PDA

View Full Version : چه جوری amibroker رو بروزرسانی کنم؟

svlhdi 'bhv
Saturday 13 Sep 2008, 16:24
سلام
چه جوری amibroker رو بروزرسانی کنم؟
خواهش میکنم
کمکم کنید!
از ناظرین هم میخوام این تاپیک رو قفل نکنند
من همه ی تلاشم رو کردم که از پست های قبلی بفهمم ولی نتونستم!

h.khodaverdi
Saturday 13 Sep 2008, 22:13
سلام
من هم به تازگی با نرم افزار ami broker آشنا شدم. می خواستم اگه ممکنه دوستانی که در این مورد بلدند به ما هم یاد بدن..
به خدا ثواب داره هاا
اگه سایتی چیزی سراغ دارین که بشه یه چیزایی از توش در آورد حتما برامون بزارین ( جمع ممی بندم چون فکر میکنم کسای دیگه ای هم هستن که دوست دارن یاد بگبرن ولی نمی دونن چطوری)
بچه ها بازم ممنون..

حميد.م
Sunday 14 Sep 2008, 07:13
شما بايد با نرم افزار گت ديتا يا آي آر بورس ابتدا ديتا را بگيريد و سپس با استفاده از ديتاي ذخيره شده مي توانيد آمي بروكر را به روز كنيد
لينك دانلود گت ديتا در سايت مي باشد
فرمت هم به شكل زير است
ticker-skip-ymd-time-open-high-low-close-voluem-openln

grn1355
Sunday 14 Sep 2008, 14:26
دوستان
چگونه اطلاعاتي مثل eps يا تعداد خريداران رو به آمي بروکر ايمپورت مي کنند؟

حميد.م
Sunday 14 Sep 2008, 14:38
تعداد خريداران كه ايمپورت مي شود ولي eps را خودتان بايد به صورت دستي و در قسمت اطلاعات نماد وارد كنيد

svlhdi 'bhv
Sunday 14 Sep 2008, 15:22
اگه از irbourse منظورتون برنامه آقای زاهدی است من اون رو دانلود کردم ولی موقع update اینو مینویسه syntax error (missing operator) in query expression 'dataof='
و توی صفحه این رو مینویسه:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /FForms/SimpleAmarDaily.aspx

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433
اگه اشتباهی میکنم لطفا" بگید اگر نه لینک دانلود برنامه رو بذارید یا خودتون آپلود کنید
بازم تشکر میکنم

h.khodaverdi
Sunday 14 Sep 2008, 20:48
اگه از irbourse منظورتون برنامه آقای زاهدی است من اون رو دانلود کردم ولی موقع update اینو مینویسه syntax error (missing operator) in query expression 'dataof='
و توی صفحه این رو مینویسه:
Server Error in '/' Application.

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /FForms/SimpleAmarDaily.aspx

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433
اگه اشتباهی میکنم لطفا" بگید اگر نه لینک دانلود برنامه رو بذارید یا خودتون آپلود کنید
بازم تشکر میکنم

منم getdata قخ دانلود کردم.. ولی نمیتونم باهاش قیمت ها رو بگیرم.
البته من با سعی و خطا روش ورود داده ها به آمی بروکر رو یاد گرفتم. ولی نمی دونم از کجا قیمت های مثلا 6 ماه رو می تونم به دست بیارم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون

حميد.م
Monday 15 Sep 2008, 11:22
من خودم حدود 2 ماهي است كه با irbourse كار نكردم ولي تا اون زمان مشكلي نداشته

با گت ديتا هم من هر دور دارم ديتا رو به روز ميكنم نميدونم مشكل از چي هست

svlhdi 'bhv
Monday 15 Sep 2008, 18:45
این گت دیتا رو از کجا میشه دانلود کرد؟