PDA

View Full Version : چگونه حساب ریل باید باز کرد؟

ماهان يوسفي
Wednesday 09 Jan 2008, 15:45
با سلام
دوستانی که حساب ریل باز کردند میشه راهنمایی کنند که به چه شکلی و از چه طریقی میشه حساب ریل باز کرد. آیا کارگزاری ها تو ایران نمایندگی دارند؟ کدام کارگزاری را پیشنهاد میکنید؟
من یه حساب آزمایشی تو iranbourseonline باز کردم. با اسکالپینگ کردن تا حالا میانگین روزی 4-5 درصد سود کردم. امیدوارم در عالم واقعی هم همینطوری باشه! نظرتون درباره iranbourseonline چیه؟
خلاصه ممنون میشم اگر دوستان لطف کنند و راهنمایی بفرمایند.
با تشکر

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 16:21
سلام .

روش های باز کردن حساب در بروکرها متفاوت است .

بروکرهایی مثل mig و saxo bank و windsor : باید مدارک را برایشان از طریق DHL پست کنید و سپس شماره حساب و اینها برای شارژ حساب می دهند .

بروکرهایی مثل فیبو گروپ و نورث فایننس : شما نیازی به ارسال مدارک با DHL ندارید به سادگی می توانید در این بروکر ها حساب باز کنید .

ایران بورس آنلاین نماینده کارگزاری ACM است . بروکر ACM بروکر جالبی نیست از دید کسانی که با آن کار کرده اند .

با توججه به اینکه گویا این اولین حساب ریل شما می باشد پیشنهاد میکنم حساب کوچک 300 دلاری در بروکر فیبو تحت عنوان حساب میکرو ریل باز کنید تا نتایج کار خود را در ریل ببینید . اگر نتایج رضایت بخش بود به حساب خود پول بیشتری بفرستید .

چگونگی افتتاح حساب در بروکر فیبو گروپ :

برای افتتاح حساب سایت خود فیبوگروپ راهنمایی لازم را داده است . برای افتتاح حساب همانطور که در لینک زیر قسمت step 1 توضیح داده شده عمل کنید :
[Only registered and activated users can see links]

سپس برای گام دوم به لینک زیر بروید :

اطلاعات خواسته شده در لینک فوق را تکمیل کنید و سپس کلید submit را بزنید تا به مرحله بعد بروید . ( مراحل را باید طی کنید ) . پس از زدن کلید submit صفحه ای برای شما ظاهر میشود که اطلاعاتی که شما در صفحه قبل نوشتید را دارد . چنانچه در نوشتن اطلاعات اشتباهی کرده اید کلید make changes را بزنید تا به صفحه قبل برای تصحیح اطلاعات بازگردید . ولی اگر اطلاعات درست است کلید submit را بزنید تا به مرحله بعد بروید .

پس از زدن کلید submit صفحه ای ظاهر می شود که باید در آنجا نوع انتقال پول را انتخاب کنید .
سپس باید شماره اکانتی که در step 1 به شما داده شده است را در قسمت Account number in MetaTrader وارد کنید
در قسمت Telephone password باید پسوردی را انتخاب کنید . این پسورد برای این است که اگر خواستید از طریق تلفن دستورات خرید و فروش را بدهید با این پسورد شما را قبول کنند .

در قسمت Initial Deposit: $ (minimal value - 300) باید تعیین کنید که قصد بازکردن حساب ریل با چه مبلغی دارید. ( لازم به ذکر است که حداقل حساب باید 300 دلار باشد ) .

در قسمت Leverage Levels باید میزان لورج حساب خود را انتخاب کنید .

پس از انجام مراحل فوق کلید submit را بزنید تا به مرحله بعد بروید .

در این مرحله از شما سوالاتی در مورد درک ریسک فارکس و همچنین داشتن تجربه در بازارهای مختلف سوال میشود . پس از پاسخ به گزینه ها کلید submit را بزنید .

ایمیل خود را چک کنید . اطلاعاتی که شما تکمیل کردید برای شما فرستاده شده است . آن فایل را پرینت گرفته و امضا کنید . سپس آن را اسکن کنید و به همراه اسکن شناسنامه به آدرس ایمیل [Only registered and activated users can see links] ارسال کنید . ( حجم ایمیل شما نباید از 5 مگابایت تجاوز کند )

منتظر بمانید تا اطلاعات شما تایید شود و سپس مبلغ را واریز نمایید . در ضمن فیبو گروپ برای اینکه در مبادلات بانکی با ایران مشکلی به وجود نیاید در بانک ملی ایران در هامبورگ آلمان حساب باز کرده است تا ایرانیان با خیال راحت کار کنند .

نکته : پیشنهاد میکنم برای راحتی خود با یکی از آی بی های فیبو گروپ در ایران حساب باز کنید تا اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش آمد پیگیری کنند . چنانچه از طریق آی بی حساب باز کنید دیگر نیاز به دریافت و پرداخت از طریق بانک نخواهید داشت ( کارمزد بانکی نخواهید داشت ) و شما پول را به ریال به حساب آی بی می ریزید و آی بی از حساب خودش در فیبو گروپ دلار به حساب شما می ریزد .

موفق باشید

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 16:34
mig بروكر خيلي عالي هست ولي بخاطر تحريم كساني كه حساب داشتن نمي تونن برداشت كنن ....... وچنتا بروكر ديگه ......

ماهان يوسفي
Wednesday 09 Jan 2008, 16:35
خیلی خیلی متشکر برای جواب کاملتون.
دوتا سوال برام پیش اومد. اول اینکه شنیدم بعضی از کارگزاریها اجازه اسکالپینگ (یا اسکالپ؛ خودمم نمیدونم!!!) نمیدن. آیا فیبو اینطوریه. اگز اجازه نمیده کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میدین؟ دوم اینکه من معنی آی بی رو نمیدونم چیه؟! وسوم اینکه آیا این کارگزاری ها مطمین هستند یعنی اگر خدای نکرده سود خوبی بردم ازشون درخواست کردم بهم پولمو میدن؟ ودر آخر اینکه آیا معامله کردن در حساب دمو و ریل با هم تفاوت داره؟ منظورم اینه که اگر من تو حساب دمو بتونم خوب کارکنم این به این معنیه که تو حساب ریل هم همون نتیجه رو میگیرم؟ دو تا سوالم 4 تا شد!!!

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 16:47
به نظر من حساب اول با بروكر هاي فيبو و ميلينيوم باز كن ................

چون حساب ميكرو ميدن و تو ايران خيلي ها حساب دارن و جابجاي پول 4ساعت مي شه انجام داد ....

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 16:49
خیلی خیلی متشکر برای جواب کاملتون.
دوتا سوال برام پیش اومد. اول اینکه شنیدم بعضی از کارگزاریها اجازه اسکالپینگ (یا اسکالپ؛ خودمم نمیدونم!!!) نمیدن. آیا فیبو اینطوریه. اگز اجازه نمیده کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میدین؟ دوم اینکه من معنی آی بی رو نمیدونم چیه؟! وسوم اینکه آیا این کارگزاری ها مطمین هستند یعنی اگر خدای نکرده سود خوبی بردم ازشون درخواست کردم بهم پولمو میدن؟ ودر آخر اینکه آیا معامله کردن در حساب دمو و ریل با هم تفاوت داره؟ منظورم اینه که اگر من تو حساب دمو بتونم خوب کارکنم این به این معنیه که تو حساب ریل هم همون نتیجه رو میگیرم؟ دو تا سوالم 4 تا شد!!!

اسكالپ از نظر همه بروكر ها اشكال داره و در قرداد شون هست و لي اشكالي به اسكالپ نمي گيرن ولي سر خبر هيچ بروكري اجازه نمي كه نوعي اسكالپ هست ....

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 16:51
آی بی چیست یا کیست؟
آی بی مخفف Introducing Broker به معنای فرد واسطی است که شما و بروکر را بهم پیوند میدهد آی بی فقط و فقط نقش واسط را ایفا میکند و هیچ تریدری تحت هیچ شرایطی پولی به آی بی جهت خدماتش پرداخت نمیکند.
در کشورهای غربی بسیار اتفاق می افتد که فردی جهت ارایه یک خدمت خاص (مثلاً خط اینترنت شرکت A) به منزل شما مراجعه میکند و یا با شما تماس میگیرد. شما نیازی ندارید که این فرد را بشناسید زیرا نه به او پولی پرداخت میکنید و نه خدمتی را مستقیماً از او میخرید. شما فقط و فقط کافیست که به مارک و برندی که او تبلیغ میکند اعتماد کنید. فرضاً شما میدانید که شرکت A یک شرکت معتبر اینترنتی است. پس آقای Xای که با شما تماس گرفته یا درب منزلتان را زده از هیچ اهمیتی برخوردار نیست. شما پس از قبول پیشنهاد فرد مذکور با شرکت A تماس میگیرید و خط اینترنتتان را میخرید. آقای X هم از شرکت A کمیسیونش را میگیرد.
نقش آی بی در سیستم فارکس چیزی شبیه نقش آقای X است. آی بی بروکر A را به شما معرفی میکند و شما اگر قانع شدید که بروکر مذکور خوش نام و معتبر است مستقیماً با او حساب باز میکنید و مسایل مالی شما (تریدر) و بروکر بین خودتان می ماند و سود و زیانی هم که از ترید متوجه شما میشود به خودتان مربوط است.
از طرف دیگر آی بی نیز برای سودش به اعتبار بروکر نیاز دارد. آی بی هم مانند تریدر کمیسیونش را از بروکر میگیرد.
برداشتهای اشتباه در مورد IB
برخی فکر میکنند که مهمترین نقش آی بی کمک به تریدر برای باز کردن حساب است ونقش آی بی را در حد مترجم برای باز کردن حساب می دانند و دایماً بیان میکنند که باز کردن حساب که کاری ندارد و نیازی به آی بی ندارید. اگر چنین تصوری درست بود حضور آی بی در کشورهایی که بروکر به زبان رسمی آن کشور صحبت میکند و فرمها به آن زبان است بی مورد بود. اما می بینیم در کشوری مانند امریکا هم که به زعم خیلی ها بهترین بروکرهای انگلیسی زبان دنیا در آنجا مستقر هستند تعداد زیادی آی بی فعالیت میکنند
تصور اینکه با دور زدن آی بی اسپرد کمتری میدهیم نیز بکلی باطل است. بروکر سهم آی بی را از سود خود میدهد و شما چه با آی بی کار کنید و چه بدون آن اسپرد یکسانی می پردازید.
متاسفانه عملکرد ناصواب تعدادی از آی بی ها که در نهایت کم سوادی مشتریان را به باز کردن حساب تشویق نموده اند تا خود از ضرر مشتریان سود بیشتری ببرند، بر عدم محبوبیت آی بی ها افزوده است. به نحوی که عده ای آی بی ها را زالو صفتانی میدانند که فقط با ضرر تریدر سود میکنند. در حالی که نگرش جدید برخی آی بی ها حضور بلند مدت در بازار است.
فرض کنید آی بی "الف" فردی شیاد است که با تبلیغات وسیع سعی در جذب مشتریانی طماع دارد که درآمد آسان رویای شب و روزشان است. آقا یا خانم "الف" تمام وقتش را صرف جذب مشتریان جدید میکند. نکته جالب اینست که این آقا یا خانم خودش حتی کوچکترین تجربه ای در ترید ندارد اما زبان چربش به کمک طمع ذاتی افراد آنها را به دام او می اندازد (فرض میکنیم ایشان آی بی بروکر A هستند). ایشان ماهی چندین مشتری ساده دل را جذب میکند و واضح است که این افراد فوراً با ضرر از بازار بیرون می افتند.
اما آقا یا خانم "ب" که خودش تریدر است و سعی دارد علاوه بر ترید، تجارت سالمی هم به راه بیاندازد، آی بی بروکر A میشود. ایشان به مشتریانش ترید را آموزش میدهد و جلوی بی مهابا وارد شدنشان را به بازار میگیرد. کم کم مشتریان او به درجه ای میرسند که میتوانند حساب باز کنند و آقا یا خانم "ب" در کنار مشتریانش از بروکر سود میبرد.
تفاوت این دو چیست؟ فرد "الف" طی یکی دو سال فعالیتش تا زمانی که سابقه بدش زبانزد شود، سودی میکند و بعد هم از بازار بیرون میرود و فراموش میشود. اما فرد "ب" هر روز افراد بیشتری را آموزش میدهد و آنان را که به سلاح برای دانش مجهز شده اند به بازار می فرستد. مطمئن باشید آقا یا خانم "ب" سالها از دیدن موفقیت مشتریانش لذت می برد و در کنار آنان سود میکند.
اگر در مثال بالا آی بی را با معاملات ملکی یا دلال ماشین یا هر شغل دیگری که با مشتری سروکار دارد عوض کنیم نتیجه تفاوتی نخواهد کرد. در همه شوون زندگی میتوان آدمهای "الف" و "ب" را دید. کسانی هستند که به سود کوتاه مدتشان ولو با ضرر دیگران راضی هستند و کسانی که آینده دور را می بینند و اخلاق را در تجارت فراموش نمیکنند.

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 16:57
من خيلي ها رو ديديم تو كمتر از 1 ماه حساب بيش از دوبرابر كردن و بروكر پول آنها رو پرداخت كرده ...فيبو نورث ميلينيوم Mig ....

دمو و ريل تقريبا هيچ فرقي نمي كنن( فقط تو دمو ميشه سر خبر تريد كرد)ولي از احاظ رواني خيلي خيلي فرق مي كنه چون اون 90 درصد بازنده تو فاركس همه تو دمو موفق بودن كه حساب ريل باز كردن ...

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 17:03
قوانین اسکالپینگ در بروکرهای مختلف یکسان نیست .

بقیه بروکرها را دقیق نمیدانم ولی نورث فایننس بستن پوزیشن زیر 10 دقیقه را اسکالپ می داند ولی همین 10 دقیقه هم بعضی ها رعایت نمی کنند و مشکلی هم پیش نیامده است .

اسکالپینگ عبارت است از ناخنک زدن به بازار برای چند پیپ ( معمولا زیر 10 پیپ ) در مدت کوتاه .

در مورد Ib هم جناب نصیری توضیح دادند .

در مورد اینکه سود کنید آیا پول را می دهند هم باید عرض کنم که بله پول را می دهند . بروکر به خاطر چند هزار دلار که حیثیت خودش را نمی بره . اگر سود شما تداوم داشته باشد و سودهای زیادی کنید لورج حساب را کم می کنند و کارهایی از این دست که برای چند تن از کسانی که می شناسم همین کار را کردند یا لورج را کم کردند یا اردرها را پاک کردند . در نورث فایننس یک مورد پایین آوردن لورج سراغ دارم و ویندزور هم یک مورد پاک کردن اردر .

در مورد تفاوت معامله کردن در حساب دمو و ریل :

در حساب دمو فشار روانی به شما وارد نمی شود و شما راحت کار می کنید ولی در حساب ریل به جهت اینکه با پول خود معامله می کنید فشار روانی به شما وارد خواهد شد و تنها راه رهایی از فشار روانی رعایت مدیریت سرمایه است . یعنی مثلا چنانچه پوزیشن شما با ضرر بسته شد حداکثر شما 3 درصد ضرر کنید .

ماهان يوسفي
Wednesday 09 Jan 2008, 17:04
آقای نصیری خیلی ممنون برای پاسخ های کامل و جامع تان.

شما فرمودید که همه کارگزاریها اسکالپ را ممنوع کردن ولی اشکالی نمیگیرن. بالاخره اینجوری میشه کار کرد یا نه؟ و اینکه چجوری جلوی اینکارو میگیرن؟ مثلا الان من تو iranbourseonline حساب دمو دارم و با اسکالپ کاری نداره حالا اگر اونجا حساب رریل باز کنم و اسکالپ کنم اجازه نمیده؟؟

ماهان يوسفي
Wednesday 09 Jan 2008, 17:11
arak_fx عزیز از شما هم کمال تشکر را دارم.
راستی آی بی هایی که فرمودید را از کجا میشه پیدا کرد. اگر چند تا معتبرشون را سراغ دارید اگر لطف کنید ممنون میشم

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 17:19
اگر سود شما تداوم داشته باشد و سودهای زیادی کنید لورج حساب را کم می کنند و کارهایی از این دست که برای چند تن از کسانی که می شناسم همین کار را کردند یا لورج را کم کردند یا اردرها را پاک کردند . در نورث فایننس یک مورد پایین آوردن لورج سراغ دارم و ویندزور هم یک مورد پاک کردن اردر .

.

آقا اون بنده خدا كه مي گه من لورج ام آوردن پايين به خاطر سو د نبود و بروكر براش توضيح داد
چون لات سنگين مي زد و مدت زمان زياد نگه مي داشت و با اين كار باعث مي شد بروكر از بابت سواپ خيلي ضرر كنه(چون فري سواپ كردن بروكر از جيب مي دهد) لورج آورد پايين تا پوزيشن جديد نگيره........ تا اونجاي كه يادم

و كلا براي حساب هاي سنيگن لورج 100 هست و بانك ها لورج 10تا 50 مي دن نبيشتر ....

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 17:23
آقای نصیری خیلی ممنون برای پاسخ های کامل و جامع تان.

شما فرمودید که همه کارگزاریها اسکالپ را ممنوع کردن ولی اشکالی نمیگیرن. بالاخره اینجوری میشه کار کرد یا نه؟ و اینکه چجوری جلوی اینکارو میگیرن؟ مثلا الان من تو iranbourseonline حساب دمو دارم و با اسکالپ کاری نداره حالا اگر اونجا حساب رریل باز کنم و اسکالپ کنم اجازه نمیده؟؟

موقع باز و بستن با قيمت هاي بالاتر مي بنده مخصوص ACM.....

تو بروكر نورث و فيبو براي اسكالپ بهتر هست...
هيچ بروكر دمو و ريلش باهم برابر نيست ...بهترين كار اين هست با بروكر هاي كه ميكرو ميدن حساب باز كني و تست كني چون هيچ هزينه اي برات ندار و فقط چنا تريد كني .....

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 17:56
arak_fx عزیز از شما هم کمال تشکر را دارم.
راستی آی بی هایی که فرمودید را از کجا میشه پیدا کرد. اگر چند تا معتبرشون را سراغ دارید اگر لطف کنید ممنون میشم

خواهش میکنم عزیز .

آی بی برای بروکر فیبو گروپ آقای ریحانی را سراغ دارم که جز آی بی های خوب و منصف هستند . آدرس سایتشان : [Only registered and activated users can see links]

آی بی خوب برای بروکر نورث فایننس هم آقای رامین آیت از متافارکس را پیشنهاد میکنم . آدرس سایت : [Only registered and activated users can see links]

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 17:59
آقا اون بنده خدا كه مي گه من لورج ام آوردن پايين به خاطر سو د نبود و بروكر براش توضيح داد
چون لات سنگين مي زد و مدت زمان زياد نگه مي داشت و با اين كار باعث مي شد بروكر از بابت سواپ خيلي ضرر كنه(چون فري سواپ كردن بروكر از جيب مي دهد) لورج آورد پايين تا پوزيشن جديد نگيره........ تا اونجاي كه يادم

و كلا براي حساب هاي سنيگن لورج 100 هست و بانك ها لورج 10تا 50 مي دن نبيشتر ....

فکر نمی کنم شخصی که مد نظر من هست همان فرد مد نظر شما باشه ! این فردی که من می شناسم پوزیشن هاش بیشتر از چند ساعت باز نمی مونه و کار به سواپ نمیکشه .

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 18:21
فکر نمی کنم شخصی که مد نظر من هست همان فرد مد نظر شما باشه ! این فردی که من می شناسم پوزیشن هاش بیشتر از چند ساعت باز نمی مونه و کار به سواپ نمیکشه .

اصلا بروكر نورث سر اين حساب اين قانون گذاشت ...

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 18:23
هموني كه زير10لات به پايين نمي تونست تريد كنه....

nassiri.moein
Wednesday 09 Jan 2008, 18:25
ولي مهم نيست چون اون شخص سودش برداشت مي كرد .... و يعدش هم با همون بروكر كار مي كنه

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 18:41
اون شخصی که من می شناسم روی پوند پوزیشن میگیره و 70 درصد حرکات روزانه پوند را میگیره !!!

naser37
Wednesday 09 Jan 2008, 19:09
دوستان سلام .اکر فردی را میشناسید کهکار مشاوره فارکس را انجام بدهد و با سواد هم باشد لطفا به بنده معرفی کنید . با سپاس .

Arak_fx
Wednesday 09 Jan 2008, 23:56
دوستان سلام .اکر فردی را میشناسید کهکار مشاوره فارکس را انجام بدهد و با سواد هم باشد لطفا به بنده معرفی کنید . با سپاس .

سلام .

منظورتان از مشاوره فارکس چیست ؟ یعنی چه کاری انجام دهد ؟

naser37
Thursday 10 Jan 2008, 23:13
افرادی هستند سرمایه شما را بهکار میکیرند .و درصدی از سود را بر میدارند .مثل پرتفو کردانی .ولی در بازار ارز.

حميد.م
Saturday 12 Jan 2008, 07:30
. آن فایل را پرینت گرفته و امضا کنید . سپس آن را اسکن کنید و به همراه اسکن شناسنامه به آدرس ایمیل [Only registered and activated users can see links] ارسال کنید . ( حجم ایمیل شما نباید از 5 مگابایت تجاوز کند )

جناب اراک شناسنامه لازم نیست ترجمه بشه ؟ همینطوری بفرستیم خودشون ترجمه می کنن یا اینکه باید ترجمشو براشون بفرستیم؟

Arak_fx
Saturday 12 Jan 2008, 09:18
جناب اراک شناسنامه لازم نیست ترجمه بشه ؟ همینطوری بفرستیم خودشون ترجمه می کنن یا اینکه باید ترجمشو براشون بفرستیم؟

این مورد را دقیقا اطلاع ندارم . من موقعی که با این بروکر کار می کردم ساپورت فارسی نداشت و برای همین شناسنامه را باید ترجمه می کردم ولی الان ساپورت فارسی دارند . میتوانید از قسمت ساپورت بروکر سوال کنید .

nassiri.moein
Saturday 12 Jan 2008, 09:21

نه ترجمه لازم نيست .....

nassiri.moein
Saturday 12 Jan 2008, 09:25
افرادی هستند سرمایه شما را بهکار میکیرند .و درصدی از سود را بر میدارند .مثل پرتفو کردانی .ولی در بازار ارز.

هركي يك گزارش حساب 1سال بهت داد بعد باهش صحبت كن اكثر كساني كه سيگنال يا مديريت پول انجام مي دن پول خودشان از دست دادن ........

من تا حالا به غير از يك نفر نديدم گزارش 1سال بده كه رو سود باشه .. باز اگه خواستي انجام بدي ي تماس با من بگير كه بگم چيكار كني ريسكش بياد پايين تر....

ماهان يوسفي
Saturday 12 Jan 2008, 13:09
مگه شنبه یکشنبه ها فارکس تعطیل نیست؟؟؟ تو iranbourseonline شنبه یکشنبه ها هم میشه معامله کرد. قیمتها هم تغییر میکنند! چجوری اینطوری میشه؟؟؟؟

nassiri.moein
Saturday 12 Jan 2008, 13:20
مگه شنبه یکشنبه ها فارکس تعطیل نیست؟؟؟ تو iranbourseonline شنبه یکشنبه ها هم میشه معامله کرد. قیمتها هم تغییر میکنند! چجوری اینطوری میشه؟؟؟؟

تعطيل هست و نمي شود معاملع انجام داد فقط بعضي تعطيلي ها مثل كريسمس بعضي از بروكر ها مي زارن ولي چون بانكهاي معتبر دنيا تعطيل هست بازار نوسان كمي دارد و اسپرد ها تقريبا دوبرابر ميشود .....

nassiri.moein
Saturday 12 Jan 2008, 13:21
iranbourseonline يكي آي بي هست و خيلي شركت هاي ديگه آي بي ACM دارن....

bazarsarmaye
Tuesday 15 Jan 2008, 11:31
با سلام
در صورتیکه در مورد موضوعات مرتبط با فارکس هر گونه سوالی داشتید میتوانید با ما در تماس باشید.از پنجره چت یاهو و یا تلفن و یا email.
ما نماینده رسمی سه بروکر نام آشنا و خوشنام در ایران هستیم.
سایت ما به آدر س:[Only registered and activated users can see links] منتظر شما و نظرات و پیشنهادات و انتقادات شماست.
با تشکر

Arak_fx
Tuesday 15 Jan 2008, 13:47
با سلام
در صورتیکه در مورد موضوعات مرتبط با فارکس هر گونه سوالی داشتید میتوانید با ما در تماس باشید.از پنجره چت یاهو و یا تلفن و یا email.
سایت ما به آدر س:[Only registered and activated users can see links] منتظر شما و نظرات و پیشنهادات و انتقادات شماست.
با تشکر

سلام

آلپاری و میگ خوشنام هستند ولی ACM خوشنام نیست . کمی در سایت های ایرانی بگردید می بینید که کسی از ACM راضی نیست

موفق باشید

nassiri.moein
Tuesday 15 Jan 2008, 13:56
با سلام
با تشکر
به اطلاع کاربران محترم میرساند
افتتاح حساب ظرف چند ساعت
انجام خواهد شد.
...................................
همچنین عملیات انتقال و شارژ و برداشت پول
ظرف چند ساعت انجام خواهد شد.
اين متن تو سايت شما خورد ولي تاجاي كه من اطلاع دارم acm و mig افتتاح حساب 2 هفته طول مي كشه و به خاطر تحريم نمي يشه پول حواله كرد و چون بروكر سوئيس هستن اصلا نمي شود حساب به حساب كرد الان كساني كه با mig حساب دارن پولشون بلوكه شده...............
آلپري هم آشناي كاملي ندارم چون 2سالي هست ديگه خيلي كم با هاش همه كار مي كنن
بله هر سه بروكر خوشنام هستن .......

Arak_fx
Tuesday 15 Jan 2008, 14:04
به اطلاع کاربران محترم میرساند
افتتاح حساب ظرف چند ساعت
انجام خواهد شد.
همچنین عملیات انتقال و شارژ و برداشت پول
ظرف چند ساعت انجام خواهد شد.
اين متن تو سايت شما خورد ولي تاجاي كه من اطلاع دارم acm و mig افتتاح حساب 2 هفته طول مي كشه و به خاطر تحريم نمي يشه پول حواله كرد و چون بروكر سوئيس هستن اصلا نمي شود حساب به حساب كرد الان كساني كه با mig حساب دارن پولشون بلوكه شده...............
آلپري هم آشناي كاملي ندارم چون 2سالي هست ديگه خيلي كم با هاش همه كار مي كنن
بله هر سه بروكر خوشنام هستن .......

سلام

جناب نصیری ACM از نطر تحریم مشکلی نداره چون دفتر دبی داره استاد میکنه و برعکس ایرانی ها که دوست ندارند باهاش کار کنند خیلی مشتاقه با ایرانی ها کار کنه !!!

آلپاری من هم زیاد آشنایی ندارم ولی کسانی که باهاش کار می کنند راضی هستند .

اما mig : من هم شنیدم که یک سری افراد به دلیل تحریم بانکی نمی توانند پولشان را برداشت کنند . خوشحال می شویم آی بی محترم شفاف سازی کنند .

nassiri.moein
Tuesday 15 Jan 2008, 14:13
ما هم آي بي ش داريم ولي 2ماه پيش حساب ها رو بستيم .........ولي باز اگه كسي مشكل داشته باشه ما براش مي تونيم حل كنيم .....

bazarsarmaye
Tuesday 15 Jan 2008, 15:18
با سلام و تشکر
عمده فعالیت و تمرکز ما بر روی بروکر آلپاری است . و آنچه بیان شد عموما در مورد بروکر آلپاری بود.برای اطلاعات بیشتر در این مورد و دیدن مشخصات این بروکر که در نوع خود منحصر بفرد میباشد ،میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید:
در مورد بروکر mig ،بایستی گفته شود که گفته دوستان صحیح میباشد. اگرچه ، ما از حدود یکسال پیش به کرات در مورد تغییر بانک
کردیت سویس و تعیین بانک دیگری برای نقل و انتقال پول ، به آنان ، پیشنهادات خود را ارائه دادیم و در مورد مشکلات احتمالی به آنان در این مورد ،توضیحات لازمه را ارائه دادیم.از این جهت که سهامداران عمده این بانک آمریکایی هستند و احتمال ایجاد مشکل برای ایرانیها وجود داشت.
اما متاسفانه به توصیه های ما توجهی نشد.
در مورد acm نیز ،شکی در مورد معتبر بودن این بروکر نیست،
در مجموع،میبایستی بروکرها را با توجه به جمیع جهات و مزایا و معایب آنها بررسی کرد .
با تشکر

mhahang
Tuesday 15 Jan 2008, 16:55
باسلام
من باشرکت ایمانی که نماینده Murphy and Williams می باشد.
کارکردم.
سودهای زیر10 پیپ هم گرفتم.دریک روز کاری ازحساب برداشت میشه و شرکت ایمانی صبح روز بعد به حساب ریالی شما پول را واریز می کند.

nassiri.moein
Sunday 20 Jan 2008, 08:46
باسلام
من باشرکت ایمانی که نماینده Murphy and Williams می باشد.
کارکردم.
سودهای زیر10 پیپ هم گرفتم.دریک روز کاری ازحساب برداشت میشه و شرکت ایمانی صبح روز بعد به حساب ریالی شما پول را واریز می کند.

شركت ايماني قبلا با بروكر mw broker كار مي كرد كه خيلي به مشكل بر خورد ....
و كلا به دوستان پيشنهاد نمي كنم با بروكر هاي جديد كه تا حالا با ايران كار نكردن حساب باز كنن ....

hamedrx
Friday 07 Mar 2008, 17:41
خواهش میکنم عزیز .

آی بی برای بروکر فیبو گروپ آقای ریحانی را سراغ دارم که جز آی بی های خوب و منصف هستند . آدرس سایتشان : [Only registered and activated users can see links]

آی بی خوب برای بروکر نورث فایننس هم آقای رامین آیت از متافارکس را پیشنهاد میکنم . آدرس سایت : [Only registered and activated users can see links]

امروز داشتم اينترنت گردي مي كردم كه براي اولين بار اين انجمن را ديدم و به مطالعه پرداختم.

وقتي به اين پست رسيدم لازم ديدم تشكري بكنم از دوست و همراه قديمي arak_fx كه بي هيچ چشمداشتي همچنان مشغول كمك و راهنمايي به ديگران است و تشكري هم بكنم از لطفي كه به من داشته.

ما به عنوان IB بروكر فيبوگروپ با خدماتي در حد توان در خدمت دوستان هستيم. اميدوارم بتوانيم خدمتي به همكاران خود در اين بازار برسانيم.

Arak_fx
Tuesday 25 Mar 2008, 14:46
سلام

بروکر northfinance تا اطلاع ثانوی کلاینت جدید نمی پذیرد ! :)

دیشب از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که نورث کلاینت جدید نمی پذیرد و کلاینت های جدید را به بروکر [Only registered and activated users can see links] معرفی می کند . با قسمت ساپورت هر دو بروکر صحبت کردم و علت را جویا شدم . بروکر fxpro به نورث پاسم داد و با ساپورت نورث صحبت کردم :

من : جریان fxpro با نورث فایننس چیه ؟
ساپورت نورث : پلتفرم حساب های ریل و دموی ما به ماکزیمم ظرفیت خودش رسیده و ممکن است باعث به مخاطره افتادن کیفیت برای کلاینت های جدید شود بنابراین ما تصمیم گرفتیم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و همچنین تاخیر سیستم که ممکن است به دلیل ازدیاد کلاینت روی دهد تا اطلاع ثانوی از گرفتن کلاینت جدید روی پلتفرم های نورث فایننس خودداری کنیم . اخیرا ما در حال ارزیابی شرایط جدید برای بالا بردن کیفیت پلتفرممان هستیم تا در آینده نزدیک بتوانیم کلاینت های بیشتری را جذب کنیم !!!
ما برای اطمینان بخشیدن بیشتر به کلاینت های خود تصمیم گرفتیم کلاینت های جدید را به بروکر fxpro معرفی کنیم که یک بروکر اروپایی تایید شده با بهترین شرایط است

من : ارتباط نورث و fxpro چیست ؟ آی بی یا وایت لیبل یا .... ؟
ساپورت : ما تصمیم گرفتیم همه کلاینت های جدید را تحت عنوان master introducer به fxpro معرفی می کنیم .

من : سیاست ( خط مشی ) شما در قبال کلاینت های قدیمی چیست ؟
ساپورت : کلاینت های قدیمی نورث تحت شرایط معمول قدیم زیر نظر نورث خواهند بود و فقط کلاینت های جدید به بروکر fxpro معرفی می شوند .

من : اینطور که من متوجه شدم شما برای بهبود کیفیت فعلا کلاینت جدید قبول نمی کنید . منظورتان از اطلاع ثانوی حداقل چه مدتی است ؟
ساپورت : شما درست متوجه شدید . در خصوص زمان من اطلاعی ندارم . دپارتمان تکنیکال !!! دارند روی این موضوع کار می کنند .

پی نوشت : به آی بی های بروکر نورث فایننس این مورد چند وقتی میشه که اطلاع داده شده است ولی نمیدونم چرا موضوع را سکرت گذاشتند ؟!!!

منبع :

کارآگاه اعزامی سایت قیمت ها - مرکز منطقه ای غرب آسیا - قبرس !!!

موفق باشید

مجیدحسینی
Tuesday 25 Mar 2008, 23:33
متاتریدر چه بروکری دیتای درستی می دهد؟

Arak_fx
Wednesday 26 Mar 2008, 00:58
متاتریدر چه بروکری دیتای درستی می دهد؟

تعریف شما از دیتای درست چیست ؟

مجیدحسینی
Wednesday 26 Mar 2008, 08:37
تعریف شما از دیتای درست چیست ؟
دیتای درست یعنی دیتای درست ...نداشتن کندل در روز یکشنبه ... داشتن ساعت درست بر اساس ساعت +3.5 لندن
داشتن میانگینهای قابل اعتماد .. در یک کلام اعدادش دستکاری نشده باشد تمام بروکرهای ایرانی متاتریدرشان تقلبی است مگر اینکه شما خودت یک متاتریدر دقیق داشته باشی بعد با اون دیتا را تهیه کنی سپس فقط با متا تریدر بروکرت فقط معامله کنی .. سوال شما برای من اراک جان خیلی عجیب بود
متاتریدر دشمن هر تریدر است
هوا بس ناجوانمردانه سرد است

مجیدحسینی
Wednesday 26 Mar 2008, 08:42

مجیدحسینی
Wednesday 26 Mar 2008, 09:09
تا زمانیکه در این بازار نتوانید فرق بین دیتای درست و نادرست را تشخیص بدهید وارد این بازار نشوید ..
در این بازار اکثر قریب به اتفاق بروکرها چه خارجی چه ایرانی دزد هستند و فقط می خواهند شما ترید کنید و بازنده باشید اون هم با دیتای نادرست ..

Arak_fx
Wednesday 26 Mar 2008, 10:14
دیتای درست یعنی دیتای درست ...نداشتن کندل در روز یکشنبه ... داشتن ساعت درست بر اساس ساعت +3.5 لندن
داشتن میانگینهای قابل اعتماد .. در یک کلام اعدادش دستکاری نشده باشد تمام بروکرهای ایرانی متاتریدرشان تقلبی است مگر اینکه شما خودت یک متاتریدر دقیق داشته باشی بعد با اون دیتا را تهیه کنی سپس فقط با متا تریدر بروکرت فقط معامله کنی .. سوال شما برای من اراک جان خیلی عجیب بود
متاتریدر دشمن هر تریدر است
هوا بس ناجوانمردانه سرد است

بگذارید خیال شما را راحت کنم : دیتای درست در نرم افزار بروکر خود را به فراموشی بسپارید چرا که با داشتن دیتای درست باز هم مشکلاتی وجود دارد . قسمتی از اطلاعات سری در خصوص متاتریدر را برای شما بیان می کنم :
هیچ می دانید وقتی شما نرم افزار متاتریدر یک بروکر را روی کامپیوتر خود نصب می کنید کل دایرکتوری اندیکاتورها و اکسپرت های شما در قسمت پروگرم فایلز دست بروکر است و هر کاری می تواند انجام دهد ؟! هیچ می دانستید که تمامی جزئیاتی که شما در متاتریدر با آن کار می کنید برای شرکت متاکوتز و خود بروکری که شما با آن کار می کنید مدام کپی می شود ولی در قسمت پایین سمت راست متاتریدر برای شما نشان داده نمی شود ؟! این موارد را یکی از دوستانی که خودش متخصص نرم افزار است و فارکس هم کار می کند و دل و روده متاتریدر را بیرون ریخته است بیان می کند . ایشان متاتریدر را کالبد شکافی کرده است و مواردی را بیان می کند که اگر همه بدانند با دهان باز فقط تماشا خواهند کرد . اگر همه این مسائل را بدانید دیگر دنبال دیتای درست نخواهید بود چون حتی اگر دیتای درست هم داشته باشید باز هم بروکر می تواند دخل شما را بیاورد !

جالب است بدانید که حتی مشخص نیست نرم افزار esignal که از آن با عنوان نرم افزاری که دیتای درست ارائه می کند نام برده می شود دیتای درستی داشته باشد !!!
باز هم جالب است بدانید که سکسو بانک که یک بروکر شناخته شده و خوب است به هیچ عنوان دیتای esignal را قبول ندارد !!! و اگر از آن ها هم بپرسید که چرا قبول ندارید میگن که معلوم نیست که esignal دیتایش درست باشد . دیگه تا آخرش را بخونید که چه خبره .

اگر همه این مسائل را بدانید شاید ناامید شوید ولی بدانید که باز هم می شود سود کرد .

موفق باشید

مجیدحسینی
Wednesday 26 Mar 2008, 10:42
اراک جان من تمام حرفای شما را به عنوان یک فرد با تجربه که مطالبت را در سرمایه خونده ام قبول دارم ولی من ای سیگنال را قبول را دارم و مرجعم برای تمام موارد ای سیگنال است چون وقتی متاتریدر دقیقی الان دارم می بینم تمام دیتاهای من با اون می خوند و چند سوال از شما کردم وجوابی ندادی .. اهمیت ساعت و تنظیم بودن ان و نداشتن کندل اضافی در روز یکشنبه ...
خواهشا در این مورد توضیح دهید
متاتریدر درست را هم من به شما معرفی می کنم و می بینید که در بازار هم می توانید اطلاعات درست داشت فقط به شرطی که بتونی بفهمی که نورث و فیبو و خیلی از ببروکر های ایرانی راه ضرر به تریدرها را خیلی خوب می دانند بروکر بازار سرمایه یکی از متاتریدرهایش بهترین متاتریدر است منظورم سرور متاتریدر است نه خود متا تریدر هر چند اراک منظورم را متوجه می شود و برای افراد کم تجربه تر این مطلب را می گم است و برای ترید باید ابتدا یک متاتریدر برای تحلیل داشت و یک متاتریدر برای معامله ...
ا

Arak_fx
Wednesday 26 Mar 2008, 11:47
اراک جان من تمام حرفای شما را به عنوان یک فرد با تجربه که مطالبت را در سرمایه خونده ام قبول دارم ولی من ای سیگنال را قبول را دارم و مرجعم برای تمام موارد ای سیگنال است چون وقتی متاتریدر دقیقی الان دارم می بینم تمام دیتاهای من با اون می خوند و چند سوال از شما کردم وجوابی ندادی .. اهمیت ساعت و تنظیم بودن ان و نداشتن کندل اضافی در روز یکشنبه ...
خواهشا در این مورد توضیح دهید
متاتریدر درست را هم من به شما معرفی می کنم و می بینید که در بازار هم می توانید اطلاعات درست داشت فقط به شرطی که بتونی بفهمی که نورث و فیبو و خیلی از ببروکر های ایرانی راه ضرر به تریدرها را خیلی خوب می دانند بروکر بازار سرمایه یکی از متاتریدرهایش بهترین متاتریدر است منظورم سرور متاتریدر است نه خود متا تریدر هر چند اراک منظورم را متوجه می شود و برای افراد کم تجربه تر این مطلب را می گم است و برای ترید باید ابتدا یک متاتریدر برای تحلیل داشت و یک متاتریدر برای معامله ...
ا

مجید جان سوالی از شما در صفحه قبل مشاهده نکردم . منظورتان چیست ؟

فیبو و نورث و همه بروکرهای مارکت میکر راه ضرر به تریدر را خوب می دانند و در این شکی نیست .

من برای روشم از متاتریدر ریل دیگری غیر از متاتریدری که حساب ریل اصلی رویش دارم استفاده می کنم و با متاتریدر ریل اصلی فقط معامله می کنم . در مسابقاتی هم که شرکت می کنم همین مورد را رعایت می کنم .

منظورتان ار متاتریدر بروکر بازار سرمایه چیست ؟ بروکر بازار سرمایه را نمی شناسم .

قبول دارم که کندل اضافی در روز یکشنبه خیلی کار خراب کنه و همه محاسبات اندیکاتور ها را به هم می ریزه . اگر اشتباه نکنم در یکی از سایت های خارجی قبلا خوانده بودم که شخصی در متاتریدر کندل های اضافی ( روز یکشنبه ) را حذف می کرد و از ساعتی که تعیین می کرد دیتا گرفته میشد ! دقیقا خاطرم نیست که کدام سایت بود . به نظر من مهم این نیست که کندل اضافی را بتونی حذف کنی مهم اینه که ببینی بروکرت از کجا دیتا می گیره و اون دیتا برای روش شما چطور جواب میده . شخصا با متاتریدر بروکرهای زیادی کار کردم برای روشم و متاتریدر یکی از بروکرها را مناسب تر از بقیه دیدم و برای همین از دو حساب ریل با دو آی پی متفاوت در آن بروکر استفاده می کنم .

در مورد دیتا شنیدم که قرار است در سال های آینده بانک دیتای فارکس در جهان ایجاد شود و همه بروکرها قیمت را از آن بانک دریافت کنند . اگر این کار صورت بگیره تعداد بروکرها خیلی کم میشه چون راه دزدی تا حدودی محدود میشه .

مجیدحسینی
Wednesday 26 Mar 2008, 12:26
این متاتریدر برای سایت متاکویست است و به هیچ عنوان کندل اضافی ندارد ولی یک مشکلی دارد و ان هم تنظیم نبودن ساعتش است به طوریکه شما کندل 4 ساعته را با یک ساعت اختلاف دارید
ولی بروکر الپاری این مشکل ساعت را هم ندارد یعنی اگر شما ساعتش را بعلاوه 3.5 کنید ساعت ایران می شود یعنی دیتای ان کاملا درست است من حتی دیتای انرا با فیوچر سورس ای سیگنال چک کردم و با دلیل خدمت شما عرض می کنم
اینم عیدی من به همه شما عزیزان شاید به این طریق از ضرر های بی دلیل شما کاسته شود ما را هم از دعای خیرتان محروم نکنید امیدوارم بتوانید همیشه در بازی بازنده برنده بروکرها ما برنده باشیم
حتما این متاتریدر الپاری را دانلود کنید و دیتایش را با واقعیتهای بازار چک کنید و ببینید بازار به کدامشان بهتر واکنش داده است حتما از متاتریدر فیبو و نورث و بروکرهای موجود در بازار استفاده نکنید و فقط از الپاری به عنوان مرجع تحلیلی خودتان استفاده کنید زدن یک کندل اضافی در روز یکشنبه و تعطیلات یعنی جنایت یعنی دزدی یعنی کلاشی یعنی بروکر دزد دزد دزد یعنی تریدر احمق است و شعورش نمی رسد پس بذار تا می تونیم نابودش کنیم این مسئله را جدی بگیرید و بی خیال ازش نگذرید

hamedrx
Saturday 29 Mar 2008, 22:10
يعني دوستان ما در اين سايت فقط با متاتريدر ضرر مي كنند؟ يعني اگر با بروكرهاي غير متاتريدر كاركنيد ضرر نمي كنيد؟

من به عنوان يك Ib با بيش از 2 سال سابقه مشاهده انواع تريدرها از حساب ميكرو تا استاندارد بالاي 50 هزار دلاري هيچ كس را نديدم كه با شيطنت فيبو كال مارجين شود! هر كس در اين بازار ضرر كرده 100% مقصر خودش بوده و دليل آن هم طمع و عدم رعايت مديريت سرمايه بوده.

دوستان لطفا علت ضررهاي خود را در جاي ديگري جستجو كنيد. بروكرها تا حدي مي توانند ما را اذيت كنند كه البته در اين مورد هيچ استثنايي هم نديدم و همه بروكرها كم و بيش شيطنت دارند اما دليل ضررهاي همه كساني كه من ديدم كه كم هم نبوده اند طمع و عدم رعايت مديريت سرمايه و عدم پايبندي به استراتژي تريد بوده.

aaemami
Thursday 25 Dec 2008, 19:01
تجربه‌ی یکی از بزرگترین بورس‌بازان وال استریت- جسی لیورمور

جسی لیورمور (Jesse Livermore) یکی از بزرگترین بورس‌بازان تاریخ وال استریت است. بر اساس برخی اخبار بیشترین ثروتی که او طی پنجاه سال از طریق تجارت در بورس آمریکا طی سال‌های1890 تا 1940 به دست آورد به ١٠٠ میلیون دلار می‌رسد. با این حال در زمان مرگ کل دارایی‌های او تنها ۵ میلیون دلار بود. جسی در دوازده سالگی مسئول ثبت قیمت‌های مشتریان در کارگزاری‌ بود که در آن بر روی قیمت سهام شرط بندی می‌کردند. بعد از مدتی او خود نیز در این شرط بندی‌ها شرکت کرد و اتفاقا برنده‌ هم شد. طی چند ماه او 1000 دلار (تقریبا معادل ٢٠هزار دلار امروز) از این راه به دست آورد. چندی بعد او آنقدر در این کار موفق شد که تمام قمارخانه‌های بازار سهام، از ثبت نام او در لیست خود خودداری می‌کردند. از آن به بعد او شروع به خرید و فروش سهام کرد و به سرعت در این کار هم موفق شد. از این زمان سفته بازی تنها کار جسی لیورمور تا پایان عمر گردید.

جسی به زودی استراتژی خود را تغییر داد. او افق سرمایه‌گذاری خود را از دوره‌های کوتاه مدت تغییر داد و سرمایه‌گذاری‌های خود را بر اساس روند‌های بلند مدت اقتصادی انجام داد. جسی اولین میلیون دلار خود را در سال 1906 به دست آورد. در آن سال بازار به شدت دچار بحران اعتبارات شده‌بود و ارزش بازار سهام به سرعت در حال کاهش بود. در نتیجه‌ی این سقوط او نیز در ابتدا بخشی از سرمایه‌ خود را از دست داد. جسی در آن دوره در سه تلاش پیاپی کوتاه مدت برای جبران ضرر خود، شکست خورد ولی در چهارمین تلاش خود موفق شد از روش فروش استقراضی پول هنگفتی به دست آورد. در آن زمان جسی در حالی به اولین میلیون دلار خود دست یافت که بازار سقوط وحشتناکی را تجربه می‌کرد. بعد از این موفقیت، او به پسر شگفت‌انگیز شهره شد.

کتاب‌های زیادی درباره او نوشته شده‌است. یکی از مشهورترین این کتاب‌ها در سال 1917 با عنوان "خاطرات یک منشی سهام" (Reminiscences of a Stock Operator) توسط ادوین لفور (Edwin Lefever) نگاشته شده‌است. این کتاب شاید مشهورترین کتابی است که در مورد سفته‌بازی سهام نوشته‌شده‌است. کتاب مذکور هنوز هم تجدید چاپ می‌شود. لیورمور در کتاب خودش، چگونه در بازار سهام تجارت کنیم، می‌گوید "کسانی که هر روز و هر هفته دست به خرید و فروش می‌زنند هرگز موفق نمی‌شوند، تنها زمان‌هایی خاص از یک سال ، شاید پنج یا شش مورد، وجود دارد که شما می‌توانید به خود اجازه‌ی انجام معامله دهید. در خلال این زمان‌ها، تنها باید منتظر باشید تا بازار خود را برای تغییر بزرگ بعدی آماده کند".

جسی بخش زیادی از پول خود را در سقوط سال 1929 از دست داد و دیگر هرگز موقعیتی پیش نیامد که بتواند میزان دارایی‌های خود را به سطح آن سال برساند. جسی در سن ۶٣ سالگی در نتیجه‌ی خودکشی از دنیا رفت.

گروه اقتصادی نوسان