قیمت دوباره داره بر میگرده 580 تومن .
|
....الان دیدم این پست رو....
بله
اقا رضا بالا سر توضیح داده.....
شرکتی که نتونه سود سال اینده اش رو حداقل به اندازه امسال اش اعلام کنه
پس چرا میاد تو بورس
اینا بر اساس 130 تومن سود 86 با این قیمت 580 دارن در سال 87 این سهم رو عرضه میکنند....گرفتی چی شد!
وقتی بخواهد سود 87 رو اعمال کنه باید یه تعدیل منفی احتمالا همزمان در مجمع اعمال کنه که.....
قیمت دوباره داره بر میگرده 580 تومن .
آقا رضا
مي خواي براي اينكه دلت خنك بشه دستور بدم تمومه پالايشگاههاي كشور و آتيش بزنن . مگه غير از اينكه كه وجود پالايشگاهها جز بدبختي و بيچارگي چيزي براي ملت ما نداشته . نه اقا رضا
سلام خدمت دوستان عزیز
نکته ای که می خواستم اشاره کنم اینه که بیشتر مواردی که دوستان براش شرکت رو زیر سوال می برن از نظر بنده حسن هستش نه عیب
1- نرخ نفت خام تو بودجه شرکت 100دلار محاسبه شده که با 6% تخفیف میشه 94 دلار حالا اگه مثلا نفت بشه 150 دلار در اینصورت اون 6% تخفیف برا شرکت میشه بشکه ای 9 دلار تخفیف که با توجه به فروش شرکت به نرخ فوب پس بالا رفتن قیمت نفت سود شرکت رو به شدت بالا می بره که اگه همین 3دلار در 365 روز سال در 375000 بشکه مصرف شرکت در روز در 930 تومان هر دلار ضرب بشه اون وقت خودش به تنهایی نزدیک 90تومان سود هر سهم رو بالا میبره
2-نرخ تسعیر ارز 900تومان دیده شده که با توجه به دلاری بودن در امد شرکت میشه یه تعدیل 4% هم از اینجا براش کنار کذاشت
3-موضوع تولید بیشتر بنزین به جای مازوت که در زمان بهره برداری میتونه جایگزین اثر کاهش تخفیف قیمت نفت خام در اون زمان بشه
4-ارزش جایگزین پالایشگاه که 4میلیارد دلار
5-خصوصی سازی این صنعت که ادامش به موفقیت عرضه شپنا بستگی داره
پس هر سهمی رو با دلیل بخرید و با دلیل بفروشید و بدور از غوغا سالاری
چون عادت کردیم به قیمت بالا بخریم(تو صف)و پایین بفروشیم(تو صف)
موفق باشید و فکور
همکاران گرامی هدف فقط اطلاع رسانی است و لا غیر.
پالایشگاه اصفهان یا همان Golden Refinery محصول شرکت صاحب لیسانس شورون آمریکاو پیمانکاری شرکت فلور امریکا و شرکت تیشن آلمان در سال 57 تقریبا قابل بهره برداری شد. در سال 72 مجتمع روغن سازی که کپی مجتمع روغن سازی پالایشگاه تهران می باشد و در سال 76 واحد تولید حلالهای ویژه به آن اضافه گردید. در سال 78 واحد قیر به بخش خصوصی واگذار گردید که حقا صاحبان آنرا ثروتمند کرد در سال79 مجتمع روغن سازی نیز به بخش خصوصی واگذاز شد که آنهم باعث ثروتمند شدن صاحبانش البته با کاهش کیفیت روغن تولیدی به خاطر عدم امتزاج مواد نگهدارنده وسکازیته روغن که هم گران بود و کی به کی. در حال حاضر قرار است دو واحد افزایش بنزین که مراحل طراحی بنیادی خود را نهایی نموده است و امکان عدم خرید ادوات وجود دارد احداث شود. یک واحد تولید بنزین از مازوت (ته مانده برج تقطیر در خلا) که احتیاج به سرمایه گذاری بالا دارد نیز در حال طراحی تفضیلی می باشد که از این واحد در کل دنیا فقط و فقط سه تا وجود دارد وقراره چهارمی در اراک وپنجمی در اصفهان احداث شود که هزینه نگهداری وزمان تعویض کاتالیست بالای دارد.از تمامی کارکنان رسمی و غیر رسمی تقاضا شد به صورت قسطی از 5000000 تا 1500000 ریال سهم به صورت نصف کشف قیمت به علاوه 100 ریال ثبت نام کنند که در اداره ما با مجموع 657 نفر واجد شرایط فقط و فقط 28 نفر ثبت نام کردند.
استراتژیک ترین صنعت ما صنعت دارو است . و اینکه دارو هم چون قیمتهای جهانیش خیلی بیشتر از قیمت داخل است صنعت محکم و محکوم به رشدی است وگرنه صنعت دارو هم بدرد بورس نمیخورد . پالایشگاه یک نیازه . مگر فاضلاب نیاز نیست ؟ شما به من بگید فاضلاب بیشتر نیازه یا پالایشگاه ؟ مسلما فاضلاب . ولی چون نیازه ارزنده است ؟ چون نییازه حتما باید بورسی بشه ؟
جواب سهامداران پتروشیمی اصفهان رو کی باید بدهد ؟ چرا به خودشون اجازه میدهند یک شرکتی که حاشیه سود 30% باشه رو ضرر ده کنند . اون شما میرید سهام پالایشگاه اصفهان رو میخرید ؟ با حاشیه سود 3.3 % ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ضرر ده شده پالایشگاه اصفهان کار 1 ساعت است . ما باید خودمون رو جای سهامداران پتروشیمی اصفهان و اراک قرار بدیم . چرا باید به خاطر 3% و یا 10% سود بورس رو بی اعتبار کنیم . و ضرر بزنیم به سهامداران ؟؟؟؟؟؟؟چرا به فکر خودمون هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا باید نفتا ازاد بشه و پتروشیمی اصفهان ضرر ده اون وقت پالایشگاه اصفهان با 6% تخفیف نفت رو بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مطمئن باشید ضرر ده شدن پالایشگاه اصفهان خیلی راحتر از پتروشیمی اصفهان است . پتروشیمی اصفهان با حاشه سود 30% رو ضرر ده کردند . پالایشگاه اصفهان با حاشیه سود 3.3 یعنی تعطیلی کامل .
پس چرا همه میخرند
[لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]يكي از كارگزاران بازار سرمايه با اشاره به اينكه دراين بين برخي افراد با استفاده از سايتهاي اينترنتي و يا روش هاي ديگر نسبت به ترويج شايعات در بازار اقدام كردند گفت: پس از خريد سهام يك شركت مشخص به بزرگ نمايي روند سودآوري شركت جهت تحريك تقاضا در نماد آن مي پردازند و پس از فروش، شايعات به شدت منفي را عليه همان شركت ترويج مي دهند.
اولا :بالاي 90 درصد صنعت دارو وابسته به خارجه .( و با بيشترين سوبسيد به دست من و شما مي رسه) اگه دولت سوبسيد به اين صنعت نده شما بايد يك برگ قرص سرمايه خوردگي رو 10 هزار تومن بخري ( او وقت ترجيح مي دي بجاي قرص شلغم بخوري ؟ ) بعدش هم ، هر چي كه قيمت خارجيش بيشتر از داخليش باشه كه بهش ستراتژيك نمي گن.
دوما:اگه دولت بياد نفت 130 دلاري را به پالايشگاه بده بعد هم اجازه بده پالايشگاه نرخ هاي فروشش رو بهمون ميزان بالا ببره ( يعني به نرخ روز با حاشيه سود 5 تا 10 درصد) اون وقت شما اجازه خريد به ما مي دي ؟ يا نه مشكل شما با پالايشگاهها سر چيز ديگه اي ؟
من با پالایشگاه اصفهان مشکل ندارم . فقط میگم کی گفته که تو این شرایط شرکتی با حاشیه سود 3.3 درصد باید بیاد تو بورس ؟ نتیجه اش رو هم امروز دیدید . و باز هم میگم این شرکت برای بورس حکم اشغال رو داره . برای بورس میگم نه برای صنعت کشور . بورس جای رقابت شرکتهای سود ده است . و اصلا اگر میخواستند کلید کنند که این شرکت بیاد تو بورس میاوردنش تو بورس ولی با پی به ای زیر 2 و با قیمت 200 تومن . نه 580 تومن . شما هم کمک کردین که این سهم با همچین قیمتی وارد بورس شود .
چطور پی به ایی شرکتهایی که اربابات توش سهم دارند بالای 15 است ولی پی به ایی شرکتهای ایرانی 2 باید باشه؟!!!!
ترسم كه صرفه اي نبرد روز باز خواست
نان حلال شيخ ز آب حرام ما
بگو ببینم جاکش کدوم حرومزاده هستی ؟ ای دی چرچیل خوب یادمه که دستتو رو کرد . اشغال عوضی . متاسفم برای سایتی که ادم دیوسی مثل تو رو ای دیشو تا ابد نمیبنده . کثافت اشغال . کلمه جاکش باور کن باز هم برات کمه . بعضی ها مثل تو توله سگ دوست دارند فحش بشنوند . اگر جیگر داری یه جا با من قرار بذار تا از طریق قانونی بهت بگم با کی طرفی . منتظرت تو پی ام هستم .
ببینید ناظر 22 بحث رو خود سعید 110 شروع کرد . شما به من بگید به چه مجوزی این ادم حق داره تهمت به کسی بزنه . من دهن اون کسی رو که مجوز داده سعید 110 تهمت بزنه پر خون میکنم . ناظر من حاضرم ای دی من و سعید 110 رو تا ابد مسدود کنید . تا حداقل یه عده راحت بشوند و تهمت از بابت نوشته های سعید 110 نشنوند . من چه ادم احمقی بودم که میگفتم به ناظران که ای دی مسدود شده سعید 110 رو باز کنید . از همه دوستان و ناظران بابت این الفاظی که به کار بردم معذرت میخواهم .
آخرين ويرايش به وسيله رضا حیدری : Monday 30 Jun 2008 در 16:29
به نام خدا
با عرض سلام
جناب بهار در پالايشگاه شيراز هم مي توانستيم خريد كنيم بين 500000 تا 1500000 اما به قيمت تابلو (فقط قستي) و بدون هيچگونه تخفيفي .
آيا اين گفته شما مختص كاركنان پالايشگاه اصفهان است يا تمام پالايشگا ها
در ضمن قابل توجه دوستان اينكه متاسفانه يا خوشبختانه اولين خريد با 580 پالايشگاه شيراز انجام داد و خيلي هم ناراحت نباشيد چونكه تا چند وقت ديگه خبر هاي خو بي را مي شنويم
با تشكر
با سلام
دوستان بهتر است رعايت ادب رابكنيم، هر كس حرف وسخني دارد با دليل بيان كند مسلما حرفهاي ركيك وزشت نشاندهنده شخصيت پايين گوينده است. در ضمن در بورس همه چيز را گذر زمان نشان ميدهد اگر سهام پالايشگاه نيز بد بوده ويا گران فروخته شده در چند روز آينده مشخص خواهد شد.