با سلام
من بتازگی عضو سایت شدم و ظاهرا برای فعالیت در سایت میبایستی یکی از ناظرین من را تایید کند
بهتر این بود که دستورالعملها و روش های استفاده از سایت در صفحه اصلی جهت مطالعه کاربران تازه
وارد گنجانده شود با تشکر فارسیان
|
با سلام
لطفا روش استفاده و ارتباط برقرار کردن و سایر دستورالعملهایی که دانستن آن برای یک کاربر تازه عضو شده لازم است در یک قسمت قابل مشاهده در صفحه اصلی قرار دهید با تشکر فارسیان
با سلام
من بتازگی عضو سایت شدم و ظاهرا برای فعالیت در سایت میبایستی یکی از ناظرین من را تایید کند
بهتر این بود که دستورالعملها و روش های استفاده از سایت در صفحه اصلی جهت مطالعه کاربران تازه
وارد گنجانده شود با تشکر فارسیان
از ناظر کل محترم خواهشمندم بررسی کند که ایدی شوینده که افراد زیادی را با ایجاد تایپیکهای گمراه کننده متضرر کرده دارای چند ایدی دیگر است و این شخص را مسدود کند
شر این ایدیها باید از سر تالار کم بشه
و با پاکسازی اینها تالار اعتباز زیادتری خواهد یافت
[لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]
هر تحلیل و اظهار نظر بورسی تابع متغیر های سیاسی و اقتصادی است
تصمیم با خودتان
بادقت بیندیشیم سپس تصمیم بگیریم
سلام .
دوست محترم در مورد آموزش فعالیت در تالار و استفاده از امکانات چون عموما اکثرا افراد تازه وارد آگاهی دارند و تا به حال کسی در این مورد اعتراضی نداشته ، ترتیب اثری داده نشده ، البته یک سری توضیحات در تاپیک اطلا عیه های ناظرین به کاربران داده شده است .
سلام دوست عزیز از توجه شما به این مشکل سپاسگزارم .
حتما با ناظر سایت هماهنگی لازم برای این مشکل انجام خواهد شد و بزودی به اطلاع عموم کاربران خواهد رسید .
موفق باشید .
هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت
جناب آقای صراحتی
معاون محترم سایت
باسلام
متاسفانه بعضی از اعضا صرفا جهت گین گیری و صرفا استفاده شخصی اطلاعات غلط به دیگر اعضا میدهند
جهت رفع این مشکل
یک تاپیک تحت عنوان اطلاعات گمراه کننده ایجاد شود
و این تاپیک بوسیله ناظرین و اعضاء با سابقه و مطلع اداره شود
تا بموقع اطلاعات گمراه کننده اعضاء در این تاپیک قرار گرفته و از زیانهای بعدی دوستان بموقع جلوگیری شود
باتشکر: فارسیان
صراحتی عزیز و ناظر سایت تعداد پستهای من بیشتر از هزار هست ولی هنوز نمیتوانم تایپیک کاربران هزاره رو ببینم. لطفا" کاری کنید که بتونم این تایپیک را ببینم. متشکر از سایت خوب و وزین و قدیمی تالاربورس
هر تحلیل و اظهار نظر بورسی تابع متغیر های سیاسی و اقتصادی است
تصمیم با خودتان
بادقت بیندیشیم سپس تصمیم بگیریم
باسلام
کاربران گرامی اگر قرار باشد سایتی موفق و پویا شود بهتر است اعضای آن درک کنند که چرا بعضی از سایت ها از هم می پاشند اگر مدیر اجرایی تن به خواسته های نا معقول دهد صلح و صفا از میان کاربران بر داشته میشود. گروه مدیریت متعهد است شرایط و زمینه ی برقرای امنیت و احترام متقابل در سایت را فراهم کند. فراموش نکنید خانواده سایت تالار بورس روز به روز پرجمعیت میشود اگر اختلافات و رقابت های بین کاربران و مباحث ها را مدیریت نکنیم به فروپاشی خانواده سایت وزین تالار بورس می انجامد بدون شک در مدیریت ما کاستی وجود دارد و توقع داریم با صبوری و با انعطاف پذیری ما را برای تلاش بیشتر ترغیب کنید.باتشکر
با سلام بر تمامی دوستان تالار
مدتی است که دوستان من نمی توانند برای من پیام خصوصی بفرستند حال نمی دانم خودم مشکل دارم کامپیوترم خراب است و یا سایت شما خیسیده و خوب کار نمی کند ؟
حال در هر صورت هر کس از هر نقطه این دنیای سایبر که توانائی حل مشکل من دارد تقاضا مندم به من که نه بلکه به دوستانم که می خواهند پیام خصوصی بدهند رحم کرده و در صدد حل این معضل سایت برایند .
باشد که خدا هم از سر لطف مشکلات شما را هم حل کند . حالا خود دانید مشکل من را حل می کنید یا نه ؟![]()
نیوشاک عزیز احتمالا سهمیه 50 تایی پیغام های خصوصی ات پر نشده؟ (دقت داشته باش که پیغام های ارسال شده از جانب شما هم جزو همین 50 تا به حساب می آید.)
این رو هم چک کنی ضرر نداره؛ در این بخش:
و در بخش نامه هاي خصوصي چک کنید که حتما روبروی عبارت سيستم پيام خصوصي فراهم باشد ، تیک خورده باشد.
سلام .
بزودی امکانات جدیدی به سایت افزوده خواهد شد که انشااله این درخواست شما نیز در آن خواهد بود .
سلام .
دوست محترم ، مشکل از تنظیمات کاربری شما بود که فقط دریافت پیام خصوصی از مدیران را امکان پذیر نموده بود ، بنده با اجازه شما تغییراتی در تنظیمات کاربری شما دادم ، فکر کنم مشکل حل شد .
موفق باشید .
هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت