باشد من يك آدم فضولم در حقيقت يك روزنامه نگارم كه در روز نامه هاي اعتماد ملي مرحوم و هم اكنون اعتماد مطالب بورسي مي نويسد و الان يك سوال دارم مي خواهم بدانم چرا ديگر هيچ داوديان يا گنجي اي در بورس متولد نشد.كاري به اينكه اينها چه كردند ندارم فقط مي خواهم بدانم چرا بورس ديگر سوپر استار پرور نيست.مگر نفر اول بازار بودن چه ايرادي دارد كه همه از هم مخفي مي كنند
شاید بخاطر اینکه بورس دیگه مثل اوایل دهه هشتاد نیست با اون حبابهای قیمتی (ایران خودرو 1000 تومنی و ...)
الإمامُ علىٌّ(عليه السلام)
مَن عَمَّر دارَ إقامتِهِ فَهُوَ العاقلُ
كسى كه خانه ماندگارى خود را آباد سازد، خردمند است
من فقط پی ام دادم بگم دور منو خط بکشید. من نیستم جزوشون.
[لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ] - [لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ] - [لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]
خانواده دکتر گنجی , دکتر داوودیان و خانواده دکتر روستا , جابر انصاری و مهندس صدر هاشمی و صفائی فراهانی و خانواده بانکی
[لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ] [لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]
مهم نیست که چه چیزی اتفاق افتاده...مهم اینه که آینده ای هم وجود داره...
هیچ چیز ... هیچ وقت ... هیچ کفی نداره
باشد من يك آدم فضولم در حقيقت يك روزنامه نگارم كه در روز نامه هاي اعتماد ملي مرحوم و هم اكنون اعتماد مطالب بورسي مي نويسد و الان يك سوال دارم مي خواهم بدانم چرا ديگر هيچ داوديان يا گنجي اي در بورس متولد نشد.كاري به اينكه اينها چه كردند ندارم فقط مي خواهم بدانم چرا بورس ديگر سوپر استار پرور نيست.مگر نفر اول بازار بودن چه ايرادي دارد كه همه از هم مخفي مي كنند
دليلش ظهور نسل جديدي از بزرگان بورس به نام شبه دولتي هاست....
[لینکها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده میباشند. ]