تصویر خرید و فروشش را هم اینجا میگذارم تا بعدا نگویید صف خرید داشته است :
![]()
|
در این شرایط که اکثر سهام صفی است این سهم فقط دو نفر متقاضی دارد که تصویر تقاضای آنرا ذخیره کرده ام . چون قول داده بودم یک سهم خوب خدمتتان معرفی بکنم امروز به وعده وفا کردم تا صف سنگین تشکیل نشده تصمیم بگیرید . ریسک پاسخ اروپا هم با خودتان
تصویر خرید و فروشش را هم اینجا میگذارم تا بعدا نگویید صف خرید داشته است :
![]()
برای چه مدت ؟
!!!
برای حداقل یک هفته این سهم مناسب است .....قبلا در شرایطی که حتی شاخص کل نیز منفی شده این سهم مثبت گردیده است و با توجه به حساسیت مشخص شدن پاسخ اروپا
به ایران این سهم در حال حاضر ریسک بسیار کمی دارد .
جناب تکنیکال نظرت نسبت به ایران خودرو چیه ؟ اگه راهنماییم کنی ممنون میشم
فعلا قیمتش 1 تومن 1 تومن میره بالا با توجه به معامله ای که در پیش داره خرید این سهم چطوره ؟ برای کوتاه مدت
!!!
با سلام
من چرخحشگر را پيشنهاد ميدهم
خوراک دام پارس سهمی که سفته بازی روش انجام میشه..اگه تو روند بازیشون قرار بگیری برا یه هفته چیزی عایدتون میشه..در غیر اینصورت فاتحه تان خوندست![]()
خوراک دام از نظر فاندامنتال چیزی ندارد.
رضا اتفاقا همه قصه اش تو فاندامنتالشه رييس ....
تكي جون يه سواله آماتوري داشتم به نظرت اگه كسي بخوائ خيلي كم از اين سهم بخره از لحاظه تكنيكال وقته مناسب كي باشه ..... يعني وضعه تكنيكالشو يه توضيح بده زبونه لري برا من ... الان وضعش صعوديه يا خنثي ؟
نادر سپاه عزیز خوشحالم که سهم پیشنهادی بنده مورد تایید شما که یک فرد حرفه ای در بازار بورس ایران هستید قرار گرفته است........ الان وضعش صعودیه و این سهم اگر امروز چند نفری بعد از معرفی تونستند بخرند و حجم مبناش را پر کنند از روز شنبه شاهد صف خریدش هم خواهید شد . پدیده اسنو بال که میدونی چیه؟؟؟ داداش همینه
فکر میکنم فقط تا نیم ساعت آینده اگر موفق به خرید این سهم شدید موفق شدید وگرنه باید تو صف خرید روز شنبه قرار بگیرید .......... امروز دیر صف خرید بعد از معرفی تشکیل شد .. جریان چیه ؟؟؟ شک به انتخاب دارین؟
هر چي فروشنده رو 618 بود ما برداشتيم
بازم عرضه كنند بر ميداريم
سلام تكنيكال عزيز.من درخواست خريد دادم.![]()
زندگيتان روشن باشد.
پرسپولیس جان این قدر به پیشنهاد من اطمینان داری؟؟؟ دو برابر حجم مبنا امروز معامله شد .......... تعداد خریداران فکر کنم سه برابر دیروز شده است ........... چه خبر شدتو این سهم؟