گفتگو قفل شد
صفحه 4 از 13 اولاول ... 2 3 4 5 6 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46 به 60 از 190

نام گفتگو: معاون و ناظر کل سایت

مسدود شده
    تاريخ عضويت
    2005-Nov-28
    تشکرها: 38 بار در 30 پست

پيش گزيده

منو به ناحق مسدود كرديد

کاربر هزاره آواتار خوش شانس
    تاريخ عضويت
    2004-Nov-10
    تشکرها: 2,219 بار در 925 پست

پيش گزيده

با سلام
    پیرو پیشنهادم در خصوص تالار تاپیک ازاد و تالار تاپیک محدود و ارتقا سایت عزیز تالار بورس پیشنهاد جدیدی دارم
    تاپیکها در تمام سهمهاسه دسته و با عناوین ذیل شوند
    1-تاپیک اصلی سهم (مخابرات) موافقان
    2-تاپیک اصلی سهم (مخابرات) مخالفان
    3-تاپیک خبری -شایعه ای و موردی

خواهشمندم این موضوع را به اقای صراحتی بگویید این موضوع باعث افزایش شادابی و سرزندگی تالار می شود و در عین حال دیگر خود سهامدار تشخیص می دهد که چه باید کند باید نهادینه شود که مخالفت در سهام به عنوان تخریب تلفی نشود و دیگر کسی بهانه دارد چون طرف از ابتدا می گوید مخالفم حالا قصد و غرض را خواننده قضاوت کند
    این دو تاپیک مثل حزب است کسی نباید در تاپیک غیر از موضعش در مورد سهم مطلب مخالفت یا موافقت بزند و گرنه بدلیل بی قانونی اخطار می گیرد بدین ترتیب فضا برای موافق و مخالف ازادتر می شود
    حتی المقدور هردو تاپیک را ناظر ایجاد کند تا حساسیت موضعی در خصوص این که بعضیها در تاپیک یک نفر نمی نویسند حل شود
    استادان ژورنالیستی محدودیت خبر و تحلیل به یک تاپیک را مردود می دانند و تالار بوری مثل روزنامه ها باید تیترها و مطالب متنوع داشته باشد

-متشکر
    خرم انروز کزین منزل ویران بروم...

تاريخ عضويت
    2004-Nov-10

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط سپهبد مشاهده گفتگو
    با عرض سلام خدمت دوست عزیز خوشانس
    دوست گرامی بنده نیز با نظر شما کاملا موافقم .
    خبر های موثق که در یک سهم یا صنعت تاثیر به سزایی می گذارند باید در سر تیتر قرار بگیرند و بازکردن تاپیکی جدید برای اطلاع رسانی سریعتر بسیار سودمند است
    اما بازگشایی تاپیکهای تکراری در مورد یک سهم که در آنها تنها نظرات شخصی بیان می شود جایز نیست و بهتر است این نظرات در تاپیک های موجود زده شود
    به نمونه ای از این تاپیکها که واقعا ضرورتی برای بازکردن آنها وجود نداشته است دقت فرماییدو قضاوت کنید:
    "مشکل اصلی خصوصی سازی مخابرات: یک نهاد شبه دولتی دنبال خرید مفت آن است "
    "رشد قيمت در انتظار سهام بانك ملت "
    "عرضه بانک ملت دوباره شکست میخورد . "
    "هر چه سريعتر تمام سرمايه هايتان را به مخابرات تبديل كنيد . "
    و نمونه های از این دست.
    اینها چیزی نیستند جز نظرات شخصی که با تیتر درشت به خورد افکار داده می شود .من نام این تاپیکها را تاپیکهای تبلیغاتی می گذارم .
    از ناظر کل تقاضا دارم نسبت به انتقال این تاپیکها به تاپیک اصلی و تذکر به ایجاد کنند گان آنها اقدام نماید .
    با تشکر از شما دوستان که تلاش خواهید کرد سایت تالار بورس محیطی آرام و بدور از تبلیغات داشته باشد.
    و سپاسگذارم از ناظرین سایت که با زحمات شبانه روزی خود ابزار این امر را مهیا ساخته اند

"مشکل اصلی خصوصی سازی مخابرات: یک نهاد شبه دولتی دنبال خرید مفت آن است "
    جالب بود تاپیک فوق که شما غیر ضروری اسم بردید بین تاپیکهای 30 روز اخیر رده سوک پربیننده را دارد که با توجه به این که تعداد پستهای ان کمتر ازبقیه است درصد خواننده اش بالاتر در وافع رتبه 1 است ایا جالب نیست در طی 30 روز اخیر تاپیکی که 20 روز از تولیدش گذشته اول است؟

یا اصرار بر فضای خمودگی تالار و تاپیکهای بی حس و روح به ضرر تالار نیست؟ ( هر چند حسن نیت شما مورد تایید و قبول در طی چند سال اخیر است ولی توهم توطیه را باید در فضای ازد انالیز و تحلیل کرد)

همچنین دو تاپیک اول تاپیکهای سکه و یا بانکهی خصوصی در رشکستگی هستند ( که طبق معمول برخی ها بدلیل تخریب سهم بانکی!!! و حق سهامدار جز!!! خواهان حذف این تاپیک هستند!

لازم بذکر است که بعد از این تاپیک حرکتی شروع شد در بقیه تالارها
    علی ایحال تمام تلاش من افزایش کیفیت تالار بورس و افزایش بیینده است موفق باشید

موفق باشید و پیروز
    نکته اخر این که شعار تالار بورس این باشد

قضاوت را به خوانندگان واگذاریم و به این که انها هم اندازه ما و حتما بیشتر می فهمند احترام بگذاریم وظیف فقط حذف توهین و کلمات رکیک است و نه نظر و عقیده
    سهم انسان نیست که حتی در برابر تخریب ان رگ گردنمان باد کند

معاون و ناظر کل سایت
    آواتار معاون سایت
    تاريخ عضويت
    2009-Jan-09
    تشکرها: 1,475 بار در 164 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط خوش شانس مشاهده گفتگو
    با سلام
    پیرو پیشنهادم در خصوص تالار تاپیک ازاد و تالار تاپیک محدود و ارتقا سایت عزیز تالار بورس پیشنهاد جدیدی دارم
    تاپیکها در تمام سهمهاسه دسته و با عناوین ذیل شوند
    1-تاپیک اصلی سهم (مخابرات) موافقان
    2-تاپیک اصلی سهم (مخابرات) مخالفان
    3-تاپیک خبری -شایعه ای و موردی

خواهشمندم این موضوع را به اقای صراحتی بگویید این موضوع باعث افزایش شادابی و سرزندگی تالار می شود و در عین حال دیگر خود سهامدار تشخیص می دهد که چه باید کند باید نهادینه شود که مخالفت در سهام به عنوان تخریب تلفی نشود و دیگر کسی بهانه دارد چون طرف از ابتدا می گوید مخالفم حالا قصد و غرض را خواننده قضاوت کند
    این دو تاپیک مثل حزب است کسی نباید در تاپیک غیر از موضعش در مورد سهم مطلب مخالفت یا موافقت بزند و گرنه بدلیل بی قانونی اخطار می گیرد بدین ترتیب فضا برای موافق و مخالف ازادتر می شود
    حتی المقدور هردو تاپیک را ناظر ایجاد کند تا حساسیت موضعی در خصوص این که بعضیها در تاپیک یک نفر نمی نویسند حل شود
    استادان ژورنالیستی محدودیت خبر و تحلیل به یک تاپیک را مردود می دانند و تالار بوری مثل روزنامه ها باید تیترها و مطالب متنوع داشته باشد

-متشکر
    سلام بر شما .

اول از این که میبینم شما که از کاربران آگاه و قدیمی سایت هستید ،به مسائل مربوط به سایت اینگونه توجه میکنید بسیار خوشحالم .
    در مورد پیشنهاد شما حتما با گروه مدیریتی مطرح خواهم نمود .
    دوست گرامی در این مورد که فرمودید همه در اظهار نظر آزاد باشند چه مخالف و چه موافق بنده نیز موافق هستم و به نظر بنده هیچ گاه نباید خط مشی مشخصی در تالار ایجاد کرد و گفت همه اینگونه بنویسند و فکر کنند .
    هر کس ازاد میباشد نظر خود را اعلام دارد . البته ،اما چه در موافقین و چه مخالفین باید حرفی و مطلبی که زده میشود با تحلیل و دلیل یا لینکی باشد و همین طوری از هوا و هوس چیزی گفته نشود .
    و اما در مورد پیشنهاد شما یک مشکل میباشد و آن رسیدگی به تاپیکها میباشد زیرا با این کار چون تاپیکهایی متفرقه در مورد بورس هم زیادند ،حجم تاپیک ها و مطالب افزایش میابد و رسیدگی به آنها جهت مواردی مانند سفته بازی و توهین و غیره کمی برای ناظرین مشکل میشود .
    پس برای انجام این کار نیاز به تلاش و همکاری زیادی میباشد که انشااله پیگیر برای ایجاد این همکاری خواهیم بود .

موفق باشید .
    هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت

5. 1 كاربر به خاطر اين پست از معاون سایت تشكر كرده است:

تاريخ عضويت
    2004-Nov-10

پيش گزيده

با سلام چرا با وجو د سوال تصادفی در موقع ثبت نام باز هم یک سری اسپم ثبت نام و پستهای اسپم می زنند؟
    ایا سوال تصویری بهتر نیست؟

7. 1 كاربر به خاطر اين پست از خوش شانس تشكر كرده است:

معاون و ناظر کل سایت
    آواتار معاون سایت
    تاريخ عضويت
    2009-Jan-09

پيش گزيده

با سلام چرا با وجو د سوال تصادفی در موقع ثبت نام باز هم یک سری اسپم ثبت نام و پستهای اسپم می زنند؟
    ایا سوال تصویری بهتر نیست؟
    سلام بر شما دوست گرامی و ممنون بابت توجه شما .
    میگم احتمالا روبات اسپمها یک دوره زبان فارسی گذرانده اند .
    حالا گذشته از شوخی من لیست ثبت نامهای اخیر را نگاه کردم ندیدم روبات اسپم تازه ای با این شیوه موفق به ثبت نام شده باشد .
    و البته مطالبی که در این روزها از روبات ها دیده میشود مربوط به آنهایی هست که در ماه قبل میلادی ثبت نام کرده بوده اند و در سیستم مانده بودند .
    البته پیشنهاد شما هم مناسب میباشد انشااله پیگیری خواهیم نمود .

موفق باشید .
    آخرين ويرايش به وسيله معاون سایت : Friday 06 Mar 2009 در 23:41

9. 2 كاربر به خاطر اين پست از معاون سایت تشكر كرده‌اند:

تاريخ عضويت
    2004-Nov-10

پيش گزيده

با سلام و تبریک سال نو
    قبلا در صفحه اول تاپیکها پربیننده در کل و تاپیکهای داغ و جدید در 30 روز نشان داده میشد ممنون می شوم مجددا این قابلیت را اضافه کنید

تاريخ عضويت
    2004-Nov-10

پيش گزيده

پاسخ سریع به درخواست کاربر ایجاد کننده تاپیک اخمدی نژاد مرد خدا و حذف سایر نظرات و تحلیلها که بسیار محترمانه نوشته بودند تعجب بر انگیز است
    [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

1-ا1ین مسیله که هدف ایجاد کننده تاپیک و عقاید سیاسی ایشان مشخص است وی اصلا اعتقادی به این مسایل ندارد چه رسد احمدی نژاد مشخص است و یقینا در تالار سیاسی نظرها و عقاید مختلف نوشته می شود و این روش و بدعت بسیار عجیب است که هر کس درخواست حذف نظرات روشنگرایانه سایرین را داشته باشد براحتی اجابت می شود

2- ایا ایشان افراد تالار را چه فرض کرده که بعد از پستهای متعدد و نظرات سیاسی خاص این تاپیک را اهدافی که مشخص است زده اند

3-خواهشمندم جناب صراحتی و ناظر کل ضمن تحلیل این موضوع و مشخص نمودن ناظری که برای چندمین بار از این کاربر حمایت ویژه می کند از این بدعت جلوگیری کنند نظرات سایر دوستان همچون نراقی بینا سهام و گرگین هم در این تاپیک حذف شد

4- البته این نظر در خصوص مخالفت با کاربر دانیال نیست و ایشان ازادند نظراتشان را بنویسند ولی ایجاد کننده تاپیک حق محدودیت و خذف نظراتمحترمانه سایر اعضا را ندارند

5- این کار دقیقا مخالف روئش اقای صراحتی عزیز دارد و یقین دارم اطلاع ایشان از این حذفیات و موضوعات باعث برخورد ایشان خواهد گردید

6- حذف این موضوع که مسایل تاپیک و. پستهای مربوط به عنوان نیست که در واقع امری تفسیری و برداشتی است بدعتی جدید در تالار است که موجب نارضایتی زحمات نویسندگان پستها را ایجاد می کند اگر روال بر این است مشخص سازید که در کدام تاپیک بنویسیم که نظرزات حذف نشوند

7- اگر موارد بیشتری توضیح خواستید در پی بنده به اطلاع می رسانم می توانید از بیناسهام گرگین نراقی و دیگران نیز استعلام کنید

8- مجددا ضمن احترام به تلاشهای ناظران خواهشمندم در خصوص ناظری که این کار را کرده بررسی شود تا یقضیه داوران فوتبال پیش نیاید

با تشکر از حسن توجه

12. 1 كاربر به خاطر اين پست از خوش شانس تشكر كرده است:

معاون و ناظر کل سایت
    آواتار معاون سایت
    تاريخ عضويت
    2009-Jan-09

پيش گزيده

با سلام و تبریک سال نو
    قبلا در صفحه اول تاپیکها پربیننده در کل و تاپیکهای داغ و جدید در 30 روز نشان داده میشد ممنون می شوم مجددا این قابلیت را اضافه کنید
    سلام دوست گرامی .
    شرمنده بنده حدود یک هفته ای مسافرت بودم و دسترسی به اینترنت هم نداشتم و نتوانستم پاسخ دهم .
    در این مورد نرم افزار به گونه ای طراحی شده که بصورت راندوم اطلاعات را نشان میدهمد و درخواست های شما نیز در آنها موجود میباشد و فقط نیاز است شما گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید .

پاسخ سریع به درخواست کاربر ایجاد کننده تاپیک اخمدی نژاد مرد خدا و حذف سایر نظرات و تحلیلها که بسیار محترمانه نوشته بودند تعجب بر انگیز است
    http://www.talarebourse.com/forum/sh...749#post457749

1-ا1ین مسیله که هدف ایجاد کننده تاپیک و عقاید سیاسی ایشان مشخص است وی اصلا اعتقادی به این مسایل ندارد چه رسد احمدی نژاد مشخص است و یقینا در تالار سیاسی نظرها و عقاید مختلف نوشته می شود و این روش و بدعت بسیار عجیب است که هر کس درخواست حذف نظرات روشنگرایانه سایرین را داشته باشد براحتی اجابت می شود

2- ایا ایشان افراد تالار را چه فرض کرده که بعد از پستهای متعدد و نظرات سیاسی خاص این تاپیک را اهدافی که مشخص است زده اند

3-خواهشمندم جناب صراحتی و ناظر کل ضمن تحلیل این موضوع و مشخص نمودن ناظری که برای چندمین بار از این کاربر حمایت ویژه می کند از این بدعت جلوگیری کنند نظرات سایر دوستان همچون نراقی بینا سهام و گرگین هم در این تاپیک حذف شد

4- البته این نظر در خصوص مخالفت با کاربر دانیال نیست و ایشان ازادند نظراتشان را بنویسند ولی ایجاد کننده تاپیک حق محدودیت و خذف نظراتمحترمانه سایر اعضا را ندارند

5- این کار دقیقا مخالف روئش اقای صراحتی عزیز دارد و یقین دارم اطلاع ایشان از این حذفیات و موضوعات باعث برخورد ایشان خواهد گردید

6- حذف این موضوع که مسایل تاپیک و. پستهای مربوط به عنوان نیست که در واقع امری تفسیری و برداشتی است بدعتی جدید در تالار است که موجب نارضایتی زحمات نویسندگان پستها را ایجاد می کند اگر روال بر این است مشخص سازید که در کدام تاپیک بنویسیم که نظرزات حذف نشوند

7- اگر موارد بیشتری توضیح خواستید در پی بنده به اطلاع می رسانم می توانید از بیناسهام گرگین نراقی و دیگران نیز استعلام کنید

8- مجددا ضمن احترام به تلاشهای ناظران خواهشمندم در خصوص ناظری که این کار را کرده بررسی شود تا یقضیه داوران فوتبال پیش نیاید

با تشکر از حسن توجه
    در این مورد من بررسی خواهم نمود .

موفق باشید .

14. 1 كاربر به خاطر اين پست از معاون سایت تشكر كرده است:

مسدود شده آواتار 6600
    تاريخ عضويت
    2008-Jul-27
    تشکرها: 301 بار در 116 پست

پيش گزيده

با سلام خدمت مدیریت تالار بورس
    من نمیتونم در قسمت پاسخ به نوشته به صورت مستقیم با فونت فارسی بنویسم و به جای تایپ کلمات فارسی عباراتی از قبیل عدد و ... رو مییاره.
    بنابر این مجبور میشم که در برنامه ی wordبنویسم و اون رو کپی کنم به این قسمت.
    نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه؟
    برای مثال عبارت با سلام خدمت مدیریت رو به طور مستقیم تو قسمت پاسخ به نوشته ها در سایت مینویسم:
    (' 3d'e ./e* e/j1j* 3*'d'1 (h13
    این نوشته ی بالایی همون نوشته هست که به صورتی که میبینید تایپ میشه.
    خواهش من از شما اینه که برای اصلاح این روند من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر.

کاربر هزاره آواتار سپهبد
    تاريخ عضويت
    2005-Feb-01
    شهر
    ایران
    تشکرها: 7,931 بار در 1,381 پست

پيش گزيده

با عرض سلام خدمت ناظر کل
    کاربر YAHYA corpsقصد تخریب هر آنچه که به ایرانی مربوط می شود را دارد
    اگر نگاهی به پست های این فرد بیندازید متوجه خواهید شد که برای خرید و فروش سهام و نظرخواهی وارد این سایت نشده است و کار او تنها کوچک جلوه دادن ایران و بزرگنمایی بیگانگان است.
    دوستانی همانند گرگین خان ،آنتی جو گیر ،گالیور ،ابلیس و....برای مقابله با پست های این شخص ،پست هایی را ارسال کرده اند و بجای اینکه توان و وقت خود را در جهت هم فکری بورسی صرف کنند ،مجبور به پاسخ به هجویات این کاربر شده اند .
    همانطور که اطلاع دارید یکی از راه های مبارزاتی کانالهای ماهواره ای بیگانه ورود افراد به سایتهای با مخاطب بالا و ایحاد تبلیغات منفی بر ضد ایران است
    بنده از شما تقاضا دارم نسبت به افرادی همانند این کاربر سریع تر اقدام کنید تا علاوه بر آسودگی خاطر اعضا به این گونه افراد تفهیم کنیم که این سایت جایی برای تبلیغات ضد ایرانی ندارد و تنها یک سایت اقتصادی در رابطه با بورس است.
    لطفا هر چه سریعتر نسبت به مسدود نمودن نام کاربری ایشان اقدام فرمایید
    با تشکر

17. 1 كاربر به خاطر اين پست از سپهبد تشكر كرده است:

معاون و ناظر کل سایت
    آواتار معاون سایت
    تاريخ عضويت
    2009-Jan-09

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط 6600 مشاهده گفتگو
    با سلام خدمت مدیریت تالار بورس
    من نمیتونم در قسمت پاسخ به نوشته به صورت مستقیم با فونت فارسی بنویسم و به جای تایپ کلمات فارسی عباراتی از قبیل عدد و ... رو مییاره.
    بنابر این مجبور میشم که در برنامه ی wordبنویسم و اون رو کپی کنم به این قسمت.
    نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه؟
    برای مثال عبارت با سلام خدمت مدیریت رو به طور مستقیم تو قسمت پاسخ به نوشته ها در سایت مینویسم:
    (' 3d'e ./e* e/j1j* 3*'d'1 (h13
    این نوشته ی بالایی همون نوشته هست که به صورتی که میبینید تایپ میشه.
    خواهش من از شما اینه که برای اصلاح این روند من رو راهنمایی کنید.
    با تشکر.
    سلام بر شما
    دوست عزیز بنده تغییراتی در کاربری شما انجام دادم چک کنید ببینید آیا مشکل حل شده ؟
    اگر هنوز حل نشده اطلاع دهید .

نقل قول نوشته شده توسط سپهبد مشاهده گفتگو
    با عرض سلام خدمت ناظر کل
    کاربر yahya corpsقصد تخریب هر آنچه که به ایرانی مربوط می شود را دارد
    اگر نگاهی به پست های این فرد بیندازید متوجه خواهید شد که برای خرید و فروش سهام و نظرخواهی وارد این سایت نشده است و کار او تنها کوچک جلوه دادن ایران و بزرگنمایی بیگانگان است.
    دوستانی همانند گرگین خان ،آنتی جو گیر ،گالیور ،ابلیس و....برای مقابله با پست های این شخص ،پست هایی را ارسال کرده اند و بجای اینکه توان و وقت خود را در جهت هم فکری بورسی صرف کنند ،مجبور به پاسخ به هجویات این کاربر شده اند .
    همانطور که اطلاع دارید یکی از راه های مبارزاتی کانالهای ماهواره ای بیگانه ورود افراد به سایتهای با مخاطب بالا و ایحاد تبلیغات منفی بر ضد ایران است
    بنده از شما تقاضا دارم نسبت به افرادی همانند این کاربر سریع تر اقدام کنید تا علاوه بر آسودگی خاطر اعضا به این گونه افراد تفهیم کنیم که این سایت جایی برای تبلیغات ضد ایرانی ندارد و تنها یک سایت اقتصادی در رابطه با بورس است.
    لطفا هر چه سریعتر نسبت به مسدود نمودن نام کاربری ایشان اقدام فرمایید
    با تشکر
    سلام بر شما کاربر خوب سایت
    ممنون از اطلاع رسانی شما
    همین الان رسیدگی لازم انجام خواهد شد .

موفق باشید .

19. 3 كاربر به خاطر اين پست از معاون سایت تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار اشکان
    تاريخ عضويت
    2007-Apr-15
    شهر
    تهران
    تشکرها: 4,957 بار در 2,519 پست

پيش گزيده

با عرض سلام خدمت ناظر کل محترم
    دوست عزیز سوال بنده در رابطه این است که چگونه میتوانم پیام خصوصی که توسط دیگران به پروفایل بنده ارسال شده است را در پروفایلم تایید کنم و همچنین روش پاسخ دادن به اون پیام خصوصی پروفایلی را اگر زحمتی نیست برایم تشریح بفرمایید.در ضمن بفرمایید چرا بعضی از دوستان پیام خصوصی نمیگیرند و یا اصلا" در پروفایل ایشان گزینه فرستادن پیام خصوصی به آن کاربر وجود ندارد؟
    پیشاپیش با تشکر بی نهایت از کمکی که به من خواهید نمود

شاد باشید
    هرچه دارم از اوست
    حتما" به لینکهای زیر یک سری بزنید.مطمئنا" پشیمون نمیشید

تاپیک سوال از اشکان(لطفا از سوال کردن پراکنده توی تاپیکهای مختلف اجتناب کنید) [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک عکسهای دلربا و عاشقانه[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک شایعات بازار بورس تهران[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک همه چیز و از همه جا[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

معاون و ناظر کل سایت
    آواتار معاون سایت
    تاريخ عضويت
    2009-Jan-09

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط اشکان مشاهده گفتگو
    با عرض سلام خدمت ناظر کل محترم
    دوست عزیز سوال بنده در رابطه این است که چگونه میتوانم پیام خصوصی که توسط دیگران به پروفایل بنده ارسال شده است را در پروفایلم تایید کنم و همچنین روش پاسخ دادن به اون پیام خصوصی پروفایلی را اگر زحمتی نیست برایم تشریح بفرمایید.در ضمن بفرمایید چرا بعضی از دوستان پیام خصوصی نمیگیرند و یا اصلا" در پروفایل ایشان گزینه فرستادن پیام خصوصی به آن کاربر وجود ندارد؟
    پیشاپیش با تشکر بی نهایت از کمکی که به من خواهید نمود

شاد باشید
    سلام دوست گرامی

در این مورد باید بگم که اولا پیام هایی که افراد در پروفایل برای شما بصورت خصوصی قرار میدهند ابتدا فقط برای شما قابل مشاهده میباشد و شما میتوانید آن پیام ها را مدیریت کنید که برای این کار در قسمت سمت چپ و بالای هر پست یک مربع تو خالی کوچک قرار دارد که ابتدا تیک آن را میزنید سپس به پایین پروفایل خود آمده ، قسمتی به نام مدیریت قرار دارد ،شما اختیار مورد نظر را از درون گزینه های آن انتخاب مینمایید سپس بر دکمه برو کلیک مینمایید .

در مورد پاسخ دادن پیامی که در پروفایل شما میبباشد یا در همان پروفایل خود پاسخ میدهید یا با کلیک بر نام کاربری فرد مورد نظر وارد پروفایل ایشان شده و آنجا پاسخ میدهید که در اولین ورود فرد به سایت پیغامی برای ایشان مبنی بر دریافتی پیامی در پروفایل فرستاده میشود .

و در آخر هم در مورد نبودن گزینه ارسال پیام خصوصی برای بعضی کاربران ،مربوط به تنظیمات کاربری آنها توسط خودشان میاشد که میتوانند دریافت پیام خصوصی از کاربران دیگر را از پروفایل خود حذف نمایند .

موفق باشید.

22. 2 كاربر به خاطر اين پست از معاون سایت تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار اشکان
    تاريخ عضويت
    2007-Apr-15
    شهر
    تهران
    تشکرها: 4,957 بار در 2,519 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط ناظر کل مشاهده گفتگو
    سلام دوست گرامی

در این مورد باید بگم که اولا پیام هایی که افراد در پروفایل برای شما بصورت خصوصی قرار میدهند ابتدا فقط برای شما قابل مشاهده میباشد و شما میتوانید آن پیام ها را مدیریت کنید که برای این کار در قسمت سمت چپ و بالای هر پست یک مربع تو خالی کوچک قرار دارد که ابتدا تیک آن را میزنید سپس به پایین پروفایل خود آمده ، قسمتی به نام مدیریت قرار دارد ،شما اختیار مورد نظر را از درون گزینه های آن انتخاب مینمایید سپس بر دکمه برو کلیک مینمایید .

در مورد پاسخ دادن پیامی که در پروفایل شما میبباشد یا در همان پروفایل خود پاسخ میدهید یا با کلیک بر نام کاربری فرد مورد نظر وارد پروفایل ایشان شده و آنجا پاسخ میدهید که در اولین ورود فرد به سایت پیغامی برای ایشان مبنی بر دریافتی پیامی در پروفایل فرستاده میشود .

و در آخر هم در مورد نبودن گزینه ارسال پیام خصوصی برای بعضی کاربران ،مربوط به تنظیمات کاربری آنها توسط خودشان میاشد که میتوانند دریافت پیام خصوصی از کاربران دیگر را از پروفایل خود حذف نمایند .

موفق باشید.

از راهنمایی ارزنده شما بسیار متشکرم.
    شاد باشید
    هرچه دارم از اوست
    حتما" به لینکهای زیر یک سری بزنید.مطمئنا" پشیمون نمیشید

تاپیک سوال از اشکان(لطفا از سوال کردن پراکنده توی تاپیکهای مختلف اجتناب کنید) [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک عکسهای دلربا و عاشقانه[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک شایعات بازار بورس تهران[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

تاپیک همه چیز و از همه جا[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

گفتگو قفل شد

گفتگو هاي مشابه

1. (((روي خط بازار 2)))
    By knokia in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 12129
    آخرين پست: Sunday 13 Dec 2009, 02:29
  2. سامانه جدید شنبه افتتاح میشود
    By sahar1364 in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 15
    آخرين پست: Sunday 22 Feb 2009, 15:09
  3. جناب knokia انشا الله که ناظر خوبی باشی
    By VALADKHANI in forum تالار گفتمان بورس