نظر لطفته پرسپولیس عزیز .......... گاهی انتقادات و بهانه های واهی من رو از ادامه کار دلسرد میکنه از اظهار محبت شما دوست عزیز متشکرم
|
تكنيكال جان كارت خيلي درسته
چه سهامگلچينت چه سهام اشارهاي!
امروز حدود 700000 تا معامله شد بازم خريدار داره
نظر لطفته پرسپولیس عزیز .......... گاهی انتقادات و بهانه های واهی من رو از ادامه کار دلسرد میکنه از اظهار محبت شما دوست عزیز متشکرم
قابل تحسینه .نوشته شده توسط Technical
![]()
فکر کنم این سهم از روند نزولی خارج شده . من امروز مقدار کمی خریدم.. اگر نمودارش رو تحلیل کنید ممنون میشم .
Technical عزیز و almighty عزیز من فکر می کنم این سهم داره تشکیل یک اسپایک (الگوی نعلبکی) رو میده و الان دقیقا در وسط این نعلبکی هستیم! درسته؟؟
که اگه این فرضیه درست باشه حدود یکسال بعد، قیمت سهم به حدود 400 تومان میرسه!! که بازدهی مناسبیه....
با توجه به بهره برداری از طرح بوشینگ خازنی و مالکیت 7.5 درصدی صبا تامین و شنیده هایی که از افزایش فروش به کشورهای همسایه شنیده میشه و ارزش ذاتی بالاتر نسبت به قیمت ، این میزان رشد از نظر بنیادی هم محتمله....
![]()
اکسیژن عزیز نمودارش را بی زحمت در این تایپیک قرار بده ....راستی راجع به پیشنهادم فکر کردی ......دیروز هم که تشریف نداشتی جلسه
نه متاسفانه نتونستم بیام.نوشته شده توسط Technical
راجع به پیشنهادی که دادین، باید بگم که در همین سایت حاضر به فعالیت هستم و اتفاقا یه سهم خوب برای پیشنهاد دارم که فقط مونده یه بررسی مختصر از شرایط بنیادی شرکت، اگه بتونم همین امشب می ذارم رو سایت ......
اما راجع به فعالیت در جلسه جو بازار چهارشنبه ها موافق با نظر شما نیستم چون اولا ابزار تکنیکی در اختیارمون نیست که سند برای حرفامون داشته باشیم. در ثانی اون جلسه ظرفیت هضم پیش بینی های تکنیکی رو نداره..... این هفته که نبودم اما هفته گذشته خاطرتون هست به خاطر فسرب چه برخوردی با خود شما شد؟؟ حاضرین در اون جلسه اکثرا یا سهامداران تجربی هستن و یا قدرت تحلیلشون در مقوله بنیادی شرکتهاست . ضمن اینکه تا جایی که من می دونم پیشنهاد خرید یا فروش دادن در راستای اهداف شرکت برگزار کننده جلسات نیست.....
در این زمینه ترجیح می دهم حضورا باهم صحبت کنیم که تبادل نظر دوطرفه باشه![]()
حالا بریم سر نیروترانس. این نمودار نیرو ترانسه:
الگوی نعلبکی که خیلی به ندرت ایجاد میشه برای نیرو ترانس به نظر میرسه تشکیل شده، از خواص این الگوی برگشتی زمان بر بودن تکمیل آن و برگشت به نقطه آغاز است.
حالا چرا میگم که وسط الگو هستیم؟ چون هم باندهای بولینگر خیلی به هم نزدیک شدن و هم یه حجم بالای معامله داشتیم (که مشخصش کردم) و تاییدیه استارت برگشتن به نقطه آغاز حرکت و تکمیل الگوست....
مدت زمان رسیدن به 400 تومان هم به دلیل تقارن الگو حدود یکساله. که برای کسایی که بلندمدت فعالیت میکنن و به نوسانات روزمره توجه ندارن واقعا عالیه.ضمن اینکه در ابعاد کوچکتر بررسی نمودار، پتانسیل نوسان گیری هم داره.......
نظر شما چیه؟؟؟
آخرين ويرايش به وسيله Oxygen 003 : Thursday 31 Aug 2006 در 14:45
اکسیژن عزیز خیلی مخلصتم رفیق ........ همه دوستان این سایت و آن جلسه را دوست دارم .... اگر هم مخالفتی هم شده بخاطر این بود که ایشان سابقه و کارنامه کارهای بنده را ندیده بود و طبعا باورش سخت است برای یک نفر ثابت کنی که میانگین سبد ماهانه سه سبد پیشنهادی بیش از 30 درصد بازدهی است . سریع جبهه میگیرند که سهم صفی معرفی کرده ای ...... وقتی که ثابت هم بشه با تصویر خرید و فروش در ابتدای هر تایپیک که سهم صفی نیست بلکه بلافاصله به مدت یک ساعت انبوه تقاضا برای خرید سهم ایجاد میشه ..... به اینصورت طرف متقاعد میشه .... این جلسه جای شما خیلی خالی بود ...
اگر لازم به برگزاری جلسات صرفا تکنیکال است من پایه هستم ولی متاسفانه امکانات یافتن مکان برای تشکیل این جلسات کمی دشوار است و لی سعی میکنم آن را هم درست کنم ..........
بنظر من بنیرو رفت برای رشد . چون خط روند منفی رو شکسته و با قدرت داره یک روند مثبت را در پیش میگیره . ضمن اینکه من در نمودار اون یک الگوی کف دوقلو میبینم .
آرون هم سیگنال خرید داده .
نظر دوستان چیه ؟
![]()
المیغی و اکسیژن عزیز من هم با رشد بیشتر نیروترانس همانند شما موافقم اگر امکان داره یک بررسی هم روی گلچین جدید خوراک دام پارس هم داشته باشید بسیار ممنونم
در تایپیکش نظر دهید
لطف داری Technical عزیز ، بله همینطوره که می فرمایید ، گلچین سهام رو هم در اسرع وقت حتما در خدمتتون هستم.....
almighty عزیز منم این دابل باتم رو می بینم. ضمن اینکه خط گردن با حجم بالایی شکسته شده. سیگنالهای خوبی هم از سایر اندیکاتورها برای خرید، 5 روزه که صادر شده. با اینحال شاخص های تعیین قدرت بازار ، ضعیف بودن حرکت رو نشون میدن... (MACD تخت هست و سیگنال خریدش زیر خط صفره و همچنین شاخص ADX در یک روند نزولی داره مقدار 25 رو نشون میده!)
آینده خوبی داره و آغاز حرکت صعودی (هرچند ضعیف) را شاهد هستیم.....
![]()
خوشحالم كه نظر دوستان رو اين سهم مثبته
صف خريد بنيرو واقعا ديدنيه!
نظر دوستان چيه؟
نيروترانس سهامداران خوبي دارد، توي اين قيمتها فروشنده حقيقي نداره و سهامدار عمده هم كارش را خوب بلده
به نظر من اين سهم تو اين قيمتها 190 با اين حجم معامله و صف خريد 1150000 ديروز و همچنين عرضه نكردن سهامداران روي درصد مثبت روز، توان بالا رفتن را دارد
در ضمن Rsi اين سهم 40 ميباشد كه نشاندهنده كف قيمتي اين سهم است
نيروترانس را دريابيد
به نظر من اين سهم حالاحالاها جا داره بره بالا
تكنيكال جان عجب سهمي معرفي كردي كاش بنيرو را جز گلچينها معرفي ميكردي كه درست و حسابي سوار ميشديم تا الان حدود 18% سود داده در كمتر از 12 روز
نيروترانس همچنان به صعود خود ادامه ميدهد
201.8 تومان