View Full Version : سوال در مورد فروش سهم قبل از مجمع
Persian_Gulf
Tuesday 14 Apr 2009, 14:08
با سلام یک سوال دارم من یک سهم را الان می خرم - بعد تا مجمع صبر میکنم و شرکت میگه مثلا 50 تومن سود تقسیم میکنیم بعد میخواهم از سهم هم خارج بشم خوب چه زمانی بعد از اعلام سود باید خارج شد که سود رو به حساب واریز کنند و بشه از سهم هم خارج شد. اصلا چنین چیزی میشه؟ ممنونم
خوش شانس
Tuesday 14 Apr 2009, 18:14
اگر روزي كه مجمع برگزار شده شما سهم داشتي بهت سود تعلق مي گيره بعد از روز مجمع و باز شدن سهم هروقت هم بفروشي سود سهم به تو تعلق مي گيره
Persian_Gulf
Saturday 18 Apr 2009, 17:17
اگر روزي كه مجمع برگزار شده شما سهم داشتي بهت سود تعلق مي گيره بعد از روز مجمع و باز شدن سهم هروقت هم بفروشي سود سهم به تو تعلق مي گيره
سلام
ببخشید بعدا چطوری شماره حساب میگیرن برای ارسال سود؟
خوب ما که سهمی نداریم چطوری مفهمن:(
خوش شانس
Saturday 18 Apr 2009, 17:52
توي بانك اطلاعات سهامداريشون ثبته چهار سال ديگه هم بريد سودتون محفوظه طبق قانون درضمن شما برگه خريد و فروش داريد
تحويل سود هم دو حالت داره
1-بايد حساب بانكي بهشان بدهيد كه فكس ميكنيد برايشان
2-مثل مخابرات و توسعه صنعتي مي رويد و نشان دادن شناسنامه و برگ فروش سهم سودتان را از بانك مي گيريد
بايد سودتان و موقع پرداخت را از اعلاميه ها يا تلفن امور سهام پيگيري كنيد
خوش شانس
Saturday 18 Apr 2009, 17:53
در ضمن بايد توجه كني كه در ان روز مجمع تقسيم سود و ساليانه باشد نه مجمع انتخاب هيئت مديره و اشتباه كني
رابیم
Thursday 23 Apr 2009, 08:52
اگر سهمی قرار باشه سودی تقسیم کنه، مسلمن افراد زیادی طالب اون هستن که این سهم رو خریداری کنن، بنابراین قیمت سهم قبل از مجمع بالا میره، وپس از انکه سودی تقسیم کنه قیمتش پایین میاد، یعنی تقریبن قیمتش به اندازه همان سود پایین میاد، پس آیا میتوان گفت که فروش قبل یا بعد از مجمع یکسانه؟
Azemati
Monday 27 Apr 2009, 17:58
یک سوال؛ این که مجامع شرکت های مختلف چه روز از سال برگزار میشه رو جایی نوشته؟ از کجا باید فهمید هر کدوم چه روزی روز مجمع شون هست؟
خوش شانس
Wednesday 29 Apr 2009, 14:49
جناب عظمتي
همه اطلاعات مجامع و سال مالي توي سايت بورس هست معمولا بعداز سال مالي هر وقت عشقشون كشيد مجمع مي گذارند و قبلش آگهي مي دهند ازامور سهام هم تلفني بايد بپرسيد
جناب ربيمح اما درمورد اين كه سود بگيريد و مجمع برويد يك ريسك بسيار بزرگ است قبلا معدودسهمهايي داشتيم كه اينطوري شد ونوين نمونشه ولي اين موارد رادرنظر بگيريد
1- معمولا مجامع سودي كه بدست شمامي دهند از سود اعلامي كمتر است و بقيه را يا افزايش سرمايه ميدهند يا اندوخته مي گيرند
2- اغلب سهمها سود را بعد از 8 ماه به شما مي دهند
3- سهمها معمولا هنگام تقسيم سودافتهاي وحشتناكي مي كنند
4- رفتن به مجمعدر بورس بي در و پيكر خطر بسته شدن براي چند ماه را داد اخابر كه اينطوري شده چه رسد به بقيه
5- من اول كه اومده بودم بورس از رفتن به مجمع يا شركت در افزايش ضرر سرمايه كردم
6- توصبيه من اينه سهامبازي كنيد نه سهامداري
7- مطالعه نمودارهاي سهامها و افتهاي وحشتناكي كه بعد از مجمع نمودند شما را واكسينه مي كند
8- باز شدن سهم بعد از مجمع به سود تقسيميش ربط نداره و به سود سال بعدش ربط داره
9- اكثر سهمها سود پيش بيني را بالا مي دهند و هنگام مجمع تعديل منفي مي دهند ولي نوسانگيري مي كنند
10- به هيچ وجه بورسبازهاي حرفه اي سهم را به خاطر سود مجمع نمي خرند و دليل ندارد زمان مجمع درخواست خريد و قيمت براي همه سهمها بالا برود
shahrood
Monday 04 May 2009, 14:43
تا یک هفته قبل از مجمع اگه سهام بخرید سودش میشه ماله شما...
Persian_Gulf
Saturday 16 May 2009, 16:22
سلام
مثلا یک سهم می خریم میگن 60 درصد از سودش رو میخوان از طریق اقزایش سرمایه بدن سهامداران
خوب ما اگر فردای مجمع بفروشیم خوب سهم افزایش سرمایه میشه مال ما؟ مثلا ما 100 تا سهم داریم و بعد از مجمع می فروشیم خوب بقیه سهم رو که از طریق افزایش سرمایه میدن چطوری باید بگیریم؟
و سوال آخر یکی از دوستانم می گفت برای فروش سهم بعد از مجمع چند تا سهم مثل 20 تا آخرش بگذار و نفروش 20 تا دانه که برای تقسیم سود بتونی سودت بگیری
حقیقت دارد؟
محمود معتمد
Thursday 06 Aug 2009, 09:42
سهم را باید در زمانی که قیمتش در کف قراردارد خریده وبعد از افزایش قیمت انرا با سود اعلام شده مقایسه کنید اگر بیشتر از سود سالانه باشد فروختنش بهترین راه است
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.