View Full Version : راهی هست؟؟
mesheya
Tuesday 12 Feb 2008, 16:04
آیا ضرب المثل «جلو ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است» در بورس هم صادق می باشد؟؟؟؟
آیا سهامی که ضرر زیاد داده را باید رد کرد؟ حتی اگر ضرر آن ناخوشایند باشد؟:-?
MOHAMADIE
Wednesday 13 Feb 2008, 09:07
آیا ضرب المثل «جلو ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است» در بورس هم صادق می باشد؟؟؟؟
آیا سهامی که ضرر زیاد داده را باید رد کرد؟ حتی اگر ضرر آن ناخوشایند باشد؟:-?
mesheyaعزیز با سلام
دوست عزیز در تاپیک دیگر (کمک لطفا")شما فرمودید که دو سهم خریداری کردید که در ضرر هستید.بزرگوار شما سهم های خود را معرفی نکردید تا بتوان نظر داد.همچنین نظر خود را برای نوع سرمایه گذاری در بلند مدت،میان و یا کوتاه مدت نفرمودید.ابتدا شما نیاز به مطالعه و حتی حضور در تالار بورس جهت آشنائی اولیه با سهام دارید.
بهر حال ابتدا شما می بایست مواردی را کهدر بالا عرض کردم را بفرمائید تا دوستان دیگر که توانائی خوبی دارند به شما پاسخ دهند.در ضمن در یک تاپیک مطالب خود را درج تا از پراکندگی دوری شود.
با احترام - حسن
mesheya
Wednesday 13 Feb 2008, 15:31
دوست گرامی، از پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم. اما نمی دانستم می توان اسم سهام ضرر داده را در اینجا ذکر کرد یا نه. در هر صورت حدود 4 سال پیش تعدادی سهام از شرکت صدرا و ماشین سازی اراک خریداری کردیم. البته قصد خریداری سهام ماشین سازی اراک را نداشتیم ولی کارگزاری که پول خود را به او سپرده بودیم این سهام را برای ما خرید . اکنون پس از این مدت ارزش سهام این شرکت خیلی پایین آمده و من نمی دانم بهتر است قبول ضرر کرده و بفروشم یا بازهم صبر کنم.
در مورد صدرا هم همین طور.
mesheya
Wednesday 13 Feb 2008, 22:10
mesheyaعزیز با سلام
دوست عزیز در تاپیک دیگر (کمک لطفا")شما فرمودید که دو سهم خریداری کردید که در ضرر هستید.بزرگوار شما سهم های خود را معرفی نکردید تا بتوان نظر داد.همچنین نظر خود را برای نوع سرمایه گذاری در بلند مدت،میان و یا کوتاه مدت نفرمودید.ابتدا شما نیاز به مطالعه و حتی حضور در تالار بورس جهت آشنائی اولیه با سهام دارید.
بهر حال ابتدا شما می بایست مواردی را کهدر بالا عرض کردم را بفرمائید تا دوستان دیگر که توانائی خوبی دارند به شما پاسخ دهند.در ضمن در یک تاپیک مطالب خود را درج تا از پراکندگی دوری شود.
با احترام - حسن
با سلام، آیا نوشته ای که در قبال پاسخ محبت آمیزتان نوشتم رادریافت کردید؟ mesheya
MOHAMADIE
Thursday 14 Feb 2008, 10:17
دوست گرامی، از پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم. اما نمی دانستم می توان اسم سهام ضرر داده را در اینجا ذکر کرد یا نه. در هر صورت حدود 4 سال پیش تعدادی سهام از شرکت صدرا و ماشین سازی اراک خریداری کردیم. البته قصد خریداری سهام ماشین سازی اراک را نداشتیم ولی کارگزاری که پول خود را به او سپرده بودیم این سهام را برای ما خرید . اکنون پس از این مدت ارزش سهام این شرکت خیلی پایین آمده و من نمی دانم بهتر است قبول ضرر کرده و بفروشم یا بازهم صبر کنم.
در مورد صدرا هم همین طور.
mesheya عزیز باسلام
ماشین سازی اراک که فعلا"بسته است و کاری نمی توانی انجام دهید.اما برای شرکت صدرا ،عرض من این است که این سهم را نگه دار ید تا انشاءالله اوایل سال آینده با ضرر کمتری بتوانید خارج شوید.
با احترام - حسن
بینا سهام
Thursday 14 Feb 2008, 16:22
با رخصت از جناب MOHAMADIE.
جناب mesheya اگر 4 سال پیش خریدی پس حتما روی اوج قیمت بوده پس جنابعالی هر چه قدر هم این سهم ها رو نگهداری کنید آن قیمت ها را نخواهد دید و چندان از ضرر شما هم جبران نمیشه .
شاید بتوانید با چنچ کردن آن با سهم دیگری بخشی از ضرر را جبران کنید .
در مورد ماشین سازی هم که فکر کند اصلا نبوده و تعطیله .
موفق باشید.
baroon dide
Thursday 14 Feb 2008, 21:04
دوست من معامله بازنده رو بايد بست
هميشه فك كنيد اگه پولتون نقد بود الان بازم اين سهم رو ميخريديد ؟ اگه جواب شما بله بود سهم رو نگه داريد اگه خير سعي كنيد اونو بفروشيد و با يه سهم موفق شروع كنيد سهمي كه بتونه از يه بازنده برنده بسازه
اين ميتونه در مورد معاملات موفق هم در خروج با سود شما رو ياري كنه
فقط اين شعا ژاپني ها رو به ياد داشته باشيد
سرنوشت حامي شجاعان است
پس زودتر و آگاهانه تصميم بگيريد و عمل كنيد
البته تو معاملات آتي حتما براي خودتون حد ضرر داسته باشيد و البته حد سود
mesheya
Thursday 14 Feb 2008, 22:06
از محبت و توجه همه دوستان متشکرم.
خوشحالم که این سایت را پیدا کردم. سعی می کنم با کمی مطالعه انشاا.. در سال جدید اقدام به فروش کنم. امیدوارم برای خرید بتوانم از راهنمایی شما استفاده کنم.
mesheya
Friday 29 Feb 2008, 11:16
ودوستان سلام، آیا کسی درباره شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن چیزی می دونه؟ آیا خرید این سهام آخر و عاقبت داره؟
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.