View Full Version : ایا شرکت یا موسسه ای در ایران هست که با سرمایه های افراد دیگر در فارکس فعالیت کند
moh51mah29
Saturday 19 Jan 2008, 23:22
از دوستان عزیزی که در فاکس فعالیت می کنند یک سوال دارم ممنون می شوم جواب سوال منو دهند: آیا شرکت ، بانک و یا موسسه ای در ایران هست که سرمایه افراد دیگر را در فارکس به کار گیرد و به آنها سود پرداخت کند؟:/>
zamani
Thursday 31 Jul 2008, 12:22
بنده می خواهم یک تجربه در مشارکت در بازار فارکس را تجربه کنم
به این صورت که سرمایه از سرمایه گذار و انجام معامله از من و مشارکت در سود و زیان به صورت 50 -50.
نظر شما در این مورد چیه؟
nassiri.moein
Saturday 02 Aug 2008, 08:31
از دوستان عزیزی که در فاکس فعالیت می کنند یک سوال دارم ممنون می شوم جواب سوال منو دهند: آیا شرکت ، بانک و یا موسسه ای در ایران هست که سرمایه افراد دیگر را در فارکس به کار گیرد و به آنها سود پرداخت کند؟:/>
من زیاد دز این مورد حرف نمی زنم چون خیلی ها ناراحت میشن..
فقط یک چیز رعایت کن گزارش کار کرد حساب واقعی یک سال ببین تو حساب نه گزارش !!!!!!!!!!!
کسی که موفق هست با پول مردم کار نمی کنه ...
zamani
Saturday 02 Aug 2008, 08:53
اگر من بخواهم 1000 دلار سرمايه گذاري کنم بهتر است يا اينکه با شخص ديگر مشارکت کرده و با 1000 دلار او با 2000 دلار سرمايه گذاري کنم و با ريسک 50-50 که در صورت ضرر هر طرف 1000 دلار ضرر مي کنند در حاليکه سرمايه دو برابر شده و ريسک خارج شدن از بازار کمتر شده و راحتر مي توان معامله نمود. به نظر من مشارکت در مبالغ پايين منطقي است و در مبالغ بالا نيز توجيح دارد. زيرا با Pip کمتر و سرمايه بيشتر احتمال سود آوري مداوم بيشتر است. متاسفانه کار گروهي و تيمي که راز بقا است کمتر مورد توجه است.
اگر 10 نفر هر کدام با 500 دلار به طور مجزا کار کنند بهتر است يا يک تيم از آنها با سرمايه 5000 دلار.
چند نفر از دوستان من که به آنها پيشنهاد 50-50 دادم و قبول نکردند به طور مجزا وارد شدند و همه با از دست دادن همه پول خارج شدند.
در بازار سرمايه گذاري يادمان باشد هدف را نبايد بيشترين سود قرار دهيم بلکه هدف بايد ايجاد شرايطي براي کاهش ريسک و زيان باشد در اين صورت مي توان اميدوار بود به يک سود کم ولي مداوم دست يافت.
hamedrx
Saturday 02 Aug 2008, 10:05
چند نفر از دوستان من که به آنها پيشنهاد 50-50 دادم و قبول نکردند به طور مجزا وارد شدند و همه با از دست دادن همه پول خارج شدند.
در بازار سرمايه گذاري يادمان باشد هدف را نبايد بيشترين سود قرار دهيم بلکه هدف بايد ايجاد شرايطي براي کاهش ريسک و زيان باشد در اين صورت مي توان اميدوار بود به يک سود کم ولي مداوم دست يافت.
اين دليل نميشه كه حساب مشترك آنها ضرر نشود. طمع حد و مرز ندارد. نسبت به بزرگي سرمايه طمع تريدر هم بزرگ مي شود. كسي كه ضرر مي كند فرقي نمي كنه 500 دلار داشته باشه يا 5000 دلار.... فوقش اينه كه ضررش 2 روز عقب مي افته!
كسي هم كه ضرر نكردن را بلد باشد با حساب 500 دلاري هم موفق خواهد بود.
zamani
Saturday 02 Aug 2008, 13:01
حرف دوستمان درست است ولي ما با دنياي احتمالات سرو کار داريم و کساني که مفهوم تکنيکال و مباحث علم آمار را مي دانند سعي مي کنند ريسک زيان را حداقل کنند و در بازار فارکس احتمال از دست دادن سرمايه را حداقل کنند. در ضمن کار گروهي احتياط را افزايش مي دهد. منظور من ار کار گروهي کاهش ريسک و افزايش احتياط است.
بنابراين کسي که آگاهي از بازار ندارد و بخواهد در بازار فعال باشد راهي ندارد جز اينکه شخص ثالث به او کمک کند.
هميشه سعي کنيم از راه هاي علمي استفاده کنيم و از ابزار علم احتمالات بهره ببريم و احتمال زيان را کاهش دهيم.
hamedrx
Saturday 02 Aug 2008, 13:46
بنده می خواهم یک تجربه در مشارکت در بازار فارکس را تجربه کنم
به این صورت که سرمایه از سرمایه گذار و انجام معامله از من و مشارکت در سود و زیان به صورت 50 -50.
نظر شما در این مورد چیه؟
طرز كار مورد نظر شما در اين پست بيان شده. به اين نميشه گفت كار گروهي! در اين حالت باز هم شما داريد به تنهايي معامله مي كنيد....
كار گروهي يعني استفاده از يك تيم براي تحليل و توافق اكثريت براي انجام يك معامله كه ريسك كار را كاهش مي دهد.
hamedrx
Saturday 02 Aug 2008, 13:51
اما جالب ترين نكته در اين بازار:
اكثر كساني كه وارد بازار فاركس مي شوند خيلي چيزها در مورد ريسك و خطر و مديريت سرمايه براي كاهش ريسك ها مطالعه كرده اند و يا شنيده اند.
اما اين افراد به محض ورود به بازار و شروع به انجام معاملات درگير احساسات مي شوند و كنترل خود را از دست مي دهند و در نهايت همه مطالب فوق را فراموش مي كنند. ممكن است شخصي مدتي دچار بحران نشود اما اين هيچ تضميني براي آينده نيست.
در يك تيم مي توان اين كارهاي احساساتي را به حداقل رساند.
zamani
Saturday 02 Aug 2008, 15:42
hاز نقطه نظرات دوستان متشکرم.
البته من تنها نيستم و تيم خودم را دارم
بهرحال مسايل روانشناسي در بازار خيلي مهم است که دوستمان به خوبي به آن اشاره کردند.
RUICO_10
Tuesday 21 Jul 2009, 18:10
كدام كارگزاري تو ايران بهترين هست
nassiri.moein
Wednesday 22 Jul 2009, 12:04
كدام كارگزاري تو ايران بهترين هست
شما اول از همه بروکر انتخاب کنید که واریز برداشت پول به ایران راحت باشد و بعد نوع ترید شما به چه صورت هست ؟ که من بهتر بتونم کمک کنم ....
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.