|
جناب معاون سایت اگر دنبال بالا بردن سطح کیفی هستید لطفا به تاپیک خگستر سر بزنید و نظارت کنید بر نحوه نگارش افراد .
تا مس نباشد ارزش طلا مشخص نمي شود نوشته هاي سطحي وبي مغز باعث ارزش دو چندان نوشته هاي عزيزان با فرهنگ ومعلومات مي شود
تا مس نباشد ارزش طلا مشخص نمي شود
دوستان تالار جاي اعلام نظرات شخصي و تحليلها و برسي هاست و قرار نيست كسي فقط از نوشته ها و تحليل ها درس خريد سهم را بگيرد بلكه بابررسي و تحليل خود بايد اقدام به خريد نمايد . پس نظر بنده اين است كه محدود كردن معني خاصي ندارد و ازادي بيانات به پويايي تالار كمك مي كند . شاد باشيد
با سلام خدمت دوستان
تشکر ویژه از همه عزیزانی که نظرات خود را درج می کنند تا به کمک یکدیگر و پیگیری ناظرین عزیز بتوانیم سایت تالار بورس را همواره سرآمد سایت های گفتگوی بورسی قرار دهیم.
هم تالاری های عزیز
کسی با آزادی بیان و درج نظرات مختلف کاربران تازه وارد مخالف نیست .بسیار پیش می آید که یک کابر یا به دلیل استرس ناشی از خرید یک سهم و یا به دلیل سفته بازی و پایین آوردن قیمت ،پست های پشت سر هم و بدون عمق می زند که این پست ها عملا هم ارزش تاپیک را پایین می آورد و هم سایت را محلی برای تبلیغات می کند .
مثلا در تاپیکی که دوستان یا با پست های تحلیلی یا با نظرات شخصی در حال گفتگو هستند ،دیده می شود کاربری یک پست در میان می گوید این سهم می ارزد یا این سهم کف قیمت است و پست هایی شبیه به این .
یا در مواردی دیده می شود یک تاپیک با نام یک سهم باز می شود و پست اول آن تاپیک نوشته شده این سهم را بخرید قیمت آن بالا می رود .!!!بدون تحلیل ،بدون مشخص کردن دلیل بالا رفتن و تنها به جهت اینکه آن کاربر آن سهم را دارد .
دوستان چه موافق و چه مخالف محدودیت در سایت مطمینا با این موارد برخورد کرده اند .
بنده فکر می کنم نظر مدیران سایت هم این افراد باشد و نه کاربران تازه واردی که سئوال مطرح می کنند یا یک نظر را در تاپیک درج می کنند .منظور مقابله با پستهای بی مورد که جنبه تبلیغاتی دارند .حال این پست یا از طرف یک حرفه ای و به دنبال هدفی خاص درج می شود و یا توسط یک آماتور که تنها می خواهد از شر سهمش خلاص شود .
دوست عزیزی که اعلام می کند خود کاربران می توانند تفاوت قایل شوند و بد و خوب تالار را تشخیص دهند درست می گوید .اما مشکل اینجا است که این افراد زود شناخته می شوند و با آیدی جدید دوباره وارد سایت می شوند .شاید این گروه سفته باز از انگشتان دست بیشتر نباشند اما آیدی هایی که تا بحال ساخته اند و علاوه بر ایجاد شایعه به بسیاری از دوستان قدیمی سایت هم توهین کرده اند شاید بیش از 500 آیدی باشد .
منظور مقابله با این آیدی های جدید می باشد و نه دوستان و عزیزانی که ریگی به کفش ندارند .
اظهار نظر و هم فکری در این خصوص و پیدا کردن یک راه حل می تواند باعث بالا رفتن سطح تالار شود.دوستان لطف می کنند و نظرات خود را در این خصوص اعلام دارند.
مشکلی نیست ولی چه کسی و با چه تضمینی و با چه مسئوایتی می خواهد مشخص کند و سر حرفش بماند که این فرد سفتهباز است تخریبگر است و ... و..
همان یاردانقلیخان که همهمی گید سفته باز بود دو تا تاپیک زد در مورد ریزش فولاد عالم و ادم و استاد بهش حمله کردند که داری سهم سهامدارجز رااز دستش در میاری دیدید که فولادها ریختند بدجوری هم ریختند همون اساتید هم یواشکی سهمهایشان را فروختند به کسی هم نگفتند
مگر این جا سایت خرید و فروش سهام و سبد گردانی است؟
مگر یکی از بزرگترین اساتید اینجا در مورد پیاذر به عمد یاغیر عمد بزرگترین اشتباه را نکرد
تمام اساتید تحلیلهای خوب و غلطشان را من امار دارم خودم هم بیسوادم البته ولی اینطوری نباشد که به بهانه حمایت از سهامدار جز نگذارند خبر منفی واقعی زده بشه و بعد دیدند اوضاع خرابه یواشکی سهمشون رابفروشند
ایرانیها تعارفی هستند رک باشید
اقا من 4 ساله تو این تالارم کسیاینجا رانت داشته باشه فقط بهدوستهایش یواشکی میگه بعد که خرید سهمو می یاد تبلیغ
من خودم سالهای اول و دوم ورودم ازتبلیغات تو این تالار 8 میلیون تومانضرر کردم ولی دندم نرم
تنها راه حل این است در مورد هر سهم3 نوع تاپیک ایجادشود
1- تاپیک طرفداران سهم
2- تاپیک مخالفان سهم
3- تاپیکهای باارزش خبری داغ و بروز موردی
و گرنه این دعواها تاابد ادامه دارد!
همه اساتید اشتباه داشته اند
استادها و تحلیلگرها امده و رفته اند ولی تالار باقی مانده
حرف من این است هر کس می گوید فلانی دروغ می گوید باید پای حرفش بایستد
مگر همین صدرا از 300 نریخت دو کلمه منفی در موردش گفتیم از زمین و زماان حمله کردند چی شد؟ الان حاضرند جواب بدهند؟
خرم انروز کزین منزل ویران بروم...
مگه جاهای دیگر نمی روند پستها وتحلیلهای غلطشان را پاک می کنند و فقط هم به دوستان درپی ام خبر می رسانند هر کسی هم اعتراض کند باباتوم می زنند لت و پارش می کنند بعد هم یک لشکر دست مال به دست می ایند مجیزگویی بعد هم هی سبز و سبز می کنند
حرف من این است همانهایی هم که می ایند بعد ازاین اساتید طلبکاری می کنند هم اشتباه می کنند حق طلبکاری ندارند
دو طرف نمی فهمنددموکراسی چیست؟
نمی شود فضای مجازی و ایدی واقعی و مجازی را با هم قاطی کرد
مثل این است که در تهران یک عده با اسم و فامیل واقعی زندگی کنند و یک عده با نقاب و مخفی اصلا غیر ممکن است
تالارگفتمان مجازی است حالا یک عده می خواهند با هویت واقعی کار کنند و مثل بقیه ازاین سکوی پرش بپرند بهبالا باید پیه بعضی چیزها را هم به تن بمالند
ولی کلا برای هیچ استاد و تحلیلگر سالم و بااخلاق در این تالارها حتی با هویت واقعی مشکل حادی پیش نیامده و همچنان محترمند و سالمین را غمی نیست
خرم انروز کزین منزل ویران بروم...
با سلام خدمت خوش شانس عزیز
ابتدا در مورد یارقلی یا همان محمد سپاهی
خدمت شما عرض کنم بحث اینکه نام یک نفر یا یک فرقه را به خصوصیتی خاص می برند به آن معنی نیست که همواره آن خصوصیت در مورد آنها صدق می کند بلکه در مرود اکثر اوقات صحبت می شود .برای مثال وقتی می گویند مردمان فلان شهر خسیس هستند در مورد اکثریت است و نمی توان این خصوصیت را با یک مثال نقش کرد .
یارقلی در سهام کوچک کار می کرد .چون زورش به این سهام می رسید و چون فرد با تجربه ای در بازار است مطمینا نظر ایشان در مورد سهام بزرگ به واقعیت نزدیک بود و البته افراد قابل اشتباه هستند .
اما در مورد سهام کوچک و سفته بازی چه ؟ ایشان چند سهم را با خریدهای خود مثبت نشان می داد و به سهامدار بی اطلاع می فروخت ؟
در مورد اشتباه کارشناسان یا به قول تالاری ها اساتید
مطمینا هیچ کس در بورس 20 نمی گیرد و همه قابلیت اشتباه دارند اما کسانی که کمتر اشتباه می کنند و یا پست با تحلیل و حلاجی شده می زنند قابل اتکا تر هستند .
دوست عزیز خوش شانس آیا شما با پست های پی در پی توسط یک کاربر که جنبه تبلیغاتی دارد موافقید؟آیا نظر شما این است که ناظرین با این افراد برخورد نکنند ؟
افرادی که در اوج منفی بازار پست های منفی می زنند هیچ فرقی با افرادی که در اوج مثبت بازار تبلیغات سهام بادکرده را می کنند ندارند .در بازا رمثبت سهام بصورت گروهی رشد می کنند و شاید در مقاطع خاص سود بدهند اما در بازا رمنفی بیش از همه ریزش دارند .
همین سهم صدرا که شما فرمودید .
صدرا یک سهم پر ریسک است که از 40 تومان به 300 تومان رسید .آیا همانگونه که با سرعت رشد کرد نباید به همان سرعت سقوط کند یا معادن روی .
اما سهمی مانند سینا یا کارآفرین
در همین روند منفی بازار که اکثر سهام به سهامدار خود ضرر زده اند چقدر کاهش قیمت داشته اند ؟
بنده نظرم این نیست که کسی که صدرا را معرفی کرده محدود کنیم یا کسی که کارآفرین را معرفی می کند تقدیر .بلکه منظورم برخورد با تبلیغاتچی ها است .چه منفی چه مثبت .این تبلیغاتچی ها هستند که سهم را از ارزش واقعی فراتر می برند و همان ها هستند که سهم را از ارزش ذاتی پایین تر می آورند.
سایتها، روزنامه ها ،تالار حافظ، کارگزارها ،امور سهام شرکتها و...ابزاری هستند در اختیار گردانندگان بازار که جهت بازار کم عمق ایران را مشخص می کنند .اجتناب از آنها تقریبا غیر ممکن است اما می توان تا حدودی فعالیت آنها را محدود کرد و اینکار در این سایت مقدور نخواهد بود مگر با کمک کاربران عزیز که اجازه فعالیت را به این افراد ندهند .
با سلام و خسته نباشید خدمت زحمتکشان این تالار
چند وقتی هست که عده ای با سوء نیت قصد پایین آوردن سطح علمی و اعتباری تالار را دارند واین مسئله قطعاً از دید شما پنهان نمانده .
لذا خواهشمندم نوشته های برخی کاربران را بیشتر مورد بررسی قرار دهید .
البته این به معنای ایجاد محدودیت نیست بلکه هدف ایجاد فضایی سالم جهت تبادل نظر است .
گاهی اوقات متعجب می شوم که چطور کاربری که یک روز نیست عضو شده دهها پست بی ارزش ارسال می کند و جو تالار را کاملاً بر هم می زند . و از جمله موارد آخر که باید خدمت شما عرض کنم که پیش آمده قهر جناب ابن سیناست (البته به نظر من کناره گیری ایشان کاملاً اشتباه بوده) و این باز از دیدگاه من ضعف در مدیریت تالار بوده که انتقاد از ایشان را تبدیل به تخریب ایشان نموده !
لازم به ذکر نیست که خدمت شما عرض کنم که مسائل اقتصادی ، سیاسی ، اخلاقی و ... ، در اکثر مواقع نمیتوانند از هم جدا باشند و گفته های این جانب تمام مسائل را در بر می گیرد .
در ضمن به شما توصیه می کنم به متن هوشمندانه زیر هم که توسط جناب سپهبد نوشته شده توجه خاصی داشته باشید :
با سلام
به نظر من می توانید تعداد پست ها را در یک روز محدود کنید .
برای مثال می توان پستهای ارسالی را برای کاربران با تشکر بالای هزار باز گذاشت و برای کاربران تا500 تشکر 20 پست و تا 100 تشکر 10 پست و تا 50 تشکر 5 پست و زیر آن 2 پست
حسن اینکار این است که اولا تاپیکها شلوغ نمی شود و مطلب اصلی از دست نمی رود .دوما پست های مفید بالای صفحه می ماند
پیشنهاد دیگر اینکه
کاربران هزاره را با پستهایشان نشان ندهید با تشکر ها مشخص کنید .
حضور ذهن ندارم کدام کاربر هزاره است که 30تشکر دارد یا شاید کمی بیشتر. مشخص است که این کابر تنها پست بیهوده ارسال کرده و تعداد پستهایشان را زیاد کرده است .در حالیکه اگر ملاک عمل تشکر از یک تحلیل خوب باشد بسیار متفاوت است و قابل اتکا تر برای کاربران جدید
می توان این محدودیت را برای ایجاد تاپیک جدید هم قایل شد .بطور مثال کاربرانی که زیر 100 تشکر دارند اجازه باز کردن تاپیک جدید را نداشته باشند .
می توان درجه جدیدی هم معرفی نمود .که ملاک گرفتن آن تعداد تشکرهای بیشتر به نسبت پستها باشد .
مثلا برای کاربری که 1000 پست دارد و 2000 تشکر تنها عنوان کاربر هزاره را به کار نبرد چون این فرد با کسی که 10 هزار پست دارد و هزار تشکر برابر نیست .و ممکن است کاربران تازه وارد سایت با اتکا به هزاره بودن آنها دچار مشکل شوند .
کم گوی و گزینه گوی همچون در
فرمول این نوع درجه بندی هم بصورت کاملاً ساده می شود :
تعداد تشکر از ایشان تقسیم بر تعداد پستهای ایشان = درجه کاربر
البته برای هر چه نزدیکتر به واقعیت بودن این نوع محاسبه باید تعداد پستها حداقل 100یا50 پست باشد .
موفق ، شاد و پیروز باشید
آینده کیفی تالار در هاله ای از ابهامه
جناب خوش شانس بهترین پیشنهاد رو داده.....
کار بر هزاره یا تحلیلگر قدیمی سایت احترامش سرجای خودش اما برای هیچ کس نباید قداست افرید که دیگه کسی جرءت نکند طرف را نقد کند
سرمایه تالار کاربران تازه وارد هستند فلان ایدی تازه ثبت نام کرده کسی چه میدونه شاید یه فردی باشه که دستش پر از خبرهای رانتی باشد یا تحلیلگر قدر باشد
باید به همه میدان داد احترام به تازه واردین گذاشت
ببینید بازار بازارهای بورس در سراسر دنیا فقط میتوانند تا پایان عمر خود 10 قدم بردارند یعنی اینکه پس از تاسیس 3قدم برداشته میشود سپس در صعودی ترین روند 4 قدم برداشته میشود اما باز برمیگردند عقب هر چند قدم بطرف جلو بروند معادل ان به عقب بر میگردند با ماکزیمم 10قدم جلو و 7 قدم عقب
پس ما در این بازار 7قدم بر میداریم در قدمهای رو به جلو صعود میکنیم و رو به عقب سقوط میکنیم این فرایند ابدی بازار هست
حالا تحلیلگران راه میدهند ما 4 قدم رو به جلو بر داریم سود کنیم اما منتقدان نیز به ما امکان میدهند در عقب نشینیها حفظ سود کنیم و بدبخت نشویم
در واقع هیچ فرقی نمیکند بین کسی که روند صعودی معرفی میکند با کسی که روند منفی
ای بسا افرادی که روند منفی معرفی میکنند کارشان مشکلتر باشد
الان بازار ریخته اکثرن در ضرر هستند کدام تحلیلگر قدیمی که تشکر انچنانی داره به دوستان الارم خروج داده؟؟؟ نمیدهند اگر بدانند چون ایدیها پس از اینکه سابقه خوبی پیدا کنند رو به مثبت نویسی می اورند محافظه کار میشوند و فاقد پستهای انقلابی
متاسفانه بر اثر جو سازی اینبار برای اولین بار است که تا این حد بازار ریخته اما هیچکس در هپیچ تایپیک درست و منطقی ایجاد نشده که به دوستان اخطار خروج و عدم خرید بدهد
منتقدین ضرر نمیکنند همین افرادی که ضد صدای مخالف هستند و فکر میکنند با جو سازی میشود ایجاد روند کرد از همه بیشتر ضرر کرده اند........
بیایید با هم باشیم و در یک سطح گفتمان ازاد و تحلیلی داشته باشیم هر که مثبت یا منفی نوشت دست بوس او باشیم و دلیل را از او بخواهیم اگر دلیل داشت چه بهتر و اگر نداشت دستش رو کنیم
مشکل تالار پستهای یک خطی هست و دلیل نخواستن از یکدیگر
هر تحلیل و اظهار نظر بورسی تابع متغیر های سیاسی و اقتصادی است
تصمیم با خودتان
بادقت بیندیشیم سپس تصمیم بگیریم
سلام بر تمامی کاربران گرامی .
دوستان گرامی ممنون از ابراز عقیده و نظراتتان .
البته به نظر خیلی از کاربران درست منظور بنده را متوجه نشدند .
بیشتر در مورد درجه بندی کاربران و هزاره و عادی بودن آنها و اینکه به یکسری حق نوشتن داده شود و به یکسری نه ،صحبت شده بود .
در تالار بورس از دید و نظر مدیریت هیچ فرقی بین هیچ کاربری وجود ندارد و اگر فرقی است از دیدگاه کاربران میباشد .
هر کس با هر دیدگاهی و با هر تعداد پست و تشکر اجازه فعالیت در تالار را دارد .
اما سعی شده و خواهد شد به کمک کاربران فعال و ناظرین ، اجازه جو سازی و مثبت و منفی سازی تصنعی و سفته بازی داده نشود ( که البته صد در صد امکان پذیر نیست ، اما تلاش متوقف نخواهد شد )
در مورد درجه بندی کاربران طرح هایی بوده و در حال پیگیری هستیم ، نه برای تفاوت کاربران بلکه برای شناخت بیشتر کاربران از یکدیگر ، که همان طور که گفتم آن مربوط میشود به امکانات کمی سایت که در موقع اجرا در مورد آن هم نظر سنجی خواهد شد .
که به نظر بیشتر پستهای این تاپیک هم به آن کار مربوط میشود و در آنجا از آنها استفاده خواهد شد .
بنده در پست اول تاپیک عرض کردم ، سطح کیفی تالار خوب است ، اما بسیار بهتر خواهد بود که تاپیک پر باری با همت کاربران ، برای سهامداران ایجاد شود .
گهگاهی بنده مشاهده نمودم که به عنوان مثال تاپیکی که به صورت تحلیلی و خوب پیش میرود یا فقط در مورد یک سهم است و یا با پست های کوچک و بیهوده به انحراف میرود .
نمیدانم منظور شخصی بنده را متوجه شده اید ؟
تاپیکی هایی داشته باشیم در مورد همه گونه تحلیل و از همه گونه سهام .
نظرات خود را در مورد پیشبرد این کار که چگونه انجام شود تا بهتر نتیجه گرفته میشود ارائه دارید ، ضمنا کارشناسان تالار در این امر مشارکت بیشتر داشته باشند به نتیجه بهتری خواهیم رسید .
منتظر نظارت شما هستم .
موفق باشید .
هماهنگ کننده ناظرین و رابط کاربران و ناظرین با مدیریت سایت
واقعا از نظر کیفی سطح تالار اومده پایین
لطفا یه فکری بکنین
مطالب حاشیه ای زیاد داره سایت