+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 5 از 28 اولاول ... 3 4 5 6 7 15 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 75 از 408

نام گفتگو: ارتباط با سايت (انتقادها، پيشنهادها و . . .)

عضو سايت آواتار حلزون
    تاريخ عضويت
    2008-Sep-11
    تشکرها: 260 بار در 101 پست

پيش گزيده

گویا این پست های ما تا تایید بشه خیلی طول میکشه.
    ناظر جان به خدا من آدم خوبی هستم!

عضو سايت آواتار حلزون
    تاريخ عضويت
    2008-Sep-11
    تشکرها: 260 بار در 101 پست

پيش گزيده

از ناظرین محترم سایت کمال تشکر رو دارم.

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-31
    تشکرها: 3,355 بار در 1,451 پست

پيش گزيده

سلام اقای صراحتی و ناظران . من واقعا متاسف شدم برای اتفاقات پیش اومده در اون شب که موجب شد حرمتها شکسته شود . اقای صراحتی ببخشید من خیلی راحت حرف میزنم ولی این رسمش است که کسی بدترین فحشا نثارش بشه بعدا ای دیش مسدود بشه ؟ چرا ناظران از ساعت 10 شب به بعد در سایت نیستند . اون هم این ایام که اوج ترافیک بازدید کننده و کاربران است ؟ و تازه به غیر از این ایام همیشه تالار بورس در ساعات پایانی شب بسیار پر مطلب است . این درست است که ای دی بیاد و بدترین فحاشی ها رو داشته باشه بعدش حتی یک ناظر نباشه تا مسئله رو پی گیری کنه . من و دوستانی که مسدود شدند برای اون شب هنوز این قدر بی غیرت نشدیم که یکی بیاد و فحش ناجوری بده و هیچی نگیم . من بیشتر از 10 تا تاپیک درست کردم برای اعتراش به نبود ناظران که شاید شدت عصبانیت من رو متوجه بشوند ناظران ولی در عوض ای دیم مسدود شد . باید در این سایت فحاشی به طور کل از بین بره . نگهداری از شخصیت کاربران وظیفه ناظران است با حضور مستمر خود در سایت . باید بر ای دیها نظلرت کامل بشه تا هر کسی به قصد له کرده و فحاشی نیاید . ای دی محمود خوش تیپ سابقه قبلی در فحاشی داشته چرا قبلا ای دیش مسدود کامل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با ور کنید این موارد فقط و فقط به اعتبار سایت لطمه میخورد . مطمئنا کسانی مثل محمود خوش تیپ فقط و فقط به قصد تخریب اینجا ثبت نام کردند از طرف کسانی دیگر . و باز هم تکرار میکنم من تا الان به هیچ وجه شروع کننده فحاشی نبودم .و چون شروع کننده فحاشی هم نبودم هر کسی به من فحاشی کنه 10 برابر جبران میکنم . این قانون زندگی منه . واقعا اگر ناطران وقت ندارند چرا مسئولیت قبول میکنند ؟ من این بحث رو قبلا هم با ناظران داشتم . ساعت 11 شب و 12 کاربران و بازدید کننده های زیادی سایت داره . چرا در اون ساعت ناظران نیستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ((((((((((((( اصلا شما یه جدول زمانی بدهید که کی ناظران فعال هستند تا ما اون موقع بیایم در سایت ))))))))))))))))9. حیف که تالار بور که این قدر دموکراسی داره با نظارت ضعیف کیفیتش بیاد پائین . من که از ایت ببعد فقط در مواقع لزوم ( اون هم بندرت ) سر به این سایت میزنم چون اصلا نمیخواهم به علت کم کاری ناظران مورد ناسزا قرار بگیرم .

4. 1 كاربر به خاطر اين پست از رضا حیدری تشكر كرده است:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12
    تشکرها: 493 بار در 179 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط رضا حیدری مشاهده گفتگو
    سلام اقای صراحتی و ناظران . من واقعا متاسف شدم برای اتفاقات پیش اومده در اون شب که موجب شد حرمتها شکسته شود . اقای صراحتی ببخشید من خیلی راحت حرف میزنم ولی این رسمش است که کسی بدترین فحشا نثارش بشه بعدا ای دیش مسدود بشه ؟ چرا ناظران از ساعت 10 شب به بعد در سایت نیستند . اون هم این ایام که اوج ترافیک بازدید کننده و کاربران است ؟ و تازه به غیر از این ایام همیشه تالار بورس در ساعات پایانی شب بسیار پر مطلب است . این درست است که ای دی بیاد و بدترین فحاشی ها رو داشته باشه بعدش حتی یک ناظر نباشه تا مسئله رو پی گیری کنه . من و دوستانی که مسدود شدند برای اون شب هنوز این قدر بی غیرت نشدیم که یکی بیاد و فحش ناجوری بده و هیچی نگیم . من بیشتر از 10 تا تاپیک درست کردم برای اعتراش به نبود ناظران که شاید شدت عصبانیت من رو متوجه بشوند ناظران ولی در عوض ای دیم مسدود شد . باید در این سایت فحاشی به طور کل از بین بره . نگهداری از شخصیت کاربران وظیفه ناظران است با حضور مستمر خود در سایت . باید بر ای دیها نظلرت کامل بشه تا هر کسی به قصد له کرده و فحاشی نیاید . ای دی محمود خوش تیپ سابقه قبلی در فحاشی داشته چرا قبلا ای دیش مسدود کامل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با ور کنید این موارد فقط و فقط به اعتبار سایت لطمه میخورد . مطمئنا کسانی مثل محمود خوش تیپ فقط و فقط به قصد تخریب اینجا ثبت نام کردند از طرف کسانی دیگر . و باز هم تکرار میکنم من تا الان به هیچ وجه شروع کننده فحاشی نبودم .و چون شروع کننده فحاشی هم نبودم هر کسی به من فحاشی کنه 10 برابر جبران میکنم . این قانون زندگی منه . واقعا اگر ناطران وقت ندارند چرا مسئولیت قبول میکنند ؟ من این بحث رو قبلا هم با ناظران داشتم . ساعت 11 شب و 12 کاربران و بازدید کننده های زیادی سایت داره . چرا در اون ساعت ناظران نیستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ((((((((((((( اصلا شما یه جدول زمانی بدهید که کی ناظران فعال هستند تا ما اون موقع بیایم در سایت ))))))))))))))))9. حیف که تالار بور که این قدر دموکراسی داره با نظارت ضعیف کیفیتش بیاد پائین . من که از ایت ببعد فقط در مواقع لزوم ( اون هم بندرت ) سر به این سایت میزنم چون اصلا نمیخواهم به علت کم کاری ناظران مورد ناسزا قرار بگیرم .
    با سلام .

كاربر عزيز جناب رضا حيدري به نظر بنده شما يك ذره كم لطفي ميكنيد .
    يك روز كه همه چيز بر وفق مراد شماست از ناظرين تعريف ميكنيد و زماني كه بر خلاف ميل شما عمل شده ناظرين .......
    دوست عزيز احساسي برخورد نكنيد ناظرين كه رباط نيستند 24 ساعته در سايت حاضر باشند .
    ناظرين بر خلاف شما بايد تك تك پستها در تمام تاپيك ها را مطالعه كنند .
    من بارها ساعت 2 شب در سايت حضور داشتم .شما سايتي را معرفي نماييد كه مدير و ناظر آن 24 ساعته توي سايت حضور دارند .
    اگر تعداد ناظرين زياد شود ميگوييد جو سايت پليسي شده و وقتي هم كه هم هست اينگونه .
    شما براي 4 روز مسدود شديد ولي محمود خوش تيپ مسدود دائم . پس فرقي بوده بين شماها كه شروع كننده كي بوده .
    توقع نداشتيد كه براي الفظ ركيك 4 روز هم مسدود نشويد .
    ما بارها تاكيد كرديم در صورت هر گونه فحاشي مراتب به وسيله گزارش به ناظرين اطلاع داده شود تا در اسرع وقت رسيدگي شود .

با تشكر .

6. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-31
    تشکرها: 3,355 بار در 1,451 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط nazer23 مشاهده گفتگو
    با سلام .

كاربر عزيز جناب رضا حيدري به نظر بنده شما يك ذره كم لطفي ميكنيد .
    يك روز كه همه چيز بر وفق مراد شماست از ناظرين تعريف ميكنيد و زماني كه بر خلاف ميل شما عمل شده ناظرين .......
    دوست عزيز احساسي برخورد نكنيد ناظرين كه رباط نيستند 24 ساعته در سايت حاضر باشند .
    ناظرين بر خلاف شما بايد تك تك پستها در تمام تاپيك ها را مطالعه كنند .
    من بارها ساعت 2 شب در سايت حضور داشتم .شما سايتي را معرفي نماييد كه مدير و ناظر آن 24 ساعته توي سايت حضور دارند .
    اگر تعداد ناظرين زياد شود ميگوييد جو سايت پليسي شده و وقتي هم كه هم هست اينگونه .
    شما براي 4 روز مسدود شديد ولي محمود خوش تيپ مسدود دائم . پس فرقي بوده بين شماها كه شروع كننده كي بوده .
    توقع نداشتيد كه براي الفظ ركيك 4 روز هم مسدود نشويد .
    ما بارها تاكيد كرديم در صورت هر گونه فحاشي مراتب به وسيله گزارش به ناظرين اطلاع داده شود تا در اسرع وقت رسيدگي شود .

با تشكر .
    ببینید ناظر 23 عزیز . تمام تعریفهای من از ناظران هنوز هم هست و اشتباه نبوده . ناظران در این سایت دنبال تیم کشی نیستند . اسمها براشون ملاک قضاوت نیست . قانون برای همه است که اینها از محاسن بسیار خوب ناظران سایت و صد البته مدیریت سایت است . . ولی این موضوعی که من گفتم با موارد دیگه فرق داره . تعداد کاربران این سایت از همه سایتها بیشتره و سایتهای دیگه قوانین بیشتری بابت ثبت نام دارند و مثل معرف . گرفتن شماره تلفن . و... پس مطمئنا عده ای فقط برای خراب کردن جو سایت و فحاشی ای دی درست میکنند مثل ای دی محمود خوش تیپ . فحاشی و ناسزا گفتن ناجور باید مسدود کامل بشه مثل همون کاری که با محمود خوش تیپ شد . و این مسئله رو شما بهتره اعلام کنید تا کسانی که به قصد فحاشی ای دی درست کنند بدونند که در صورت فحاشی مسدود کامل میشوند بدون اخطار گرفتن . سایتی با این حجم کاربر چرا باید مثلا ساعت 11 شب ناظر نداشته باشه . نه یه بار بارها من دیدم جنجالهایی که ساعت 10 یا 11 شب ببعد بوده ناظر نبوده . اگر شما در گزینش کاربران دقت بیشتری کنید بله شاید نیازی نباشه همیشه یک نفر در سایت باشه ولی در غیر این صورت متاسفانه حفاظت نمیشه از شخصیت کاربران . محمود خوش تیپ و امثال او خیلی وقت پیش باید ای دیشون برای همیشه مسدود میشد . نباید همیشه کار از کار بگذره . این حرفهایی که من زدم فقط در جهت بهبود کیفیت سایت بود . (((((((((( حفاظت از شخصیت کاربران ))))))))))) .

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15
    تشکرها: 2,394 بار در 146 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط رضا شیرازی مشاهده گفتگو
    با سلام
    دو سوال از محضر دوستان داشتم
    اولا چگونه میشود نحوه اطلاع رسانی را در هر گفتگو در کنترل پنل کاربر تغییر داد؟
    ثانیا پس از مشترک شدن در اعلانها و گفتگوهای مختلف پستهای جدید به آن اعلانها در کنترل پنل کاربر ظاهر میشوند. وقتی یکی از پستها جدید را در کنترل پنل کاربر مشاهده کردیم چگونه میشود از همان پست به پست مشاهده نشده بعدی در کنترل پنل کاربر رفت (چیزی به گزینه next mail در یاهو )؟
    با سلام

منظور شما از سؤال اول چیست ؟

در مورد سؤال دوم، فعلاً چنین گزینه‌ای برای بعدی و قبلی وجود ندارد امّا پیشنهاد خوبی است که در به روز رسانی های بعدی اجرا خواهیم کرد.

با تشکر
    سرپرست سايت تالار بورس

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15

Arrow

نقل قول نوشته شده توسط رضا حیدری مشاهده گفتگو
    کاربر گرامی،

علت مسدودیت موقت شما: اسپم کردن تالار (ارسال چندین تاپیک)
    شما گفته‌اید به خاطر اعتراض به نبود ناظران بوده است. شما می‌توانستید از طریق همین مبحث، یا پیام خصوصی، یا گزارش به ناظرین - و فقط یک مرتبه - اعتراض خود را ثبت کنید. و ما به همه‌ی اعتراض‌ها رسیدگی می‌کنیم.
    می‌دانیم که تالار وظیفه دارد محیط و فضای سالمی را نگهداری کند. اما بدانید ناظرین تالار - بدون هیچ چشم داشت و بدون هیچ منفعت و تعصب شخصی - در حال فعالیت هستند و خوشحالیم که کاربران جهت حضور آنها شادمانند.

امیدواریم نیت ما را درک کرده باشید.

با تشکر
    سرپرست سايت تالار بورس

10. 2 كاربر به خاطر اين پست از صراحتی تشكر كرده‌اند:

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2008-Sep-11
    تشکرها: 4 بار در 4 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط صراحتي مشاهده گفتگو
    با سلام

منظور شما از سؤال اول چیست ؟
    سلام و التماس دعا در شبهای قدر
    وقتی در یک اعلان مشترک میشویم 4 حالت برای اطلاع رسانی وجود دارد که پیش فرض اطلاع رسانی بدون فرستادن ایمیل و دومی اطلاع رسانی با فرستادن ایمیل فوری و سومی اطلاع رسانی با ایمیل هفتگی و چهارمی را یادم رفته چه بود
    حال مثلا در اشتراک اولیه گزینه اول رو انتخاب کردیم اگر بعد از مدتی خواستیم حالت اطلاع رسانی رو تغییر دهیم چکار باید بکنیم
    یک راه حل این است که در آن اعلان در کنترل پنل عدم اشتراک بزنیم دوباره مشترک بشویم که آن گزینه ها بیاید و من هم همین کار را کردم ولی یک کمی طولانی است میخواستم ببینم راه حل اساسی تر وجود ندارد؟
    آخرين ويرايش به وسيله صراحتی : Monday 22 Sep 2008 در 00:32
    فاش میگویم و از گفته خود دلشادم بنده عشم و در هر دو جهان آزادم

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط رضا شیرازی مشاهده گفتگو
    سلام و التماس دعا در شبهای قدر
    وقتی در یک اعلان مشترک میشویم 4 حالت برای اطلاع رسانی وجود دارد که پیش فرض اطلاع رسانی بدون فرستادن ایمیل و دومی اطلاع رسانی با فرستادن ایمیل فوری و سومی اطلاع رسانی با ایمیل هفتگی و چهارمی را یادم رفته چه بود
    حال مثلا در اشتراک اولیه گزینه اول رو انتخاب کردیم اگر بعد از مدتی خواستیم حالت اطلاع رسانی رو تغییر دهیم چکار باید بکنیم
    یک راه حل این است که در آن اعلان در کنترل پنل عدم اشتراک بزنیم دوباره مشترک بشویم که آن گزینه ها بیاید و من هم همین کار را کردم ولی یک کمی طولانی است میخواستم ببینم راه حل اساسی تر وجود ندارد؟
    خیر،
    متأسفانه فعلاً گزینه‌ی کاملتری برای این مورد وجود ندارد.
    سرپرست سايت تالار بورس

عضو سايت آواتار shanay
    تاريخ عضويت
    2008-Mar-29
    شهر
    تهران
    تشکرها: 564 بار در 244 پست

پيش گزيده

با سلام خدمت شما جناب صراحتی و همچنین ناظرین محترم سایت , میخواستم به عرضتون برسونم که اولا" خوشحالم که مشکل سایت برطرف شده و دوباره سعادت این رو داریم که از این سایت مفید بهره مند بشیم ثانیا" من دگمه تشکر ندارم . اگه این مسئله پیگیری بشه ممنون میشم .
    بخیـــــل برای ثروت خود نگهبــان است و برای وارث انبـاردار.

عضو سايت آواتار farsad78
    تاريخ عضويت
    2006-Jul-22
    شهر
    پشت هیچستان
    تشکرها: 289 بار در 131 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط shanay مشاهده گفتگو
    با سلام خدمت شما جناب صراحتی و همچنین ناظرین محترم سایت , میخواستم به عرضتون برسونم که اولا" خوشحالم که مشکل سایت برطرف شده و دوباره سعادت این رو داریم که از این سایت مفید بهره مند بشیم ثانیا" من دگمه تشکر ندارم . اگه این مسئله پیگیری بشه ممنون میشم .
    منم همین مشکلو دارم آمار تشکرها کلا نیست
    من کورش
    شاه جهان
    شاه بزرگ
    شاه نیرومند
    شاه بابل
    شاه سومرواکد
    شاه چهارگوشه عالم
    پسرشاه بزرگ کمبوجیه
    شاه شهرآنشان
    شاه شاهان

کورش بزرگ هستم

عضو تازه سايت
    تاريخ عضويت
    2007-Dec-02
    تشکرها: 2 بار در 2 پست

پيش گزيده

کمی در خصوص شرکت بورس اطلاع رسانی کنید
    با تشکر

کاربر هزاره آواتار mehrban
    تاريخ عضويت
    2006-Nov-20
    شهر
    farfar away
    تشکرها: 2,332 بار در 993 پست

پيش گزيده

......نکنه تشکر بچه هارو وثیقه گذاشتید....تشکرها سر جاشون نیست این یه فاجعه است چرا سیاستها اینطور سریع تغییر میکنه چرا امنیت نیست پس کجا باید سرمایه گذاری کرد ...میدونید تشکری چند میافته.
    من نابودي همه چيزم....من زايش همه چيزم....سخن وحافظه.پايداري و شفقت_و خاموشي همه چيزهاي پنهان....

کاربر هزاره آواتار خوش شانس
    تاريخ عضويت
    2004-Nov-10
    تشکرها: 2,219 بار در 925 پست

پيش گزيده

از زحمات شما جناب صراحتی در بازگرداند سایت محبوب و قدیمی تالار بورس تشکر می نماییم
    خرم انروز کزین منزل ویران بروم...

مدیر سایت آواتار صراحتی
    تاريخ عضويت
    2004-Aug-15

Lightbulb

نقل قول نوشته شده توسط shanay مشاهده گفتگو
    نقل قول نوشته شده توسط farsad78 مشاهده گفتگو
    منم همین مشکلو دارم آمار تشکرها کلا نیست
    نقل قول نوشته شده توسط mehrban مشاهده گفتگو
    ......نکنه تشکر بچه هارو وثیقه گذاشتید....تشکرها سر جاشون نیست این یه فاجعه است چرا سیاستها اینطور سریع تغییر میکنه چرا امنیت نیست پس کجا باید سرمایه گذاری کرد ...میدونید تشکری چند میافته.
    با سلام،

مشکلاتی فنی در سایت پیش آمده بود که در حال رفع کامل آن هستیم.

با تشکر
    سرپرست سايت تالار بورس

+ پاسخ گويي به اين گفتگو

گفتگو هاي مشابه

1. يك پيشنهاد
    By عشق سهام in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 16
    آخرين پست: Tuesday 21 Nov 2006, 12:32
  2. بولتن سرمایه گذاری ماد سهم
    By aryamehr1355 in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 0
    آخرين پست: Monday 11 Jul 2005, 12:41