PDA

View Full Version : خودم

EHSAS
Wednesday 05 Mar 2008, 17:20
من خودم هستم
شما خودت هستي
نه بعضي وقتها خودت نيستي
اما چطور بگم.................
من هميشه در گفتن مشكل دارم پس بزارين از زبان يكنفر ديگه بگم:

خب بزار بررسی کنیم
گروهی که ومعادن وکگل وکچاد وفولاد و...........اونموقع دوماه پیش فروختند
ومعادن ومن740و760تاپیک حسین عزیز نوشتم همونروزم اخطار دادم همونروزم گفتم من فروختم وسوداین گروه فعلا برای من کافیه اونجا بگردی پیداش میکنی کگل هم2300وکچاد هم1020که سرشونه زد قبلارو1100واگرایی منفی دادتوتاپیک خودم هست واخطارشوهم دادیم اما...............خب
الان ومعادن740تومنی570تومنه
کچاد1100یا1020تومنی 900تومنه
کگل2300تومنی الان2100تومنه
فولاد 400 الان320تومن
یعنی شما اینجا اگه یه10و20درصد هم بتونی از بازار نوشان بگیری تازه اینارو جبران میکنی

یه عده هم مثلا همین فولاد ودوباره400خریدند رو350و360بازم خریدند رو340و320هم بازم خریدند
خودتون میدونید رفیقتون هم میدونه خبر داره فعلاهم باید منتظر تعدیلش بمونند تا به اون سود دلخواهشون برسند

یه عده هم اون موقع فروختند یاچیزی نخریدند یا با احتیاط خریدند یا رفتند بیرون از بازار
خب چرا دیدگاهها فرق میکنه جوابش روشنه استراتژیها متفاوته

اگه شما فکرمیکنید محمود وحسین اوباما یا بوش میاند همدیگرو بغل میکنند و..........................که بحث دیگری است
اگه فکرمیکنید همه چیزتموم شده بورس منفجرمیشه و..................................بازم بحث دیگری است

اگه فکرمیکنید احتمال تحریمهای بعدی هست و.....................................که خب بهترین استراتژی برای من اینه که توهرسهمی سرک نکشم با احتیاط برخورد کنم وقتی میدونم سهم ایکس میتونه یه گین20و30درصدی بده میخرم اما سهمی که ممکن بالابره 10درصد بده و اگه بریزه 20درصد بریزه وقفل بشه که نه جونم اونشو مانیستیم
مطمنا سهمی وقتی میریزه تاصفر که میریزه هرسهمی تو نقطه ای ارزش خرید داره تو یه نقطه ای هم ممکن نیارزه

یه عده زیادی خوش بینند یه عده زیادی بدبینند تا تقی به توقی میخوره اوه بورس منفجرمیشه چرا؟ محمود قراره بیاد بورس میگه چرا بلوک فولاد فروش نرفت
تاپیکهای تبریک میگم وتشکرازدوستانی که صبرکردند تامحمودبیاد بورس منفجرشد و................................................. یه عده سرهمین خبرها رفتند تو بعضی سهما گیر کردند وفعلا موندگارشدند

یه عده هم اوه خروج سریع از بازار بدبخت شدیم چرا بورس ونمیبندید خب اینا افراط تفریط تا مشکل ما با اون گزارش امریکا با اینا حل شده نه اینکه جنگ جانی چهارم شروع شده من قبلاهم گفتم به جنگ معتقد نیستیم اما به افزایش فشارها چرا معتقدم بالاخره یکی ازهردو طرف باید کوتاه بیاند ممکن این یک یادوسال وچندسال هم طول بکشه آیا تا اون موقع باید خارج شد یانقد منتظر شد یا دربازار موند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب جوابش برمیگرده به استراتژی هرکسی الان فملی یکی رو940میتونسته بفروشه نفروخته الان میگه دیدم بلندمدته یکی هم فروخته میگه این سهم بدبخت شد وتموم شد ورفت و........
یا همین فولاد یکی فروخته میگه تا230میریزه یکی هم که داره میگه تا600میره و..........................
خب افراط وتفریط توهردوهم مشخصه بهتره واقع بین باشیم من تواین شرایط ترجیح میدم سراغ هرسهمی نرم وقتی بدونم سهمی توقیمت ایکس ارزنده است بادید کوتاه مدت میخرم دیگه باهاش پیمان عهد وبرادری نمیبندم من تکنیکال شاخص وسهمو نگاه میکنم اخبار بنیادی وهم بررسی میکنم وبعدنگاه میکنم که آیا این تواین شرایط سیاسی ممکن20و30درصد بده؟؟؟؟؟؟؟ وگرنه برای دو درصد و5درصد خودمو به آب وآتیش نمیزنم
ممکن شما تواین مدت 10تاسهم بخریدتو چندتاش موفق باشید توچندتاش نباشید مجموعا20تا30درصد بگیرید من ممکن یک یا دوسهم بخرم همین سود وبگیرم شما با اینو اون بررسی میکنید سهم پیدامیکنید و......................من نه خودم بررسی میکنم تنهایی وخودم با تصمیم ودیدگاه خودم میخرم ومیفروشم هزارنفرهم بگه سهم ایکس قرار دادبسته و.......تاخودم به نتیجه نرسم سراغش نمیرم اینکه یکی بگه بازار منفجر میشه یا داغون میشه ومیریزه بازم درتصمیمم تاثیری نداره چون خودم اخبارودنبال میکنم وبا براورد وتحلیل خودم میخرم کم نیستند کسانی که سهم داغ میکنند ومیندازند ودرمیرند بنابراین هرکسی برای خودش باید یک استراتژی جداگانه داشته باشه من خودم به این نتیجه رسیده ام که توبعضی موضوعات نباید پافشاری کرد اگه هی بیایی بگی فلان سهم میریزه وبفروشیده و..........اگه بریزه هم بازم باهات دشمن میشند میگند کارین بود سهمو خراب کرد منفی بافی کرد و................................................. ......................... اگه بگی بخرید خوبه بالاهم بره بالاخره تویه نقطه که میریزه تا آسمون هفتم که یه راست نمیره اونجایی که بریزه میگند دیدید فلانی سهمو داغ کرد وانداخت ودررفت یعنی اگه بحث گیر دادن باشه توهردو حالت هست اگه حرفات درست هم باشه بازم حرف خودشون ومیزنند

اونموقع که بعضی سهما تو اوج بودند ماگفتیم فعلا مراقب باشید احتیاط کنید خب بعدش هم دیدیم که همشون ریختند اما دو روزبعد که بعداز30و40درصد ریزش بیاند یه5و10درصد بالا بکشند باز سروکله اونا پیدامیشه که دیدید اینا بالا کشیدند شما میگفتید بفروشید و.......................یعنی بازم حرف خودشون ومیزنند
حالا بحث هم همینه بالاخره سهم وقتی میریزه تا کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه فملی که من الان چندماه میگم فعلا وقت خریدش نیست و............اگه 640بریزه وبرگرده محکوم میشیم که شماگفتید نخرید و.........درحالی که من825وبالاتراز850گفتم که فعلا باید ازین خارج شد الان هرکی دوست داره بره بخره محمودهم قراره اوباما یا بوش یکی ازاونا روبغل کنه وقیمت جهانی هم که اثری نداره مهم همون بغل کردند واشتی اوناست
حالا این داداش کوچکترم بود هروقت بزرگ شدی میگم بزرگه بیاد

EHSAS
Wednesday 05 Mar 2008, 17:26
خودت باش...