سلام تاپيك غولهاي ساختماني بيدار شدند را چرا حذف كرديد؟
|
سلام دوستان خسته نباشید
آقا ما خواستیم یه بار یه کتاب بخریم نشد
چند بار هم اطلاع دادم عملا هیچ کس گوش نکرد
مو فق باشید
سلام تاپيك غولهاي ساختماني بيدار شدند را چرا حذف كرديد؟
با سلام بر کلیه کاربران یک توضیح کوچک بنده عرض نمایم .
در مورد کاربر ؟
وقتی این کاربر مسدود میشود بعضی از دوستان مخالفت کرده و خواستار بازگشایی ایدی ایشان میشوند و وقتی آیدی ؟ باز میشود بعضی دیگر از کاربران پست میزنند و شاکی میشوند .
حالا به نظر شما ناظر باید چه کار کند ؟
به نظر شما این دخالت در کار ناظر نیست ؟
به نظر شما ناظر باید برای تک تک کارهایش در سایت توضیح دهد ؟
من از کاربران عزیز این سایت خواهش میکنم به کار خود در سایت مشغول باشند و وظیفه نظارت را به ناظرین که به قوانین بیشتر آگاهی دارند بسپارند .
کاربر علامت سوال مدتی برای نقض قوانین مسدود بود و بعد از این ماجرا قانونی را نقض نکرده .و اگر اینچنین بود برخورد میشد .
با تشکر
بازهم متشكرم.
چند روز است رقم مشاهده ها تغییر نمیکنه علت چیست؟
================================================== ====
اشتباه کردم به پا رفتم از آن سرما ربود از منگناه از جانب من بود جرمی نیست سرما را
ولی معذور میدارم که در راه تمنایت
چنان بودم که از مستی ز سر نشناختم پا را
سلام.من خیلی وقت میشه که نیومدم اینجاولی آقای ناظر درست میگن.اگر قرار باشه به حرف همه گوش بدن که باید اینجا رو تخته کرد.اجازه بدید خودشون تصمیم بگیرن.واسه همه بهتره.با تشکر
عجب صبری خدا دارد!!!
در مورد نوسازي و ساختمان تهران تاپيك هاي بسيار زيادي وجود داشت كه همگي ادغام شدند.
تاپيك هاي متعدد موجود در مورد نماد وتوس ( توس گستر) در هم ادغام شدند.
با سلام به ناظرين محترم از بررسي متون نوشته شده توسط آقا يا خانم ؟ اينطور برداشت مي شود كه ايشان در بورس سهامدار نمي باشد و هر چند وقت كه بازار منفي ميشود صرفا" جهت تفريح و سرگرمي و سر به سر بقيه گذاشتن با تعدادي اخبار سوخته وارد ميشود و بعد دوباره ناپديد ميشود . تا چند روز قبل كه بازار مثبت بود كسي خبري از ايشان نمي ديد و حالا كه بازار براي اصلاح قيمت منفي شده هزاران خبر منفي و تاريخ گذشته را پست ميكند . لطفا" بيشتر دقت بفرمائيد و اگر باز بودن يا بسته بودن ايشان مهم است من پيشنهاد ميكنم نظر خواهي كنيد .چون ايشان اصلا" به نظر من سهامدار نيست و اين سايت را براي بازي انتخاب كرده . با تشكر .