PDA

View Full Version : با سلام

alireza1362
Tuesday 02 Dec 2008, 13:25
من با فارکس هیچ اشنایی ندارم مرا راهنمایی کنید

ek-forex
Monday 09 Mar 2009, 11:42
با سلام خدمت همه شما . قبل از هر چيزي يه مطلبي رو عرض كنم ، كه اصلاً قصد تبليغات رو ندارم پس لطفاً از ديد بازاريابي و تبليغات به اين موضوع نگاه نكنيد .
مدتي پيش من با بروكر AVS CARTER آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
تصميم گرفتم از اين بروكر براي آگاهي شما هم مطلبي رو در اين قسمت بنويسم كه شايد مورد توجه شما قرار بگيره ، اگه تمايلي به آشنايي و كار با اين بروكر رو داشتيد به اين آدرس مراجعه كنيد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ghool
Tuesday 10 Mar 2009, 16:42
من با فارکس هیچ اشنایی ندارم مرا راهنمایی کنید

علیک سلام آقا

برو اینجاها که بهت آدرس می دم به غیر از اینجاها امکان داره تو دام افراد شیاد بیوفتی !!

این سایت به طور تخصصی به فارکس نمی پردازه پس چیز زیادی این جا یاد نمی گیری

برو اینجا ([Only registered and activated users can see links]) و اونجا ([Only registered and activated users can see links])

:>

ghool
Tuesday 10 Mar 2009, 16:46
علیک سلام آقا

برو اینجاها که بهت آدرس می دم به غیر از اینجاها امکان داره تو دام افراد شیاد بیوفتی !!

این سایت به طور تخصصی به فارکس نمی پردازه پس چیز زیادی این جا یاد نمی گیری

برو اینجا ([Only registered and activated users can see links]) و اونجا ([Only registered and activated users can see links])

:>

اینجا ([Only registered and activated users can see links]) و اونجا ([Only registered and activated users can see links])

:-D

hamedrx
Wednesday 11 Mar 2009, 10:38
و اینجا: [Only registered and activated users can see links]

seyedfarid.rezazadeh
Wednesday 18 Mar 2009, 11:48
ببین داداش اگه اومدی اینجا تبلیغ کنی بدون که اصلا در هیچ فرومی در ایران کسی برای خودش تبلیغ نمی کنه ولی اگه واقعا نمی دونی قضیه فارکس تو ایران چیه بهت می گم.

فارکس با سیستم متاتریدری ایرانی یه علفه که بوش خیلی مست می کنه. (به اندازه چند ده هزار دلار درآمد بدون زحمت در ماه!) بنده خودم تا همین 2 ماه پیش 30 هزار دلار در ماه از عراقی ها درآمد داشتم. من آی بی یه بروکر متا تریدری بودم ولی از وقتی قضیه رو فهمیدم تعطیل کردم.

اینجا و اونجا که این غوله (قدش تقریبا یک سانت و نیمه) می خواد هلت بده صاحباش یه عده روس یهودین و سرتو می برن. این حامد ار اکس هم سرش توی توبره همیناست و بوی این شوید ریحان انقدر مستش کرده که حالیش نیست که این جهودا می خوان اعدام بشه تا 10 سالو ماستمالی کنن.

اما ا-وی-اس کارتر قضیه اش فرق می کنه. این یه بروکر معتبره که در جزایر باکره بریتانیا (باکرهگیش رو یه شرکت روسی بیمه کرده) یه ساختمان خیلی بزرگ در محله قصلاهما مال خودشونه و یکی از فود چین های معروف جهان Mandi & Madhbi مستاجرشونه کا!

ghool
Friday 20 Mar 2009, 15:24
ببین داداش اگه اومدی اینجا تبلیغ کنی بدون که اصلا در هیچ فرومی در ایران کسی برای خودش تبلیغ نمی کنه ولی اگه واقعا نمی دونی قضیه فارکس تو ایران چیه بهت می گم.

فارکس با سیستم متاتریدری ایرانی یه علفه که بوش خیلی مست می کنه. (به اندازه چند ده هزار دلار درآمد بدون زحمت در ماه!) بنده خودم تا همین 2 ماه پیش 30 هزار دلار در ماه از عراقی ها درآمد داشتم. من آی بی یه بروکر متا تریدری بودم ولی از وقتی قضیه رو فهمیدم تعطیل کردم.

اینجا و اونجا که این غوله (قدش تقریبا یک سانت و نیمه) می خواد هلت بده صاحباش یه عده روس یهودین و سرتو می برن. این حامد ار اکس هم سرش توی توبره همیناست و بوی این شوید ریحان انقدر مستش کرده که حالیش نیست که این جهودا می خوان اعدام بشه تا 10 سالو ماستمالی کنن.

اما ا-وی-اس کارتر قضیه اش فرق می کنه. این یه بروکر معتبره که در جزایر باکره بریتانیا (باکرهگیش رو یه شرکت روسی بیمه کرده) یه ساختمان خیلی بزرگ در محله قصلاهما مال خودشونه و یکی از فود چین های معروف جهان Mandi & Madhbi مستاجرشونه کا!

مردم از خنده =))=))

یکی می خواد قضیه فارکس رو به تو بگه اون وقت تو می خوای به ما بگی ؟:))

دوره آخر زمون شده !

حالا جمله به جمله جواب تحویل بگیر :p

فارکس با سیستم متا تریدری ....

تا اونجا که من می دونم علف مال چهار پایان هست و قاعدتا نباید هیچ آدمیزادی رو مست کنه مگر اینکه اون طرف هم از گونه نوشخوار کنندگان باشد :))

تو هنوز نمی دونی متا مال کجاست اون وقت میگی آی بی یه بروکر متایی بودی ؟
اونم آی بی عراقی ها ؟ میگه اونجا آدمیزاد پیدا نمی شه که اون بنده خداها تو رو انتخاب کردن؟:((
کدوم قضیه رو فهمیدی ؟ یگو تا ما هم بدونیم! نکنه اونایی که تو سایت پرس پولیس کپیتال نوشته شده رو میگی ؟؟!!!!!

اینجا و اونجا که این غوله ...

تو از کجا می دونی که قدش یک سانت و نیمه ؟:-o نکنه دیدیش ؟؟:-j
به هر حال همون یک سانت و نیم تو رو بسه :-D

سرمایه و قیمتها دو تا از بهترین سایت های فارکس در ایران هستند این حرف رو من نمی زنم بلکه تمام افرادی که به طور حرفه ای فارکس کار می کنند این رو تایید می کنند البته بعضی از آی بی ها هم سایتهای خوب و مفیدی دارند ولی من برای اینکه شائبه تبلیغ نشه این دو سایت که در واقع سایتهای مرجع هستند رو معرفی کردم :)

نه این دو سایت مال منه نه فرومهای دیگه نه اصلا فارکس مال خودم یا بابامه که بخوام طرفداری الکی بکنم ازشون ولی هدف دقیقا این بود که افرادی که می خواهند فارکس یاد بگیرند در مسیر درستی حرکت کنند و همان طور که گفتم در دام افراد شیاد نیوفتند !! افراد شیادی و کلاشی که مثلا بروکر قلابی مثل همین ای وی سی کارتر رو تایید می کنند ولی افراد یا جاهای دیگه رو می کوبند !!

صاحب اون تا سایت هم دو تا ایرانیه مسلمون و برای فارکس کارها شناخته شده هستند جناب !

اونی که باید به فکر زندان باشه کلاهبردارانی مثل تو هستند که می خوان از بی اطلاعی دیگران سو استفاده کنند !!

در مورد حامد ریحانی هم می خواستم یه چیز بنویسم گفتم الان میگن داره طرفداری میکنه به خاطر همین میزارم اگه خودش خواست جوابتو بده هر چند ارزش جواب دادن نداری :p

اما ا وی سی کارتر قضیه اش ...

خوب معلومه فرق فوکوله >:)
بروکری که به اندازه بال مگس هم صداقت نداره معلومه قضیه اش فرق میکنه زیبای من !!

این دو سه خط آخری جوک بود دیگه ؟؟ خودت فهمیدی چی نوشتی ؟؟میگه انگلیسی ها جزیره باکره هم دارن؟ اگه دارن بریم سر وقتش b-)
داده روسها بیمه کنن؟ هیچی دیگه مطمئن باش 9 ماه دیگه یه نون خور اضافی وبال گردنته !!
میگی نه وایسا ببین =))

نتیجه گیری :

من به نوشتن پست های بلند عادت ندارم ولی برای اینکه مطلب باز بشه این رو نوشتم اگه کسی فقط دو سه روز در میان فارکس کاران ایران باشه بعدش بیاد پستهای این شخص رو بخونه خودش همه چیز دست گیرش میشه
اصولا از اینکه افرادی مثل ایشون و ادریس زاده و امثالهم میآن این جاها مطلب می نویسند نشانه این هست که یا چیزی تو چنتره ندارن یا قصد فریبکاری دارند ( نظر خودم هر دو ) و گر نه مثل بچه آدم می رفتند در فرومهایی که به طور تخصصی به فارکس می پردازن بحث می کردن نه در جاهایی که افراد احتمالا آگاهی زیادی از فارکس ندارند !
من خودم تا حالا نه فارکس رو به کسی معرفی کردم نه ازش حمایت میکنم نه در بودن یا نبودن کسی در این بازار منفعتی دارم هر چند خودم اون رو با هیچ چیز دیگه ای عوض نمی کنم :x اگه حرفی می زنم یا به جایی ارجاع می دم فقط بخاطر این هست که شاید بتونم یه نفر رو از رفتن به بیراهه و افتادن در دام افراد شیاد که متاسفانه تعدادشون هم روز به روز داره زیاد میشه نجات بدم و گر نه لعنت خدا برمن اگه قصد غیر از این داشته باشم

nassiri.moein
Wednesday 22 Apr 2009, 19:14
[Only registered and activated users can see links]

آموزش کاملی داره برای کسانی که می خوان شروع کنن خوبه