من که از شما عزیزان سوال کردم هیچکی جواب نداد ولی ......... این سهم در آستانه مثبت شدنه .........میگی نه؟؟؟؟ نگاه کن از روزهای آینده .......... الان منفیه
|
از نیرو ترانس چه اطلاعاتی دارید؟
من که از شما عزیزان سوال کردم هیچکی جواب نداد ولی ......... این سهم در آستانه مثبت شدنه .........میگی نه؟؟؟؟ نگاه کن از روزهای آینده .......... الان منفیه
تكنيكال جان نيستي
وقتي هم هستي زياد نمينويسي
رفيق يه سهمي معرفي، تحليلي، نموداري، حركتي كن
راستي راجع به نيروترانس هم كه پرسيدي شايد كسي اطلاعاتي نداشته!
راستي اين سهم جز گلچينهاست؟
چرا مثل سابق معرفي نشد؟؟؟
در جایی دیگر .........جاناتان گفته:
سيكوريتي عزيز
بنيرو عاليه ! ايول داري
فاندامنتال توپ!
وديگه يادداشت شماره 21 صورتهاي مالي حسابرسي شده 84
جدول مقايسه اي مالكيت ميگه حقوقيها سال 84 تا تونستن جمع كردن
و الان هم دارن جمع ميكنن!!
تو اين سهم يه خبر ي هست !
پرسپولیس عزیز فعلا وضع بازار تا اعلام قطعی پاسخ ایران به بسته پیشنهادی نامشخص است ...... انشالله فعالیتم را بعد از پاسخ ایران بیشتر میکنم...
این سهم فعلا جزو گلچین قرار ندادم چون برخی اندیکاتورها سیگنال خرید نداده اند ولی در چند روز آینده سیگنال قوی خرید میدهند ..... تجربه ثابت کرده که بازار قبل از اینکه اندیکاتورها
و روند یک سهم بطور قطع سیگنال خرید بدهد مردم به پیشواز سهم میروند و صف خرید تشکیل میدهند ....... چند روز آینده این سهم را بیشتر بررسی میکنیم
باز هم اسم سهم بردم مثبت شد.... به پیشواز نیروترانس رفتین؟؟؟ گفتم از روزهای آینده مثبت میشه از امروز مثبت کردید؟؟
...................................... احتمالا صف خرید هم بشه
حاج تکنیکال
خسته نباشی
خیلی ارادتمندیم.
نمکپرورده ایم.
خانه رادیم.
مخلص
ولی اوستا از شما یک شوال تکنیکی دارم.
از میان سهام معرفی شده از طرف خودت کدامیک را از همه بیشتر میپسندی و فکر میکنی بیشتر رشد میکند.
چون فن تکنیکال یعنی شناسایی نقطه خرید و فروش.
شما نقطه خرید را خوب میایید ولی در نقطه فروش حظور شما کمرنگ ساید هم بیرنگ![]()
است!!!
تکنیکال میبایست بر اساس الگوها و فیبوناچی و الیوت بتواند نقطه خروج و سقف سهم یعنی تا چه قیمتی سهام مذکور توان رشد را دارند را شناسایی و و اعلام کند.
ارادتمند
سیدارتا
اسپایدرمن عزیز ممنونم از حسن اعتمادت .......... یک نفر پانویس زیبایی داشت قبلا میگفت
معرفی سهم از من فروش با شما ......... همانگونه که در زمان خرید مردم به پیشواز سهم میروند به همان صورت وقتی زمان فروش را به مردم اعلام کنیم باز هم مردم به پیشواز رفته و قبل از رسیدن به نقطه مقاومت سهم را فروخته و سهم را منفی میکنند بنابراین بنده از اعلام زمان فروش سهم معذورم .......بستگی به ریسک شما دارد اگر ریسک کمی دارید با سود کم از سهم خارج شوید و بالعکس
شرمنده از اشتباهات تایپی
ولی بدون همه اینها باز هم:
پ
تکنیکال دوستت داریم.
تکنیکال دوستت داریم.
تکنیکال دوستت داریم.
![]()
البته یک اشاره کوچک ایرادی ندارد.
متشكرمنوشته شده توسط Technical
الان 180 ميشه خريد
تكنيكال جان بريم تو كارش ؟
بخرید که عالیه