PDA

View Full Version : تدریس در کلاس بورس

حامد حداد
Monday 18 Feb 2008, 09:55
سلام به دوستان گلم....
والا من یه اشتباهی کردیم و پیشنهاد یکی از استادامو قبول کردم برای تدریس در کلاس آشنایی با بورس(البته کلی جریان داره،هرکی خواست می گم....)،
حالا نه جزوه دارم نه Power Point نه میدونم چه سر فصل هایی براشون مفیدتره....
اگر دوستان قبلا تجربه داشتن و منبعی برای آموزش دادن داشتن ممنون میشم به منم بگن.
البته فعلا فقط آشنایی هست در حد 2-3 ساعت و برای یکسری دانشجوی سال 2 اقتصاد.
باز هم ممنون از لطف دوستان

حامد حداد
Monday 18 Feb 2008, 23:43
بابا یکی راهنمایی کنه...........
من برم سره کلاس ضایع میشم ها!!!! :))
یعنی کسی اینجا سابقه تدریس نداره؟؟؟:-o
حداقل سر فصل هاشو بگید؟؟؟:-?

تکنو فاندامنتال
Tuesday 19 Feb 2008, 16:24
عزیز م اول با فاندامنتال وتکنیکال و یه سری اطلاعاتی که با اونها میشه تو بورس تصمیم گرفت شروع کن بعد به جزییات در جلسات دیگه برس
تکنیکال که ولش تو کلاس گیج میزنن بیچارها بعد در مورد eps, p/e ,....براشون صحبت کن یه روز نامه دنیای اقتصاد بگیر دستت اوبل بدونن سهم چیه بعد اینرو توضیح بده ها البته اگه اصلا ندونن سهم چیه باید از معنای اولیه شروع کنی و..... خودت استادی

حامد حداد
Tuesday 19 Feb 2008, 22:55
عزیز م اول با فاندامنتال وتکنیکال و یه سری اطلاعاتی که با اونها میشه تو بورس تصمیم گرفت شروع کن بعد به جزییات در جلسات دیگه برس
تکنیکال که ولش تو کلاس گیج میزنن بیچارها بعد در مورد eps, p/e ,....براشون صحبت کن یه روز نامه دنیای اقتصاد بگیر دستت اوبل بدونن سهم چیه بعد اینرو توضیح بده ها البته اگه اصلا ندونن سهم چیه باید از معنای اولیه شروع کنی و..... خودت استادی

اتفاقا دقیقا مشکل من هم همینجاست که نمی دونن سهم و سهام چیه؛یعنی باید از تعریف بازار های پول و مالی شروع کنم.
حتی شاید مجبور بشم از تاریخچه بورس و بعدشم تعریف نماد و کد بورسی شروع کنم.
می دونم که هیچی نمی دونن و از پایه باید شرو کنم واسه همین هم گیجم..........
باید جوری بگو که هم علاقه مند بشن هم تو 3 ساعت قاطی نکنن و هم مربوط به رشتمون باشه.........
خدا به داد اون بیچاره ها برسه بعدشم من

ممنون از راهنماییتان تکنو فاندامنتال جان

رضا حیدری
Tuesday 19 Feb 2008, 23:09
ببین حامد من یه جزوء مقدماتی برای اموزش دارم و کتاب که خیلی اصولی شروع کرده خوراک مبتدی ها هم هست . اگه خواستی شمارتو تو پیام خصوصی بده تا جزوء رو به دستت برسونم . اگر هم خواستی میتونی منو صدا کنی تا اخر کلاس براشون از فواید سرمایه گذاری تو صنعت دارو صحبت کنم . :))

حامد حداد
Wednesday 20 Feb 2008, 00:07
ببین حامد من یه جزوء مقدماتی برای اموزش دارم و کتاب که خیلی اصولی شروع کرده خوراک مبتدی ها هم هست . اگه خواستی شمارتو تو پیام خصوصی بده تا جزوء رو به دستت برسونم . اگر هم خواستی میتونی منو صدا کنی تا اخر کلاس براشون از فواید سرمایه گذاری تو صنعت دارو صحبت کنم . :))

ممنون آقا،اتفاقا من واسه فرار از تدریس به استادم گفتم یه مدرس بورس میارم،گفت دوست دارم از زبون یه سال بالایی بشنون ولی اگرم کسی باهات همکاری می کرد بهتره....
اگر مجوزشو بگیرم خیلی خوشحال میشم از حضور شما استاد بزرگوار هم فیض ببرم.<:-p
بابت جزوه هم ممنون،می بخشید واسه همتون زحمت شد :/>