+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 9 از 28 اولاول ... 7 8 9 10 11 19 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 135 از 408

نام گفتگو: ارتباط با سايت (انتقادها، پيشنهادها و . . .)

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12
    تشکرها: 493 بار در 179 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط رضا حیدری مشاهده گفتگو
    --------------------------------------------------------------------------------

ناظران برای 1000 بار میگم ای دیهای جدیدی که باز میشه رو کنترل کنید یکیش ای دی amirlackposht در تاپیک مخابرات است که هر مزخرفی به من میگه بعدش مطالبش هم پاک نمیشه . اخه برای من کاری نداره فحش دادن به این ادم . چرا مطالبشو پاک نمیکنید ؟ چرا بهش اخطار نمیدید ؟ اگر با من مشکل دارید بگید برم از سایت بیرون .
    با سلام .

بنده تمامی پستهای بی مربوط را حذف نمودم .
    دوست عزیز مطمئنا اگر این کاربران اینگونه ادامه دهند برخورد جدی خواهد شد .

با تشکر .

2. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-31
    تشکرها: 3,355 بار در 1,451 پست

پيش گزيده

البته من یه چند ساعتی نبودم و شما خودتون حتما دیدید که من با کسی کاری ندارم و مشکلی ندارم یه عده از قصد میخواهند اعصاب خورد کنند که نمونش در تاپیک مخابرات بود در هر صورت تشکر بابت توجهتون .

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2008-Nov-21
    تشکرها: 326 بار در 170 پست

پيش گزيده

سلام
    من هیچ توهین به کسی نکردم ایشون جو تایپک مخابرات رو منفی می کنند
    ایشون گفتن مجمع سود نمیده داد حالا هم ول نمی کنه!!!!

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-31

پيش گزيده

گزارش به ناظر ::::::::::::::::::: این کار هر روز من است برای کاربران ( کریسچی و AmirLackposht ) در تاپیک مخابرات واقعا شما تا الان متوجه نشدید این دو کابر مخصوصا کرسچی چه هدفی دارند بعدش نه تذکر میدهید نه اخطار نه مسدودیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داستان چی ممکنه به من توضیح بدهید ؟ چرا باهاش برخورد نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا بر خورد نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برسی شما کی تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند ماه باید برسی انجام بشه تا پی ببرید به این که اهداف این کاربران چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا من جواب تیکه یکی رو میدم سریع تذکر برام میاد که فلانی رو دلسرد کرده ای ولی در مورد با برخورد من تذکری به این دو کابر داده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعیت چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا فضای تالار بورس اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا این فضا رو شما نکنه خودتون دوست دارید باشه ؟؟؟ یا مسئله دیگری است ؟؟؟؟؟ حمایت از این دو کابر به این تابلویی تا کی باید ادامه داشته باشه . باز هم میگم اگر فضای بی احترامی و فحش و فحش کاری مد نظر شما است در این سایت بگوئید ما رفع زحمت کنیم . چرا الکی میگوئید گزارش به ناظر بفرستید ولی با کاربر خاطی ( کریسچی ) هیچ بر خوردی نمیکنید . چرا میگوئید گزارش به ناظر سریع مورد برسی قرار میگیرد ؟ کدوم برسی ؟

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2008-Nov-21

پيش گزيده

سلام

اقای رضا حیدری من کوچکترین اهانت به شما نکردام. ضمنا من هم 1 بار تذکر گرفتم!!!!!! شما کلی به من توهین کردید ولی من اجازه نمی داهم تو بگم!!!

فقط منفی نباش!!!!!!!!

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

گزارش به ناظر ::::::::::::::::::: این کار هر روز من است برای کاربران ( کریسچی و AmirLackposht ) در تاپیک مخابرات واقعا شما تا الان متوجه نشدید این دو کابر مخصوصا کرسچی چه هدفی دارند بعدش نه تذکر میدهید نه اخطار نه مسدودیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داستان چی ممکنه به من توضیح بدهید ؟ چرا باهاش برخورد نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا بر خورد نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برسی شما کی تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند ماه باید برسی انجام بشه تا پی ببرید به این که اهداف این کاربران چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا من جواب تیکه یکی رو میدم سریع تذکر برام میاد که فلانی رو دلسرد کرده ای ولی در مورد با برخورد من تذکری به این دو کابر داده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعیت چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا فضای تالار بورس اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا این فضا رو شما نکنه خودتون دوست دارید باشه ؟؟؟ یا مسئله دیگری است ؟؟؟؟؟ حمایت از این دو کابر به این تابلویی تا کی باید ادامه داشته باشه . باز هم میگم اگر فضای بی احترامی و فحش و فحش کاری مد نظر شما است در این سایت بگوئید ما رفع زحمت کنیم . چرا الکی میگوئید گزارش به ناظر بفرستید ولی با کاربر خاطی ( کریسچی ) هیچ بر خوردی نمیکنید . چرا میگوئید گزارش به ناظر سریع مورد برسی قرار میگیرد ؟ کدوم برسی ؟

با سلام .

دوست و کاربر گرامی داستانی در کار نمیباشد .
    فضای تالار بورس مگر چه طور شده ؟
    جناب رضا حیدری شما از کجا میدانید که آنها تذکر و اخطار نگرفته اند ؟
    من هیچ حرفی را به شوخی و بی منطق نزده ام و مطمئنا اگر گفته ام برخورد میشود این کار صورت خواهد گرفت .
    کار شما در تاپیک مخابرات بر خلاف قانون سایت نیست اما بر خلاف عرف میباشد که در این اوضاع خرابی بازار یک سهم که نماد ان هم بسته است بکوبید.
    و اما در مورد 2 کاربر( کریسچی و AmirLackposht ) بی شک من تک تک پستهای تاپیک مخابرات را مطالعه نمودم و اول اینکه پستهای بی مورد حذف شده و دوم هم اینکه همین جا تذکر لازم را میدهم که اگر به پستهای کاربر رضا حیدری انتقادی دارند بدون بی احترامی و مسخره کردن و با دلیل پاسخ دهند و در صورت مشاهده حتی یکبار تکرار بی احترامی اخطار خواهند گرفت .

با تشکر .

8. 3 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده‌اند:

مسدود شده
    تاريخ عضويت
    2008-Mar-07
    تشکرها: 63 بار در 45 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط nazer23 مشاهده گفتگو
    با سلام .

من هیچ حرفی را به شوخی و بی منطق نزده ام و مطمئنا اگر گفته ام برخورد میشود این کار صورت خواهد گرفت .
    کار شما در تاپیک مخابرات بر خلاف قانون سایت نیست اما بر خلاف عرف میباشد که در این اوضاع خرابی بازار یک سهم که نماد ان هم بسته است بکوبید.
    و اما در مورد 2 کاربر( کریسچی و amirlackposht ) بی شک من تک تک پستهای تاپیک مخابرات را مطالعه نمودم و اول اینکه پستهای بی مورد حذف شده و دوم هم اینکه همین جا تذکر لازم را میدهم که اگر به پستهای کاربر رضا حیدری انتقادی دارند بدون بی احترامی و مسخره کردن و با دلیل پاسخ دهند و در صورت مشاهده حتی یکبار تکرار بی احترامی اخطار خواهند گرفت .

با تشکر .
    واقعا ممنون از جواب زیبای شما ناظر محترم
    من نیز همین زا می گویم
    چرا آقای رضا حیدری در این جو خراب بازار هر روز هر چه دلش می خواهد در رابطه با تخریب این سهم بیان می کند و اگر کسی جواب او را می دهد سریع قهر می کند و میره سراغ ناظرین

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jul-31

پيش گزيده

با سلام .

و اما در مورد 2 کاربر( کریسچی و amirlackposht ) بی شک من تک تک پستهای تاپیک مخابرات را مطالعه نمودم و اول اینکه پستهای بی مورد حذف شده و دوم هم اینکه همین جا تذکر لازم را میدهم که اگر به پستهای کاربر رضا حیدری انتقادی دارند بدون بی احترامی و مسخره کردن و با دلیل پاسخ دهند و در صورت مشاهده حتی یکبار تکرار بی احترامی اخطار خواهند گرفت .

با تشکر .
    خسته نباشید . یعنی حرفهای من کوبیدن سهم تلقی میشود . و طرفداری شما از بی احترامی برای چیست ؟ چرا ادمی که بی احترامی میکند مسدود نمیشه . پس از این ببعد در تالار کسی نمیتونه انتقادی درباره سهمی بنویسه .. خب نمیدونستم باید فقط درباره سهم خوب نوشت . تازه خوبه من همه حرفهامو با دلیل میزنم .
    خلاف عرف اینکه به مردم دلخوشی الکی کسی بدهد . به مردم امید الکی کسی بدهد . خب زودتر میگفتید تا ما مطلب های زیبا و با گل و بلبل در تاپیک مخابرات میزدیم . متاسفم که کابر کریسچی را مسدود نکردید با این همه بی احترامی . گفتم یه داستانی بوده نگو باید فقط خوب و مثبت بنویسی . ناظر 23 حیف شد شما ناظر خوبی بودید . ولی رویه تالار متاسفانه عوض شده . جالبه محکوم هم شدیم .

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2008-Nov-21

پيش گزيده

چرا ناظر محترم توجهي به نحوه نگارش آقاي حيدري نمي نمايد و بسياري از اعتراضات به ايشان را نيز از سيستم حذف ميكند؟

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

خسته نباشید . یعنی حرفهای من کوبیدن سهم تلقی میشود . و طرفداری شما از بی احترامی برای چیست ؟ چرا ادمی که بی احترامی میکند مسدود نمیشه . پس از این ببعد در تالار کسی نمیتونه انتقادی درباره سهمی بنویسه .. خب نمیدونستم باید فقط درباره سهم خوب نوشت . تازه خوبه من همه حرفهامو با دلیل میزنم .
    خلاف عرف اینکه به مردم دلخوشی الکی کسی بدهد . به مردم امید الکی کسی بدهد . خب زودتر میگفتید تا ما مطلب های زیبا و با گل و بلبل در تاپیک مخابرات میزدیم . متاسفم که کابر کریسچی را مسدود نکردید با این همه بی احترامی . گفتم یه داستانی بوده نگو باید فقط خوب و مثبت بنویسی . ناظر 23 حیف شد شما ناظر خوبی بودید . ولی رویه تالار متاسفانه عوض شده . جالبه محکوم هم شدیم .

با سلام .

کاربر گرامی رضا حیدری نه بنده و نه هیچ ناظری تعیین تکلیف نمیکنه که شما و دیگر کاربران چگونه بنویسید چه مثبت و چه منفی در اختیار شماست .
    آن هم که بنده گفتم یک پیشنهاد دوستانه برای شما بود .
    کاربرانی هم که شما نام بردید مطمئنا طبق قوانین برخورد خواهیم داشت .
    اگر توهین مستقیمی از هر فردی مشاهده شود مسدود خواهد شد .
    بنده شما و کریسچی و amirlackposht را به ارامش دعوت میکنم .و پایان دادن به ین بحث ها را خواستارم .
    کلیه ناظرین از تمامی کاربران با سابقه سایت توقع جدا گانه ای دارند که در مواقع ایجاد تنش خود مانند یک ناظر عمل نمایند .

با تشکر

13. 1 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده است:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

با سلام .

از تمامی کاربران فعال تالار بورس که نام کاربری آنها نام شرکتهای حقوقی و نام کارگزاری ها میباشد تقاضا میشود هر چه سریعتر جهت تغییر نام کاربری خود با مدیریت ارتباط برقرار نمایند .
    بدیهی است که در صورت انجام این درخواست بزودی دسترسی ایشان محدود خواهد شد .

با تشکر .

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط صراحتي مشاهده گفتگو

پایگاه اطلاع رسانی وب سایت تالار بورس
    با هدف اطلاع رسانی اخبار مربوط به وب سایت تالار بورس راه اندازی شد.
    این سایت به آدرس [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] قابل دسترس می‌باشد.

پنج‌شنبه 4 مهر 1387
    کاربران گرامی در زمانهایی که سایت دچار اشکال فنی میشود میتوانند از این آدرس پیگیر علت آن باشند .

16. 2 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده‌اند:

عضو تازه
    تاريخ عضويت
    2008-May-12

Arrow مدیریت تشکرها

با سلام .

کاربران گرامی سایت تالار بورس
    بارها اعلام شده گزینه تشکر که در کنار هر پست قرار داده شده نیاز به مدیریت از سوی تمامی کاربران عزیز دارد .عدم استفاده از دکمه تشکر (و يا هرگونه سوء استفاده از اين گزينه) بر خلاف قوانین سایت میباشد .
    تعداد تشکرها میتواند گزینه ای برای اعتبار فرد از دید کاربران و بخصوص تازه واردین باشد .
    استفاده نادرست از آن میتواند ارزش آن را از بین ببرد .
    این گزینه فقط جهت پستهای مفید طراحی شده و نه اینکه دو و یا چند کاربر با هم تبانی کرده و تعداد تشکرهای یکدیگر را بالا ببرند و یا از پستهای چت و احوالپرسی تشکر شود .
    گروه ناظرین سایت حدود 20 روز پیش به بعضی از کاربران به علت استفاده نادرست از گزینه تشکر تذکر لازم را داد .

با سلام .

کاربران گرامی اخیرا مشاهده شده بعضی از کاربران از گزینه تشکر سو استفاده میکنند .
    مطمئنا بزودی و با هماهنگی جناب صراحتی اینگونه تشکرها حذف خواهد شد و اخطار جدی نیز داده میشود .
    لطفا طبق قوانین سایت از گزینه تشکر فقط برای مطالب مفید استفاده شود .

با تشکر .

ولی متاسفانه بعضی از کاربران توجهی ندارند .
    مطمئنا طبق قوانین تشکرهایی که به این گونه باشند حذف شده و به کاربر خاطی اخطار داده خواهد شد .

با تشکر .

18. 5 كاربر به خاطر اين پست از nazer23 تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار mehrban
    تاريخ عضويت
    2006-Nov-20
    شهر
    farfar away
    تشکرها: 2,332 بار در 993 پست

پيش گزيده

.....مطلبی که هست دوستان ناظر سرعت سایت بطور قابل ملاحظه ای کم شده و اغلب با مشکل در ورود در سایت و یا ارسال پست روبرو هستیم....در این چند شب گذشته بارها پستهایی رو زدم که با توجه به اینکه همه باید تایپ بشن و وقت و انرژی زیادی رو میبره ولی عملا در هنگام ارسال با مشکل روبرو میشن که توان و انگیزه رو از بین میبره...یه فکری در این مورد بکنید...
    من نابودي همه چيزم....من زايش همه چيزم....سخن وحافظه.پايداري و شفقت_و خاموشي همه چيزهاي پنهان....

کاربر هزاره
    تاريخ عضويت
    2007-Jan-27
    تشکرها: 311 بار در 240 پست

پيش گزيده

با وجود این که در هر بار تماس اینترنتی ipمتناوبا تغییر می کند چگونه می شود تشخیص داد فرد ثبت نام کننده دو بار از یک سیستم ثبت نام کرده است
    با تشکر منتظر جوابتان هست

+ پاسخ گويي به اين گفتگو

گفتگو هاي مشابه

1. يك پيشنهاد
    By عشق سهام in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 16
    آخرين پست: Tuesday 21 Nov 2006, 12:32
  2. بولتن سرمایه گذاری ماد سهم
    By aryamehr1355 in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 0
    آخرين پست: Monday 11 Jul 2005, 12:41
  3. قوانين و مقررات و شرايط استفاده از سايت