تاريخ عضويت: 2008-Feb-29
تعداد تشکرها (از کاربران دیگر): 16
از ايشان 134 بار در 48 پست تشكر شده
پيش گزيده You have received an infraction at تالار بورس
Dear ابن سيناي سهام,
You have received an infraction at تالار بورس.
Reason: عدم جستجو قبل از ارسال مبحث جديد (ايجاد مباحث مشابه و يا ايجاد مباحث پياپي كه موجب شلوغي و يا جوسازي شود)
-------
سلام
از جوسازی و نوشتن در خصوص موضوعاتی که هیچ سندی برای اثبات آن ندارید خودداری کنید .
متشکرم
-------
This infraction is worth 12 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
Original Post: [لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nazer22 مشاهده گفتگو
بحث تاپیک تحلیل تکنوتار است . از منحرف کردن بحث پرهیز کنید .
عنوان تاپیک تکنوتاراست!!هرمبحثی که مربوط به تکنوتارهست
رامیتوان عنوان نمود.جناب مستعدبه دلیل جلوگیری ازاشتباه
کاربران هم درپیام خصوصی وهم
درتاپیکهای اصلی این3آیدی راکه متعلق به یک نفراست راافشا
خواهم کرد.
All the best,
این هماخطار2ازناظر22!!
بنده نوشتم مباحثی که مربوط به تکنوتاراست
رامجازم درتاپیکش بنویسم(این مطلب رادرتاپیک
تکنوتارنوشتم)آنوقت بدلیل عدم جستجوو.جوسازی...اخطار
گرفتم.!!!
ناظر22پاسخگوباشید!
سلام
شما به دلیل جوسازی و نوشتن مطالبی که هیچ سندیتی ندارد اخطار گرفتید . در ضمن من با شما مراعات کردم و اخطار 12 امتیازی ( منفی ) دادم وگرنه شما با اخطار 15 امتیازی ( منفی ) برای مدتی مسدود می شدید !
چی شد پس چرا این تاپیک رو ایجاد کردید ؟ حکم کاربر((((((( ؟)))))))) و همچنین کابر(((((( مهربان)))))))))) تند و بسیار شدید است . باید در این موارد این چنینی مشورت شود با کاربران دیگر . نظر سنجی و.......
چی شد پس چرا این تاپیک رو ایجاد کردید ؟ حکم کاربر((((((( ؟)))))))) و همچنین کابر(((((( مهربان)))))))))) تند و بسیار شدید است . باید در این موارد این چنینی مشورت شود با کاربران دیگر . نظر سنجی و.......
.....رضا جان فدات شم ممنون از لطفت....
.....در ضمن از کاربر 23 هم کمال تشکر رو دارم....
.....اما دوست من و سرور گرامی اقای ناظر 22 نهالی رو کاشتی که میوه اش داره همه سایتو مسموم میکنه.....امشب خسته ام اگر مجالی بود و عمری بود در یه فضای دوستانه من نکاتی رو خدمت تو سرور گرامی خاطر نشان کنم تا بدونی که مشکلاتی که الان بوجود اومده ریشه اش کجا بود.....
من نابودي همه چيزم....من زايش همه چيزم....سخن وحافظه.پايداري و شفقت_و خاموشي همه چيزهاي پنهان....
با سلام خدمت ناظرين محترم
چرا پستها دير وارد سيستم مي شوند
چند وقته دارم چك ميكنم حداقل پستهاي من بعد از 24 ساعت و گاهي بيشتر وارد سيستم ميشن.
با اين اوصاف سرعت انتقال اطلاعات پائين مياد
اگر بحث كنترل پستها مطرحه پس چرا اينقدر كند و با تاخير؟؟؟!!!
لطفا توضيح بدين
با تشكر از زحمات جميع دوستان
15 نفر با ادغام موافق و 5 نفر مخالف بودند ( تاپيكهاي تكنوتار) يعني اكثريت موافق بودند ولي متاسفانه با ملاحظه كاري نظر اقليت را اعمال فرموديد.
اين يعني احترام به نظر اكثريت!!!!!! اگر بنا به ملاحظه كاري بود ديگر چرا نظرسنجي گذاشتيد؟؟
با سلام .
کاربر گرامی جناب مستعد
طبق قوانین اصلا نیازی به نظر سنجی نبود و بنده میتوانستم 2 تاپیک را ادغام کنم و هدف از نظر سنجی احترام به دیدگاه های کاربران و شنیدن نظر موافقان و مخالفان بود و همون طور که دیروز گفتم دوستانی که مخالف بودند ( که اتفاقا از تاپیک خودتان بودند و اگر تحقیق کنید خواهید متوجه شد ) دلایلی داشتند که بنده صلاح دانستم که در حال حاضر این ادغام صورت نگیرد .
و باز هم از شرکت دوستان در نظر سنجی کمال تشکر را دارم .