View Full Version : اهالي فاركس(بورس بين الملل)
م-محسن
Thursday 10 Feb 2005, 23:27
كسي اينجا فاركس كار هست؟
م-محسن
Friday 11 Feb 2005, 10:36
ظاهرا كسي فاركس كار نمي كنه نه؟
فرشادصبري
Friday 11 Feb 2005, 12:14
فاركس نه منه(تركي)
حالا خودت توضيح بده چي هست
راستي آيا ميداني ميشود از اينجا در بورس دبي سهم خريد
سليكا
Friday 11 Feb 2005, 12:34
محسن جان.
منو برو بچ كار مي كنيم. سوالت چيه ؟
آرش / دبي
يخ
Friday 11 Feb 2005, 13:04
منم خريد وفروش ميكنم
سهيل حاجيان
Friday 11 Feb 2005, 16:07
آقا محسن من دنبالشم كه بطور اساسي ياد بگيرم.
شما جايي رو سراغ نداريد؟ :-/
با تشكر - سهيل ;)
سينا علايي
Friday 11 Feb 2005, 16:50
با ساتم خدمت دوست عزیز
مثل اینکه بابت ایجاد تاپیک کلی فکر کردی .
وحسابی هم سوال داری.
اگر سوالی داری بپرس در خدمت هستم.
fxpars
Friday 11 Feb 2005, 19:13
lمن هم فارکس کار می کنم . خوشحال می شوم اگر بتونم کمکی بکنم . البته غیر از بازار فارکس در بازار های سهام نیویورک و لندن هم کار می کنم .
اینجا هم فارکس کار کم نداره ها :)
م-محسن
Friday 11 Feb 2005, 20:22
سينا جان مخلصيم خيلي هم فكر نكرديم عزيز جان سوال كه هميشه هست به هر حال ممنون بيشتر منظور آشنايي و همفكري بود
سهيل جان ظاهرا اساتيد كه هستند ديگه فكر نمي كنم راهنمايي ما لازم باشه اما تبليغات روزنامه ها كه هست من هم شنيدم بازار بورس بد نيست اما اگه خواستيد و دوستان نگفتند مي پرسم براتون
يخ و سليكا والا من بيشتر منظورم اين بود كه ببينم اولا كسي اينجا كار مي كنه يا نه دوم اينكه هم فكري و تبادل اطلاعات داشته باشيم در اين زمينه
آقا فرشاد :بورس دبي رو نميدونم دوستان حتمابهتر مي دونن اما فاركس كه براي ما ايرانيا ميگن قمار اما بورس بين الملل هستش يعني خريد و فروش ارز هاي رايج انجام ميدي به صورت كاملا آنلاين نه مثل بازار خودمون با 2 روز :-s تاخير
سهيل حاجيان
Saturday 12 Feb 2005, 00:46
آقا محسن سلام.
:x اگر زحمتشو بكشي ممنون مي شم.
با تشكر -سهيل ;)
یک دوست
Sunday 13 Feb 2005, 06:49
سلام دوست عزیز
من فارکس کار میکنم و تا آنجا که فرصت باشد در خدمت هستم
یا حق
سهيل حاجيان
Sunday 13 Feb 2005, 10:49
جناب ...... دوست سلام. :x
اين چه اسميه براي خود گذاشتي ؟ :D حالا بايد چي بخونيمش؟ ;)
اول اينكه بفرماييد اگر بنده بخام بطور اساسي ياد بگيرم چيكار بايد انجام بدم.
دوم اينكه يكي از دوستان از من درباره حداقل مبلغي كه ميتوان وارد اين بازار شد سوالي پرسيد -ايشان حداقل رو 2000 دلار پيدا كرده بود شما جايي با كمتر از اين مبلغ سراغ داريد.
با تشكر - سهيل ;)
صفكي
Sunday 13 Feb 2005, 11:01
ببخشيد اگر كسي در بازار فاركس بطور كاملا حرفه اي كار كنه چقدر درآمد داره
با تشكر از دوستان
م-محسن
Sunday 13 Feb 2005, 13:36
آقاي حاجيان من پرسيدم همين بازار بورس دات كام رو پيشنهاد كردن و همچنين كتاب آقاي كني رو
در مورد حداقل ظاهرا شريف 500 دلار هم باز مي كنه
جناب صفكي شما بگيد اگه كسي توي بورس حرفه اي كار كنه چقدر در آمد داره تا من هم جواب شما رو بدم اين سوال جواب نداره بستگي به خودت تصميم گيريهات و ... داره
دوستان و اساتيد ديگه نظر بدن لطفا
صفكي
Sunday 13 Feb 2005, 23:05
جناب آقاي م.محسن مثلا اگر كسي با حداقل سرمايه اي كه امكان داره كه شنيدم 2000 دلار هست ولي مطمن نسيتم شروع كنه و از لحاظ علمي كاملا قوي باشد و زبان انگليسي در حد عالي بدون و در جربان اخبار اقتصادي و سياسي بطور لحظه اي باشه به نظر شما درآمد اين شخص بر حسب دلار در ماه چقدر تخمين زده ميشه
با تشكر از شما
سهيل حاجيان
Sunday 13 Feb 2005, 23:27
آقا محسن سلام. :x
ممنون از زحمت كه كشيديد و پاسخ بنده را داديد.
من چند وقت پيش با شركت بازار بورس دات كام تماس گرفتن و در باره كلاسهاشون پرسيدم گفتند فاركس رو با نرم افزار ياد ميدن.
به نظر شما اين روش مفيد هستش .
:-/ با تشكر - سهيل ;)
ميكرو
Monday 14 Feb 2005, 07:21
سلام
دوستان مطلع بي زحمت در مورد باز كردن حساب 500 دلاري ما رو راهنمايي كنن .
و بهترين آموزش در چه موسسه اي ميباشد ( كه هزينشم براي ميكروييها زياد نباشه :/> )
آيا بازار دات كام همونطور كه نوشته آموزش رايگان داره ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
علي542
Monday 14 Feb 2005, 08:44
دوستان فقط دقت كنند بروكري كه انتخاب مي كنند معتبر باشد. ضمن اينكه بروكرهاي آمريكايي كه بهترين بروكرها هستند به سبب US Patriot Act نمي توانند با ايراني ها كار كنند.در جواب ميكرو هم بايد بگم معمولا شيوه كار اين است كه فتوكپي پاسپورت ( يا شناسنامه ترجمه شده) بايد در وزارت كشور يا وزارت دادگستري يا اداره پليس و يا محضر مهر بخورد و به همراه utility bill (قبض آب يا برق يا...) و فرم مخصوصي كه آنها در اختيارتان مي گذارند برايشان پست كنيد. بعد از چند روز رسيدن مدارك و تاييد آ را به اطلاع شما مي رسانند و از شما مي خواهند كه پول را واريز كنيد.
درباره حداقل پول بايد بگم كه من بروكري هم سراغ دارم كه با 200 دلار هم مي شود حساب باز كرد ولي متاسفانه آمريكايي است.
fxpars
Monday 14 Feb 2005, 12:48
سلام به همه بچه های فارکس . فکر نمی کردم که این تعداد باشید :)
آیا می دانید که بیشترین بازنده های فارکس کسانی هستند که با سرمایه زیر 5000 دلار وارد می شوند هستند ؟ :(
آیا می دانید که بازار فارکس یکی از سخترین بازارهای جهان است و به مراتب از بازارهای سهام ریسک بیشتر و ضرر و سود بیشتر دارد ؟
جسارتا این رو می نویسم ولی به این فکر نباشید که می توانید در بازار فارکس به راحتی و همچنین آسان تر از بازارهای سهام به سود برسید . درسته که سود در این بازار زیاد است ولی برای این سود برای همه نیست چون 90% از تریدرها بازنده هستند .
اگر می خواهید شروع کنید حتما تحقیقات کامل بکنید و با دید باز وارد شوید تا مانند بقیه برشکست نکنید . ولی این رو هم بگم که فارکس یکی از بهترین بازارهای تکنیکال است :)
learning
Monday 14 Feb 2005, 13:38
سلام به همه دوستان فاركسي
من سعيد هستم
عضو يك گروپ هستم روزانه شرح و توضيح اخبار فاركس رو منتشر ميكنه خيلي جالبه
اينم ادرسش
[Only registered and activated users can see links]
اگه دوستي به اموزش نياز داشت من ميتونم يه جاي خوب رو معرفي كنم
موفق باشيد
باي
سايه
Monday 14 Feb 2005, 21:48
ما هم بازي ;)
شايان شجاعي رهنما
Monday 14 Feb 2005, 22:38
با درود
من و آرمان حدود دو ماه است كه داريم در فاركس بصورت دمو كار ميكنيم
بازار بسيار جالب وسختي است ومثل بورس نيست كه شما بعد از يك خريد يا فروش چند روز بيكار بنشيني بلكه هميشه بايد به كامپيوتر بچسبي واز آن جدا نشي وحداقل روزي 8 ساعت بطور مستمر با كامپيوتر كار كني
براي ورود به اين بازار بايد حتما دوره ديد وكلاس آموزشي رفت وتازه اين اول كار است من خودم كلاس خصوصي ميروم وبا اينكه در بورس به راز ورمز تكنيكال آشنا شده بودم وكاملا تحليل ميكردم ولي عرض ميكنم كه تكنيكال در فاركس غوغا ميكند
در مورد درآمد آن اينكه بستگي به ريسك پذيري فرد دارد ولي بعد از آشنايي كامل وگذراندن حداقل 3 ماه دوره دمو وباز كردن حساب ريل (واقعي) ميتوان باريسك كم وكار روزانه بصورت حرفهاي حداقل در هر ماه 10٪سوددهي داشته باشيم
در مورد كلاس حتما بايد كلاس برويد ضمنا براي اولين بار يك كتاب فاركس به زبان فارسي چاپ شده است كه قيمت آن 60 دلار است و180 صفحه دارد(خيلي خيلي گران است)
آخرين مطلب آنكه براي ورود به اين كار ابتدا بايد ميزان تسلط خويش به زبان انگليسي را افزايش بدهيد
آقاي اف ايكس پارس من شما را شناختم آقاي ق
با سپاس
محمد رضا شجاعي رهنما
fxpars
Tuesday 15 Feb 2005, 00:08
سلام دوست عزیز
من که دیگه شناختن ندارم :) اسم به این تابلویی تا حالا کسی دیده تازه اون هم با این آواتار ;)
از اینکه دیدم خیلی منطقی و درست درباره فارکس توضیح دادی بسیار خوشحال شدم . من به جرات می تونم بگم که اگر با همین دیدی که الان داری و با همین اندازه ریسک پذیری که داری حتما می تونی در فارکس سود بسیار خوبی داشته باشی و همیشه در این بازار بمانی .
سهيل حاجيان
Tuesday 15 Feb 2005, 00:46
اين كه ديگه سوال نداره.
معرفي كن جانم ما منتظريم .
شايان شجاعي رهنما
Tuesday 15 Feb 2005, 07:57
با درود
آقاي قهراني عزيز واقعا ارادتمندهستم . ساير دوستان عرض ميكنم كه آقاي قهرماني در بين فاركس كارها از محبوبيتي همسنگ استاد بزرگوار آقاي شروين شهرياري در ميان بورس بازان دارند برخوردار است
درمقايسه بورس وفاركس عرض كنم كه شما اگر از نوسان گيران حرفه اي در بورس باشيد زمان يك خريد وفروش شما حداقل 5 روز كاري ميباشد يعني اول بخريد وتا آمادهشدن برگ سهم منتظر باشيد وسپس آن را بفروشيد
ولي در فاركس كساني كه كوتاه مدت كار ميكنند در فاصله 15 دقيقه (حداكثر) خريد وفروش را انجام ميدهند بنا براين در طي 10 ساعت حدود 40 معامله انجام مي دهند ودر 5 روز ميشود 200 معامله حال اگر نسبت اهرمي كه كارگزاران به ماميدهند را در نظر بگيريم وبا نسبت 100 برابر كار كنيم مي شود 200*100=20000 پس امكانات معامله در فاركس در يك بازه زماني برابر معادل 20000 برابر بورس ميباشد حال اگر ميزان سود وضزز هر براي هر واحد پول اصلي خود را 1/10000 بدانيم يعني براي هرده هزار ريال از پول خود فقط معادل يك ريال سود وضرر در نظر بگيريم ميشود 20000*ا/10000= 2يعني در يك بازه زماني 5 روزه پول ما مينواند دو برابر شود ولي در بورس با احتساب سقف سود5٪ در 5 روز نهايتا به 25٪ سود ميرسيم پس بنا بر اين ميزان سود دهي وضرر دهي در فاركس 8 برابر بورس است كه البته 90٪ مردم در فاركس ضرر ميدهند
البته اين فقط محاسبه به روش خطي است ولي اگر در محاسبه بصورت مركب اعمال كنيم وسمد وضرر هر روز را در روزبعد لحاظ كنيم ميزان سود وضررچند برابر افزايش مييابد
بازار فاركس مثل يك شمشير دولبه بسيار تبيز عمل ميكند كه در اثر كوچكترين غفلت ما را نابود ميكند واين شمشير90٪ به ضرر ما است يكي از دوستان در هفته قبل در انجام يك معامله رويدلاركانادا 80000 دلار ضرر كرد كه برابر تمتم سرمايه اش بود وكل اين معاملع در حدود20 دقيقه صورت گرفت
در خاتمه آنكه ميتوان كتاب رويال فاركس را براي دوستاني كه ميخواهند وارد گود شوند معرفي كرد البته من لينك آن را ندارم وآگر آقاي قهرماني زحمت آن رابكشد متشكر ميشوم در غير اين صورت دوستاني كه تمايل دارند ايميل خود را بگذارند تا برايشان ايميل كنم
با سپاس
محمد رضا شجاعي رهنما
شايان شجاعي رهنما
Thursday 17 Feb 2005, 15:52
با درود
دوستان علاقه مند به فاركس
براي آغاز ياد گيري شما ميتوانيد دمو شركت ان تو تريدر و آ سي ام را استفاده نماييد
با سپاس
محمد رهنما
متفكر
Thursday 17 Feb 2005, 16:04
آقاي شجاعي رهنما لطف كن بيشتر توضيح بده .
ممنون.
متفكر
Thursday 17 Feb 2005, 16:09
آقا سعيد شما هم اگر معرفي كنيد ممنون ميشوم.
باتشكر
حامد 80
Saturday 19 Feb 2005, 00:29
من ديدم.......من ديدم..........
بابا اواتار :x >:D< :p ;)
راستي يك چيز رو ميدونيد؟
اين آقا وهاب چند ماه پيش آمد اينجا و گفت فاركس خيلي خوبه
ولي اهالي سابق تالار بورس و اهالي فعلي تالار بزرگ بورس برخورد خشني
باهاش كردن كه من سرم سوت كشيد.
چون فكر ميكردن پولهايي كه شما ميخوايد بياريد تو بورس تا اونها از دستتون درارن
رو شما ميبريد تو فاركس.
ولي اين از تنگ نظري خودشون بود x(
پ.ن.:ميدونيد اين آقا وهاب از اون كاميار معروف هم بيشتر درمياره؟
:D
پ.پ.ن:راستي فاركس خيلي علميه ها فكر نكنيد مثل بازار تهران ميمونه رفيقتون بگه بخر شما هم بخريد و سود كنيد >:) >:)
بايد كار كرد ;)
سهامدار تازه كار
Saturday 19 Feb 2005, 17:57
پسر مگه تو اين هفته ارشد امتحان نداري ؟
اينجا چي كار مي كني ؟
برو اينجا دعواست
البته واسه خنده بد نيست بيا يه سري بزن بعضي وقت ها
فعلا ;)
learning
Monday 21 Feb 2005, 11:40
سلام به استادان خودم........
اول در مورد کلاسها بگم که در 2 دوره مقدماتي و پيشرفته تدريس ميشه و هر دوره 10 جلسه
در مورد باز کردن حساب هم با شرکتهاي معتبر سوييسي کار ميکنند و ميتونين از حساب 500 دلاري شروع کنين تا ........................
بدون دريافت هيچ گونه کارمزدي با کمترين ميزان اسپرد در ايران همراه با فورکستهاي روزانه براي معامله
...............
موفق باشيد باي
سروش
Monday 21 Feb 2005, 12:33
دوستان با توجه به اينكه من از شبكه استفاده مي كنم و به ادمين هم دسترسي ندارم نمي توانم پورت 1950را باز كنم لطفاٌ اگر ممكن است راهنمائي كنيد :(( :(( :(( :((
fxpars
Monday 21 Feb 2005, 16:05
سلام به دوست عزیزم حامد و آقای شجاعی . من پسورد را گم کرده بودم و هی دنبالش می گشتم تا بیام تو . در ضمن مدیر محترم سایت هم باید بدونه که یک مشکل کوچکی برای کسانی که درخواست پسورد جدید می کنند هست ;) و یک نگاهی بکنند .
قبلا هر اتفاقی در این فروم افتاده مهم نیست . چیزی بوده که تمام شده ولی خوشبختانه مدیران جدید فروم کاملا منطقی هستند و معنی ارتباط و همکاری را به خوبی درک می کنند . قبلا که من صحبتی از فارکس کردم با برخورد شدید چند نفر مواجه شدم که نفوذ زیادی در این فروم داشتند که خوشبختانه نام آنها را دیگر نمی بینم .
همانطور که می دانید در بازار های سهام آمریکا با تکنیکال می شود پیش بینی کرد و دیگه لازم به توضیح نیست که بگم ولی جالب اینجاست که من چون آدم فضول و کنجکاوی هستم با یکی از دوستانم چند شب پیش نشسته بودیم و همش حرف می زدیم و می خندیدیم در همین جریان من بهش گفتم که می تونی ریز به ریز نوسانات شاخص تهران را به من بدی که نمی دونم چه کار کرد ولی یک چارت به من نشان داد و گفت اینه :( من که چیزی نفهمیدم ولی با یک روش که روی چارت های آمریکا و لندن خوب جواب میده من نشستم و روی چارت ایران کشیدم و یک دفعه هر دوی ما از خنده افتادیم و نتیجی را دیدیدم که هر دو به شگفت آمدیم :-o
بعد از این همه حرف های الکی که به من می گفتند تازه من فهمیدم که نه بابا تهران هم تکنیکالی هست و می شود پیش بینی کرد .
بعدا روش را برای شما می نویسم تا دوستان در بازار تهران هم کار کنند .
سايه
Monday 21 Feb 2005, 22:18
سروش جان احتمالا تو شبكه تون آيزا سرور -اينترنت رو توزيع مي كنه .پس به ادمين شبكه تون
بگو آيزا كلاينت رو رو دستگاهت نصب كنه .
كرمپورسال
Monday 21 Feb 2005, 22:22
الحمدالله اون باند مخوف كاميار كامران مددي و دوستاشون از اينجا رفتند و جو خفقان اينجا يكم ازاد شد
از اونها ديكتاتورتر و سانسور چي تر نديده بودم
fxpars
Tuesday 22 Mar 2005, 21:04
من تو سایت دنبال جایی گشتم که این مطلب را بنویسم ولی جایی دیگری ندیدم که بچه های فارکس باشند .
دوستانی که علاقه مند هستند که پیوت روزانه و همچنین فورکست برای خرید و فروش در بازار را رایگان بگیرند به من ایمیل بزنند تابرای آنها بفرستم . البته هر هفته پرفورمنس کاری را هم اعلام می کنم . به غیر از فورکست خرید و فروش مطالب مفید و کتاب ها و مقاله های را هم می فرستم تا دوستانی که عضو سایت فارکس نیستند بتوانند هر چند وقت اطلاعاتی در این مورد کسب کنند .
مدیریت سایت : اگر این نوشته مبنی بر تبلیغ میسر می شود لطفا پاکش کنید . متشکرم
جسارت بنده را هم ببخشید
مارچلو
Saturday 02 Apr 2005, 01:46
من هم فاركس كار مي كنم.
farsforex.com
م-محسن
Tuesday 12 Apr 2005, 06:43
سلام
فكر كنم بي خيال فاركس شديد با اين مثبت بازار :)
takforex
Sunday 28 Sep 2008, 00:56
سلام
دوستان مطلع بي زحمت در مورد باز كردن حساب 500 دلاري ما رو راهنمايي كنن .
و بهترين آموزش در چه موسسه اي ميباشد ( كه هزينشم براي ميكروييها زياد نباشه :/> )
آيا بازار دات كام همونطور كه نوشته آموزش رايگان داره ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام
بروکری که من باهاش کار می کنم می تونی یک دلار حساب باز کنی.و بر حسب سنت کار می کنه و برای آموزش و تست استراتژی خیلی خوب هست.
یاهو آی دی من:[Only registered and activated users can see links]
ek-forex
Monday 09 Mar 2009, 11:23
با سلام خدمت همه شما دوستان فاركس كار و خوانندگان محترم . قبل از هر چيزي يه مطلبي رو عرض كنم ، كه اصلاً قصد تبليغات رو ندارم پس لطفاً از ديد بازاريابي و تبليغات به اين موضوع نگاه نكنيد .
مدتي پيش من با بروكر AVS CARTER آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
تصميم گرفتم از اين بروكر براي آگاهي شما هم مطلبي رو در اين قسمت بنويسم كه شايد مورد توجه شما قرار بگيره ، اگه تمايلي به آشنايي و كار با اين بروكر رو داشتيد به اين آدرس مراجعه كنيد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ghool
Tuesday 10 Mar 2009, 16:29
با سلام خدمت همه شما دوستان فاركس كار و خوانندگان محترم . قبل از هر چيزي يه مطلبي رو عرض كنم ، كه اصلاً قصد تبليغات رو ندارم پس لطفاً از ديد بازاريابي و تبليغات به اين موضوع نگاه نكنيد .
مدتي پيش من با بروكر AVS CARTER آشنا شدم و قصد تست و امتحانش رو در دمو گرفتم كه خيلي خوب جواب داد . در رئال تستش كردم كه همانند دمو عالي جواب داد و از همه لحاظ خوبه ، مخصوصاً سرعت بالاي زيادش غير قابل مقايسه هست .
تصميم گرفتم از اين بروكر براي آگاهي شما هم مطلبي رو در اين قسمت بنويسم كه شايد مورد توجه شما قرار بگيره ، اگه تمايلي به آشنايي و كار با اين بروكر رو داشتيد به اين آدرس مراجعه كنيد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این پول ها خوردن نداره جناب !
تمام تاپیک ها رو آوردی بالا که فقط یه بروکر خوب (!) رو معرفی کنی دیگه ؟؟؟
اشک آدم از این همه انسان دوستی شما در میاد !!
ای انسان دوست
ای به فکر هم وطن
ای جوانمرد
x(x(x(
تاپیک رو تا آخر بخوانید !!
seyedfarid.rezazadeh
Friday 20 Mar 2009, 02:38
آقا میشه لطفا اسم این بروکر رو که میشه باهاش با 200 دلار حساب باز کرد رو بگید؟
دوستان فقط دقت كنند بروكري كه انتخاب مي كنند معتبر باشد. ضمن اينكه بروكرهاي آمريكايي كه بهترين بروكرها هستند به سبب us patriot act نمي توانند با ايراني ها كار كنند.در جواب ميكرو هم بايد بگم معمولا شيوه كار اين است كه فتوكپي پاسپورت ( يا شناسنامه ترجمه شده) بايد در وزارت كشور يا وزارت دادگستري يا اداره پليس و يا محضر مهر بخورد و به همراه utility bill (قبض آب يا برق يا...) و فرم مخصوصي كه آنها در اختيارتان مي گذارند برايشان پست كنيد. بعد از چند روز رسيدن مدارك و تاييد آ را به اطلاع شما مي رسانند و از شما مي خواهند كه پول را واريز كنيد.
درباره حداقل پول بايد بگم كه من بروكري هم سراغ دارم كه با 200 دلار هم مي شود حساب باز كرد ولي متاسفانه آمريكايي است.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.