PDA

View Full Version : شروع کار و دو سه سوال ساده

Azemati
Wednesday 22 Apr 2009, 18:00
سلام. من یک سری از تاپیک های مشابه رو هم خوندم. من یک تازه کار به تمام معنا هستم که تا به حال داخل این تالار های بورس هم نرفتم!! ممنون میشم در حد چند جمله به سوال هام پاسخ بدین:

- من می خوام مثلا با 500 هزار تومان شروع کنم. طبیعتا به عنوان شغل هم فعلا ( و با این سرمایه ) بهش نگاه نمی کنم. فقط می خوام یه سودی بده که از سود بانک بیشتر باشه! حالا می خوام حدودا ( کاملا حدودی و با دید خوشبینانه که اون سهام ضرر نکنه ) با این مقدار پول روی چه میزان سودی میشه حساب کرد؟ حدودا. اگه سود باید با فروش سهم حاصل بشه، بعد از چند ماه چه سودی میده؟

- الان چه سهامی خوبه؟ من شنیدم که رنا خیلی خوبه.

- الان موقع خوبی برای خرید و شروع هست؟ قبل از انتخابات و ...

آنتی جوگیر
Sunday 26 Apr 2009, 23:31
شما الان تازه کاری و کم کم دو سه سال طول میکشه تا تازه با بورس به معنای واقعی آشنا بشی. و برای مسلط شدن هم زمان بیشتری طول میکشه.
حرفه ای های این کار هم خیلی هاشون به عنوان شغل نگاه نمیکنند و سعی میکنند جنب این کار کارهای دیگری هم داشته باشند که بدون ریسک باشد.
شما میتوانید با خرید سهام رایان سایپا بدون استرس و بدون هیچ کاری از سود نقدی سالیانه ای که در مجامع آن داده میشود بهره مند شوید، و با خیال راحت بدانید از سود بانکی و تورم بیشتر نباشد کمتر نیست.

Azemati
Monday 27 Apr 2009, 10:08
ممنون از پاسخ تون دوست عزیز.

من چون هیچ تجربه ایی ندارم، این سوال رو می پرسم. به عنوان مثال اگه همین سهامی که شما گفتی رو بگیرم به اندازه 500 هزار تومان. در پایان سال باید انتظار چقدر سود رو داشته باشم؟ حدودا منظورمه.

آنتی جوگیر
Monday 27 Apr 2009, 16:41
اگر این سهم رو همین فردا بخری
میتونی به قیمت 289.6 تومن بخری
یعنی یک سهم = 289.6 تومن
با نیم درصد کارگزار میشود = 291 تومن
در مجمع که نیمه خرداد امسال هست سود سالیانه نقدی به ازای هر سهم تصویب میشود
که بین حداقل 70 تومن به ازای هر سهم و به احتمال 99 درصد 75 تومن می باشد.
این سود رو یک ماه بعد از مجمع به شما میدن ان شاء الله
یعنی به ازای 291 تومنی که پرداخت میکنی به ازای یک سهم 75 تومن سود سالیانه میگیری برابر با 25.7 درصد سود
یعنی روی 500 هزار تومن سرمایت 128 هزار تومن سود میاد و شما این سود رو در تیر ماه میگیری.
بعد با خیال راحت به کار زندگیت میرسی و سال دیگه همین موقع در مجمع بعدی نزدیک 30 درصد سود میکنی، یعنی سال بعد 150 هزار تومن سود میگیری.

اگر هم میخوای این کار رو بکنی تا قیمت سهم بالا نرفته بجنب.
موفق باشید.

Azemati
Monday 27 Apr 2009, 17:14
خیلی خیلی ممنون. توضیحات کاملی بود.

فقط یک سوال، من میتونم بعد از خرداد یا تیتر ماه که سود سهام رو گرفتم، همین سهام رو به همین قیمتی که خریدم بفروشم؟ یا قیمت می آد پایین؟ در واقع نمی خوام یک سال صبر کنم و همین سهام رو داشته باشم.
اگه به همون قیمت میشه فروخت که خب همه الان می آن همین کار رو می کنند ... طبیعتا اکثر بورس بازها این اطلاعات رو دارند دیگه.

یا به خاطر اینکه داره زمان مجمع و سودش میرسه به این قیمت رسیده و بعدش ارزون تر میشه؟

خیلی خیلی ممنون میشم این مورد رو هم زود بگین که اگه اوکی هست، من فردا برم خرید!

خوش شانس
Wednesday 29 Apr 2009, 15:21
اگر مي خواهيدبورس راياد بگيريد بهتره كه اول يك مبلغ فرضي و نه واقعي را در نظر بگيريد بصورتي كه واقعا با ان مبلغ سهم خريديد و 6 ماهي مجازي خريد وفروش كنيد بازي كنيد تا ريز و بم دستتانبيايد حداقل يكسال براي ورود به ادامه مطميناست

در عين حال بعضيتك سهمها هستند كه واقعا مطمينند

درعين حال ممكن است 500 تومان شما بشود 1 ميليون و ممكن است بشود 100 هزار تومان

خوش شانس
Wednesday 29 Apr 2009, 15:24
ميشه بگي كي گفته رنا خوبه و واسه چي؟

Azemati
Wednesday 29 Apr 2009, 16:19
ميشه بگي كي گفته رنا خوبه و واسه چي؟
از یکی از اقوام شنیدم. میگفت سالانه سودمون رو می ده و ضرر ده نبود مسکه! در همین حد!

ممنون از رفقا. فعلا نمی تونم تنکس بدم.