تمام هماهنگي ها شده است و تا چند روز ديگر زمان و مكان دقيق جلسه را با توجه به ميزان
تمايل دوستان عزيز انجام خواهد شد ...فعلا حدود ده نفر در قسمت تالار اصلي بورس اعلام آمادگي كرده اند
و احتمالا چند نفر هم در اين تالار كه مختص به فاركس ميباشد ممكن است اعلام آمادگي كنند و با مشخص شدن آمار تقريبي علاقمندان مراتب را خدمت شما عزيزان اعلام ميكنم.....
Technical
Monday 17 Dec 2007, 15:41
سلام دوستان عزيز
طبق آخرين هماهنگي كه با دوستانم در شركت پويانگر انجام دادم ............. جلسه آشنايي با فاركس هفته آينده برگزار ميگردد . لطفا راس ساعت در محل شركت تشريف فرماييد:
زمان : سه شنبه چهارم دي ماه هشتاد و شش ....ساعت 16 الي 18
مكان : تهران - خيابان بهار جنوبي - برج بهار - طبقه دهم اداري - واحد 762 - شركت پويانگر
Vahid_2004
Tuesday 18 Dec 2007, 11:07
موفق باشيد دوستان
Technical
Wednesday 19 Dec 2007, 08:04
موفق باشيد دوستان
سلامت باشيد
دوستان قرار جلسه را فراموش نكنيد تشريف بياوريد
z_nouri
Tuesday 25 Dec 2007, 13:45
سلام دوستان، من خیلی علاقه مندم در این گردهمایی شرکت کنم.
قرار جلسه که تغییر نکرده؟
Technical
Sunday 30 Dec 2007, 16:16
سلام دوستان، من خیلی علاقه مندم در این گردهمایی شرکت کنم.
قرار جلسه که تغییر نکرده؟
جلسه كه راس ساعت برگزار شد ولي نگران نباشيد ...قرار شده هر هفته يك جلسه رايگان بگذارن...و تبليغ شركت به رنگ قرمز در بالاي همين صفحه تالار بورس مشاهده ميشه.....
محمد زمانی
Sunday 13 Jan 2008, 04:32
من عضو جدید هستم و مایلم در جلسات شرکت کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید
[Only registered and activated users can see links]
Kade_a55
Monday 27 Jul 2009, 15:27
عکس زیر متعلق به کتاب ""آشنایی با بازاربین المللی مبادلات ارز : فارکس" " است که توسط انتشارات آراد منتشر می شود.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.