+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 2 از 3 اولاول 1 2 3 آخرآخر
نمايش نتايج 16 به 30 از 39

نام گفتگو: اخبار و شایعات طلایی

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09
    تشکرها: 26 بار در 15 پست

پيش گزيده

دوستان عزيز حجم معاملات روزانه در بورس كالا بالا رفته و نقدينگي بسيار بهتر شده و به راحتي مي توان در روز با سود خوب از معامله خارج شد به سايت بورس كالا سري بزنيد زمان معاملات ما بين ساعت 10 صبح تا 5 بعداز ظهر مي باشد [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

2. 1 كاربر به خاطر اين پست از sohrabibrokers تشكر كرده است:

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09

پيش گزيده

با تشكر از pcmbroker كه از ماركت دبي اطلاع رساني مي كنند اگر روزانه بتوان يك گزارشي از بازار فيوچر دبي در اين تاپيك زده شود خيلي ممنون مي شويم و آدرس سايت معاملات فيوچردبي را بدهيد پيشاپيش كمال تشكر را دارم اگر مشكل كد كاربري حل بشه من هم گزارش روزانه معاملات رد ايران را ثبت مي كنم ضمنا معاملات فيو چر مس در ايران حدود 2 ماه است راه اندازي شده

4. 2 كاربر به خاطر اين پست از sohrabibrokers تشكر كرده‌اند:

سرپرست تالار فیوچرز
    همکار افتخاری

تاريخ عضويت
    2009-Feb-18
    شهر
    دوبی
    تشکرها: 52 بار در 30 پست

Smile ساپورت فنی سایت

بله متاسفانه ساپورت فنی این سایت که من شخصا بهش خیلی علاقه دارم خیلی خوب نیست. خود من به عنوان مدیر این تالار الان حدود دو هفته ای میشه که می خوام یک تاپیک خیلی جالب و مهم باز کنم و نمی تونم. از این قبیل پیغامها می گیرم:

Fatal error: Out of memory (allocated 16252928) (tried to allocate 524288 bytes) in /home/newtaco/public_html/forum/includes/functions_search.php on line 196

نمی دونم این اتفاقات توی همه تالار ها اتفاق می افته یا فقط توی تالار ما

ممنون از پست های خوبتون. لطفا ادامه بدید و موفق باشید.

مهدی دریس زاده

نقل قول نوشته شده توسط sohrabibrokers مشاهده گفتگو
    سلام من از روي سيستم خودم نمي توانم وارد سايت شوم به مدير سايت هم ايميل زدم جوابي نگرفتم لطفا رسيدگي شود [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] با كاربري sohrabibroker
    آخرين ويرايش به وسيله PCMBrokers : Tuesday 09 Feb 2010 در 03:39
    [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

سرپرست تالار فیوچرز
    همکار افتخاری

تاريخ عضويت
    2009-Feb-18
    شهر
    دوبی

Exclamation قیمت ها در بورس دوبی

دسترسی به قیمت های لحظه ای بورس دوبی با صد و پنجاه دلار در ماه امکان پذیر است.

قیمت های اولین و آخرین معامله در بازار (هشت صبح تا یازده و نیم شب به وقت دوبی) و همینطور بالاترین و پایین ترین قیمت معامله شده روی طلا و نفت و یورو . پوند و ین را OHLC می توانید هر روز صبح اینجا ببینید. مجانیه

لطفا دقت کنید قیمت ارز های یورو و پوند برای صد یورو یا پوند هستند یعنی نقطه اعشار را باید دو رقم به سمت چپ جابجا کنید تا بشوند قیمت یک یورو یا یک پوند.

گزارش هفتگی را اینجا ببینید:

در ضمن ما بر (اساس قیمت های OHLC بورس دوبی) سه ساپورت و سه رزیستانس به اضافه پیوت هم پیش بینی برای روز بعد داریم که ساعت نه صبح به وقت دوبی روی سایت قرار میگیره. این پیش بینی ها هم روی طلا و نفت و سه جفت ارز اصلی هست. لطفا اینجا رو ببینید.

راه اندازی فیوچرز مس در ابران را به همه هموطنانم تبریک می گم. امکان آربیتراژ بین فیوچرز ایران با یک بورس دیگر الان باید طلائی باشد.

مهدی دریس زاده

با تشكر از pcmbroker كه از ماركت دبي اطلاع رساني مي كنند اگر روزانه بتوان يك گزارشي از بازار فيوچر دبي در اين تاپيك زده شود خيلي ممنون مي شويم و آدرس سايت معاملات فيوچردبي را بدهيد پيشاپيش كمال تشكر را دارم اگر مشكل كد كاربري حل بشه من هم گزارش روزانه معاملات رد ايران را ثبت مي كنم ضمنا معاملات فيو چر مس در ايران حدود 2 ماه است راه اندازي شده
    آخرين ويرايش به وسيله PCMBrokers : Tuesday 09 Feb 2010 در 03:36

7. 1 كاربر به خاطر اين پست از PCMBrokers تشكر كرده است:

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09

پيش گزيده

اختلاف قيمت در معاملات فيوچر بورس كالا "{سكه} اختلاف 8000 توماني با بازار نقدي "اگر اونس تا 1130 هم بالا بره باز فروشنده برنده مي باشد "امكان آربيتراژ پيش آمده در اين هفته در روزهاي آتي در قيمتهاي با لا مي توان فروش خوبي داشت "خريد اصلا پيشنهاد نمي شود"چون بالاي نقدي مي باشد"ممنون از جناب دريس زاده عزيز "

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09

پيش گزيده صف خرید اردیبهشت

در اولین روز قرارداد اردیبهشت :صف خرید روی قیمت 274400 تومان بالای 300 لات "این در حالیست که قرار داد اسفند روی 270000 تومان معامله می شه با حجم بالا"امروز اونس طلا مابین 1100و 1116 نوسان داشته و نقدی در بازار هم 265000 تومان بوده"تحلیل هفتگی هم در زیر ملاحظه فرمایید {"دوستان همکاری کنند "}
    عکس هاي پيوست
    • نوع فايل: jpg vikli.jpg (19.5 کيلوبايت, 3 ديدار)

سرپرست تالار فیوچرز
    همکار افتخاری

تاريخ عضويت
    2009-Feb-18
    شهر
    دوبی

پيش گزيده درخواست

سهرابی جان

خواهش می کنم این دو تا اطلاعات رو بفرمائید تا من ببینیم چکار میشه کرد.

یک) قیمت اولین آخرین و بالاترین و پایین ترین معامله انجام شده روی طلا از دوشنبه تا پنجشنبه این هفته (دلار بر حسب اونس)

دو) معمولا در بازار ما اختلاف قیمت پیشنهادی برای خرید و قیمت پیشنهادی برای فروش بین 10 سنت تا 50 سنت هر اونس هست. معمولا میشه روی 30 سنت حساب کرد. ا.نجا چجوریه؟ چقدره؟ (سنت آمریکا به ازای اونس لطفا)

منتظر جوابتون هستم

در اولین روز قرارداد اردیبهشت :صف خرید روی قیمت 274400 تومان بالای 300 لات "این در حالیست که قرار داد اسفند روی 270000 تومان معامله می شه با حجم بالا"امروز اونس طلا مابین 1100و 1116 نوسان داشته و نقدی در بازار هم 265000 تومان بوده"تحلیل هفتگی هم در زیر ملاحظه فرمایید {"دوستان همکاری کنند "}

11. 2 كاربر به خاطر اين پست از PCMBrokers تشكر كرده‌اند:

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09

پيش گزيده

گزارش معاملات امروز"تقدیم مهمانان فیوچر :امروز در بازار آتی سکه تحویل اسفند 123 قرارداد معامله گردید که بالاترین نرخ 272300 و پایین ترین نرخ 271500 تومان بود .

در روز جاری از تعداد قراردادهای باز 24 قرارداد بسته شد و تعداد قراردادهای باز به 1941 قرارداد رسید لازم به ذکر است که هر قرار داد 10 سکه می باشد که در کل 19410 سکه طلا طرح امام می شود .

در روزهای آتی اگر اونس طلا خریداران را یاری نکند "خریداران باید معاملات خود را به ضرر آفست کنند "چون در حال حاظر فروشنده حاظر به بستن معاملات خود بالای قیمت نقدی نمی باشد {نقدی 267000 تومان } هر چه به روز تسویه اسفند ماه نزدیک تر شویم قیمت باید به نقدی نزدیک تر شود "همانطور که ملاحظه کردهایم در هیچ ماهی این تعداد قرار داد باز نداشتیم "در اینجا خریدار از خرید های قبل خود حمایت می کند تا در 1 حرکت رو به بالای اونس جهانی قرار داد هایش را آفست کند "

لازم به ذکر است قیمت تسویه روز 4 شنبه 269500 تومان بوده و اگر کسی اقدام به خرید کرده بود روی هر قرار داد 25000 تومان سود کسب می کرد .وجه تضمین هر قرار داد هم 250000 تومان می باشد . [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] /

13. 2 كاربر به خاطر اين پست از sohrabibrokers تشكر كرده‌اند:

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2010-Jan-09

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط PCMBrokers مشاهده گفتگو
    سهرابی جان

یک) قیمت اولین آخرین و بالاترین و پایین ترین معامله انجام شده روی طلا از دوشنبه تا پنجشنبه این هفته (دلار بر حسب اونس)

دو) معمولا در بازار ما اختلاف قیمت پیشنهادی برای خرید و قیمت پیشنهادی برای فروش بین 10 سنت تا 50 سنت هر اونس هست. معمولا میشه روی 30 سنت حساب کرد. ا.نجا چجوریه؟ چقدره؟ (سنت آمریکا به ازای اونس لطفا)

منتظر جوابتون هستم
    سلام جناب در یس زاده
    باید چارت طلا روی مانیتور باشه و به سایت بورس کالا هم نظر داشته باشی "اینجا برای هر سکه خرید 200 تومان و فروش 200 تومان که جمعا 400 تومان می باشد "و معاملات در این یک ماهه اخیر نقدینگی بالایی دارد و اختلاف خریدار و فروشنه گاهی به 100 تومان می رسد باید نظاره گره بازار باشی تا همه چی دستت بیاد [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]

کاربر هزاره آواتار بهروز نعیمی
    تاريخ عضويت
    2005-Dec-19
    شهر
    اراک
    تشکرها: 2,296 بار در 877 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط pcmbrokers مشاهده گفتگو
    سهرابی جان

منتظر جوابتون هستم
    جناب دریس زاده عزیز پیدا کردن روزنه ای برای سود با مقایسه بازار جهانی با بازار سلیقه ای فیوچر سکه ایران غیر ممکن و قیاس مع الفارق است .

راستی یکی دو سال قبل بود که یکی از افراد همین سایت در سبزه میدان تهران قیمت های خرید و فروش طلا را در بازاری که اونجا هست به صورت لحظه ای به من اعلام می کرد و من هم قیمت لحظه ای طلای جهانی را می گفتم . طبق بررسی هایی که چند روز کردیم دیدیم که نمیشه از آبیتراژ استفاده کرد و اکثرا تفاوت قیمت حداکثر 50 سنت بود که طبق محاسبات اون زمان حساب کردیم کمیسیون را هم پوشش نمی داد .
    آیدی Arak_fx به بهروز نعیمی تغییر پیدا کرد .

------------------------

عضو سايت آواتار shovalieh1355
    تاريخ عضويت
    2006-Aug-28
    تشکرها: 19 بار در 8 پست

پيش گزيده

چطور ميشه معامله جهاني طلا انجام داد؟

عضو سايت
    تاريخ عضويت
    2009-Dec-17
    تشکرها: 79 بار در 44 پست

پيش گزيده

چند وقتی است که همگی ما این واژه رایانه ببخشید یارانرو شنیدیم. روزی نیست که پاشیو و تو ماشین بشینی و این واژرو از زبون مردم یا گوینده رادیو نشنوی. عملا شده بث روز مثل جنبش سیز و خیلی بحثای دیگه.
    یادم میاد دوسال پیش که بحث هدفمندکردن مطرح شد من به کی از دوستانم که در روزنامه همشری کار میکرد بحث هدفمندکردن یارانه ها شد بنده خدا گفت که ما پیش وزیر رفتیم حتی دوصفحه مکتوب هم از این طرح وجود ندارد بعدش بعد چند وقت تایید این خبرو در گفت و گو با یکی از خبرنگارای اقتصادی فارس داشتم. در واقع اول این طرح فقط در اقوال بود و بعد از چندماه هم رئیس جمهور با یه صغرا و کبرا چیندن میرسید که باید یارانه ها را هدفمندکنیم.
    الان که دارم این مطلبو مینویسم دو سه سال از آن قضیه میگذرد و دیگه این یارانه ها مشخصه که حالا حالا با ما کار داره و دست از سرمون برنخواهد داشت.
    حالا دلیلی که باعث شد در مورد این رایانه بنویسم این به قول خودمون مسخره بازی های دولت ومجلس است که ذهن ما را هب این موضوع معطوف کرد مگرنه دانشجو به یارانه چیکار به قول استادمون میخوره میخوابه مفت.
    از روزی که این طرح رفته مجلس هر روز حرف و حدیث بود تا این روز آخر که واقعا برای من دانسجو غیر قابل تحمل شد قضیه از آن قرار بود که احمدی نژادو و لاریجانی رفتند بیت رهبری و در دیداری که انجام شد بعدش احمدی نژاد آمد مجلس و بنگاه چانه زنی راه انداخت. مجلس با محاسباتی که انجام دادن به اجماع روی بیست هزار میلیارد تومان درآمد ناشی از هدفمندکردن یارانه ها رسیدن که احمدی نژاد اومد با حضورش قیمتو بکشه بالائو و چهل هزار میلیارد تومانو مثل قضیه کردان و حضور در مجلس به نفع خودش تمام کنه و رای مجلسیارو رو هوا بزنه که این دفعه تیرش به هدف نخورد و کاسب نشد.
    دقیقا اخبار رو که میخوندم یاده لباس خریدنم افتادم طرف گفت ده تومان گفتم نه هشت تومن گفتم نه حرف من نه حرف تو نه تومن و معامله جوش خورد دقیقا این قضیه درسطح بالای مملکیت یما و دو نهاد مهم دارد رخ می دهد که واقعا باید برای این دو نهاد تاسف خورد. آخه از لحاظ عقلی بالاخره مجلس وقت داشته نشسته حساب کتاب کرده دیده ۲۰ و دولت هم دیده ۴۰ هزار میلیارد تومان! بعدشم مجلس رای داده ۲۰ این چانه زنی ها چیست توجه شما را به دوسه تا تیتر به همراه متن خبر در لینکشان جلب میکنم(( مشاور معاون پارلماني رييس جمهور:[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]))(( احمدی نژاد:[لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]))
    واقعا این جمله دکتر خیلی برام جالب بود یعنی با اوضاع کنونی هدفمندی بی هدفمندی یعنی ای مردمی که توقع داشتید با هدفمند کردن یارانه ها از لحاظ اقتصادی به نفع خودتون و کشورتون باشه چندماه دیگه که تورمو و افزایش قیمت و ... اومد یقه منو نگیرید من قبل سال گفتم که با این اوضاع هدفمند سازی یارانه ها قابل اجرا نیست.
    حالا اگه من بخوایم نگاههای منفی یه هدفمندکردنو بگم که تا صبح میشه نوشت برای مثال برآوردها از افزايش 8 ميليارد توماني هزينه ها در سال اول اجراي هدفمند كردن يارانه ها حكايت دارد. اين در حالي است كه با اجراي هدفمند كردن يارانه ها هزينه توليد محصول سيمان 188 درصد، ميانگين هزينه صنعت و معدن 44 درصد، حمل و نقل 58 درصد و خودرو سازي 1.8 درصد رشد افزايش خواهند شد. ازطرف ديگر قيمت برق و آب 5 و 3 برابر خواهد شد.نرخ نفت گاز نيز 28 برابر( 470 تومان)، نفت كوره 38 برابر(370 تومان) و گاز طبيعي 7 برابر(60 تومان ) خواهد شد و قيمت بنزين نيز به 550 تومان مي رسد.تازه ریسک شرکتهای بورسی که بالا میرود بماند قطعا سوددهیشان هم پایین میاد با توجه به اینکه هزینه ها چندین برابر میشود!
    تازه یه نکته جالب اینه که در آمد هدفمندکردن 50 درصد درمیان مردم توزیع خواهد شد ، 30 درصد به صنعت اختصاص خواهد یافت و20 درصد نیز به خزانه دولت ریخته می شود.
    ولی به شخصه برایم اینکه مجلس و دولت اینجوری بر سرمسائل کلان عملا مردم و آینده اینها را به سخره گرفتند ناراحتم. انگار نه انگار کارعلمی در مملکت ما و در مجلس وجود دارد و متخصصانی که در این زمینه صاحب نظرند هی چانه زنی میکنند. واقعا این از نشانهای بارز کشورهای جهان سوم است که فرهنگشان اقتضا میکند اینجوری از هم پول بگیرن از بالا تا پایین! خوب شد این دفعه محمود جان از رهبر ی مایه نذاشت و نگفت ایشان گفتند هدمفندکردن با ۴۰ هزار میلیارد خوب است بروید برای رای آرودنش تلاش کنید.
    در آخر به نظر من دولت محمود در چند زمینه نباید زیاد دست به تغییرات رولوشینی بزند که از جمله آن فرهنگ و اقتصاد است. درست که این دید دولت در زمینه هایی پیشرفت برای ما به ارمغان آورده ولی در بزخی زیمنه ها این روحیه تندروی رئیس جمهور مهندس ما که نگاه صفرو یکی داره باید کنترل و تعدیل بشود.
    راسی چه خبر از عید! خونه دلمونو خونه تکونی کردیم یا نه؟

منبع ديدگاه دانشجويي (didgahema.blogfa.com)

18. 1 كاربر به خاطر اين پست از محمد فايننس تشكر كرده است:

عضو سايت آواتار shovalieh1355
    تاريخ عضويت
    2006-Aug-28
    تشکرها: 19 بار در 8 پست

پيش گزيده

يكي جواب منو بده لطفا در ضمن در تبريز ميشه معاملات آتي طلا انجام داد؟آههههههههههههاي يكي جواب بده

20. 1 كاربر به خاطر اين پست از shovalieh1355 تشكر كرده است:

کاربر هزاره آواتار بهروز نعیمی
    تاريخ عضويت
    2005-Dec-19
    شهر
    اراک
    تشکرها: 2,296 بار در 877 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط shovalieh1355 مشاهده گفتگو
    چطور ميشه معامله جهاني طلا انجام داد؟
    سلام

شما با افتتاح حساب در نزد یک بروکر ( کارگزاری ) امکان انجام معاملات از قبیل ارز - طلا و نقره - نفت - فیوچرز سی اف دی - سی اف دی را خواهید داشت ( بستگی به فعالیت بروکر دارد )

برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین آموزش در خصوص بازارهای جهانی می توانید به سایت [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ] مراجعه نمایید .

نقل قول نوشته شده توسط shovalieh1355 مشاهده گفتگو
    يكي جواب منو بده لطفا در ضمن در تبريز ميشه معاملات آتي طلا انجام داد؟آههههههههههههاي يكي جواب بده
    اگر منظورتان در بورس کالای ایران است که معاملات آتی طلا نداریم اما معاملات آتی سکه طلا داریم که در تبریز و همه جای ایران میشه معامله کرد . کافیست شما مدارکی را که کارگزار برای شما ارسال می کند را پر کنید و روال کار را انجام دهید سپس از طریق تلفنی به کارگزار خود سفارش می دهید . برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص افتتاح حساب نزد کارگزاری های ایران جهت معاملات آتی سکه به پست 153 در [لینک‌ها فقط برای کاربران عضو قابل مشاهده می‌باشند. ]مراجعه نمایید .

موفق باشید
    آیدی Arak_fx به بهروز نعیمی تغییر پیدا کرد .

------------------------

22. 4 كاربر به خاطر اين پست از بهروز نعیمی تشكر كرده‌اند:

کاربر هزاره آواتار خوش شانس
    تاريخ عضويت
    2004-Nov-10
    تشکرها: 2,219 بار در 925 پست

پيش گزيده

اقا عچب سایت قیمتها پروبالی گرفته موفق باشی یادمه اون اوایلو که سایتو زده بودی
    خرم انروز کزین منزل ویران بروم...

24. 1 كاربر به خاطر اين پست از خوش شانس تشكر كرده است:

+ پاسخ گويي به اين گفتگو

گفتگو هاي مشابه

1. شایعات وشنیده های بازار
    By كاظم نادرعلي in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 1676
    آخرين پست: Sunday 25 Apr 2010, 00:48
  2. شایعات را بخرید اخبار را بفروشید
    By هری پاتر in forum تالار گفتمان بورس
    پاسخ: 0
    آخرين پست: Monday 12 May 2008, 23:34