|
دربالای صفحه نخست اینجانب عبارت ( اطلاعیه 2 ) میبینم لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیست ؟
چون واردشدم چیز خاصی ندیدم
باسپاس
یاحق
با سلام خدمت ناظر کل
لطفا برای جلوگیری از پراکندگی مطالب ،مطالب مربوط به بانک ملت را در یک تاپیک ساماندهی کنید
با سپاس از زحمات شما
ناظر ببخشید چرا تاپیکهای من رو حذف کردید ؟ اون کسانی که به من میگفتند خبر سقف سود تسهیلات 22 درصد خبر خوبی است هیچ چیزی از نهادهای مالی نمیدونند . بیایند جواب بدهند چرا بانک ملت در 105 تومن عرضه اش شکست خورد . کاش باطل نشده بود تا اون دو نفری که بسیار مبتدیانه میگفتند خبر خوبی است میخریدند بانک ملت رو و به نصف قیمت مبفروختند . بانک ملت کاملا مسائلش شفاف است و باید این شفافیت به اطلاع فعالان بورس برسد . چرا سهمی با این مشکل اطلاع رسانی نشود . کجای حرف من اشتباه بود ؟ بانک ملت در این شرایط خود بانک و اقتصاد دنیا و ایران و بورس 40 تومن بیشتر نمیارزید . منتها عده ای که تو رویا سیر میکنند و فکر هم میکنند خیلی میدانند دوست دارند بیایند به ناظر بگویند تاپیکهایی رو که تماما واقعیت بود رو حذف کنند .
لطفا تاپیکهای مشابه رو به یک تاپیک منتقل کنید مثلا برای مخابرات چندین تاپیک درست شده برای زامیاد هم همینطور .تاپیک های مشابه دیگه رو هم یه جا ادغام کنید.
خوبی تنها سرمایه گذاری ای است که شکست ندارد
بر عکس نظر متخصص عزیز معتقدم پویایی وشادابی تالار با تاپیکهایی که عنوان آن خبر و مطلب خاص و بروزی را بیان می کند بیشتر می شود
خبر فوری در خصوص ریزش و یا رشد سهم باید درتاپیکی با عنوان متناسب بیان شود و گرنه همه مطالب رادر یک تاپیک ریختن باعث می شود کهبیروحی و سکون در تالار مانند ان زمانی که همه تاپیکهاادغام می شدند ایجاد شود بدیهی است که همانندروزنامه ها اخبار تیترخیلی مهم است
بطور مثالشرایط ایجاب می کند در مورد تیم ملی پرسپولیس چند سرتیتر ایجاد شود و گرنه جذابیت خبری از بین می رود
خرم انروز کزین منزل ویران بروم...
با عرض سلام خدمت دوست عزیز خوشانس
دوست گرامی بنده نیز با نظر شما کاملا موافقم .
خبر های موثق که در یک سهم یا صنعت تاثیر به سزایی می گذارند باید در سر تیتر قرار بگیرند و بازکردن تاپیکی جدید برای اطلاع رسانی سریعتر بسیار سودمند است
اما بازگشایی تاپیکهای تکراری در مورد یک سهم که در آنها تنها نظرات شخصی بیان می شود جایز نیست و بهتر است این نظرات در تاپیک های موجود زده شود
به نمونه ای از این تاپیکها که واقعا ضرورتی برای بازکردن آنها وجود نداشته است دقت فرماییدو قضاوت کنید:
"مشکل اصلی خصوصی سازی مخابرات: یک نهاد شبه دولتی دنبال خرید مفت آن است "
"رشد قيمت در انتظار سهام بانك ملت "
"عرضه بانک ملت دوباره شکست میخورد . "
"هر چه سريعتر تمام سرمايه هايتان را به مخابرات تبديل كنيد . "
و نمونه های از این دست.
اینها چیزی نیستند جز نظرات شخصی که با تیتر درشت به خورد افکار داده می شود .من نام این تاپیکها را تاپیکهای تبلیغاتی می گذارم .
از ناظر کل تقاضا دارم نسبت به انتقال این تاپیکها به تاپیک اصلی و تذکر به ایجاد کنند گان آنها اقدام نماید .
با تشکر از شما دوستان که تلاش خواهید کرد سایت تالار بورس محیطی آرام و بدور از تبلیغات داشته باشد.
و سپاسگذارم از ناظرین سایت که با زحمات شبانه روزی خود ابزار این امر را مهیا ساخته اند
سلام بر دوستان گرامی .
ممنون از توجه شما به مسائل تالار .
خدمتتان که عرض شود دیدگاه بنده نیز با شما یکی میباشد .به نظر بنده تاپکیهای جدیدی که ایجاد میشود اگر حاوی عنوان و مطلب بسیار مهمی باشد که تاثیر مهمی بر سهام دارد ادغام نمیشود ولی اگر هدف از ایجاد تاپیک جدید و آن هم کاملا شبیه به تاپیک مادر شلوغی تالار باشد سریعا ادغام میشود . البته باید به این مسئله که ایجاد کننده تاپیک نسبت به تاپیک خود حساسیت و توجه بیشتری دارد توجه لازم شود .
در مورد ادغام تاپیک ها در این چند روز متاسفانه نرم افزار سایت 3 روزی است که دچار مشکل شده و در صورت رفع مشکل سریعا این کار انجام خواهد شد .
موفق باشید .
هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت
ضمن تشکر بنده نهایت تلاش رادر نزدن تاپیک غیر ضروری می کنم ولی ایا به نظر شماو دوستان سرمنشا مشکل مخابرات همان بحث خریداررانت دار داخلی و افشاگری در این خصوص و حمایت از حق سهامدار جز و دولت و ملت و اطلاعرسانی به سازمنهای نظارتی نیاز به یک تاپیک مجزا ندارد من بنا بر دلایلی نمی توانم اسم آنشرکت رابیاورم ولی وظیفه خود را در اطلاعرسانی به سازمانهای ذیربط انجام داده ام
"رشد قيمت در انتظار سهام بانك ملت "
"عرضه بانک ملت دوباره شکست میخورد . "
"هر چه سريعتر تمام سرمايه هايتان را به مخابرات تبديل كنيد .
در خصوص بندهای فوق من با شما همنظرم
ولی به نظر من در مورد هر سهمی 3 نوع تاپیک ایجاد شود
1- تاپیک موافقان سهام
2- تاپیک مخالفان سهام
3- تاپیکهای خبری ( اینها در نهایت هم نباید ادغام شود به مرور زمان به صفحات بعدی منتقل می شود چرا که در صورت سرچ باید باشد)
خرم انروز کزین منزل ویران بروم...
به روز وصل تو، جانا
سلام .
دوست گرامی حامد/
پیام شما را خواندم .
شما در حال حاضر میتوانید پیام خصوصی خود را چک کنید ؟
چون بنده الان برایتان پیام ارسال کردم و در مورد رفع مشکلتان توضیح دادم .
اگر نتوانستید بگویید تا همینجا برایتان توضیح دهم .
موفق باشید .
هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت