PDA

View Full Version : اولين قدم

omid tir
Saturday 21 Jun 2008, 10:42
سلام
من هيچ اطلاعاتي در رابطه با بورس ندارم ،ميخوام دوستان عزيز بزرگواري كنند ويه مقدار اطلاعات اوليه به من بدن،
ميخوام بدونم آيا ميتونم به عنوان يك شغل به اين كار نگاه كنم ،،سرمايه اوليه لازم براي يك حركت مفيد چقدره؟
آيا ميتونم با يه مبلغ جزئي در حدود چند مليون تومان وارد بشم تا پس از آموختن زير وبم ها اقدام به سرمايه گذاري كنم؟
متشكرم@};-@};-

Richman
Tuesday 15 Jul 2008, 14:52
سلام
من هيچ اطلاعاتي در رابطه با بورس ندارم ،ميخوام دوستان عزيز بزرگواري كنند ويه مقدار اطلاعات اوليه به من بدن،
ميخوام بدونم آيا ميتونم به عنوان يك شغل به اين كار نگاه كنم ،،سرمايه اوليه لازم براي يك حركت مفيد چقدره؟
آيا ميتونم با يه مبلغ جزئي در حدود چند مليون تومان وارد بشم تا پس از آموختن زير وبم ها اقدام به سرمايه گذاري كنم؟
متشكرم@};-@};-

سلام
من هم اطلاعات زيادي ندارم
ولي بزرگان مي گويند نبايد به عنوان شغل اصلي به بورس نگاه كرد.
به نظر من براي شروع 10 ميليون خوبه چون راحت مي توني سبد سهام تشكيل بدي
پيشنهاد من اينكه قبل از سرمايه گذاري گسترده حتما از لحاظ تئوري خودتو قوي كني يا حداقل اصطلاحات رايج بازار بورس را ياد بگيري بعد از اين مرحله به طور فرضي خريد و فروش انجام بدي اگه تونستي بعد از دو سه ماه سود فرضي معقولي بدست بياري ، اون موقع شروع به سرمايه گذاري جدي كن.
بهتره در شروع كار سرمايه گذاريهات ميان مدت باشه و سهمهاي داراي بنياد قوي و ريسك پايين رو براي خريد انتخاب كني.

سواد ما همين قدره!