PDA

View Full Version : سيستم عجيب فارکس

forex24
Monday 23 Mar 2009, 21:59
۳ ماه پيش در اينترنت بعد از کلی ضرر در فارکس دنبال يه سيستم خوب می گشتم که به صورت ناگهانی با سيستمی مواجه شدم که به نظرم خيلی مسخره ميومد ولی نتونستم بی خيالش بشم چون من تو اين مدت ۲ سال که فارکس کار می کنم تمام سيستمهای دنيا رو امتحان کردم حتی بعضی های که معلوم بود که ضرر ميده ولی برای کسب تجربه بيشتر همه رو امتحان می کردم.
توی سايت نوشته بود که هيچ وقت ضرر نميشه و استيتمنت هم گذاشته بود منم با وجود اينکه فکر ميکردم اين روش هم مثل بقيه روشهاست و ضرر ميکنم بازم از روش استفاده کردم .
الان بعد از گذشت ۳ ماه واقعا هنوز نميدونم که خواب هستم يا بيدار سيستمی که اصلا فکر نميکردم جواب بده در اين ۳ ماه تمام معاملات سود بوده خيلی سعی کردم بفهمم که سيستمشون چی هست و بر مبنای چه اصولی اين کار رو انجام ميدن و چند بار هم از خودشون پرسيدم که چه استراتژی استفاده می کنيد اما گفتن سيستمهايی که همه ياد بگيرند زود خراب می شوند به هيچ وجه نتونستم بفهمم چون واقعا عجيبه يه چيزی مثل اين ميمونه که خودشون بازارو حرکت ميدن .
دوستان اين سيستم واقعا باور نکردنی هست و خود من در ۳ ماه ۲۷۰۰ دلار سود کردم
به همه خوانندگان اين پست پيشنهاد ميکنم از اين سيستم استفاده کنند اينم سايتشون هست
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ebadi180
Saturday 04 Apr 2009, 22:29
مطلب جالبی بود

majid_k
Monday 06 Apr 2009, 11:55
د .......غ 13

majid_k
Monday 06 Apr 2009, 11:57
دددددددددد ....رووووو...غ 13

:-?:))دددددددددددددد

اسماعيييل
Sunday 30 Aug 2009, 15:54
دليل نميشه آدم از هر چي بي اطلاعه ننگ دروغ بزنه سيگنالهاي اين سايت معتبره و مربوط ميشه به آقاي خامسي كه در سايت خودشون روششو توضيح داده حالا هر كي مرد عمله بسمله بره ياد بگيره :

[Only registered and activated users can see links]

فرزاد-ف
Tuesday 29 Dec 2009, 18:40
دليل نميشه آدم از هر چي بي اطلاعه ننگ دروغ بزنه سيگنالهاي اين سايت معتبره و مربوط ميشه به آقاي خامسي كه در سايت خودشون روششو توضيح داده حالا هر كي مرد عمله بسمله بره ياد بگيره :

[Only registered and activated users can see links]
سلام
سایت ایران فری سیگنال مربوط به آفای حقیقی هست نه خامسی که در کانادا هستند ونمایندگی ایرانشون آقای ورامینی هست کاری به بد وخوبیشون هم ندارم مطلب فوق صرفا"جنبه اطلاع رسانی دارد . با تشکر;)

PCMBrokers
Friday 15 Jan 2010, 09:23
همانطور که در مقاله های حقیقت فارکس ([Only registered and activated users can see links]) و مقایسه دو سیستم ([Only registered and activated users can see links]) کاملا توضیح داده شده بود فارکس در ایران از مبنا و در سطح کلمات کلیدی غلط معرفی شده تا اذهان مردم تحت تحریم ایران را (که به اطلاطات فایننشال دسترسی محدودی دارند) بر سیتم هاس شبیه سازی بازار که در آن هر چه می خواهند با معامله گران میکنند امثال متا تریدر و غیره منطبق کنند.

افتخار داریم که اعلام کنیم برای اولین بار در ایران فارکس واقعی توسط استاد بین المللی با همکاری شرکت پرسپولیس کپیتال به صورت آنلاین برگزار می شود. از هر نقطه جهان شما قادر هستید در این دوره ها شرکت کرده و ارتباط با بازار های واقعی را تجربه کنید.

لطفا جهت کسب اطلاعات کامل وبسایت ما را بازدید فرمایید. ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر و کمال احترام