+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 1 از 28 1 2 3 11 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 15 از 408

نام گفتگو: ارتباط با سايت (انتقادها، پيشنهادها و . . .)

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12
    تشکرها: 493 بار در 179 پست

Arrow نکات ریزی که هر کاربر باید بداند !!!!!

به نام خدا

با سلام

کاربران محترم سایت بزرگ تالار بورس یک سری مسائل جزئی و آموزشی در مورد سایت میباشد که بارها مورد سوال و نیاز کاربران بوده است که در این تاپیک آنها را عنوان میکنیم .

1. کاربرانی که تازه ثبت نام میکنند پستهای ارسالی آنها تا حدود 20 پست ابتدا باید توسط ناظرین ( به دلایل امنیتی ) تایید شود و سپس در سایت ثیت شوند که بعد از این تعداد کاربری آنها به حالت عادی در آمده و پستهای ایشان بدون تاخیر و نظارت اولیه ثبت میشود .ضمنا این کاربران تا عضو عادی نشوند گزینه تشکر ندارند.

2. بعلت اینکه کاربران تازه وارد مبنای تصمیم گیری درباره صحبتها و تحلیل های کاربران را تا حدی بر تعداد تشکرها قرار میدهند گزینه تشکر در تالار گفتمان فرعی حذف گردیده است تا تعداد تشکرهای کاربران به واقعیت نزدیکتر باشد .

3. مواقعی پیش میاد یه تاپیک خاص رو دنبال میکنید.ولی بطور مثال 2-3 روز سرنمیزنید.میبینید یکهو 15 صفحه رفته جلو.عملا چاره ای ندارید بجز اینکه از صفحه اخر انقدر عقب برگردید تا به سررشته مطلب برسید.برای حل این مشکل یک ایکون کوچک در بالا و سمت راست هر تاپیک (با عنوان مشاهده اولین پست خوانده نشده میباشد) که با انتخاب آن به آخرین پستی که خوندید راهنمایی میشوید .

4. کلیه کاربران سایت موظفند در اجرای صحیح قوانین با ناظرین همکاری کنند .ناظرین نمیتوانند تک تک کلمات در تک تک پستها در تاپیکهای مختلف ( که بعضا در ساعت به بالای 100 عدد میرسد ) را مطالعه کنند پس از کاربران تقاضا میشود در صورت مشاهده هر گونه نقض قوانین از طریق گزینه گزارش به ناظرین ( در بالا و سمت چپ هر پست ) که حتما در آن باید نام تاپیک و شماره پست و نام کاربر خاطی قید شود به ناظرین اطلاع لازم را بدهند تا ناظرین در کمترین زمان کار لازم را انجام دهند .

5. گاهی در تاپیک بیش از 50 صفحه میباشد و شما به عنوان مثال با صفحه 30 کار دارید برای این کار در هر تاپیک در بالا و سمت چپ آن تاپیک حدود چند صفحه از آن بیشتر نمایش داده نمیشود و در کنار آنها آیکون ریزی قرار دارد که با کلیک روی آن گزینه ای باز میشود که شما میتوانید در آنجا شماره صفحه مورد نظرتان را وارد کنید و به آن صفحه بروید .

6. برای مشاهده اینکه در هر تاپیک چه کسانی و هر کدام چه تعداد پست در آنجا زدند در صفحه اصلی تالار جلوی هر تاپیک تعداد پاسخ ها در آن نمایش داده شده است که با کلیک روی آن صفحه جدیدی باز میشود که موارد بالا در آن نمایش داده شده .

7. یک تاپیک زدید و درونش کلی بحث صورت گرفته.میخواید بهش نظر سنجی هم اضافه کنید..طبعا نمیرید یه تاپیک جدید باز کنید..تو منوی ابشاری که بالای صفحه هر تاپیک قرار داره با عنوان ابزارهای گفتگو وارد شده و اخرین گزینه را که مربوط به نظر سنجی میباشد را انتخاب میکنید .

8. در نظر بگیرید شما میخواید یه تاپیک خاص رو search کنید تا کلیه پستهای یک شخص خاص که تو اون تاپیک زده شده، براتون نمایش داده بشه.
    اول وارد تاپیک مورد نظر میشید
    سپس روی نوشته "جستجو" کلیک کرده و بعد روی گزینه "جستجوی پیشرفته" کلیک میکنید
    حالا تو قسمت "جستجو توسط نام کاربری" نام کاربر مورد نظر رو مینویسید و بعد دکمه "جستجوی کن" رو میزنید
    حالا کلیه پستهایی که اون کاربر خاص تو اون تاپیک زده رو بهتون نشون میده.

9. یه تاپیک شلوغ داریم که توش پست زدیم و یا دنبال پست خاصی میگردیم که نمیدونیم کدوم صفحه هستش.
    گزینه جستجو این تالار در بالای تاپیک مربوط را انتخاب کرده برای نتیجه بهتر اگه قسمتی از نوشته یادتون نیست بجای جستجوی سیمپل برید به جستجوی پیشرفته و اونجا هم اکثرا دوستان با تنظیماتش اشنا هستن.

10. تاپیکی با عنوان هزاره بصورت استیکی در بالای سایت میباشد که فقظ کاربران بالای هزار عدد پست و ناظرین به آن دسترسی دارند .

11. در این تالار هر گونه تحلیلی که درباره بازار سرمایه و پول صورت میگیرد دلیلی بر صحت آن نمیباشد و کاربران همگی مسئول تصمیمات خود میباشند و مسئولیت خرید و فروش هر فرد به عهده خودش میباشد .

کاربران عزیز اگر سوالی باز در این موارد بود در تاپیک ارتباط کاربران و ناظرین مطرح نمایید .

ادامه دارد ......

با تشکر .

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2007-Dec-23
    تشکرها: 185 بار در 85 پست

پيش گزيده جستجوي تاپيك ها

با سلام.
    با تشكر از ناظر 23 به خاطر اين تاپيك.

نكته ديگري كه حداقل بنده بهش خيلي حساس هستم اين است كه تاپيك تكراري درست نشود. به اين منظور

قبل از ايجاد تاپيك حتما در مورد آن جستجو كنيد.

براي جستجو از مسير منوي جستجو -> جستجوي پيشرفته
    استفاده كرده و پس از آن در قسمت كلمات كليدي يك يا دو كلمه كليدي خود را وارد كنيد و پس از آن در زير قسمت كلمات كليدي گزينه "تنها عنوان ها كنكاش شوند" را انتخاب كنيد و پس از آن دكمه جستجوي كن را انتخاب كنيد. مواظب باشيد گزينه جستجوي تمام پستها بجاي تنها عنوان ها كنكاش شوند فعال نباشد.

با اميد به اين كه ديگر شاهد تاپيك تكراري نباشيم.
    از نظر بنده تاپيك تكراري بدون اغماضي به معني گرفتن يك اخطار حتمي است.
    موفق باشيد.

3. 6 كاربر به خاطر اين پست از nazer20 تشكر كرده‌اند:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط nazer23 مشاهده گفتگو
    [B

6. برای مشاهده اینکه در هر تاپیک چه کسانی و هر کدام چه تعداد پست در آنجا زدند در صفحه اصلی تالار جلوی هر تاپیک تعداد پاسخ ها در آن نمایش داده شده است که با کلیک روی آن صفحه جدیدی باز میشود که موارد بالا در آن نمایش داده شده .

[/B]
    با سلام .

با تشکر از ناظر 20 برای ادامه این کار .
    انشااله هر موردی که بود و کاربران سوال نمودند در اینجا پاسخ داده خواهد شد .
    سوالات خود را در تاپیک ارتباط کاربران و ناظرین مطرح نمایید .

اما در مورد نقل قولی که کردم در این مورد در صفحه جدیدی که بازگشایی میشود شما با کلیک روی تعداد پستهای ارسالی هر کاربر در آن تاپیک تمامی پستهای آن کاربر فقط در آن تاپیک نمایش داده میشود .

با تشکر .

5. 3 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده‌اند:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

با سلام .

در صفحه اول سايت در ميانه صفحه 5 ترين هاي آمار قرار گرفته است .
    حال اگر كاربري بخواهد بيشتر از 5 عدد آمار در آخرين پست ها يا تعداد تشكرها و يا تعداد پستها را مشاهده كند مراحل زير را طي ميكند :
    ابتدا در صفحه اوليه و اصلي سايت در وسط صفحه روي گزينه 5 ترين هاي آمار كليك ميكنيد سپس از دو گزينه اي كه باز ميشود گزينه view more results را انتخاب ميكنيد . در صفحه جديدي كه بازگشايي ميشود در بالاي صفحه در گزينه results to view عدد مورد نظر خود كه از 5 تا 200 ميباشد انتخاب كرده و دكمه updute را زده سپس تعداد مورد نظر شما از ترين هاي آمار نمايش داده ميشود .

با تشكر .

7. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15
    تشکرها: 2,394 بار در 146 پست

Arrow ارتباط با سايت (انتقادها، پيشنهادها و . . .)

با سلام خدمت دوستان گرامي،

به اطلاع کلیه ی کاربران می رساند این مبحث جدید برای پیگیری مشکلات و پیشرفت روزافزون تالار ایجاد شده و امیدواریم با یاری همیشگی شما کاربران گرامی هر روز بهتر از دیروز باشیم.
    همچنین از همه ناظرین سایت که همواره در بهبود وضعیت سایت، تلاش نموده اند، سپاسگزاریم.

.................................................. ..................

شما مي‌توانيد از طريق گزينه‌ي تماس با ما با مسؤلين سايت ارتباط برقرار كنيد و نظرات و انتقادات و مشكلات خود را براي ما ارسال كنيد.
    كليه پيام‌هاي ارسال شده از اين طريق، توسط پست الكترونيك در سريع ترين زمان به شما پاسخ داده مي‌شود.
    (ضمناً شما مي‌توانيد از طريق آدرس پست الكترونيك contact[at]talarebourse[dot]com پيغام خود را براي ما ارسال نماييد)

همچنين شما مي‌توانيد، مشكلات و مسايل و نظرات عمومي خود را در اين مبحث عنوان نماييد.
    اين بخش توسط ناظرين پاسخگو، بررسي و اعلام نظر خواهد شد.

باتشكر
    صراحتي
    سرپرست سايت تالار بورس

9. 3 كاربر به خاطر اين پست از صراحتی تشكر كرده‌اند:

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15
    تشکرها: 2,394 بار در 146 پست

پيش گزيده

یکی از اولین مشکلات مهم، اشکال شمارنده بازدید از مباحث است که تقریباً از کار افتاده. در حال پیگیری و رفع آن هستیم.
    سرپرست سايت تالار بورس

11. 3 كاربر به خاطر اين پست از صراحتی تشكر كرده‌اند:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

با سلام .

جناب صراحتي درخواستها را فرستادم كه اكثرشون خواسته كاربران نيز ميباشد و بعضي هاشون هم كه مربوط به نظارت ميشه لطفا هر كدام را كه امكان پذير است پيگيري نماييد .

با تشكر .

13. 2 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار Danial_Hiv
    تاريخ عضويت
    2008-Jun-07
    شهر
    ایران
    تشکرها: 1,071 بار در 621 پست

پيش گزيده

با درود

لطفا فايل ضميمه را حداقل به 200 كيلوبايت افزايش دهيد.
    من فايل zip دارم 150 كيلوبايت نميشه بزارم
    50 كيلوبايت اضافه كنيد به جايي بر نمي خوره
    با سپاس
    در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
    حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت

بهر مشتي سير تا كي يك جهاني گرسنه
    انتقام گرسنه از سير مي بايد گرفت

خلیج همیشگی فارس
    Persian Gulf

15. 2 كاربر به خاطر اين پست از Danial_Hiv تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار Ashkan1
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-07
    تشکرها: 934 بار در 484 پست

پيش گزيده

من از همه ناظرین تشکر میکنم تو این مدت واقعا زحمت کشیدند و بنظرم سایت خیلی منظم تر شده ضمن اینکه بچه های گلی هم هستند, منطقی, و صبر و حوصله خوبی هم دارند.
    خسته نباشید

17. 4 كاربر به خاطر اين پست از Ashkan1 تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار mehrban
    تاريخ عضويت
    2006-Nov-20
    شهر
    farfar away
    تشکرها: 2,332 بار در 993 پست

پيش گزيده

[QUOTE=صراحتي;412031]با سلام خدمت دوستان گرامي،

به اطلاع کلیه ی کاربران می رساند این مبحث جدید برای پیگیری مشکلات و پیشرفت روزافزون تالار ایجاد شده و امیدواریم با یاری همیشگی شما کاربران گرامی هر روز بهتر از دیروز باشیم.
    همچنین از همه ناظرین سایت که همواره در بهبود وضعیت سایت، تلاش نموده اند، سپاسگزاریم.

شما مي‌توانيد از طريق گزينه‌ي [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] با مسؤلين سايت ارتباط برقرار كنيد و نظرات و انتقادات و مشكلات خود را براي ما ارسال كنيد.
    كليه پيام‌هاي ارسال شده از اين طريق، توسط پست الكترونيك در سريع ترين زمان به شما پاسخ داده مي‌شود.
    (ضمناً شما مي‌توانيد از طريق آدرس پست الكترونيك contact[at]talarebourse[dot]com پيغام خود را براي ما ارسال نماييد)
    .....به به...به به....جناب صراحتی ....اللهم تمد توفیقاتک برادر....من قصد نداشت پست بزنم ولی با دیدن این تاپیک گفتم این مطلب رو حتما گفته باشم که تا زمانی که مدیر و موسس یک فروم بورسی که یکی از قدیمیترین و پر مخاطب ترین فرومهای اقتصادی بخش خصوصی کشور هست این زحمت رو به خودش نده که در عرض یکسال حتی در حد پرسیدن شرایط و مشکلات فروم از ناظرین که بحق جور مدیریت ضعیف سایت رو کشیدن سری بزنه یا ارتباطی برقرار کنه این تاپیک اب در هاون کوبیدنه....ببخشید استاد خیلی رک و راحت صحبت کردم ولی فعلا اولین مشکل این تالار علیرغم احترام زیادی که برای شما قایل هستم حضرتعالی میباشید....لطف عالی مستدام.
    من نابودي همه چيزم....من زايش همه چيزم....سخن وحافظه.پايداري و شفقت_و خاموشي همه چيزهاي پنهان....

19. 1 كاربر به خاطر اين پست از mehrban تشكر كرده است:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

[QUOTE=mehrban;412290]
    نقل قول نوشته شده توسط صراحتي مشاهده گفتگو
    با سلام خدمت دوستان گرامي،

شما مي‌توانيد از طريق گزينه‌ي [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] با مسؤلين سايت ارتباط برقرار كنيد و نظرات و انتقادات و مشكلات خود را براي ما ارسال كنيد.
    .....به به...به به....جناب صراحتی ....اللهم تمد توفیقاتک برادر....من قصد نداشت پست بزنم ولی با دیدن این تاپیک گفتم این مطلب رو حتما گفته باشم که تا زمانی که مدیر و موسس یک فروم بورسی که یکی از قدیمیترین و پر مخاطب ترین فرومهای اقتصادی بخش خصوصی کشور هست این زحمت رو به خودش نده که در عرض یکسال حتی در حد پرسیدن شرایط و مشکلات فروم از ناظرین که بحق جور مدیریت ضعیف سایت رو کشیدن سری بزنه یا ارتباطی برقرار کنه این تاپیک اب در هاون کوبیدنه....ببخشید استاد خیلی رک و راحت صحبت کردم ولی فعلا اولین مشکل این تالار علیرغم احترام زیادی که برای شما قایل هستم حضرتعالی میباشید....لطف عالی مستدام.
    با سلام و تشکر از جناب دکتر مهربان بابت توجه به مسائل سایت .

بله درست است خیلی از کاربران از دوری جناب صراحتی در این مدت اخیر ( که البته به حق هم بوده ) ناراضی بودند .
    ولی به یاری خدا و همت جناب صراحتی و صحبتهایی که بصورت خصوصی با ایشان داشتم بزودی تک تک مشکلات حل خواهد شد و امکانات جدید و فراوانی در اختیار کاربران قرار میگیرد .
    البته بنده هم همچنین هم دوست دارم و هم خواهش میکنم که جناب صراحتی در سایتی که بیشترین عضو و بیننده و قدیمیترین و مفیدترین فروم میباشد حضور مستمر داشته باشند .

با تشکر .

21. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2007-Dec-23
    تشکرها: 185 بار در 85 پست

پيش گزيده

بسیار خوب.
    حضور آقای صراحتی همیشه باعث پیشرفت سایت است.
    نمای جدید صفحات هم خیلی بهتر شده است.
    امیدواریم امکانات سایت بروز رسانی شده و با نیاز های جدید تطبیق داشته باشد. به هر حال باز هم از مدیریت سایت تشکر می کنیم.

23. 3 كاربر به خاطر اين پست از nazer20 تشكر كرده‌اند:

عضو سايت آواتار مدافع
    تاريخ عضويت
    2006-Jul-19
    تشکرها: 796 بار در 391 پست

پيش گزيده

تغییراتی که در ظاهر فروم دادید جای تقدیر داره

با تشکر از شما دوستان

25. 2 كاربر به خاطر اين پست از مدافع تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار گرگين خان
    تاريخ عضويت
    2008-Apr-11
    شهر
    تالار بورس
    تشکرها: 6,876 بار در 2,618 پست

Thumbs up تبديل تالار بورس به googel

باتشكر از كليه ناظرين محترم
    وتشكر ويژه از اقاي صراحتي
    خواستم اين مطلب را به عرض بزرگواران عزيز برسانم كه من ودوستانم در حال ريختن برنامه اي براي پر بار كردن سايت هستيم
    وميخواهيم بهترين وپربيننده ترين وبي رقيب ترين سايت بورسي ايران يعنيتالار بورس را به گوگل بورس دربياوريم
    اميدوارم كه رخصت اين كار را به ما بدهيد
    ارادتمند تمام بچه هاي تالار بورس =گرگين خان
    آخرين ويرايش به وسيله گرگين خان : Friday 15 Aug 2008 در 00:37
    پیرمردانی که به تالارحافظ می ایند با علم تکنیکال وفاندامنتال بیگانه اند،انها جو بازار را بخوبی می شناسند..

27. 5 كاربر به خاطر اين پست از گرگين خان تشكر كرده‌اند:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط گرگين خان مشاهده گفتگو
    باتشكر از كليه ناظرين محترم
    وتشكر ويژه از اقاي صراحتي
    خواستم اين مطلب را به عرض بزرگواران عزيز برسانم كه من ودوستانم در حال ريختن برنامه اي براي پر بار كردن سايت هستيم
    وميخواهيم بهترين وپربيننده ترين وبي رقيب ترين سايت بورسي ايران يعنيتالار بورس را به گوگل بورس دربياوريم
    اميدوارم كه رخصت اين كار را به ما بدهيد
    ارادتمند تمام بچه هاي تالار بورس =گرگين خان

با سلام بر شما کاربر عزیز

جناب گرگین خان هم ما ناظرین و هم جناب صراحتی حتما از ایده های خوب شما دوستان استفاده میکنیم .
    و منتظر کار خوب شما خواهیم بود .
    ضمنا همچنین از تمامی کاربران متخصص و آگاه سایت بزرگ تالار بورس برای هر چه غنی شدن سایت دعوت میشود که نظرات خوبشان را ارائه کنند .
    همان طور هم که گفتم کم کم و بزودی تغییراتی خوبی در سایت خواهیم دید .

با تشکر.

29. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

+ پاسخ گويي به اين گفتگو

گفتگو هاي مشابه

1. يك پيشنهاد
    By عشق سهام in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 16
    آخرين پست: Tuesday 21 Nov 2006, 12:32
  2. بولتن سرمایه گذاری ماد سهم
    By aryamehr1355 in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 0
    آخرين پست: Monday 11 Jul 2005, 12:41