PDA

View Full Version : اصطلاحات نرم افزار MetaTrader

omidfx
Monday 02 Jun 2008, 19:02
AC/No:
شماره حساب یا شماره لاگین میباشد.

: Ticketشماره رسید یک پوزیشن یا معامله

Open Time:
زمان باز شدن پوزیشن یا معامله

Item:
نوع ارز یا کالا و یا سهام

S/L: Stop Loss (حد ضرر)

توضیح :حد ضرر فقط در شرایط عادی بازار قابل اطمینان است و در شرایط غیر عادی مثل گپ و یا نبود قیمت در لحظه خاص غیر قابل اعتماد و ممکن است توسط سیستم عمل نشود . این بدین معناست گذاشتن حد ضرر هیچ تعهدی برای کارگزار نمی آورد.

T/P): take profit)/ حد سود

توضیح :حد سود فقط در شرایط عادی بازار قابل اطمینان است و در شرایط غیر عادی مثل گپ و یا نبود قیمت در لحظه خاص غیر قابل اعتماد و ممکن است توسط سیستم عمل نشود . این بدین معناست گذاشتن حد سود هیچ تعهدی برای کارگزار نمی آورد.

Commission: کمیسیون یک معامله که بسته به نوع قرارداد متفاوت میباشد.

R/O Swap: interest Rate: سود بانکی که مبنای محاسبه آن به نوع معامله ، قرارداد و جهت (خرید یا فروش) آن، بستگی دارد که در هنگام خرید این سود به حساب معامله گر واریز و در هنگام فروش از حسابش کسر می شود.

Trade P/L:سود یا ضرر قطعی

Floating P/L: سود یا ضرر شناور

Closed Trade P/L:
سود یا ضرر قطعی معامله بسته شده

Deposit :مبلغ سپرده که بسته به نوع حساب متفاوت میباشد( دلار امریکا یا یورو و...)

Withdrawal:
برداشت وجه از حساب

Balance:
مانده حساب قبل از باز شدن پوزیشنهای (معاملات) موجود.

Margin Requirement:
موجودی مورد نیاز برای انجام یک یا چند معامله که معمولا به درصد و یا مبلغ نمایش داده میشود

:Total Credit Facility
جمع وام اختصاص داده شده به یک حساب

: Equity
موجودی خالص یا مانده حساب که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

Available Margin :
موجودی ضریب معاملات که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Free Margin
موجودی ضریب معاملات به دلار که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Margin Level=ML
درصد ضریب معاملات نسبت به موجودی که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Leverage
حد اکثر ضریب مجاز برای انجام معاملات که معمولا برای ارزها 100 تا 300 برابر موجودی خالص (Equity) و برای فلزات قیمتی مانند طلا و نقره 50 تا 150 برابر موجودی خالص (Equity) است.

Cell Margin warning:
اخطار کسری موجودی خالص (Equity) یک حساب زمانی رخ میدهد که نرخ محصولی که توسط صاحب حساب خریداری یا فروخته شده برعکس حرکت کند و به جائی برسد که موجودی صاحب حساب کافی نباشد، که در این حالت میبایستی افزایش موجودی داد و یا مقدار لازم از پوزیشنهای (معاملات) موجود را بست .

Stop out:
در صورتی که صاحب حساب به اخطار کسری موجودی خالص (Equity) یا Cell Margin warning توجه نکند و نرخ محصول معامله شده همچنان برعکس نوع معامله حرکت کند و موجودی خالص نزدیک به پایان باشد سیستم بصورت اتوماتیک بعضی پوزیشنهای (معاملات) را بسته به نوع و مقدار آن را میبندد و درصورتی که روند عکس ادامه پیدا کند کلیه معاملات به صورت خودکار بسته میشود تا جائی که هیچ معامله ای باقی نماند.

Volume: تعداد مرتبه تغییر نرخ در یک دوره زمانی (1 دقیقه ، 1 ساعت ، 1 روز و یا ....)

pedram86
Monday 26 Oct 2009, 23:59
سلام من یه سوال داشتم : درخرید و فروش حقیقی هم مثل خرید و فروش مجازی در متاتریدر، دستور ات خرید یاتوقف با همین سرعت انجام میشه یا نه ؟

pedram86
Tuesday 27 Oct 2009, 15:33
pedram86 سلام من یه سوال داشتم : درخرید و فروش حقیقی هم مثل خرید و فروش مجازی در متاتریدر، دستور ات خرید یاتوقف با همین سرعت انجام میشه یا نه :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

SHIHAN
Tuesday 27 Oct 2009, 21:14
pedram86 سلام من یه سوال داشتم : درخرید و فروش حقیقی هم مثل خرید و فروش مجازی در متاتریدر، دستور ات خرید یاتوقف با همین سرعت انجام میشه یا نه :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

سلام خدمت شما

بله با همون سرعت انجام میشه(البته در شرایط عادی بازار)

زمان اعلام خبر تا چند دقیقه بعد از اعلام ممکنه این زمان یه کمی بیشتر بشه.

PCMBrokers
Tuesday 09 Feb 2010, 04:17
سلام امید جان

من که چند بار خواستم با شما آشنا بشم ولی شما افتخار ندادین. امشب چون تا دیر وقت با چند تا از مشتریام نشسته بودم دیگه خواب از سرم پریده و یک رسیدگی به تالار فیوچرز کردم بعدش شانسی این تاپیک رو دیدم. هر کاری کردم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم اینجا چیزی ننویسم. :-D

اصطلاحات رو خوب توضیح دادی ولی من لازم می بینم چند کلمه اضافه کنم. البته با اجازه. ;)

متاتریدر یک نرم افزاره که به هیچ بازاری وصل نیست و باهاش مارکت ( بازار) رو شبیه سازی می کنند. از شرکت meta quotes در قبرس میخرند. بهترین پیشنهادی که به خود من دادند هفتاد هزار دلار بود. بیست هزار پیش پرداخت و بعدش پنج هزار هر ماه. حتا میشه وایت لیبلش رو (شعبه) با ده هزار دلار خرید

با خرید این نرم افزار این وبسایتی که مدعی هست بروکره (که نود درصدشون چنین مدرکی ندارند) میشه طرف معاملات همه تریدر ها. یعنی سودش در ضرر تریدره و تریدر سود کنه ضرر اونا.

با توجه به این مطلب و اینکه نرم افزار مال همیناست و هر کاری تریدر می کنه اینا می بینن چند تا از تعاریف نیاز به یک کمی توضیح اضافه داره. :)

عددی که صاحب متا تریدر (اون وب سایته) می بینه و با کمی دستکاری در قیمت شکارش می کنه تا شما ضرر کنی. (ضررت میره تو جیب اونا. پولت رو برای کی فرستادی؟) :))

عددی که صاحب متاتریدر می بینه و با کمی دستکاری در قیمت نمیگذاره بهش برسی. (حالا بعضی وقتها وقتی قیمت خیلی از اون حد بگذره ممکنه اعتراف کنه که شد. اگر قبلش استاپ لاستو نزده باشه و نگه ببخشید برای ایران نمی تونیم پول بفرستیم تحریمه!!!!)

Deposit :مبلغ سپرده که بسته به نوع حساب متفاوت میباشد( دلار امریکا یا یورو و...)
مبلغی که ضرر می کنی. :))

Withdrawal:
برداشت وجه از حساب
اگه قابل توجه باشه ایران تحریمه
:))

وام یعنی وقتی به شما پول میدن. وقتی شما داری پولتو میدی به یک نفر دیگه وام یعنی چی؟؟؟
:-?

Cell Margin warning:
اخطار کسری موجودی خالص (Equity) یک حساب زمانی رخ میدهد که نرخ محصولی که توسط صاحب حساب خریداری یا فروخته شده برعکس حرکت کند و به جائی برسد که موجودی صاحب حساب کافی نباشد، که در این حالت میبایستی افزایش موجودی داد و یا مقدار لازم از پوزیشنهای (معاملات) موجود را بست .

چیزی که دیر یا زود میگیری
:))

Stop out:
در صورتی که صاحب حساب به اخطار کسری موجودی خالص (Equity) یا Cell Margin warning توجه نکند و نرخ محصول معامله شده همچنان برعکس نوع معامله حرکت کند و موجودی خالص نزدیک به پایان باشد سیستم بصورت اتوماتیک بعضی پوزیشنهای (معاملات) را بسته به نوع و مقدار آن را میبندد و درصورتی که روند عکس ادامه پیدا کند کلیه معاملات به صورت خودکار بسته میشود تا جائی که هیچ معامله ای باقی نماند.

وقتی همه پولت رفت. :)):)):))

AC/No:
شماره حساب یا شماره لاگین میباشد.

: Ticketشماره رسید یک پوزیشن یا معامله

Open Time:
زمان باز شدن پوزیشن یا معامله

Item:
نوع ارز یا کالا و یا سهام

توضیح :حد ضرر فقط در شرایط عادی بازار قابل اطمینان است و در شرایط غیر عادی مثل گپ و یا نبود قیمت در لحظه خاص غیر قابل اعتماد و ممکن است توسط سیستم عمل نشود . این بدین معناست گذاشتن حد ضرر هیچ تعهدی برای کارگزار نمی آورد.

توضیح :حد سود فقط در شرایط عادی بازار قابل اطمینان است و در شرایط غیر عادی مثل گپ و یا نبود قیمت در لحظه خاص غیر قابل اعتماد و ممکن است توسط سیستم عمل نشود . این بدین معناست گذاشتن حد سود هیچ تعهدی برای کارگزار نمی آورد.

Commission: کمیسیون یک معامله که بسته به نوع قرارداد متفاوت میباشد.

R/O Swap: interest Rate: سود بانکی که مبنای محاسبه آن به نوع معامله ، قرارداد و جهت (خرید یا فروش) آن، بستگی دارد که در هنگام خرید این سود به حساب معامله گر واریز و در هنگام فروش از حسابش کسر می شود.

Trade P/L:سود یا ضرر قطعی

Floating P/L: سود یا ضرر شناور

Closed Trade P/L:
سود یا ضرر قطعی معامله بسته شده

Withdrawal:
برداشت وجه از حساب

Balance:
مانده حساب قبل از باز شدن پوزیشنهای (معاملات) موجود.

Margin Requirement:
موجودی مورد نیاز برای انجام یک یا چند معامله که معمولا به درصد و یا مبلغ نمایش داده میشود

: Equity
موجودی خالص یا مانده حساب که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

Available Margin :
موجودی ضریب معاملات که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Free Margin
موجودی ضریب معاملات به دلار که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Margin Level=ML
درصد ضریب معاملات نسبت به موجودی که در حالت باز بودن پوزیشن (معامله) ، به صورت شناور است.

:Leverage
حد اکثر ضریب مجاز برای انجام معاملات که معمولا برای ارزها 100 تا 300 برابر موجودی خالص (Equity) و برای فلزات قیمتی مانند طلا و نقره 50 تا 150 برابر موجودی خالص (Equity) است.

Cell Margin warning:

Stop out:

Volume: تعداد مرتبه تغییر نرخ در یک دوره زمانی (1 دقیقه ، 1 ساعت ، 1 روز و یا ....)

PCMBrokers
Tuesday 09 Feb 2010, 04:34
نه پدرام عزیز

در خرید و فروش واقعی سرعت اجراء سفارش شما در حد دهم ثانیه است. (زمانی که لازم است تا کلیک شما به سرور مربوطه برسد.) چیزی هم به اسم ریکوت (قیمت عوض شد) معنی ندارد. هر چی کلیک کنید همون رو می گیرید. من تا حالا یک پیپ اختلاف ندیدم. در حد دهم پیپ هست.

یک دمو از اینجا بگیر تا ببینی منظورم چیه.

[Only registered and activated users can see links]

با کمال احترام

مهدی دریس زاده

حلزون
Thursday 11 Feb 2010, 01:04
توی بروکر هایی که 5 رقم اعشار اختلاف دارند،ریکوت بیشتری وجود داره.
دلیلش هم اینه که تو داری یک اردر میزاری،که قیمتش مشخصه.

حالا توی تکون های بازار،
کارگزارت نمیتونه بیشتر یا کمتر برای تو خرید یا فروش بکنه.
مگر اینکه خودت بهش این اجازه رو داده باشی.

برای اینکه ریکوت کمتر بشه میتونی توی قسمت tools
option
trade
گزینه ی deviation رو بهش حدود 10 وارودی بدی که میشه 1 پیپ.
معولا با این کار برورکرت ریکورتش میشه به اندازه ی بروکر 4 رقمی.

PCMBrokers
Friday 12 Feb 2010, 00:35
دوست عزیز حلزون

من کاملا از این مطلب اطلاع دارم که من را در ایران به عنوان دشمن متا تریدر که هزاران نفر به آن شدیدا عادت دارند معرفی کرده اند.

ولی واقعیت اینست که من من مطالبی را مطرح کرده ام که با درآمدهای سرسام آور و نا مشروع عده ای منافات دارد. دو مقاله اصلی من که دیگه بیشتر ادامه نمی دم عبارتند از:
حقیقت فارکس در ایران ([Only registered and activated users can see links]مقالات/حقایقی-درباره-فارکس.html)
و
مقایسه دو سیستم ([Only registered and activated users can see links]آموزش/فارکس-آموزش-فارکس-بروکر-های-فارکس-کارگزار-فارکس.html)
دوستانی هم که مدت ها گرفتار متا بودند و حتی هنوز هم هستند انگار من بهشون جلوی همه گفته ام: عشقت جلوی کلی آدم دیگه داشته بهت خیانت می کرده!
مسلما اولین عکس اعملشون اینه که از من خوششون نیاد! ولی کاری که من میکنم درسته و بهش ادامه میدم. به هر حال: متاتریدر در ایران (و چندین کشور دیگه در دنیا) بزرگترین کلاهبرداری قرن است.

چند توضیح در مورد پست شما به عنوان یک دوست:

1) توی بروکر هایی که 5 رقم اعشار اختلاف دارند،ریکوت بیشتری وجود داره.
اصلا نمی دونم بر چه اساس همچین حرفی زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2) دلیلش هم اینه که تو داری یک اردر میزاری،که قیمتش مشخصه.
حالا توی تکون های بازار،
کارگزار با کسی طرف خرید و فروش نمی شه اصلا. اونی که شما یاهاش طرف معامله میشی اصلا بروکر نیست. شبیه ساز بازاره. یعنی همون کاری که متا تریدر رو براش می خرند. لطفا تعاریف کلماتی از قبیل بروکر را اینجا مطالعه فرمائید.
تعاریف ([Only registered and activated users can see links]آموزش/تعاریف-فارکس.html)

3) برای اینکه ریکوت کمتر بشه میتونی توی قسمت tools
option
trade
معولا با این کار برورکرت ریکورتش میشه به اندازه ی بروکر 4 رقمی
در یک بازار واقعی و پلتفرمی که شنا را به یک بازار واقعی وصل می کند ریکوت (قیمت عوض شد. دوباره کلیک کن) هرگز اتفاق نمی افتد. هر چیز دیدید و کلیک کردید می گیرید. حق شماست. اصلا ریکوت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی این قیمتو دیدی؟ من ولی بهت نمی دم! چون سود تو ضرر منه! لازم نکرده!

با کمال احترام

مهدی دریس زاده

توی بروکر هایی که 5 رقم اعشار اختلاف دارند،ریکوت بیشتری وجود داره.
دلیلش هم اینه که تو داری یک اردر میزاری،که قیمتش مشخصه.

حالا توی تکون های بازار،

برای اینکه ریکوت کمتر بشه میتونی توی قسمت tools
option
trade
معولا با این کار برورکرت ریکورتش میشه به اندازه ی بروکر 4 رقمی.

amir8118
Saturday 13 Feb 2010, 12:49
دوست عزیز حلزون

من کاملا از این مطلب اطلاع دارم که من را در ایران به عنوان دشمن متا تریدر که هزاران نفر به آن شدیدا عادت دارند معرفی کرده اند.

ولی واقعیت اینست که من من مطالبی را مطرح کرده ام که با درآمدهای سرسام آور و نا مشروع عده ای منافات دارد. دو مقاله اصلی من که دیگه بیشتر ادامه نمی دم عبارتند از:
حقیقت فارکس در ایران ([Only registered and activated users can see links]مقالات/حقایقی-درباره-فارکس.html)
و
مقایسه دو سیستم ([Only registered and activated users can see links]آموزش/فارکس-آموزش-فارکس-بروکر-های-فارکس-کارگزار-فارکس.html)
دوستانی هم که مدت ها گرفتار متا بودند و حتی هنوز هم هستند انگار من بهشون جلوی همه گفته ام: عشقت جلوی کلی آدم دیگه داشته بهت خیانت می کرده!
مسلما اولین عکس اعملشون اینه که از من خوششون نیاد! ولی کاری که من میکنم درسته و بهش ادامه میدم. به هر حال: متاتریدر در ایران (و چندین کشور دیگه در دنیا) بزرگترین کلاهبرداری قرن است.

چند توضیح در مورد پست شما به عنوان یک دوست:

1) توی بروکر هایی که 5 رقم اعشار اختلاف دارند،ریکوت بیشتری وجود داره.
اصلا نمی دونم بر چه اساس همچین حرفی زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2) دلیلش هم اینه که تو داری یک اردر میزاری،که قیمتش مشخصه.
حالا توی تکون های بازار،
کارگزار با کسی طرف خرید و فروش نمی شه اصلا. اونی که شما یاهاش طرف معامله میشی اصلا بروکر نیست. شبیه ساز بازاره. یعنی همون کاری که متا تریدر رو براش می خرند. لطفا تعاریف کلماتی از قبیل بروکر را اینجا مطالعه فرمائید.
تعاریف ([Only registered and activated users can see links]آموزش/تعاریف-فارکس.html)

3) برای اینکه ریکوت کمتر بشه میتونی توی قسمت tools
option
trade
معولا با این کار برورکرت ریکورتش میشه به اندازه ی بروکر 4 رقمی
در یک بازار واقعی و پلتفرمی که شنا را به یک بازار واقعی وصل می کند ریکوت (قیمت عوض شد. دوباره کلیک کن) هرگز اتفاق نمی افتد. هر چیز دیدید و کلیک کردید می گیرید. حق شماست. اصلا ریکوت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی این قیمتو دیدی؟ من ولی بهت نمی دم! چون سود تو ضرر منه! لازم نکرده!

با کمال احترام

مهدی دریس زاده

مهدی جان پیشنهاد شما برای یک ترید سالم و مطمئن تو فارکس چیه؟
من 4 سال تو بورس مشغولم
میخوام یه کوچولو فارکس مزمزه کنم
شما که کارکشته هستی تو فارکس لطفا" راهنمایی کن
راستش منم زیاد به این مثلا" بروکرها اطمینان ندارم پیشنهاد شما چیه؟
با تشکر