پرسپولیس جان اطلاعاتی که بنده دارم آماریه و همانگونه که چند روز پیش در هنگامی که صف فروش گفتم این سهم باید برگردد و چنین هم شد .... ضمنا آقای م . ب هم نظر مساعدی روی این سهم دارند
|
تكنيكال جان نگاهي به نمودار سه سال گذشته بنيرو انداختم ديدم تو اين مدت به پايينترين قيمت خود رسيده
حالا شما اگر اطلاعاتي از اين سهم داريد ميشه در اختيار ما قرار بدهيد
ممنون
پرسپولیس جان اطلاعاتی که بنده دارم آماریه و همانگونه که چند روز پیش در هنگامی که صف فروش گفتم این سهم باید برگردد و چنین هم شد .... ضمنا آقای م . ب هم نظر مساعدی روی این سهم دارند
سلام جناب تکنیکال، کم پیدا شدین؟ راجع به نیرو ترانس پرسیده بودین
* این شرکت از زیر مجموعه های ساتکاب است و در تولید انواع ترانس اندازه گیری جریان و ولتاژ و انواع خازن فعالیت دارد.
* 30% مواد اولیه اش را از خارج و عمدتا از هند، سوئد ، سوئیس و ژاپن تامین میکند که ازین نظر باید مقداری ریسک سیاسی هم براش در نظر گرفت.
* 88% فروشش در داخله و 12% در خارج که البته بر خلاف سایر صنایع ، قیمت فروش داخلی بیشتر از قیمت محصولات صادراتیشه. که البته گفته میشه صادراتش به عراق و افغانستان زیاد شده
* طرح بوشینگ خازنی داره که میزان پیشرفت فیزیکی طرح اعلام نشده و فقط گفته شده که در سال 85 به بهره برداری میرسه، به هر حال فروش محصولات ناشی از این طرح در سال 85 آنقدرها هم زیاد نیست. متاسفانه محاسبه نکردم اما این طرح میتونه هزینه های مالیاتی سال 86 ، که از خروج معافیت مالیاتی 8ساله شرکت ناشی میشه رو جبران کنه
* حاشیه سود شرکت 32% هست و P/e واقعی شرکت 5.5 است. ارزش ذاتی سهم 272 تومان است و با توجه به قیمتهای کنونی می ارزد.
* اما اگر صف خرید بشه میتونه به علت نزدیک شدن به اعلام اطلاعیه پیش بینی درآمد میاندوره ای 6 ماهه باشه. چون کلا این شرکت در اعلامeps محتاط عمل میکنه همواره احتمال تعدیل مثبت بوده، در این دوره هم از 43 تومان به 50 تومان احتمال تعدیل داره . و شایدم بیشتر خصوصا وقتی که یکی از سهامداران عمده با 8 % مالکیت سر.صبا تامین باشه
* (جسارتا ) از نظر تکنیکال روند رو به منفی داره ولی به اعتقاد من از جمله سهمهایی هست که پتانسیل برگشت قیمت تا آخر سال 85 رو داره . میتونه از سهمهای خوب تکنیکالی باشه. منم مثل بقیه منتظر تحلیل شما میمونم
* حرف آخر اینکه اگه شما سوالی میکنی و سایرین جوابی نمیدن دلیل بر کم محلی اونا نیست. دلیلش اینه که اولا شما خودتون استاد هستین و در ثانی سوال بنیادی از یک سهم جواب دادنش کمی طول میکشه. تحلیل بنیادی یک شرکت حداقل 3 روز وقت میبره (البته برای من) ولی تحلیل تکنیکی همون شرکت شاید حداکثر نیم ساعت طول بکشه. ...
شاد و موفق باشی... منتظر دیدن شما در جلسات جو بازار فردا هم هستم![]()
اینم یادم رفت بگم که من متوجه سوالتون نشده بودم و الا زودتر ازینا جواب میدادم.![]()
اکسیژن عزیز دست مریزاد ......بسیار عالی اطلاعات دادید و شخصا از شما بزرگوار متشکرم
در مورد اینکه نیروترانس در روندی نزولی قرار دارد کاملا با شما موافقم ولی همچنانکه خودتان حتما میدانید در روند منفی نیز اصلاح قیمت وجود دارد و از این فرصتهای کوتاه میتوان
بسیار راحت چند روزه یک گین درست و حسابی گرفت و سپس از سهم خارج شد . شناسایی نقطه حمایت قوی سهم ما را کمک میکند که همه در سود بردن شریک باشیم.
موافقید؟
عجب درصدی خورد نیرو ترانس
بله موافقم. اما با این اصل که میگه "همیشه در جهت روند معامله کنید" بیشتر موافقم. ضمنا کارگزار تیز و فرزی ندارم که بتونه از این نوسانگیریها خیری به من برسونه! اگه شما یا سایر دوستان از کارگزارتون راضی هستید اونو به منم معرفی کنید، ممنون میشم.
تکنیکال جان هنوز حجم معامله خیلی پایینه
تحليل از بنيرو نديديم!
اکسیژن و پرسپولیس عزیز درجا زدن نیروترانس بخاطر قرار گرفتن در روند طولانی منفی است و باید با یک حجم معاملات زیاد این سهم که در حال حاضر در کف قیمتی قرار دارد رشد کند ..... بخاطر همین من فعلا این سهم را در گلچین معرفی نکردم
جالبه
2ساعت اول بازار خريدارها و فروشندگان بنيرو نتوانستند با هم كنار بيايند تا بالاخره 1.96 درصد خورد
البته هنوز حجم معلاملاتش كمه!
مثل اينكه حركت بنيرو شروع شده
كمكم داره صف ميشه بدون فروشنده زير 400 تومان
بالاخره هر جا صبا تامين باشه....
نوشته شده توسط پرسپوليس
اين مطلب را يك ساعت پيش نوشتم كه صفي وجو نداشت
الان حدود 60000 تا صف خريد شد.
صف بنيرو داره سنگينتر ميشه
125000تا
صبا دوست داريم
پرسپولیس عزیز فکر کنم اشکال کار اینجاست که بنده خیلی زود سیگنال خرید یک سهم را خدمت شما عزیزان معرفی میکنم و انگار بعد از چند روز صف تشکیل میشه گرچه این انتخاب را جزو گلچین ها معرفی نکردم
این سهم حدود ده روز بعد از معرفی صف خرید شد .......... محض اطلاع